Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Nima21 είπε:

Ε ναι απο το στόμα.. κ εγω αυτο του ειπα.. αλλα δεν μπορει λεει να εχει την ιδια δραση το προβιοτικο στον κολπο οπως εχει στο εντερο, εφοσον παει απευθειας στο εντερο..και οταν λεω γελουσε εννοω σε φαση οτι δεν καταλαβαινει τους γυναικολογους που το υποστηριζουν..

Εγω συμφωνω μαζι σου  κ ισως αυτο εννοουσε... Αλλα το εθεσε σε φαση τζαμπα τα παιρνετε αν τα παιρνετε για τον κολπο.. 

Νομίζω ότι επειδή δεν τον αφορούσε δεν είχε Κ ασχοληθεί με το θέμα . Όλα συνδέονται γι'αυτό Κ έχουν Κ παρόμοια μικρόβια όλα αυτά 

• Μου αρέσει 1

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα! Ξεχασα να σας ρωτησω

με σφιξιμο κοιλιάς , συσπάσεις πως τα πατε;; Εμενα κουνιεται και συνεχεια και σφιγγει η κοιλια μου και δν καταλαβαίνω τι απ τα δυο συμβαίνει

πετρωνει εσας;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 981
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Tzeni38 είπε:

με σφιξιμο κοιλιάς , συσπάσεις πως τα πατε;; Εμενα κουνιεται και συνεχεια και σφιγγει η κοιλια μου και δν καταλαβαίνω τι απ τα δυο συμβαίνει

πετρωνει εσας;;

Εγώ δεν το έχω νιώσει αυτό που λες! Μόνο τη  νιώθω καποιεσ Φορές πολύ σκληρη  αλλά είναι όταν κουλουριάζεται εκεί το μωρό . Τουλαχισοδν εγώ έτσι καταλαβαίνω 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Tzeni38 είπε:

πετρωνει εσας;;

Καλημέρα! Εγώ έχω κάποιες συσπάσεις αραιά και που! Εμένα κάτι που με βοηθάει να καταλάβω αν είναι σύσπαση ή το μωρό είναι να βάζω το χέρι σε όλη την κοιλιά.αν σφίγγεται όλη και πετρώνει είναι σύσπαση, αν ένα μόνο σημείο είναι το μωρό!

2 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

πετρωνει εσας;;

Καλημέρα! Και εμένα κουνιέται  συνεχώς..αν αυτό είναι μοτίβο υπνου δεν κοιμάται πότε χαχα

Όχι ότι ξέρω να τα ξεχωρίζω θα έλεγα όχι.. σφίγγει σε διάφορα  σημεία όπου είναι ο μπέμπης..και ψηλά δηλαδή..

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Καλημέρα! Και εμένα κουνιέται  συνεχώς..αν αυτό είναι μοτίβο υπνου δεν κοιμάται πότε χαχα

Όχι ότι ξέρω να τα ξεχωρίζω θα έλεγα όχι.. σφίγγει σε διάφορα  σημεία όπου είναι ο μπέμπης..και ψηλά δηλαδή..

Τι να σας πω κοριτσια.  Εβαλα γιατρο μεθαυριο να δω τι ειναι σφιξιμο ή συσπασεις 

θα μου φυγει η απορια ! Τον καταλαβαινω που κουνιεται ολη μερα αλλα το βραδυ νιωθω την κοιλια μου ολη σφιχτή οποτε θελω να μαι σιγουρη τι συμβαίνει 

τωρα απο δω και περα ετσι θα είναι 

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Τι να σας πω κοριτσια.  Εβαλα γιατρο μεθαυριο να δω τι ειναι σφιξιμο ή συσπασεις 

θα μου φυγει η απορια ! Τον καταλαβαινω που κουνιεται ολη μερα αλλα το βραδυ νιωθω την κοιλια μου ολη σφιχτή οποτε θελω να μαι σιγουρη τι συμβαίνει 

τωρα απο δω και περα ετσι θα είναι 

Κορίτσι μου εμένα το κάνει αυτό...μάλιστα για δύο μέρες που είχα κουραστεί λιγο το έκανα κ πολύ συχνά και τρόμαξα και πήγα στο νοσοκομείο...

Είναι απόλυτα φυσιολογικό μ είπαν και μέχρι 8 συσπάσεις τέτοιες την μέρα δεν είναι ανησυχητικό...αν είναι δύο τρεις ειδικά και αυτες κυριως βράδυ μη σκας καθολου!!!!η διαφορά αν είναι συσπάσεις η το μωρο είναι πως γίνεται όλη η κοιλιά σκληρή όχι μόνο σε ένα σημείο και λογικά έχεις και λίγο πόνο η ενόχληση και κρατάει από δευτερόλεπτα μέχρι λεπτό ας πούμε...εννοείται φυσικά ρώτησε και το γιατρό σου!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , *Vasoula είπε:

Κορίτσι μου εμένα το κάνει αυτό...μάλιστα για δύο μέρες που είχα κουραστεί λιγο το έκανα κ πολύ συχνά και τρόμαξα και πήγα στο νοσοκομείο...

Είναι απόλυτα φυσιολογικό μ είπαν και μέχρι 8 συσπάσεις τέτοιες την μέρα δεν είναι ανησυχητικό...αν είναι δύο τρεις ειδικά και αυτες κυριως βράδυ μη σκας καθολου!!!!η διαφορά αν είναι συσπάσεις η το μωρο είναι πως γίνεται όλη η κοιλιά σκληρή όχι μόνο σε ένα σημείο και λογικά έχεις και λίγο πόνο η ενόχληση και κρατάει από δευτερόλεπτα μέχρι λεπτό ας πούμε...εννοείται φυσικά ρώτησε και το γιατρό σου!!!

Θα κανουμε καρδιοτοκογραφημα και θα μου πει .. εκει φαινονται ολα. Τουλαχιστον να ξερω

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...