Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 957
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τι κανετε;; Ρωτάω Όλες

έχει καμια αυξημενο αμνιακό υγρό; Γιατι εμενα μου βγαλε αυξημενο την τελευταια φορά και περιμενω τωρα το dopler για τις μετρησεις τις πιο ακριβείς

2 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Κορίτσια τι κανετε;; Ρωτάω Όλες

έχει καμια αυξημενο αμνιακό υγρό; Γιατι εμενα μου βγαλε αυξημενο την τελευταια φορά και περιμενω τωρα το dopler για τις μετρησεις τις πιο ακριβείς

Καλησπέρα! Καλά είμαστε! Εσύ?

Η καμπύλη  που πως ήταν? Μήπως είναι μεγάλο το μωρό?

Μια γνωστή που γέννησε Ιουλίου είχε κάποια στιγμή αυξημένο υγρό και πήγε για εξετάσεις να δει αν είναι απο ζάχαρο τλκ δεν ήταν τπτ..λίγο πιο μεγάλο το μωράκι.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , finallytheend είπε:

Καλησπέρα! Καλά είμαστε! Εσύ?

Η καμπύλη  που πως ήταν? Μήπως είναι μεγάλο το μωρό?

Μια γνωστή που γέννησε Ιουλίου είχε κάποια στιγμή αυξημένο υγρό και πήγε για εξετάσεις να δει αν είναι απο ζάχαρο τλκ δεν ήταν τπτ..λίγο πιο μεγάλο το μωράκι.. 

οχι καμπυλη καθολου και το μωρο ειναι 1,5 κιλό. Οσο θα πρεπε να ειναι .. μου ειπε ο γιατρος διατροφή και οτι συνηθως ειναι κατι που  δημιουργείται απ τη μαμά χωρις καποιο λόγο σε μεγαλο ποσοστο

τι να σου πω και γω, ηθελα να δω αν εχει καποια απο σας το ίδιο 

Καλησπέρα! Εγώ είχα αυξημένο αμνιακό στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, αλλά το παιδί είχε το αναμενόμενο βάρος. Είχα και λίγο οριακη καμπύλη τότε και πρόσεχα ήδη πολυ τη διατροφή μου. Μέχρι και το ντοπλερ ήταν αυξημένα, γύρω στην 36η εβδομάδα είχαν επανέλθει στο φυσιολογικό. Ο γυναικολόγος τότε μου είχε πει ότι πολλές φορές αν δεν υπάρχει άλλη αιτία, είναι τυχαίο γεγονός και θέλει απλά παρακολούθηση και στην πλειοψηφία υποχωρεί πριν τον τοκετό.

9 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα! Εγώ είχα αυξημένο αμνιακό στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, αλλά το παιδί είχε το αναμενόμενο βάρος. Είχα και λίγο οριακη καμπύλη τότε και πρόσεχα ήδη πολυ τη διατροφή μου. Μέχρι και το ντοπλερ ήταν αυξημένα, γύρω στην 36η εβδομάδα είχαν επανέλθει στο φυσιολογικό. Ο γυναικολόγος τότε μου είχε πει ότι πολλές φορές αν δεν υπάρχει άλλη αιτία, είναι τυχαίο γεγονός και θέλει απλά παρακολούθηση και στην πλειοψηφία υποχωρεί πριν τον τοκετό.

Καλημερα! Και μενα τα ιδια , οτι κατα 80% γινεται απ τη μητερα χωρις αίτια.. γιατι εμενα η καμπύλη ηταν πολυ χαμηλή 

θυμασαι ποσο ειχες στο dopler?? Εγω στη Β επιπεδου ηταν 16cm και εγραφε ελαφρως αυξημενο , μετα πήγαμε στο 18 …

4 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλημερα! Και μενα τα ιδια , οτι κατα 80% γινεται απ τη μητερα χωρις αίτια.. γιατι εμενα η καμπύλη ηταν πολυ χαμηλή 

θυμασαι ποσο ειχες στο dopler?? Εγω στη Β επιπεδου ηταν 16cm και εγραφε ελαφρως αυξημενο , μετα πήγαμε στο 18 …

Καλημέρα! Στην 31 εβδομάδα ήταν 18.3, στο ντοπλερ που ήμουν 33+1 ήταν 17.6 και 36η εβδομάδα πηγε 14.7!

2 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλημέρα! Στην 31 εβδομάδα ήταν 18.3, στο ντοπλερ που ήμουν 33+1 ήταν 17.6 και 36η εβδομάδα πηγε 14.7!

Καλα ησουν εσυ! Εγω εχω πανω απο 20 τωρα .. οι μετρησεις σου ηταν απλα αυξημενες 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλα ησουν εσυ! Εγω εχω πανω απο 20 τωρα .. οι μετρησεις σου ηταν απλα αυξημενες 

Να σου πω την αλήθεια κι εμένα τότε δεν είχε ασχοληθεί κανείς ιδιαίτερα , μόνο παρακολούθηση! Τι σου είπαν?

πρίν από 13 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Να σου πω την αλήθεια κι εμένα τότε δεν είχε ασχοληθεί κανείς ιδιαίτερα , μόνο παρακολούθηση! Τι σου είπαν?

Το μονο που μου είπε ειναι διατροφή , όχι υδατάνθρακες και γλυκά για να πεσει.. πολλες φορες λεει το δημιουργεί ο οργανισμός.. που δν ετρωγα και πολλα , ας πουμε δυο μπισκότα μη φανταστεις!  Τωρα προσεχω και περιμενω να δω τη Τρίτη τι έχει γίνει

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...