Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

1 hour ago, mama_katerinas είπε:

Ντοπλερ έχουμε κλείσει 20/1 γιατί θα λείπω. Τοτε θα μαι 33+1 αν θυμάμαι καλά! 29η είμαστε, νομίζω έτσι πάει!

Όσο για τις αϋπνίες είχα ακριβώς το ίδιο και στην κόρη μου! Μια γνωστή τότε μου λέγε ότι το μωρό σε προετοιμάζει από την κοιλιά για το τι θα ακολουθήσει😂. Κι αν κρίνω από την μεγάλη που είναι 2.5 κι ακόμα σερί δεν έχει κοιμηθεί, δεν θέλω να ξέρω τι με περιμένει😂😂😂.

Εσύ κορίτσι μου ποτέ έχεις γιατρό τώρα?

αμα παει ετσι.. τουλαχιστον θα κοιμαται 1 με 6 το βράδυ..παραπονο δεν εχω..χαχα

και εμεις αργα σχετικα..επειδη θα λειπουμε 16/1.. 32+5 θα ειμαι..

1 hour ago, mama_katerinas είπε:

Ντοπλερ έχουμε κλείσει 20/1 γιατί θα λείπω. Τοτε θα μαι 33+1 αν θυμάμαι καλά! 29η είμαστε, νομίζω έτσι πάει!

Όσο για τις αϋπνίες είχα ακριβώς το ίδιο και στην κόρη μου! Μια γνωστή τότε μου λέγε ότι το μωρό σε προετοιμάζει από την κοιλιά για το τι θα ακολουθήσει😂. Κι αν κρίνω από την μεγάλη που είναι 2.5 κι ακόμα σερί δεν έχει κοιμηθεί, δεν θέλω να ξέρω τι με περιμένει😂😂😂.

Εσύ κορίτσι μου ποτέ έχεις γιατρό τώρα?

γιατρο θα εχουμε 27/12.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 995
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλό κορίτσια μου να δείτε τα μωράκια σας!

@Tzeni38 μου κι εμένα έτσι, πολύ κινητική. Δεν σταματάει καθόλου. Κι εν τω μεταξύ δεν νιώθω μόνο κλωτσιές , νιώθω ολόκληρη κίνηση σαν να στριφογυρίζει, να κάνει κωλοτουμπες, κάπως ετσι. Και στον υπέρηχο που την είδαμε χτες όλο τέτοια έκανε, όταν ξεκινήσαμε ήταν με το κεφάλι κάτω και σε 2-3 λεπτά γύρισε ορίζοντια με το κεφάλι δεξιά και μέχρι να την μετρήσει ήταν πάλι ορίζοντια με το κεφάλι αριστερα. Ελπίζω να καταφέρει να γυρίσει όταν έρθει η ωρα και να κάτσει σε μια μεριά 😂

πρίν από 4 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Με το καλό κορίτσια μου να δείτε τα μωράκια σας!

@Tzeni38 μου κι εμένα έτσι, πολύ κινητική. Δεν σταματάει καθόλου. Κι εν τω μεταξύ δεν νιώθω μόνο κλωτσιές , νιώθω ολόκληρη κίνηση σαν να στριφογυρίζει, να κάνει κωλοτουμπες, κάπως ετσι. Και στον υπέρηχο που την είδαμε χτες όλο τέτοια έκανε, όταν ξεκινήσαμε ήταν με το κεφάλι κάτω και σε 2-3 λεπτά γύρισε ορίζοντια με το κεφάλι δεξιά και μέχρι να την μετρήσει ήταν πάλι ορίζοντια με το κεφάλι αριστερα. Ελπίζω να καταφέρει να γυρίσει όταν έρθει η ωρα και να κάτσει σε μια μεριά 😂

Ακριβως και μενα το ιδιο ο μπεμπης ! Οχι μονο κλωτσιες ολες τις τουμπες και κινησεις νιωθω! Και στον υπερηχο τα ίδια , ο γιατρος μου ειπε δεν καθεται καθόλου , ζωηρούλης! Να ναι γερά και να κουνιουνται ολη μερα

παρέα μας κανουν

3 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Ακριβως και μενα το ιδιο ο μπεμπης ! Οχι μονο κλωτσιες ολες τις τουμπες και κινησεις νιωθω! Και στον υπερηχο τα ίδια , ο γιατρος μου ειπε δεν καθεται καθόλου , ζωηρούλης! Να ναι γερά και να κουνιουνται ολη μερα

παρέα μας κανουν

Κ γώ νιώθω αυτό που λέτε!! Ολόκληρη κίνηση !!!

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? 29η σήμερα εμείς, απίστευτο, μόλις 10 εβδομάδες έμειναν...σήμερα ήταν και η τελευταία μου μέρα στη δουλειά, πραγματικά την περίμενα πως και πως αυτή την ημέρα!!! 

Από συμπτώματα έχω μόνο πολλές καουρες και που και που πονάει η μέση μου. Εσείς πώς είστε?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? 29η σήμερα εμείς, απίστευτο, μόλις 10 εβδομάδες έμειναν...σήμερα ήταν και η τελευταία μου μέρα στη δουλειά, πραγματικά την περίμενα πως και πως αυτή την ημέρα!!! 

Από συμπτώματα έχω μόνο πολλές καουρες και που και που πονάει η μέση μου. Εσείς πώς είστε?

Καλημέρα!! Χρόνια  πολλά!! Ακούσαμε τα κάλαντα με τον μπέμπη  αρκετές φορές σήμερα.. εσείς?

29+3 σήμερα.. πράγματι οταν σκέφτομαι  λιγότερο  από 10 εβδομάδες έμειναν.. σοκ!!

Εμένα μου περασαν οι καούρες..  αλλά εχω αιμορροΐδες  χωρίς δυσκοιλιοτητα.. και έχω 3 μέρες τώρα μου έχει ανοίξει η όρεξη.. το βλέπω ότι πεινάω κ τρώω πιο πολύ.. 

Εμείς έχουμε ραντεβού  27..και σκέφτομαι  να ρωτήσω για τα εμβόλια αν δεν μου πει μόνος του..

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Καλημέρα!! Χρόνια  πολλά!! Ακούσαμε τα κάλαντα με τον μπέμπη  αρκετές φορές σήμερα.. εσείς?

29+3 σήμερα.. πράγματι οταν σκέφτομαι  λιγότερο  από 10 εβδομάδες έμειναν.. σοκ!!

Εμένα μου περασαν οι καούρες..  αλλά εχω αιμορροΐδες  χωρίς δυσκοιλιοτητα.. και έχω 3 μέρες τώρα μου έχει ανοίξει η όρεξη.. το βλέπω ότι πεινάω κ τρώω πιο πολύ.. 

Εμείς έχουμε ραντεβού  27..και σκέφτομαι  να ρωτήσω για τα εμβόλια αν δεν μου πει μόνος του..

Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά ! Και μεις ολα καλα, μονο η μεση μου ποναει δεν εχω κατι άλλο , θα μιλησω με το γιατρό να δούμε το μπέμπη Δευτέρα , λίγες μερες πριν κανουμε το dopler! Η χαρά που σταμάτησα και γω δουλειά και τωρα να κατσουμε λιγο δεν περιγράφεται! Τώρα ειναι για μας απο δω και πέρα

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Και του χρόνου αγκαλιά με τα παιδάκια μας! Τώρα που το λες κι εγώ την περασμένη εβδομάδα είδα στο εσώρουχο αίμα 3-4 μερες, χωρίς να χω δυσκοιλιότητα, πόνο, ενοχληση. Στην αρχή τα παιξα μεχρι να καταλάβω από πού προέρχεται.  Εγώ χτες εκανα του κοκκυτη. Βασικά κι εγώ τον ρώτησα, γιατί ξερω ότι ξεχνάει τι έχω και τι δεν έχω κάνει.γριπηε έκανα τέλος Οκτώβρη.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσια ! 30 εβδομάδες! Ειστε όλες καλα;;; Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία , με το καλό να μπει και με το καλό τα μωράκια μας! Αντε και κοντεούμε στο dopler να δούμε φατσούλες! Εμεις πηγαμε και την παρασκευή, ειδαμε το μπέμπη που εφτασε 1,5 κιλό .. εσεις;;;

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!!! Κι εγώ μόλις γύρισα από το μαιευτήριο, είχα πάει να ανοίξω καρτέλα και κάναμε κι έναν υπέρηχο! 1450 μου την έβγαλαν κι εμένα, έχει πάρει θέση και με το κεφαλάκι κάτω και πάλι δεν σταματούσε. Όπου ακουμπούσε τον υπέρηχο κλωτσιά η μπέμπα. Αφού ήταν μια γιατρός νεαρή και μου λέει καλέ έτσι κάνει όλη μέρα? Πως αντέχετε?😂😂😂

30η εβδομάδα, όλο και πλησιάζουμε! Πώς είστε κορίτσια?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλημέρα!!! Κι εγώ μόλις γύρισα από το μαιευτήριο, είχα πάει να ανοίξω καρτέλα και κάναμε κι έναν υπέρηχο! 1450 μου την έβγαλαν κι εμένα, έχει πάρει θέση και με το κεφαλάκι κάτω και πάλι δεν σταματούσε. Όπου ακουμπούσε τον υπέρηχο κλωτσιά η μπέμπα. Αφού ήταν μια γιατρός νεαρή και μου λέει καλέ έτσι κάνει όλη μέρα? Πως αντέχετε?😂😂😂

Αχ και μενα το ίδιο! Εχει παρει θεση και κλωτσια φούλ ! δεν σταματαει καθολου!!!περα απ τη μεση που ποναει ολα καλα! Εμεις τωρα βγάζουμε λεει μαλλακι 

εσεις;; Εχετε καουρες; Εγω τπτ ακομα

Αχ και μενα το ίδιο! Εχει παρει θεση και κλωτσια φούλ ! δεν σταματαει καθολου!!!περα απ τη μεση που ποναει ολα καλα! Εμεις τωρα βγάζουμε λεει μαλλακι 

Εγώ έχω πάρα πολλές καούρες εδώ και μήνες, για μαλλί δεν μου είπαν τίποτα βέβαια! Θα δούμε στο ντοπλερ!! Ανυπομονώ!

Πάντως κι εγώ εκτός από τις καούρες δεν έχω τίποτα απολύτως !

On 24/12/2024 at 8:24 ΜΜ, mama_katerinas είπε:

Και του χρόνου αγκαλιά με τα παιδάκια μας! Τώρα που το λες κι εγώ την περασμένη εβδομάδα είδα στο εσώρουχο αίμα 3-4 μερες, χωρίς να χω δυσκοιλιότητα, πόνο, ενοχληση. Στην αρχή τα παιξα μεχρι να καταλάβω από πού προέρχεται.  Εγώ χτες εκανα του κοκκυτη. Βασικά κι εγώ τον ρώτησα, γιατί ξερω ότι ξεχνάει τι έχω και τι δεν έχω κάνει.γριπηε έκανα τέλος Οκτώβρη.

Αστοο το έπαθα κ εγώ.. έτρεχα τα Χριστούγεννα (25) στον γιστρο γτ τρομαξα αλλα ήταν από πίσω.. χαχα

Και εγώ ρώτησα 27/12 που είχαμε ραντεβού  και έκανα κοκκύτη..γρίπη δεν μου είπε..

13 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλημέρα κοριτσια ! 30 εβδομάδες! Ειστε όλες καλα;;; Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία , με το καλό να μπει και με το καλό τα μωράκια μας! Αντε και κοντεούμε στο dopler να δούμε φατσούλες! Εμεις πηγαμε και την παρασκευή, ειδαμε το μπέμπη που εφτασε 1,5 κιλό .. εσεις;;;

Και εμείς την Παρασκευή!!! Καλά είναι  ο μικρός!!

10 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Κάλα κορίτσια!!

Νομίζω οι καούρες  και τα μαλλιά είναι  μύθος.. είχα κ εγω για 2-3 εβδομάδες..πέρασε.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , finallytheend είπε:

Αστοο το έπαθα κ εγώ.. έτρεχα τα Χριστούγεννα (25) στον γιστρο γτ τρομαξα αλλα ήταν από πίσω.. χαχα

Και εγώ ρώτησα 27/12 που είχαμε ραντεβού  και έκανα κοκκύτη..γρίπη δεν μου είπε..

Και εμείς την Παρασκευή!!! Καλά είναι  ο μικρός!!

Κάλα κορίτσια!!

Νομίζω οι καούρες  και τα μαλλιά είναι  μύθος.. είχα κ εγω για 2-3 εβδομάδες..πέρασε.. 

Αχ άστα! Κι εγώ τρελάθηκα με το αίμα, από τότε βέβαια δεν ξαναείδα. Εσύ τώρα εντάξει;

Σήμερα που πήγα στο μαιευτήριο κορίτσια, είδα κάποια νεογέννητα μωράκια, άκουγα το κλάμα τους και νομίζω ότι σήμερα το συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος!😊

Πραγματικά είχα ξεχάσει πως είναι να ναι τόσο μικρούλια!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Αχ άστα! Κι εγώ τρελάθηκα με το αίμα, από τότε βέβαια δεν ξαναείδα. Εσύ τώρα εντάξει;

Σήμερα που πήγα στο μαιευτήριο κορίτσια, είδα κάποια νεογέννητα μωράκια, άκουγα το κλάμα τους και νομίζω ότι σήμερα το συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος!😊

Υπάρχουν...δεν πονάνε..αλλά μετά το σοκ στις 25..είμαι καλά.. βάζω βέβαια κ κρέμα συνεχώς..

πρίν από 9 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Κ εμένα 25 μόλις έμπαινα έκανε ένα έξοδο.. αλλά μου φαίνεται ακόμα άπιστευτο!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...