Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

@Fotinimel@Lila86 Σας ευχαριστω πολυ,η Αληθεια ειναι πως εχω αγχοθει αρκετα!!!!!Εν τω μεταξυ σαν να μην περνανε οι μερες!!

Ισχύει δεν περνάνε όμως κάνε υπομονή γιατί οι μέρες που έρχονται μετά την έμβρυομεταφορά περνάνε πιο δύσκολα! Μην αγχώνεσαι και ευχαριστησου τις μέρες που έχεις μέχρι τη μεταφορά να κάνεις πράγματα για σένα να χαλαρώνεις!

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

1 hour ago, finallytheend είπε:

Καλημέρα σας! και εγω την έκανα την προηγούμενη εβδομάδα και είναι εντάξει.. γιατρό έχουμε και εμείς αυτη την εβδομαδα..

μετα άραγε παμέ μετά τις γιορτες?

Εγώ έχω στις 17/12 γιατρό και μετά ντοπλερ αρχές Γενάρη! Φαντάζομαι με το νέο έτος θα σε ξαναβάλει!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 893
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Εγώ έχω στις 17/12 γιατρό και μετά ντοπλερ αρχές Γενάρη! Φαντάζομαι με το νέο έτος θα σε ξαναβάλει!

Και εγώ το ίδιο!! 
17/12 και μετά 7/1 το ντομπλερ! 
ωστόσο βρε κορίτσια νιώθω συνέχεια σαν ένα πιάσιμο στους προσαγωγούς ! Είναι φυσιολογικό;

• Μου αρέσει 1

Εμεις θα παμε σημερα και μετα εχω το dopler 7/01 

σκεφτομαι μηπως βαλω και ενα τελος του μηνα τύπου 27 να τον ξαναδώ

οτι μου πει ο γιατρός ! 
εγω δν εχω ενοχληση στους προσαγωγούς 

μηπως εκανες κανενα αποτομο καθισμα; Λογικα απ το βαρος δεν ειναι τώρα;;

• Μου αρέσει 1

Χαλαρώνουν οι αρθρώσεις @Tsampiμου για να διευκολυνθεί ο τοκετός! Φυσιολογικό είναι! Και επώδυνο όμως! Το νιώθω κι εγώ αρκετά συχνά κι αισθάνομαι σαν να μην μπορώ να περπατήσω καλά!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Ναι κ εγώ το doppler μέχρι 15-18/1 πρέπει να το κάνω..  οπότε πάμε για το νέο έτος.. μαρτύριο χαχα

Τουλάχιστον  εινσι γιορτές  θα ξεχάστουμε. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Stef91 είπε:

Μπράβο κορίτσια για τις καμπύλες ζαχάρου! Και εγώ 18.12 έχω και μετά με τη νέα χρονιά! @Tzeni38 φτάσατε ένα κιλακι;; Τι όμορφα 🥰🥰🥰🥰

Ναι φτασαμε!! Κοριτσια για την πειτε μου απο αμνιακό πως πατε;;; Εμενα ειναι λιγο αυξημενο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Ναι φτασαμε!! Κοριτσια για την πειτε μου απο αμνιακό πως πατε;;; Εμενα ειναι λιγο αυξημενο 

Μπράβο κορίτσι μου!! Ολόκληρος άντρας πια, 1 κιλό!! Εμένα προς το παρόν εντάξει μου χει πει ότι είναι!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...