Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 48 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Εγώ έχω ΠΗΤ 10/3 Και η άδεια ξεκινάει 13/1, αλλά κι εγώ επειδή είμαι εκπαιδευτικός θα σταματήσω 23/12 που κλείνουμε.

Εγώ ως ελεύθερη επαγγελματίας …μάλλον μέχρι να σπάσουν τα νερά 😂

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 858
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Tsampi είπε:

Ζόρι βρε κορίτσι μου, αυτό. Δούλευα κι εγώ παλιότερα με μπλοκ παροχής και πραγματικά δεν δικαιουμασταν τίποτα απολύτως. Για μετά τουλάχιστον δικαιούσαι κάτι?

1 hour ago, Tsampi είπε:

Εγώ είμαι πρόσφατα σε πρόσληψη και πρέπει να "μετρησουμε" τα ενσημα μη χαθεί το 9μηνο για λίγες μέρες..  αλλά εσυ εισαι θα το τερματίσεις.. αλλά σίγουρα μέσα στον Ιανουάριο πρέπει  να βγω σε άδεια..

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...