Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 937
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Καλά είμαι! Εσύ? Ήσυχα!

Κι εγώ δοξα τω θεώ, μια χαρά!😊

1 hour ago, Stef91 είπε:

Το ντομπλερ τι είναι; 

Είναι μεγάλος υπέρηχος, όπως η β επιπέδου πχ. Βέβαια δεν το συστήνουν όλοι οι γυναικολόγοι! Απ' ότι θυμάμαι από την μεγάλη είχε μικρότερη διάρκεια και έλεγχε κανονικά όργανα, βάρος, αμνιακό και ροές. Τότε είχα ένα θέματακι με τον πλακούντα και είχα κάνει 2 φορές μάλιστα...μια στην 32η και μια στην 35η

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, mama_katerinas είπε:

Κι εγώ δοξα τω θεώ, μια χαρά!😊

Είναι μεγάλος υπέρηχος, όπως η β επιπέδου πχ. Βέβαια δεν το συστήνουν όλοι οι γυναικολόγοι! Απ' ότι θυμάμαι από την μεγάλη είχε μικρότερη διάρκεια και έλεγχε κανονικά όργανα, βάρος, αμνιακό και ροές. Τότε είχα ένα θέματακι με τον πλακούντα και είχα κάνει 2 φορές μάλιστα...μια στην 32η και μια στην 35η

Νομίζω όλοι το κάνουν στην Ελλάδα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Tsampi είπε:

Καλημερααα !! Και εγώ εδώ στο μικροβιολογικό περιμένω να περάσει η ώρα για να κάνω την 3η αιμοληψία για τη καμπύλη!!

Καλά αποτελέσματα 

Καλημέρα κορίτσια! 25η εβδομάδα πια ! Πως ειστε;; Εγω θα παω την αλλη Δευτέρα για τη καμπύλη και ολες τις εξετάσεις γενικες παλι και τρίτη 3/12 εχω γιατρο να δω τον μπέμπη ! Μεγαλωνουν και κινούνται ακομα περισσοτερο! Η κούραση σιγουρη πια.. πολλες φορες βαριέμαι να κουνήσω .. και μεις τον Γεναρη αρχές εχουμε βαλει ηδη το Dopler 

είναι ενας τελευταίος έλεγχος σαν τη Β’ 

σημαντικό που το κανουμε ..

πρίν από 10 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Καλά αποτελέσματα 

Καλημέρα κορίτσια! 25η εβδομάδα πια ! Πως ειστε;; Εγω θα παω την αλλη Δευτέρα για τη καμπύλη και ολες τις εξετάσεις γενικες παλι και τρίτη 3/12 εχω γιατρο να δω τον μπέμπη ! Μεγαλωνουν και κινούνται ακομα περισσοτερο! Η κούραση σιγουρη πια.. πολλες φορες βαριέμαι να κουνήσω .. και μεις τον Γεναρη αρχές εχουμε βαλει ηδη το Dopler 

Ευχαριστώ πολύ !!! Και εγώ έτσι νιώθω !!! Και εμείς 7/1 βαλαμε το dobler !!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Καλά αποτελέσματα στις καμπύλες μας! Εγώ λέω να πάω το Σάββατο! Βρε κορίτσια επειδή τώρα έφαγα φλασια και είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να το δω, ποια εβδομάδα σας είπε το ντοπλερ?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , Tsampi είπε:

Ευχαριστώ πολύ !!! Και εγώ έτσι νιώθω !!! Και εμείς 7/1 βαλαμε το dobler !!!

Και γω 7/1 ! 💪🏽

πρίν από 34 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Καλά αποτελέσματα στις καμπύλες μας! Εγώ λέω να πάω το Σάββατο! Βρε κορίτσια επειδή τώρα έφαγα φλασια και είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να το δω, ποια εβδομάδα σας είπε το ντοπλερ?

31-32 μου ειπε για το dopler και το βαλαμε 31 ! Καλημέρα

πρίν από 18 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Και γω 7/1 ! 💪🏽

31-32 μου ειπε για το dopler και το βαλαμε 31 ! Καλημέρα

Αχ σε ευχαριστώ! Έχω κλείσει μια βδομάδα να πάμε διακοπές αρχές Ιανουαρίου. Όταν γυρίσω θα μαι 32+1, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα!θα πάρω να το κλείσω για τότε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Tsampi είπε:

Καλημερααα !! Και εγώ εδώ στο μικροβιολογικό περιμένω να περάσει η ώρα για να κάνω την 3η αιμοληψία για τη καμπύλη!!

καλα αποτελεσματα!! καλημερα!!

1 ώρα πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλά αποτελέσματα 

Καλημερα! αρχες γεναρη ειναι και το δικο μας doppler στο ημερολογιο αλλα δεν κλεισαμε ακομα ραντεβου! πολυ οργανωμενη σε βρισκω!

1 hour ago, mama_katerinas είπε:

31-33 εμενα.. καλημερα!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Αχ σε ευχαριστώ! Έχω κλείσει μια βδομάδα να πάμε διακοπές αρχές Ιανουαρίου. Όταν γυρίσω θα μαι 32+1, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα!θα πάρω να το κλείσω για τότε!

Εεε οχι βεβαια! Να πας τις διακοπές σου και γυρνωντας να το κάνεις! 

πρίν από 4 λεπτά , finallytheend είπε:

καλα αποτελεσματα!! καλημερα!!

Καλημερα! αρχες γεναρη ειναι και το δικο μας doppler στο ημερολογιο αλλα δεν κλεισαμε ακομα ραντεβου! πολυ οργανωμενη σε βρισκω!

31-33 εμενα.. καλημερα!!

Οταν καναμε τη Β επιπέδου στο Ρέα βαλαμε και αυτό να ειμαστε έτοιμοι 😊

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , finallytheend είπε:

ποτε βγαινετε σε αδεια οσες δουλευετε? με τι πητ? νομιζω ιανουαριο ειναι να βγω αλλα με δυσκολια συγκεντρωνομαι πια να δουλεψω..

Εγω θα σταματήσω 20/12 .. κλεινουμε ουτως η αλλως το γραφειο για γιορτές 

εχω ΠΗΤ 10/01 .. η αδεια ξεκιναει στις 13/01 απο το νόμο

Just now, Tzeni38 είπε:

Εγω θα σταματήσω 20/12 .. κλεινουμε ουτως η αλλως το γραφειο για γιορτές 

εχω ΠΗΤ 10/01 .. η αδεια ξεκιναει στις 13/01 απο το νόμο

10/3 πητ σορρυ

πρίν από 6 λεπτά , finallytheend είπε:

ποτε βγαινετε σε αδεια οσες δουλευετε? με τι πητ? νομιζω ιανουαριο ειναι να βγω αλλα με δυσκολια συγκεντρωνομαι πια να δουλεψω..

Εγώ έχω ΠΗΤ 10/3 Και η άδεια ξεκινάει 13/1, αλλά κι εγώ επειδή είμαι εκπαιδευτικός θα σταματήσω 23/12 που κλείνουμε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...