Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Stef91 είπε:

24+6 είμαι σήμερα! 

Ωχ εύχομαι να μην κολλήσατε και να είστε μια χαρά! Εμένα μου είπαν αν με πάρουν τηλέφωνο δεν θα είναι καλή και θα πρέπει να ξανά πάω, δεν με πήραν οπότε όλα καλά! 

Δηλαδή δεν τα πήρες τα αποτελέσματα ? Αν δηλαδή κάποιος κάνει λάθος Κ ξεχάσει να πάρει τηλέφωνο εσύ δεν βλέπεις ποτέ το αποτέλεσμα ? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 937
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Μπράβο μπράβο!! Τέλεια λοιπόν! Γιατρό ποτέ έχεις τώρα ξανά? 

Τώρα θα ξανά πάω 18.12 και μετά μου είπε αν μα δυο βδομάδες! 

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Δηλαδή δεν τα πήρες τα αποτελέσματα ? Αν δηλαδή κάποιος κάνει λάθος Κ ξεχάσει να πάρει τηλέφωνο εσύ δεν βλέπεις ποτέ το αποτέλεσμα ? 

Ναι το σκέφτηκα και εγώ γι αυτό είπα να πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα το πρωί 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας και από εμένα!! Εγώ κράμπες δεν έχω , αλλά έχω κούραση αρκετή!! Θελγ και εγώ περισσότερη ξεκούραση τώρα πια!! 
καμπυλη θα κάνω τη Δευτέρα!! Τώρα είμαι 25 εβδ ακριβώς κι γιατρό έχω 17/12 :)

• Μου αρέσει 3

πρίν από 28 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Κι εγώ 18/12 έχω!πωωω πλησιάζουμε!πως πέρασε έτσι ο καιρός. Δουλεύεις ακόμα @Stef91 μου?

Οχι η αλήθεια είναι πως μετά την εξωσωματική δεν πήγα στη δουλειά. Και ευτυχώς άλλαξα γιατρό και μου έδωσε επαπειλούμενη. Είμαι σπίτι, κάνω κάποια ιδιαίτερα και τελειώνω το μεταπτυχιακό μου! Εσυ σταματάς Δεκέμβριο; Πώς πέρασε ο καιρός όντως !! 

πρίν από 2 λεπτά , Tsampi είπε:

Γεια σας και από εμένα!! Εγώ κράμπες δεν έχω , αλλά έχω κούραση αρκετή!! Θελγ και εγώ περισσότερη ξεκούραση τώρα πια!! 

Πάνω κάτω όλες στα ίδια είμαστε! Καλά αποτελέσματα για την καμπύλη σου εύχομαι! 🥰

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Stef91 είπε:

Οχι η αλήθεια είναι πως μετά την εξωσωματική δεν πήγα στη δουλειά. Και ευτυχώς άλλαξα γιατρό και μου έδωσε επαπειλούμενη. Είμαι σπίτι, κάνω κάποια ιδιαίτερα και τελειώνω το μεταπτυχιακό μου! Εσυ σταματάς Δεκέμβριο; Πώς πέρασε ο καιρός όντως !! 

Πάνω κάτω όλες στα ίδια είμαστε! Καλά αποτελέσματα για την καμπύλη σου εύχομαι! 🥰

Μμμ αυτό θυμόμουν και δεν σε είχα ξαναρωτήσει τι έκανες τελικά!! Πολύ καλά έκανες! Χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση! Ναι, 23/12 πάω τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεία! Ανυπομονώ για τη μέρα που θα πάω την μικρή σχολείο μετά τις γιορτές και μετά θα γυρίσω σπίτι να αραξω μόνη μου και με ησυχία!😂😂😂 

@Tsampi μου καλά αποτελέσματα να έχεις!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Μμμ αυτό θυμόμουν και δεν σε είχα ξαναρωτήσει τι έκανες τελικά!! Πολύ καλά έκανες! Χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση! Ναι, 23/12 πάω τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεία! Ανυπομονώ για τη μέρα που θα πάω την μικρή σχολείο μετά τις γιορτές και μετά θα γυρίσω σπίτι να αραξω μόνη μου και με ησυχία!😂😂😂 

@Tsampi μου καλά αποτελέσματα να έχεις!!

Πω πω σε καταλαβαίνω ομολογώ! Την έχω κατα βρει και οποία ώρα θέλεις κάνεις τις δουλειές σου το φαγάκι σου! Πριν ήμουν με ένα ρολόι στο χέρι! 

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Εγώ ακόμα είμαι εντάξει γενικά. Βέβαια υπάρχουν μέρες σαν τη σημερινή που αισθάνομαι μεγάλη κούραση,δεν θέλω ούτε να σηκωθω από τον καναπέ,αλλά νομίζω ότι φταίει κι ο καιρός και το ότι είναι Σάββατο και μου βγαίνει η κούραση όλης της εβδομάδας.

Καλορίζικα να ναι κορίτσι μου! Να τα χαρεί το μωράκι σας! Αφού πήρατε αυτά είσαι μια χαρά!!!

Πώς πήγε η καμπύλη σας κορίτσια? Εγώ ήθελα να πάω σήμερα, αλλά ξύπνησε νωρίς η κόρη μου και δεν ήθελα να την αφήσω και να φύγω! Ένα σκ περιμένει κι εκείνη να μαι σπίτι το πρωί!

Σε άλλα νέα, προχτες είχαμε πάει στα γενέθλια του ανιψιού μου και σήμερα μου είπε ο αδερφός μου ότι είναι και τα 3 με γαστρεντερίτιδα... Ήδη τρέμω στην ιδέα..ελπίζω να τη γλιτώσουμε, γιατί είχα κολλήσει και στην μεγάλη μου στον 8ο και είχα νοσηλευτεί και πραγματικά δεν θέλω να το ξαναζήσω αυτό..

Εγώ την έκανα την Τετάρτη..βγήκε μια χαρά..  

11 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Τώρα θα ξανά πάω 18.12 και μετά μου είπε αν μα δυο βδομάδες! 

Ναι το σκέφτηκα και εγώ γι αυτό είπα να πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα το πρωί 

Μια μερά Διαφορα εχούμε.. εγώ είχα κάνει ετ 19/6..σου είπαν μετά τις 18/12 ανά 2 εβδομάδες?? Υπαρχει καποιος λογος η ετσι γίνεται?Εμένα δεν μου έχουν πει ακόμα κάτι τέτοιο.. αλλά εχω ραντεβού 5/12..μόνο για  τον Φεβρουάριο  γράφει στο πρόγραμμα ανά μια  εβδομάδα (που είναι λογικό)..

11 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Κάλα αποτελέσματα!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Μια μερά Διαφορα εχούμε.. εγώ είχα κάνει ετ 19/6..σου είπαν μετά τις 18/12 ανά 2 εβδομάδες?? Υπαρχει καποιος λογος η ετσι γίνεται?Εμένα δεν μου έχουν πει ακόμα κάτι τέτοιο.. αλλά εχω ραντεβού 5/12..μόνο για  τον Φεβρουάριο  γράφει στο πρόγραμμα ανά μια  εβδομάδα (που είναι λογικό)..

Κάλα αποτελέσματα!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια !! Εγώ τώρα έχω 17/12 και μετά τον Γενάρη τ δυο φορές 

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Κάλα αποτελέσματα!!!

22.06 είχα κάνει εγώ εμβρυομεταφορά. Μου είπε μετά τις 30 βδομάδες θα έρχεσαι ανά δυο βδομάδες να σε βλέπω! Τώρα γιατί δεν ξέρω, κάτι μου είχε πει στις αρχές ότι τα παιδιά με εξωσωματική γεννιούνται πρόωρα, αλλά δεν το πολυπιστεύω! Γιατί έτσι μου είπε και για το πρόβλημα καρδιάς και εγώ δεν είχα ακούσει τίποτα! Νομίζω όλα γίνονται για τα χρήματα!  

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Stef91 είπε:

22.06 είχα κάνει εγώ εμβρυομεταφορά. Μου είπε μετά τις 30 βδομάδες θα έρχεσαι ανά δυο βδομάδες να σε βλέπω! Τώρα γιατί δεν ξέρω, κάτι μου είχε πει στις αρχές ότι τα παιδιά με εξωσωματική γεννιούνται πρόωρα, αλλά δεν το πολυπιστεύω! Γιατί έτσι μου είπε και για το πρόβλημα καρδιάς και εγώ δεν είχα ακούσει τίποτα! Νομίζω όλα γίνονται για τα χρήματα!  

Οχι και εγώ που είμαι  από ετ..δεν μου έχουν πει τπτ ούτε για την καρδιά  ούτε για προωροτητα..τον Φεβρουάριο  μόνο θα πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα..που είναι λογικό χρονικά.   Σε ποιον γιατρό είσαι αν επιτρέπεται?

1 hour ago, finallytheend είπε:

Οχι και εγώ που είμαι  από ετ..δεν μου έχουν πει τπτ ούτε για την καρδιά  ούτε για προωροτητα..τον Φεβρουάριο  μόνο θα πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα..που είναι λογικό χρονικά.   Σε ποιον γιατρό είσαι αν επιτρέπεται?

Δεν είμαι Ελλάδα, είμαι Γερμανία! Ίσως για αυτό έχουν διαφορετικά πρωτόκολλα! 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Εμενα πάλι από 37η και μετά κάθε εβδομάδα. Ως τότε κάθε μήνα. Βασικά έχω τώρα 18/12. Μετά μου είπε να κάνω ντοπλερ γύρω στις 15/1 και μετά πάλι σε εκείνον γύρω στις 20/1 και μετά στις 17/2 που θα μαι 37η. Μετά μου είπε αναλόγως πως πάμε  ή κάθε εβδομάδα ή 2 φορες την εβδομαδα.

Ο καθένας ακολουθεί τα δικά του!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, mama_katerinas είπε:

Εμενα πάλι από 37η και μετά κάθε εβδομάδα. Ως τότε κάθε μήνα. Βασικά έχω τώρα 18/12. Μετά μου είπε να κάνω ντοπλερ γύρω στις 15/1 και μετά πάλι σε εκείνον γύρω στις 20/1 και μετά στις 17/2 που θα μαι 37η. Μετά μου είπε αναλόγως πως πάμε  ή κάθε εβδομάδα ή 2 φορες την εβδομαδα.

Ο καθένας ακολουθεί τα δικά του!

Ναι και μένα κάπως έτσι τα έχει πει..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...