Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Κάθε φορά που θα σκουπίστω έχω ροζ και σα βλεννη λίγο. Άρχισαν και οι πόνοι χαμηλά.... της περιόδου δηλαδή. Κι εγώ παρόλα αυτά θα πρέπει να συνεχίσω τα φάρμακα μέχρι τη Δευτέρα... 

Πφφφ δύσκολα...ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σου είπε ο γιατρός να πας τη Δευτέρα και να περιμένεις τόσες μέρες..γιατί δεν πας αύριο να κάνεις μια χοριακη ?

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Stef91 είπε:

24+6 είμαι σήμερα! 

Ωχ εύχομαι να μην κολλήσατε και να είστε μια χαρά! Εμένα μου είπαν αν με πάρουν τηλέφωνο δεν θα είναι καλή και θα πρέπει να ξανά πάω, δεν με πήραν οπότε όλα καλά! 

Δηλαδή δεν τα πήρες τα αποτελέσματα ? Αν δηλαδή κάποιος κάνει λάθος Κ ξεχάσει να πάρει τηλέφωνο εσύ δεν βλέπεις ποτέ το αποτέλεσμα ? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 831
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Μπράβο μπράβο!! Τέλεια λοιπόν! Γιατρό ποτέ έχεις τώρα ξανά? 

Τώρα θα ξανά πάω 18.12 και μετά μου είπε αν μα δυο βδομάδες! 

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Δηλαδή δεν τα πήρες τα αποτελέσματα ? Αν δηλαδή κάποιος κάνει λάθος Κ ξεχάσει να πάρει τηλέφωνο εσύ δεν βλέπεις ποτέ το αποτέλεσμα ? 

Ναι το σκέφτηκα και εγώ γι αυτό είπα να πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα το πρωί 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας και από εμένα!! Εγώ κράμπες δεν έχω , αλλά έχω κούραση αρκετή!! Θελγ και εγώ περισσότερη ξεκούραση τώρα πια!! 
καμπυλη θα κάνω τη Δευτέρα!! Τώρα είμαι 25 εβδ ακριβώς κι γιατρό έχω 17/12 :)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Κι εγώ 18/12 έχω!πωωω πλησιάζουμε!πως πέρασε έτσι ο καιρός. Δουλεύεις ακόμα @Stef91 μου?

Οχι η αλήθεια είναι πως μετά την εξωσωματική δεν πήγα στη δουλειά. Και ευτυχώς άλλαξα γιατρό και μου έδωσε επαπειλούμενη. Είμαι σπίτι, κάνω κάποια ιδιαίτερα και τελειώνω το μεταπτυχιακό μου! Εσυ σταματάς Δεκέμβριο; Πώς πέρασε ο καιρός όντως !! 

πρίν από 2 λεπτά , Tsampi είπε:

Γεια σας και από εμένα!! Εγώ κράμπες δεν έχω , αλλά έχω κούραση αρκετή!! Θελγ και εγώ περισσότερη ξεκούραση τώρα πια!! 
καμπυλη θα κάνω τη Δευτέρα!! Τώρα είμαι 25 εβδ ακριβώς κι γιατρό έχω 17/12 :)

Πάνω κάτω όλες στα ίδια είμαστε! Καλά αποτελέσματα για την καμπύλη σου εύχομαι! 🥰

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Stef91 είπε:

Οχι η αλήθεια είναι πως μετά την εξωσωματική δεν πήγα στη δουλειά. Και ευτυχώς άλλαξα γιατρό και μου έδωσε επαπειλούμενη. Είμαι σπίτι, κάνω κάποια ιδιαίτερα και τελειώνω το μεταπτυχιακό μου! Εσυ σταματάς Δεκέμβριο; Πώς πέρασε ο καιρός όντως !! 

Πάνω κάτω όλες στα ίδια είμαστε! Καλά αποτελέσματα για την καμπύλη σου εύχομαι! 🥰

Μμμ αυτό θυμόμουν και δεν σε είχα ξαναρωτήσει τι έκανες τελικά!! Πολύ καλά έκανες! Χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση! Ναι, 23/12 πάω τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεία! Ανυπομονώ για τη μέρα που θα πάω την μικρή σχολείο μετά τις γιορτές και μετά θα γυρίσω σπίτι να αραξω μόνη μου και με ησυχία!😂😂😂 

@Tsampi μου καλά αποτελέσματα να έχεις!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Μμμ αυτό θυμόμουν και δεν σε είχα ξαναρωτήσει τι έκανες τελικά!! Πολύ καλά έκανες! Χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση! Ναι, 23/12 πάω τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεία! Ανυπομονώ για τη μέρα που θα πάω την μικρή σχολείο μετά τις γιορτές και μετά θα γυρίσω σπίτι να αραξω μόνη μου και με ησυχία!😂😂😂 

@Tsampi μου καλά αποτελέσματα να έχεις!!

Πω πω σε καταλαβαίνω ομολογώ! Την έχω κατα βρει και οποία ώρα θέλεις κάνεις τις δουλειές σου το φαγάκι σου! Πριν ήμουν με ένα ρολόι στο χέρι! 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...