Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Το θέμα δεν είναι το μικρόβιο το θέμα είναι ότι έχει διαταραχθεί η φυσιολογική χλωρίδα . Όλα τα μικρόβια βρίσκονται μέσα στην μήτρα  αλλά όταν διαταρασετε η φυσιολογική χλωρίδα εμποδίζει την σύλληψη γιατί στην ουσία η άμυνα του οργανισμού δεν λειτουργεί σωστά. Κ το έδαφος της μήτρας δεν είναι πρόσφορο. 

Σ ευχαριστω Λινά μου για την απάντηση.Να υποθέσω ότι με την αντιβίωση κ τα προβιοτικά θα επανέλθει σωστά;Δεν μίλησα με τον γιατρό σήμερα αλλά με την μαία κ δεν μου είπε πολλά.

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , Stef91 είπε:

@Tzeni38 και εγώ έπαιρνα μέχρι την 12η βδομάδα γιατί ήμουν με εξωσωματικη. Προγεστερονη είναι για να ενισχυθεί η μήτρα! @*Vasoula έκανα σήμερα, μου είπε αύριο θα με πάρει τηλέφωνα για τα αποτελέσματα. Είδαμε και την μπέμπα έφτασε 780 γραμμάρια. Μας έβγαλε και φωτό 3D κορίτσι φουλ μαύρο μαλλάκι! Δόξα τω Θεω πάμε καλά! Επίσης, μου είπε ότι έτσι που σκληραίνει η κοιλιά μου θέλει ξεκούραση. Οχι υπερβολικό περπάτημα. Γενικά κάναμε και αυτό το μισάωρο τεστ κορδέλα νομίζω λέγεται, δεν κάνω συσπάσεις ευτυχώς! Εσείς τι κάνετε;; 

Καλα, περιμενω να κανω τη καμπυλη απο βδομαδα να δω τι γινεται με το ζαχαρο

ξερω οτι η προγεστερόνη ειναι συνηθως στην αρχή, αλλα μου ειπε τωρα να τη δοκιμασω να με βοηθησει να μην εχω καθολου ενοχλησεις.. εγω εχω 3/12 γιατρό οποτε εχω ακομα! Μπραβο για τα νεα σου ! Πολύ καλά ολα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...