Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , Stef91 είπε:

@Tzeni38 και εγώ έπαιρνα μέχρι την 12η βδομάδα γιατί ήμουν με εξωσωματικη. Προγεστερονη είναι για να ενισχυθεί η μήτρα! @*Vasoula έκανα σήμερα, μου είπε αύριο θα με πάρει τηλέφωνα για τα αποτελέσματα. Είδαμε και την μπέμπα έφτασε 780 γραμμάρια. Μας έβγαλε και φωτό 3D κορίτσι φουλ μαύρο μαλλάκι! Δόξα τω Θεω πάμε καλά! Επίσης, μου είπε ότι έτσι που σκληραίνει η κοιλιά μου θέλει ξεκούραση. Οχι υπερβολικό περπάτημα. Γενικά κάναμε και αυτό το μισάωρο τεστ κορδέλα νομίζω λέγεται, δεν κάνω συσπάσεις ευτυχώς! Εσείς τι κάνετε;; 

Καλα, περιμενω να κανω τη καμπυλη απο βδομαδα να δω τι γινεται με το ζαχαρο

ξερω οτι η προγεστερόνη ειναι συνηθως στην αρχή, αλλα μου ειπε τωρα να τη δοκιμασω να με βοηθησει να μην εχω καθολου ενοχλησεις.. εγω εχω 3/12 γιατρό οποτε εχω ακομα! Μπραβο για τα νεα σου ! Πολύ καλά ολα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 933
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Κορίτσια με τις κράμπες πώς πάτε ; 

Καλησπέρα! Εγώ έχω πάρα πολλές στα πόδια, ειδικά το βράδυ ξυπναω 3-4 φορές από κράμπα. Ο γιατρός μου είπε να αυξήσω το μαγνήσιο, αλλα δεν είδα διαφορά. Το χειρότερο όμως ήταν πριν κάτι μέρες που με έπιασε κράμπα ανάμεσα από τα πόδια, στο εσωτερικό των μηρών. Ήταν πραγματικά απαίσιο 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα! Εγώ έχω πάρα πολλές στα πόδια, ειδικά το βράδυ ξυπναω 3-4 φορές από κράμπα. Ο γιατρός μου είπε να αυξήσω το μαγνήσιο, αλλα δεν είδα διαφορά. Το χειρότερο όμως ήταν πριν κάτι μέρες που με έπιασε κράμπα ανάμεσα από τα πόδια, στο εσωτερικό των μηρών. Ήταν πραγματικά απαίσιο 

Καλημερα κοριτσια ! Εγω δεν εχω καθολου 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Καλημερα κοριτσια ! Εγω δεν εχω καθολου 

Πολύ καλό αυτό ! Ετσι να πας μέχρι το τέλος! @mama_katerinas και εμένα τις τελευταίες μέρες με έχουν ταράξει! Και μετά νιώθω τα πόδια μου πιασμένα! Αύξησα και εγώ το μαγνήσιο 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , Stef91 είπε:

Πολύ καλό αυτό ! Ετσι να πας μέχρι το τέλος! @mama_katerinas και εμένα τις τελευταίες μέρες με έχουν ταράξει! Και μετά νιώθω τα πόδια μου πιασμένα! Αύξησα και εγώ το μαγνήσιο 

Εύχομαι να νιωσετε καλύτερα κοριτσια 

απο κλωτσιες πως τα πατε;; Νιωθω το μπεμπη πια σε οοολη τη κοιλιά 

μια πανω , μια κατω .. καθε φορά ειναι και αλλού 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Κι εγώ το ίδιο την νιώθω παντού αν και έχω την αίσθηση ότι είναι με το κεφάλι κάτω γιατί τις δυνατές τις νιώθω στο στομάχι, φαντάζομαι είναι πόδια!

Κορίτσια αγορές έχετε ξεκινήσει?

• Μου αρέσει 1

Και εγώ την νιώθω παντού και δυνατές κλωτσιές ρε κορίτσια. Εχει τύχει να ξυπνήσω το βράδυ από κλωτσιά! Αγόρασα δυο τρία φορμάκια μόνο εγώ… τώρα τέλος του μήνα λέμε να πάρουμε το καρότσι, εσείς ; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Stef91 είπε:

Και εγώ την νιώθω παντού και δυνατές κλωτσιές ρε κορίτσια. Εχει τύχει να ξυπνήσω το βράδυ από κλωτσιά! Αγόρασα δυο τρία φορμάκια μόνο εγώ… τώρα τέλος του μήνα λέμε να πάρουμε το καρότσι, εσείς ; 

Εγώ κυρίως ρουχαλακια χειμερινά έχω να πάρω, τα υπόλοιπα τα έχω από την μεγάλη. Έλεγα να ψωνίσω αυτές τις μέρες, αλλά τελικά λέω να το αφήσω για Ιανουάριο στις εκπτώσεις, γιατί βαριέμαι παρα πολύ να ασχοληθώ 😂

1 ώρα πρίν, mama_katerinas είπε:

Εγώ κυρίως ρουχαλακια χειμερινά έχω να πάρω, τα υπόλοιπα τα έχω από την μεγάλη. Έλεγα να ψωνίσω αυτές τις μέρες, αλλά τελικά λέω να το αφήσω για Ιανουάριο στις εκπτώσεις, γιατί βαριέμαι παρα πολύ να ασχοληθώ 😂

Εγω τιποτα! Ολα τα ψωνια θα τα κανω γιορτες και Γενάρη ! Δν θα δουλεύω, θα γεμισω το χρονο μου με τις ετοιμασίες 🥰

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Κορίτσια με τις κράμπες πώς πάτε ; 

Καλησπέρα! Εγώ δεν έχω!! Μόνο πονάω στο ισχιο επειδή κοιμάμαι στο πλάι..

7 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Κάθε μέρα τον νιώθω και εγώ!!

6 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Κι εγώ το ίδιο την νιώθω παντού αν και έχω την αίσθηση ότι είναι με το κεφάλι κάτω γιατί τις δυνατές τις νιώθω στο στομάχι, φαντάζομαι είναι πόδια!

Κορίτσια αγορές έχετε ξεκινήσει?

Εμείς βρήκανε καλές προσφορές λόγω black friday  κ πήραμε κσροτσι, κάθισμα  αυτοκινήτου  και λικνο..ρούχα, προικες κλπ στις εκπτώσεις τον Ιανουάριο..

3 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Από κούραση γενικά πώς πάτε; Νομίζω μόλις έκλεισα τον 6ο σαν να έκανα ένα κλικ. Βάρυνα απότομα, λαχανιάζω εύκολα. Γενικά δύσκολα ! 

Εγώ καλά είμαι.. όπως ήμουν.. αλλά κοιλα δεν έχω πάρει ακόμα..

3 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Από κούραση γενικά πώς πάτε; Νομίζω μόλις έκλεισα τον 6ο σαν να έκανα ένα κλικ. Βάρυνα απότομα, λαχανιάζω εύκολα. Γενικά δύσκολα ! 

Ποσο είσαι τώρα?

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Εγώ ακόμα είμαι εντάξει γενικά. Βέβαια υπάρχουν μέρες σαν τη σημερινή που αισθάνομαι μεγάλη κούραση,δεν θέλω ούτε να σηκωθω από τον καναπέ,αλλά νομίζω ότι φταίει κι ο καιρός και το ότι είναι Σάββατο και μου βγαίνει η κούραση όλης της εβδομάδας.

2 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Εμείς βρήκανε καλές προσφορές λόγω black friday  κ πήραμε κσροτσι, κάθισμα  αυτοκινήτου  και λικνο..ρούχα, προικες κλπ στις εκπτώσεις τον Ιανουάριο..

Ποσο είσαι τώρα?

Καλορίζικα να ναι κορίτσι μου! Να τα χαρεί το μωράκι σας! Αφού πήρατε αυτά είσαι μια χαρά!!!

Πώς πήγε η καμπύλη σας κορίτσια? Εγώ ήθελα να πάω σήμερα, αλλά ξύπνησε νωρίς η κόρη μου και δεν ήθελα να την αφήσω και να φύγω! Ένα σκ περιμένει κι εκείνη να μαι σπίτι το πρωί!

Σε άλλα νέα, προχτες είχαμε πάει στα γενέθλια του ανιψιού μου και σήμερα μου είπε ο αδερφός μου ότι είναι και τα 3 με γαστρεντερίτιδα... Ήδη τρέμω στην ιδέα..ελπίζω να τη γλιτώσουμε, γιατί είχα κολλήσει και στην μεγάλη μου στον 8ο και είχα νοσηλευτεί και πραγματικά δεν θέλω να το ξαναζήσω αυτό..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Ποσο είσαι τώρα?

24+6 είμαι σήμερα! 

πρίν από 23 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Εγώ ακόμα είμαι εντάξει γενικά. Βέβαια υπάρχουν μέρες σαν τη σημερινή που αισθάνομαι μεγάλη κούραση,δεν θέλω ούτε να σηκωθω από τον καναπέ,αλλά νομίζω ότι φταίει κι ο καιρός και το ότι είναι Σάββατο και μου βγαίνει η κούραση όλης της εβδομάδας.

Καλορίζικα να ναι κορίτσι μου! Να τα χαρεί το μωράκι σας! Αφού πήρατε αυτά είσαι μια χαρά!!!

Πώς πήγε η καμπύλη σας κορίτσια? Εγώ ήθελα να πάω σήμερα, αλλά ξύπνησε νωρίς η κόρη μου και δεν ήθελα να την αφήσω και να φύγω! Ένα σκ περιμένει κι εκείνη να μαι σπίτι το πρωί!

Σε άλλα νέα, προχτες είχαμε πάει στα γενέθλια του ανιψιού μου και σήμερα μου είπε ο αδερφός μου ότι είναι και τα 3 με γαστρεντερίτιδα... Ήδη τρέμω στην ιδέα..ελπίζω να τη γλιτώσουμε, γιατί είχα κολλήσει και στην μεγάλη μου στον 8ο και είχα νοσηλευτεί και πραγματικά δεν θέλω να το ξαναζήσω αυτό..

Ωχ εύχομαι να μην κολλήσατε και να είστε μια χαρά! Εμένα μου είπαν αν με πάρουν τηλέφωνο δεν θα είναι καλή και θα πρέπει να ξανά πάω, δεν με πήραν οπότε όλα καλά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Stef91 είπε:

24+6 είμαι σήμερα! 

Ωχ εύχομαι να μην κολλήσατε και να είστε μια χαρά! Εμένα μου είπαν αν με πάρουν τηλέφωνο δεν θα είναι καλή και θα πρέπει να ξανά πάω, δεν με πήραν οπότε όλα καλά! 

Μπράβο μπράβο!! Τέλεια λοιπόν! Γιατρό ποτέ έχεις τώρα ξανά? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...