Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, finallytheend είπε:

Καλημέρα! Εδώ στην αναμονή.. ήπιαμε και την γλυκόζη.. μέχρι τις 9.30 έχουμε.. 

Καλημέρα! Αφού το βρήκατε  νωρίς  το έχετε ρυθμίσει..όλα καλά θα πάνε!

Καλημέρα! Καλά αποτελέσματα να έχεις!🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 933
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Καλημέρα! Εδώ στην αναμονή.. ήπιαμε και την γλυκόζη.. μέχρι τις 9.30 έχουμε.. 

Καλημέρα! Αφού το βρήκατε  νωρίς  το έχετε ρυθμίσει..όλα καλά θα πάνε!

Εννοείται ότι βρέθηκε νωρίς είναι το καλύτερο..  αλλά είναι δύσκολο να το ελέγξεις χωρίς φαρμακευτική αγωγή..  θα κάνω ότι καλύτερο για να αποφύγω την ινσουλινη..

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα σε ολες ! Τι κανετε;; Μιλησα με το γιατρο για τα πονακια χαμηλα στη κοιλιά και π γινεται πιο σκληρη και μου ειπε να παρω utrogestan δυο φορες τη μερα για να με βοηθησει και ν ανακουφιστω 

προφανως είναι συσπάσεις τα πονακια, που δν υπαρχει λογος να υπαρχουν 

Παιρνει καμια;;; Εχω και μαγνησιο ολο τον καιρο , αλλα μαλλον δν φτανει 

7 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλημέρα! Καλά αποτελέσματα να έχεις!🤞🤞🤞

Ευχαριστωωω

πρίν από 44 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Καλησπερα σε ολες ! Τι κανετε;; Μιλησα με το γιατρο για τα πονακια χαμηλα στη κοιλιά και π γινεται πιο σκληρη και μου ειπε να παρω utrogestan δυο φορες τη μερα για να με βοηθησει και ν ανακουφιστω 

προφανως είναι συσπάσεις τα πονακια, που δν υπαρχει λογος να υπαρχουν 

Παιρνει καμια;;; Εχω και μαγνησιο ολο τον καιρο , αλλα μαλλον δν φτανει 

Καλησπέρα! Μαγνήσιο εγώ παίρνω 2 trofocard..ουτρο έπαιρνα μέχρι την αυχενική..γτ είμαι από εξωσωματική.. τώρα εννοείται  αν έχεις πονακια συχνά θα είναι συσπάσεις..  εγώ μόνο σκληρή κοιλιά σε συγκεκριμένα  σημεία  έχω.. που είναι σίγουρα ο μπέμπης.. φαίνεται αλλάζει σχήμα κλπ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , finallytheend είπε:

Ευχαριστωωω

Καλησπέρα! Μαγνήσιο εγώ παίρνω 2 trofocard..ουτρο έπαιρνα μέχρι την αυχενική..γτ είμαι από εξωσωματική.. τώρα εννοείται  αν έχεις πονακια συχνά θα είναι συσπάσεις..  εγώ μόνο σκληρή κοιλιά σε συγκεκριμένα  σημεία  έχω.. που είναι σίγουρα ο μπέμπης.. φαίνεται αλλάζει σχήμα κλπ..

Και μενα σκληρη σε μερικα σημεια , οπως τα λες.. και τα πονακια χαμηλα λιγο ειναι αλλα προφανως δν πρεπει να υπαρχουν καθολου ; 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Και μενα σκληρη σε μερικα σημεια , οπως τα λες.. και τα πονακια χαμηλα λιγο ειναι αλλα προφανως δν πρεπει να υπαρχουν καθολου ; 

Κανονικά πονακια δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου τέτοιου είδους ή αν υπάρξουν να είναι μεμονωμένα πχ μετά από κάτι κουραστικό για λιγο. Να μην ξεχάσεις στο επόμενο ραντεβού να κοιτάξετε τον τράχηλο. Γενικά να ξεκουράζεσε Κ όχι ξαπλωμένη ανάσκελα αλλά στο πλάι. Επίσης δεν πρέπει να χαϊδεύεις την κοιλιά συνέχεια.  

πρίν από 14 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Αν είναι καθημερινά  σίγουρα όχι.. εγώ προσωπικά 1-2 φορές..αλλά πονάκια  όχι.. εγώ πχ δεν έχω..αν κ έχω διαβάσει  γίνονται  κάποιες συσπάσεις από εδώ  κ πέρα..

Καλησπερα κοριτσια. Εκανα ενα τεστ χθες iq κ μ εβγαλε αχνο θετικο. Εχει τυχει σε καποια να κανει το συγκεκριμενο τεστ να της βγει αχνο θετικο και τελικα να ειναι εγκυος; Δε ξερω αν μπορω να σας ανεβασω και φωτο να το δειτε

πρίν από 7 λεπτά , Dimitra S. είπε:

Καλησπερα κοριτσια. Εκανα ενα τεστ χθες iq κ μ εβγαλε αχνο θετικο. Εχει τυχει σε καποια να κανει το συγκεκριμενο τεστ να της βγει αχνο θετικο και τελικα να ειναι εγκυος; Δε ξερω αν μπορω να σας ανεβασω και φωτο να το δειτε

Το βάζεις φωτό στο προφίλ σου Κ το βλέπουμε . Γενικά αν φαίνετε καθαρά είσαι έγκυος .

πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Κανονικά πονακια δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου τέτοιου είδους ή αν υπάρξουν να είναι μεμονωμένα πχ μετά από κάτι κουραστικό για λιγο. Να μην ξεχάσεις στο επόμενο ραντεβού να κοιτάξετε τον τράχηλο. Γενικά να ξεκουράζεσε Κ όχι ξαπλωμένη ανάσκελα αλλά στο πλάι. Επίσης δεν πρέπει να χαϊδεύεις την κοιλιά συνέχεια.  

Μεμονωμένα ειναι , συμβαινει τελος

γενικα ξαπλα τη βγαζω ολη μερα .. δουλευω μεχρι τις 2 το μεσημέρι και μετα καναπε 

δεν κουραζομαι καθολου και με τιποτα 

ξαπλωμενη παντα στο πλαι , ανασκελα δν μπορουσα ποτέ 

γενικα τπτ δν κανω , γι αυτο μου κανουν εντυπωση τα πονακια! Μου πε ο γιατρος κάθε οργανισμος διαφορετικός 

το μωρο κουνιεται οοοολη μερα και παιζει και αυτο ρολο αρκετο στο σφιξιμο και τις τυχον συσπασεις μου ειπε! 

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Μεμονωμένα ειναι , συμβαινει τελος

γενικα ξαπλα τη βγαζω ολη μερα .. δουλευω μεχρι τις 2 το μεσημέρι και μετα καναπε 

δεν κουραζομαι καθολου και με τιποτα 

ξαπλωμενη παντα στο πλαι , ανασκελα δν μπορουσα ποτέ 

γενικα τπτ δν κανω , γι αυτο μου κανουν εντυπωση τα πονακια! Μου πε ο γιατρος κάθε οργανισμος διαφορετικός 

το μωρο κουνιεται οοοολη μερα και παιζει και αυτο ρολο αρκετο στο σφιξιμο και τις τυχον συσπασεις μου ειπε! 

Με προβλημάτισες λίγο κοπελα μου γιατί και εμένα κάποιες φορές που φαίνεται σαν να σκληραίνει η κοιλιά μου χαμηλά και έχω και εγώ κάποια πονακια...όχι συχνά αλλά έχω νοιώσει...στο προηγούμενο ραντεβού μου είχε πει ο γιατρός πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό...αλλά τη Δευτέρα στο ραντεβού μας θα του το ξαναπώ να το δούμε!!!

@Stef91 έκανες την καμπύλη??όλα καλά??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , *Vasoula είπε:

Με προβλημάτισες λίγο κοπελα μου γιατί και εμένα κάποιες φορές που φαίνεται σαν να σκληραίνει η κοιλιά μου χαμηλά και έχω και εγώ κάποια πονακια...όχι συχνά αλλά έχω νοιώσει...στο προηγούμενο ραντεβού μου είχε πει ο γιατρός πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό...αλλά τη Δευτέρα στο ραντεβού μας θα του το ξαναπώ να το δούμε!!!

@Stef91 έκανες την καμπύλη??όλα καλά??

Αφου θα πας δευτερα ξαναρωτα τον! Στειλε να μου πεις! Εγω θα τον δω σε δυο βδομαδες γι αυτο λεω να παρω τη προγεστερόνη 

πρίν από 2 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Αφου θα πας δευτερα ξαναρωτα τον! Στειλε να μου πεις! Εγω θα τον δω σε δυο βδομαδες γι αυτο λεω να παρω τη προγεστερόνη 

Θα τον ρωτήσω και θα σου στείλω μετά...πες μου και εσύ αν δεις διαφορά με τη προγεστερονη...

@Tzeni38 και εγώ έπαιρνα μέχρι την 12η βδομάδα γιατί ήμουν με εξωσωματικη. Προγεστερονη είναι για να ενισχυθεί η μήτρα! @*Vasoula έκανα σήμερα, μου είπε αύριο θα με πάρει τηλέφωνα για τα αποτελέσματα. Είδαμε και την μπέμπα έφτασε 780 γραμμάρια. Μας έβγαλε και φωτό 3D κορίτσι φουλ μαύρο μαλλάκι! Δόξα τω Θεω πάμε καλά! Επίσης, μου είπε ότι έτσι που σκληραίνει η κοιλιά μου θέλει ξεκούραση. Οχι υπερβολικό περπάτημα. Γενικά κάναμε και αυτό το μισάωρο τεστ κορδέλα νομίζω λέγεται, δεν κάνω συσπάσεις ευτυχώς! Εσείς τι κάνετε;; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...