Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Καλή 24η εβδομάδα! Καλησπέρα σε όλες! 
και γω κουραζομαι πολυ ευκολα πια, νιωθω εντονα το βαρος στη κοιλιά και περιμενω να περασει κανας μηνας να ρθουν οι γιορτες να κατσω! Δεν εχω αντοχες ειναι ξεκαθαρο ! Επισης η ψυχολογια μου ειναι μια ετσι μια αλλιως.. μια γελάω μια κλαίω 😂😂

μου ειπε θα μου γραψει τη καμπυλη να τη κανω 25η -26η 

σορρυ τωρα αλλα απο φουσκωμα και αερια πως πατε;; Εγω ολη μερα σχεδον ! Και απ το απογευμα και μετά πολυ πιο εντονο 

Αχ βρε Τζένη μου κι εγώ την άδεια περιμένω,μερες μετράω! Α εγώ δεν έχω καθόλου φουσκώματα και αέρια, μόνο καούρες έχω αφόρητες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 781
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Έχω μισή ένεση gonal αν θέλεις ! 

6 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλημερα και καλή εβδομαδα! Θεωρώ δεν είναι ανησυχητικό & μενα σκληραίνει! Μίλα με το γιατρό και στείλε να μας πεις

Γεια σας κορίτσια, η αλήθεια είναι το παράκανα με την κούραση. Ήρθε κόσμος από Ελλάδα και περπάτησα υπερβολικά πολύ. Ίσως γι αυτό. Τον έπαιρνα σήμερα αλλά δεν απαντούσε. Τετάρτη έτσι και αλλιώς έχω ραντεβού. Πάντως στο θέμα της κούρασης έχετε δίκιο. Σαν να βάρυνα αισθάνομαι, σαν να σηκώνομαι δύσκολα από το κρεβάτι, καναπέ κτλ 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...