Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Καλή 24η εβδομάδα! Καλησπέρα σε όλες! 
και γω κουραζομαι πολυ ευκολα πια, νιωθω εντονα το βαρος στη κοιλιά και περιμενω να περασει κανας μηνας να ρθουν οι γιορτες να κατσω! Δεν εχω αντοχες ειναι ξεκαθαρο ! Επισης η ψυχολογια μου ειναι μια ετσι μια αλλιως.. μια γελάω μια κλαίω 😂😂

μου ειπε θα μου γραψει τη καμπυλη να τη κανω 25η -26η 

σορρυ τωρα αλλα απο φουσκωμα και αερια πως πατε;; Εγω ολη μερα σχεδον ! Και απ το απογευμα και μετά πολυ πιο εντονο 

Αχ βρε Τζένη μου κι εγώ την άδεια περιμένω,μερες μετράω! Α εγώ δεν έχω καθόλου φουσκώματα και αέρια, μόνο καούρες έχω αφόρητες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 933
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Έχω μισή ένεση gonal αν θέλεις ! 

6 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλημερα και καλή εβδομαδα! Θεωρώ δεν είναι ανησυχητικό & μενα σκληραίνει! Μίλα με το γιατρό και στείλε να μας πεις

Γεια σας κορίτσια, η αλήθεια είναι το παράκανα με την κούραση. Ήρθε κόσμος από Ελλάδα και περπάτησα υπερβολικά πολύ. Ίσως γι αυτό. Τον έπαιρνα σήμερα αλλά δεν απαντούσε. Τετάρτη έτσι και αλλιώς έχω ραντεβού. Πάντως στο θέμα της κούρασης έχετε δίκιο. Σαν να βάρυνα αισθάνομαι, σαν να σηκώνομαι δύσκολα από το κρεβάτι, καναπέ κτλ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Καλημερα ! Πως ειμαστε;; Κοριτσια με πονους στη κοιλια πως πατε;; Εχω χαμηλα πονακια .. εσεις;; 

Αν είναι πονακια περιόδου πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Κ γενικά να ξεκουράζεσε περισσότερο . 

πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Αν είναι πονακια περιόδου πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Κ γενικά να ξεκουράζεσε περισσότερο . 

Θα τον ρωτησω, μπορει να ειναι συσπασεις. Παντως απο ξεκουραση αλλο τιποτα . Απ το μεσημερι και μετα ειμαι καναπε μεχρι την επομενη μερα 

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Καλημερα ! Πως ειμαστε;; Κοριτσια με πονους στη κοιλια πως πατε;; Εχω χαμηλα πονακια .. εσεις;; 

Καλημέρα! Εγώ πονάω καμία φορά, αλλά υποφέρω και από δυσκοιλιότητα. Και μερικές φορές δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι από αυτό ή από την μήτρα. Αλλά ρώτα τον γιατρό σου να είσαι σίγουρη. Πάω αύριο για τεστ ζαχαρου! Αγχώθηκα κορίτσια να πω την αλήθεια. Πιστεύω κάτι θα μου βρουν! Πήρα και απότομα κιλά μόλις μπήκαμε στον 6ο! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Stef91 είπε:

Καλημέρα! Εγώ πονάω καμία φορά, αλλά υποφέρω και από δυσκοιλιότητα. Και μερικές φορές δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι από αυτό ή από την μήτρα. Αλλά ρώτα τον γιατρό σου να είσαι σίγουρη. Πάω αύριο για τεστ ζαχαρου! Αγχώθηκα κορίτσια να πω την αλήθεια. Πιστεύω κάτι θα μου βρουν! Πήρα και απότομα κιλά μόλις μπήκαμε στον 6ο! 

Να μην αγχωνεσαι για τιποτα!! Κανε πρωτα τη καμπυλη και καλά αποτελέσματα! Αποτομα το βαρος απ τον 6ο ειναι ουτως η αλλως θεωρώ! Και σε μενα συνεβη μπαμ 

• Μου αρέσει 1

Κι εγώ αγχώνομαι για την καμπύλη, αλλά δεν ήταν καλή και στην κόρη μου, οπότε ξέρω ότι είναι πολύ πιθανό να μην είναι ούτε τώρα.

Πάντως και τα κιλά δεν λένε κάτι, στην πρώτη ως τον 6ο είχα πάρει 2 κιλά και παρ'ολα αυτά η καμπύλη δεν ήταν καλή. Τώρα έχω πάρει ήδη 6, κι όπως λες απότομα, δεν κατάλαβα καν πως.

Επίσης κορίτσια τώρα μου έγραψε να κάνω την μεγάλη καμπύλη που κρατάει 3 ώρες αντί για 2... 

Καλά αποτέλεσματα να έχουμε!!

• Μου αρέσει 3

Καλά αποτελέσματα κορίτσια!!ελπίζω να είναι όλα καλά με τη καμπύλη!!!!

Νομίζω πως είναι λογική η απότομη αύξηση στα κιλά...ειδικά αν δεν έχεις πάρει μέχρι τον 5ο-6ο θα φανούν μαζεμένα... @Stef91 περιμένουμε τα νέα σου αύριο!!!

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κορίτσια και από εμένα ! Σήμερα είχα γιατρό , 670 γραμμάρια είμαστε ! Και εμένα μου έγραψε καμπύλη σκέφτομαι να τη κάνω την άλλη εβδομάδα μου είπε μέχρι 27/11 να την έχω κάνει!! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Καλησπέρα  κορίτσια! Τι κάνετε? Και εγώ αύριο την καμπύλη  λέω να παω! Καούρες έχω κ εγώ.. και φουσκωνω όταν τρωω και αέρια.. 

κοριτσια εμενα μου ειπε να κανω τη καμπυλη 25η - 26η εβδομαδα .. εχετε και σεις αυτο το περιθώριο; Λογικα θα παω την αλλη βδομαδα λεω

πρίν από 52 λεπτά , Tzeni38 είπε:

κοριτσια εμενα μου ειπε να κανω τη καμπυλη 25η - 26η εβδομαδα .. εχετε και σεις αυτο το περιθώριο; Λογικα θα παω την αλλη βδομαδα λεω

Εμένα μου είπε μέχρι τα μέσα της εβδομάδας..αλλά αν σκεφτείς  ότι είμαι 24+3..είμαι 25η. .

Καλησπέρα κι από μένα, εμένα δυστυχώς από την πρώτη γενική αίματος φάνηκε λίγο τσιμπημένο το ζαχαρο και δεν τους άρεσε (100), οπότε με στείλανε για καλπυλη με το που μπήκα στην 10η εβδομαδα.. φυσικά η καμπυλη βγήκε παθολογική, χτύπησα κόκκινα, 260 την πρώτη ώρα και 200 στη δεύτερη. Δεν έχει να κάνει με τσ κιλα, είμαι αδύνατη και ήμουν πάντα. Ευτυχώς κάναμε και γλυκοζηλιωμενη και είδαμε ότι είναι κάτι που προέκυψε τώρα λόγω των ορμονων. Είμαι λοιπόν υπό διατροφή και βλέπουμε...

Ελπίζω να βγει καλή η δική σας..

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα! Εδώ στην αναμονή.. ήπιαμε και την γλυκόζη.. μέχρι τις 9.30 έχουμε.. 

8 ώρες πρίν, helena212 είπε:

Καλησπέρα κι από μένα, εμένα δυστυχώς από την πρώτη γενική αίματος φάνηκε λίγο τσιμπημένο το ζαχαρο και δεν τους άρεσε (100), οπότε με στείλανε για καλπυλη με το που μπήκα στην 10η εβδομαδα.. φυσικά η καμπυλη βγήκε παθολογική, χτύπησα κόκκινα, 260 την πρώτη ώρα και 200 στη δεύτερη. Δεν έχει να κάνει με τσ κιλα, είμαι αδύνατη και ήμουν πάντα. Ευτυχώς κάναμε και γλυκοζηλιωμενη και είδαμε ότι είναι κάτι που προέκυψε τώρα λόγω των ορμονων. Είμαι λοιπόν υπό διατροφή και βλέπουμε...

Ελπίζω να βγει καλή η δική σας..

Καλημέρα! Αφού το βρήκατε  νωρίς  το έχετε ρυθμίσει..όλα καλά θα πάνε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...