Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , finallytheend είπε:

Καλημέρα! Και εμείς είχαμε γιατρό  χτες! Και εμάς 100γρ από την προηγούμενη  που είχαμε τη β! Άσε κ εμείς την καμπύλη  μέχρι την άλλη εβδομάδα.. όλες στα διαγνωστικά

Ρωτήσατε αν θέλει κατι από διατροφή? Εμένα μόνο να μην φαω τι βράδυ.. 

Καλημέρα! Τέλεια!εμένα μου είπε να τρώω κανονικά ως τότε, ότι τρώω πάντα και να μην περιορίσω υδατάνθρακες γιατί θα βγουν ψευδώς καλά τα αποτελέσματα. Το προηγούμενο βράδυ μου είπε ελαφριά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 933
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλημέρα! Τέλεια!εμένα μου είπε να τρώω κανονικά ως τότε, ότι τρώω πάντα και να μην περιορίσω υδατάνθρακες γιατί θα βγουν ψευδώς καλά τα αποτελέσματα. Το προηγούμενο βράδυ μου είπε ελαφριά

αα οκ! αυτα και μενα μονο για το προηγουμενο βραδυ..

Και εγώ έχω την άλλη τέταρτη και μου είπε νηστική 8-10 ώρες. Να σας ρωτήσω κορίτσια. Τα νιώθετε συνέχεια τα μωρά; Εγώ την ένιωθα αρκετά συχνά αλλά έχει δυο μέρες λιγότερο. Να ανησυχήσω; Σκέφτομαι να πάρω  τον γιατρό τηλέφωνο. 

πρίν από 10 λεπτά , Stef91 είπε:

Και εγώ έχω την άλλη τέταρτη και μου είπε νηστική 8-10 ώρες. Να σας ρωτήσω κορίτσια. Τα νιώθετε συνέχεια τα μωρά; Εγώ την ένιωθα αρκετά συχνά αλλά έχει δυο μέρες λιγότερο. Να ανησυχήσω; Σκέφτομαι να πάρω  τον γιατρό τηλέφωνο. 

Πριν τις 28 εβδομάδες γενικά δεν χρειάζετε να μετράμε πόσες φορές ακούγετε εκτός Κ αν απουσιάζει γενικά Κ βλέπεις κάτι ανησυχητικό. Αν φας κάτι γλυκό Κ πιεις κάτι κρύο πρεπει να το ακούσεις μετά από λίγο σίγουρα.  

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

Πριν τις 28 εβδομάδες γενικά δεν χρειάζετε να μετράμε πόσες φορές ακούγετε εκτός Κ αν απουσιάζει γενικά Κ βλέπεις κάτι ανησυχητικό. Αν φας κάτι γλυκό Κ πιεις κάτι κρύο πρεπει να το ακούσεις μετά από λίγο σίγουρα.  

σε ευχαριστώ ❤️ μόλις έφαγα σοκολάτα και ξάπλωσα και την ένιωσα δύο τρεις φορές, ευτυχώς γιατί άρχισα να ανησυχώ ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

23 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα με το καλό ! Και γω καμπύλη ζαχάρου την αλλη εβδομάδα! Καλά αποτελέσματα να έχουμε 

πρίν από 3 λεπτά , Stef91 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Τις τελευταίες τρεις μερες πετρώνει η κοιλιά μου σε μερικά σημεία. Έχει συμβεί σε καμία; Θα  πάρω αύριο το γιατρό μου, λέω. 

Καλησπέρα! Να τον πάρεις..αλλά είσαι σίγουρη  ότι πέτρωνει ? Μήπως βλεπεις/νιώθεις σκληρά σημεία ανάλογα με το πως κάθεται το μωρό? Εγώ όταν νιώθω σκληρή την κοιλιά άμα ζουλιξω/χαϊδέψω φεύγει ο μπέμπης κ μαλακώνει αν ήταν πέτρωμα φαντάζομαι  δε θα έφευγε έτσι..

πρίν από 51 λεπτά , finallytheend είπε:

Καλησπέρα! Να τον πάρεις..αλλά είσαι σίγουρη  ότι πέτρωνει ? Μήπως βλεπεις/νιώθεις σκληρά σημεία ανάλογα με το πως κάθεται το μωρό? Εγώ όταν νιώθω σκληρή την κοιλιά άμα ζουλιξω/χαϊδέψω φεύγει ο μπέμπης κ μαλακώνει αν ήταν πέτρωμα φαντάζομαι  δε θα έφευγε έτσι..

Λες να είναι αυτό ; Θα το δω και αύριο! Το χαϊδεύω αλλά θέλει κάποια ώρα για να φύγει. Κουράστηκα αυτές τις μέρες βέβαια που το νιώθω αυτό, αλλά θα το δω και αύριο αυτό που μου είπες..

7 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Λες να είναι αυτό ; Θα το δω και αύριο! Το χαϊδεύω αλλά θέλει κάποια ώρα για να φύγει. Κουράστηκα αυτές τις μέρες βέβαια που το νιώθω αυτό, αλλά θα το δω και αύριο αυτό που μου είπες..

Καλημέρα! Το πιθανότερο είναι να είναι το μωρό, αλλα και πέτρωμα να είναι μην σε ανησυχεί! Εγώ έχω εδω και δέκα ημέρες περίπου και πίστευα είναι συσπάσεις. Το είπα στον γιατρό όταν είχαμε το ραντεβού και μου είπε ότι από την 20 εβδομάδα και μετά είναι αναμενόμενες, απλά να μην το παρακανω με την κούραση. Αλλά μου είπε κι αυτός αυτό που λέει η @finallytheend ότι συνήθως είναι το μωρό και το μπερδεύουμε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Καλήμερα! Εγω αυτό το παθαίνω κάποιες φορές.. για αυτό στο είπα.. αν ζουλιξεις το ενοχλείς κ φεύγει..χαχα 

Αλλά μιλά με τον γιατρό σου να είσαι πιο ήρεμη.. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

8 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Καλημερα και καλή εβδομαδα! Θεωρώ δεν είναι ανησυχητικό & μενα σκληραίνει! Μίλα με το γιατρό και στείλε να μας πεις

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς είστε? 24η εβδομάδα σήμερα! Απίστευτο!

Εγώ κορίτσια τον τελευταίο καιρό ή κουράζομαι περισσότερο απ' όσο πρέπει ή κουράζομαι πολύ εύκολα... Και η αλήθεια είναι ότι και ψυχολογικά δεν είμαι και στα καλύτερα μου. Είναι μέρες που με πιάνει απελπισία, πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό και το δάκρυ το χω στο τσεπακι!Τουλάχιστον χαίρομαι που αντιλαμβάνομαι ότι δεν πάω καλά!😂

Κατά τα αλλά κι εγώ και η μπεμπουλα είμαστε πολύ καλά! Θέλω το Σάββατο να πάω και για την καμπύλη να τελειώνω!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς είστε? 24η εβδομάδα σήμερα! Απίστευτο!

Εγώ κορίτσια τον τελευταίο καιρό ή κουράζομαι περισσότερο απ' όσο πρέπει ή κουράζομαι πολύ εύκολα... Και η αλήθεια είναι ότι και ψυχολογικά δεν είμαι και στα καλύτερα μου. Είναι μέρες που με πιάνει απελπισία, πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό και το δάκρυ το χω στο τσεπακι!Τουλάχιστον χαίρομαι που αντιλαμβάνομαι ότι δεν πάω καλά!😂

Κατά τα αλλά κι εγώ και η μπεμπουλα είμαστε πολύ καλά! Θέλω το Σάββατο να πάω και για την καμπύλη να τελειώνω!

Καλή 24η εβδομάδα! Καλησπέρα σε όλες! 
και γω κουραζομαι πολυ ευκολα πια, νιωθω εντονα το βαρος στη κοιλιά και περιμενω να περασει κανας μηνας να ρθουν οι γιορτες να κατσω! Δεν εχω αντοχες ειναι ξεκαθαρο ! Επισης η ψυχολογια μου ειναι μια ετσι μια αλλιως.. μια γελάω μια κλαίω 😂😂

μου ειπε θα μου γραψει τη καμπυλη να τη κανω 25η -26η 

σορρυ τωρα αλλα απο φουσκωμα και αερια πως πατε;; Εγω ολη μερα σχεδον ! Και απ το απογευμα και μετά πολυ πιο εντονο 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...