Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

• Μου αρέσει 3

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 50 λεπτά , Stef91 είπε:

Δεν είμαι και πολύ στα καλά μου, μάλλον γι αυτό. Εσάς σας έχει επηρεάσει η εγκυμοσύνη ψυχολογικά; Νιώθω σαν να μην έχει τίποτα αξία μερικές φορές

Νομιζω όλες με κάποιο τρόπο επηρεαζομαστε...φουλ ορμόνες οπότε δεν είναι και περίεργο...εγω ενώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη είμαι και πάρα πολύ αγχωμενη...μόνιμα με μια ανησυχία μην πάει κάτι λάθος!!!!φοβάμαι να παραδεχτώ και στον εαυτό μου πως είμαι έγκυος η να ψωνίσω οτιδήποτε μην και πάει κάτι λάθος.. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 933
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Το κερι επιτρεπεται 

μιλησα με το γιατρό , το θεμα ειναι να το ανεχεσαι οχι να πονας τοσο ! Γιατι αν εισαι σε φαση σταμάτα μη κανεις αλλο τοτε δν το κανεις καθολου

Εχω απ τον Αυγουστο να κανω , θα δω αν ποναω θα το σταματήσω 

Τωρα δν μπορω να καθομαι να σκυβω για ξυραφι 

Εγω ξυραφακι δν εβαζα, τωρα που βαζω εχω και γω φαγουρα μετα που βγαινουν αμεσως

Κοριτσια απο κινησεις του μωρου πως τα πατε;; Μιλαμε μερικες φορες ειναι σαν τρανταγμα , ακομα και τη τουμπα νιωθω 

τωρα εχει χωρο αρκετο ακομα ! 

Κι εμένα από κινήσεις άλλο τίποτα, δεν σταματάει καθόλου κι αυτό που λες νιώθω τράνταγμα δυνατο, κλωτσιές, μπουνιές, τούμπες όλα...τώρα έχει αρχίσει και το κάνει και τα βράδια και πετάγομαι στον ύπνο...

• Μου αρέσει 3

πρίν από 16 λεπτά , Vatraxaki87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι νέα εδώ στην ομάδα.... Ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα σύμφωνα με τ όσα μου συμβαίνουν αυτές τις μέρες ... Τελευταία περίοδος 4/10. Κύκλος 25-32 ημερών. Κάνω τεστ εγκυμοσύνης 4/11 γιατί δεν ένιωθα καλά δύο μέρες περίπου, ούτε έβλεπα περίοδο. Βγαίνει αχνό θετικό. 5/11 κάνω β χοριακη θετική 90,5. Μιλάω με γιατρό και επαναλαμβάνω στις 7/11 ίδια ώρα στο ίδιο κέντρο χοριακη 217. Τώρα μου είπε ο γιατρός επανάληψη χοριακης μέσα της άλλη βδομάδας και λέω να πάω 13/11. Σήμερα είχα κάτι ροζ καφέ υγρά,πόνο στη μέση και στα ποδια. Του το ΠΑ και μου είπε ξάπλα και επανάληψη χοριακης επόμενη εβδομάδα. Για κάποιο λόγο είναι συγκρατημένος γενικά και από τότε που μιλήσαμε έχω στεναχωρεθει. Λέτε να μην πάει καλά; Ροζ υγρά γτ είχα σήμερα ..; Δεν έχω ξαναγίνει μανούλα οπότε μου είναι όλα άγνωστα... Συγνώμη για το σεντόνι 

Κορίτσι μου καλώς ήρθες...λοιπόν αρχικά οι χοριακες σου είναι καλές και ανέβηκαν και πολύ ωραία!!!

Πολλά κορίτσια έχουν αυτά τα ροζ καφέ στην αρχή της εγκυμοσύνης και είναι όλα καλά...ο γιατρός ίσως είναι συγκρατημενος επειδή είναι πολύ αρχή ακόμα...ξεκουρασου τώρα το σκ...μην κάνεις δουλειές και μεινε κρεβάτι και καναπέ χαλαρά μεχρι τη Δευτέρα που θα κανεις ξανα χοριακη..αν και θα μπορουσες να πας και αύριο αν ειναι ανοιχτά εκει που την  κανεις για να δεις πως πηγαινει να ηρεμησεις λιγακι..σου έδωσε και προγεστερονη????

Σου εύχομαι να είναι όλα καλά!!🤞

πρίν από 16 λεπτά , Stef91 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Υπάρχει περίπτωση να έχουν λόξυγγα μέσα στην κοιλιά μας; Νιώθω σας ποπ κορν που σκάει.. οχι σας κλωτσιές σαν τραντάγματα να το πω

Εννοείται έχουν!!!στον προηγούμενο υπέρηχο είχε και εμένα το ένα λοξυγγα και το είδαμε!!🥰 

Αλλά δεν ήξερα πως το νοιώθεις κ εσύ τόσο έντονα...τρομερό!!!😍

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , *Vasoula είπε:

Εννοείται έχουν!!!στον προηγούμενο υπέρηχο είχε και εμένα το ένα λοξυγγα και το είδαμε!!🥰 

Αλλά δεν ήξερα πως το νοιώθεις κ εσύ τόσο έντονα...τρομερό!!!😍

Νιώθεις σαν χικ χικ σε ένα σταθερό σημείο όχι σαν τις κλωτσιές όπου να ναι! Πω πω το είδατε, αλήθεια; Τι γλυκό! 🥰 Και τρανταζόταν; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , Stef91 είπε:

Νιώθεις σαν χικ χικ σε ένα σταθερό σημείο όχι σαν τις κλωτσιές όπου να ναι! Πω πω το είδατε, αλήθεια; Τι γλυκό! 🥰 Και τρανταζόταν; 

Ναιιιι ολόκληρο τρανταζοταν με ρυθμό...χαχαχαχαχα

Αχ  βρε κορίτσια πόσο ανυπομονώ να αρχίσω να τα νοιώθω...πολυ ζηλεύω!!😊

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Stef91 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Υπάρχει περίπτωση να έχουν λόξυγγα μέσα στην κοιλιά μας; Νιώθω σας ποπ κορν που σκάει.. οχι σας κλωτσιές σαν τραντάγματα να το πω

Ναι ναι!!είναι έτσι ακριβώς!! Μέσα στους επόμενους μήνες θα το αισθανόμαστε όλο Κ πιο έντονα!

πρίν από 54 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναιιιι ολόκληρο τρανταζοταν με ρυθμό...χαχαχαχαχα

Αχ  βρε κορίτσια πόσο ανυπομονώ να αρχίσω να τα νοιώθω...πολυ ζηλεύω!!😊

Θα τα νιώσεις πολύ σύντομα κορίτσι μου και εις διπλούν!😊 

• Μου αρέσει 3

Κοριτσια καλη εβδομαδα! Πως πατε;; Ειμαστε 23η πια! Εχω ερωτηση.. απο πονακια χαμηλά και σφιχτή κοιλιά έχει καμια;;; Νιωθω σημερα χαμηλά πολυ βαριά τη κοιλιά μου και σκληρή 

πρίν από 30 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Κοριτσια καλη εβδομαδα! Πως πατε;; Ειμαστε 23η πια! Εχω ερωτηση.. απο πονακια χαμηλά και σφιχτή κοιλιά έχει καμια;;; Νιωθω σημερα χαμηλά πολυ βαριά τη κοιλιά μου και σκληρή 

Καλησπέρα!! 23 ακριβώς! Απίστευτο! Κι εγώ την αισθάνομαι πολύ σκληρή ολόκληρη. Πονακια και τραβηγματα έχω όταν έχω κουραστεί ή σηκώσει βάρος. Όταν ηρεμήσω λίγο περνάνε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα! 9η και 3 μέρες..  σήμερα νιώθω πολλά έντονα τραβηγματα.. σα να με τραβάει κάποιος από μέσα με κλωστή.. αυτή την αίσθηση έχω..  δεξιά και αριστερά εκεί που είναι τα κόκαλα της λεκάνης σχεδόν. Το έχει νιώσει κάποια, ανησύχησα λίγο να σας πω την αλήθεια.. 

πρίν από 40 λεπτά , helena212 είπε:

Καλησπέρα κι από μένα! 9η και 3 μέρες..  σήμερα νιώθω πολλά έντονα τραβηγματα.. σα να με τραβάει κάποιος από μέσα με κλωστή.. αυτή την αίσθηση έχω..  δεξιά και αριστερά εκεί που είναι τα κόκαλα της λεκάνης σχεδόν. Το έχει νιώσει κάποια, ανησύχησα λίγο να σας πω την αλήθεια.. 

καλησπέρα !! Έτσι ήμουν για πολλές εβδομάδες !!

πρίν από 48 λεπτά , Tsampi είπε:

καλησπέρα !! Έτσι ήμουν για πολλές εβδομάδες !!

Από πουε μέχρι πότε?

Εντωμεταξύ από την αρχή σχεδόν έχω φοβερό φτερνισμα! Και όταν ξαπλωνω το βράδυ βουλώνει η μύτη μου. Αυτά τα περίεργα έχω..  😂😂😂

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εμείς χτες το βράδυ είχαμε γιατρό, είδαμε τη μπεμπουλα μας! Όλα μια χαρά! Πήρε 100 γραμ από την περασμένη εβδομάδα κι έχει γυρίσει και με το κεφάλι προς τα κάτω! Την επόμενη εβδομάδα θα κάνω και την καμπύλη σακχάρου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εμείς χτες το βράδυ είχαμε γιατρό, είδαμε τη μπεμπουλα μας! Όλα μια χαρά! Πήρε 100 γραμ από την περασμένη εβδομάδα κι έχει γυρίσει και με το κεφάλι προς τα κάτω! Την επόμενη εβδομάδα θα κάνω και την καμπύλη σακχάρου!

Καλημέρα! Και εμείς είχαμε γιατρό  χτες! Και εμάς 100γρ από την προηγούμενη  που είχαμε τη β! Άσε κ εμείς την καμπύλη  μέχρι την άλλη εβδομάδα.. όλες στα διαγνωστικά

Ρωτήσατε αν θέλει κατι από διατροφή? Εμένα μόνο να μην φαω τι βράδυ.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...