Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπερα κορίτσια μου όμορφα!Πήρα σήμερα τ αποτελέσματα για το μικροβιωμα κ βρέθηκε τελικα ψεύτο μονάδα σε ποσοστό πολύ αυξημένο 71% κ φυσιολογική μικροχλωριδα 29%.Θα παρω αντιβίωση για 21 ημερες κ προβιοτικά.Ξέρει κανεις τπτ για αυτο το μικρόβιο;Επισης μπορεί να οφείλετε για τις αποτυχημένες εμφυτευσεις πιστεύετε;Καθε απαντηση βοήθεια θα είναι.

Καλημέρα. Με την αντιβίωση και τα προβιοτικά θα αλλάξουν τα ποσοστά σου προς το καλύτερο φυσικά. Αυτό που θέλουμε για να γίνει η εμφύτευση είναι να είναι σε μεγάλο ποσοστό οι γαλακτοβακιλλοι. Μην σε αγχώνει καθόλου. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωσης και προβιοτικά από 0% που είχα εγώ πήγα στο 69%. 

10 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Το ίδιο και σε εμένα, το αποτέλεσμα μικροβιωμα έδειξε 50% γαλακτοβακιλλους μόνο και 50% εντεροκοκκο. Μου εγραψε αντιβίωση για 2 εβδομάδες. Δεν μου ανέφερε αν είναι κάτι χρόνιο η όχι.. ρώτησα αν πρέπει να κάνω επανάληψη μετά και μου είπε πως μετά το περας της αντιβίωσης θεωρείται λήξαν και δε χρειάζεται επανάληψη και μπορώ να κάνω μεταφορά κανονικά στον επόμενο κύκλο.. Ανησυχώ γιατί μου φαίνεται περίεργο να είναι τόσο απλό..

Καλημέρα. Θα σου πω ακριβώς το ίδιο που είπα και στην @Supergirl87. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωση και προβιοτικά στο φουλ από 0% γαλακτοβακιλλους που είχα εγώ πήγα στο 69%. Είναι κάτι τόσο απλό. Ολα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι. Εμείς απλά κάναμε επανάληψη της εξέτασης για να είμαστε και σίγουροι. 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ωραία η απορία σου...την είχα και εγώ πέρυσι και ήταν η καλύτερη μου...κοιμόμουν πολύ καλύτερα...αλλά δε ξέρω αν κάνει τώρα τόση ζέστη...

Αααα όχι εγώ έχω υπόστρωμα όχι κουβερτα...δε ξέρω αν διαφέρει στο αν κάνει η όχι...

Εμένα στην πρώτη που τον είχα ρωτήσει μου είχε πει να μην την χρησιμοποιώ γιατί δεν θέλουμε υπερθέρμανση. Μάλιστα είχε αναφέρει ότι μπορώ να τη βάζω σε χαμηλή σκάλα όσο είμαι ξύπνια και όταν είναι να κοιμηθώ να την κλείνω, έτσι κι έκανα!

Υπόστρωμα είχα κι εγώ!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Εμένα στην πρώτη που τον είχα ρωτήσει μου είχε πει να μην την χρησιμοποιώ γιατί δεν θέλουμε υπερθέρμανση. Μάλιστα είχε αναφέρει ότι μπορώ να τη βάζω σε χαμηλή σκάλα όσο είμαι ξύπνια και όταν είναι να κοιμηθώ να την κλείνω, έτσι κι έκανα!

Υπόστρωμα είχα κι εγώ!

Και γω λιγο να ζεστανει και οταν πεσω θα τη κλεινω! Νομιζω ειναι το καλυτερο

Πήγα και εγώ εχθές κορίτσια για τον β επιπέδου. Δόξα τω Θεω το κοριτσάκι μας είναι μια χαρά! Και ούτε πρόβλημα στην καρδιά έχουμε, γιατί μου είχε πει ο γιατρός ότι τα παιδιά με εξωσωματική μπορεί να έχουν θεματάκι, αλλά ευτυχώς όχι! Τι όμορφη εξέταση❤️🥰 

πρίν από 24 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Κανει καμια αποτριχωση με κερι μπικινι;; Γιατι τωρα δν βλεπω να κανω ξυραφακι 😬 νομιζω ειναι ασφαλές

Καλημέρα, Πω πω και εγώ έχω το ίδιο θέμα! Με κερί δεν θα πονάει ;;  

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Stef91 είπε:

Πήγα και εγώ εχθές κορίτσια για τον β επιπέδου. Δόξα τω Θεω το κοριτσάκι μας είναι μια χαρά! Και ούτε πρόβλημα στην καρδιά έχουμε, γιατί μου είχε πει ο γιατρός ότι τα παιδιά με εξωσωματική μπορεί να έχουν θεματάκι, αλλά ευτυχώς όχι! Τι όμορφη εξέταση❤️🥰 

Μπραβο που πηγαν ολα καλα!! Να ναι τα μωρακια μας όλα καλά ! 
εγω κανω χρονια κερί , ποναω αλλα το χω συνηθίσει 

δεν ξερω αν κανει αυτη τη περιοδο 

τελευταια φορά που εκανα ηταν στις 12 εβδομαδες..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Tzeni38 είπε:

Αχ μπράβο! Δεν μπορώ τον πόνο εγώ! Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου για σιγουριά 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Ααα για πείτε με ενδιαφέρει κι εμένα! Γενικά κάνω κι εγω, στην πρώτη εγκυμοσύνη είχαν αραιώσει πολύ οι τρίχες και δεν χρειάστηκε καθόλου, έκανα με μηχανή σε πόδια και στην περιοχή έβαζα ξυράφι.. τώρα όμως συμβαίνει το αντίθετο, έχουν πυκνώσει πολύ. Και τώρα που πήγα στον γιατρό κι αναγκάστικα έβαλα ξυράφι και υποφέρω τώρα που βγαίνουν ξανα. Συγγνώμη για την περιγραφή, αλλά έστω πριν τον τοκετό θα ήθελα να κάνω μια - δύο φορές σίγουρα οπότε αν κάποια κάνει ας μου πει! Στην πρώτη όσο πλησίαζε ο καιρός και πήγαινα στον γιατρό επειδή με εξέταζε κολπικά ντρεπόμουν κι έβαζα ξυράφι, αλλα με έβλεπε ανά 2-3 μέρες...οπότε καταλαβαίνετε. Και μιλάμε ότι είχαν αραιώσει πααααρα πολύ! Οπότε τώρα δεν θέλω καν να το φανταστώ.. 

Εν τω μεταξύ έγραψα ολόκληρη έκθεση για την τρίχα!😁 Με συγχωρείτε!

• Χαχα 3

1 hour ago, Tzeni38 είπε:

Το κερί επιτρέπετε κανονικά . Απλά να μην κάνεις ολόκληρη την περιοχή βαθιά . Κατά τα άλλα μπορείς να κάνεις κανονικά . Αν πονάς πολύ καλό είναι να το κάνεις σε διαφορετικές μέρες ώστε να μην ζοριζεσε πολύ αν εχεις αφήσει δηλαδή πολύ τρίχα . 

πρίν από 30 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Ααα για πείτε με ενδιαφέρει κι εμένα! Γενικά κάνω κι εγω, στην πρώτη εγκυμοσύνη είχαν αραιώσει πολύ οι τρίχες και δεν χρειάστηκε καθόλου, έκανα με μηχανή σε πόδια και στην περιοχή έβαζα ξυράφι.. τώρα όμως συμβαίνει το αντίθετο, έχουν πυκνώσει πολύ. Και τώρα που πήγα στον γιατρό κι αναγκάστικα έβαλα ξυράφι και υποφέρω τώρα που βγαίνουν ξανα. Συγγνώμη για την περιγραφή, αλλά έστω πριν τον τοκετό θα ήθελα να κάνω μια - δύο φορές σίγουρα οπότε αν κάποια κάνει ας μου πει! Στην πρώτη όσο πλησίαζε ο καιρός και πήγαινα στον γιατρό επειδή με εξέταζε κολπικά ντρεπόμουν κι έβαζα ξυράφι, αλλα με έβλεπε ανά 2-3 μέρες...οπότε καταλαβαίνετε. Και μιλάμε ότι είχαν αραιώσει πααααρα πολύ! Οπότε τώρα δεν θέλω καν να το φανταστώ.. 

2 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά να πηγαίνουν!!! Πόσο ήταν εσένα??έχω πάθει σοκ βρε κορίτσια ότι είναι τα μωρά ήδη μισό κιλό...μου φαινεται καταπληκτικό!!!

πρίν από 51 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Χαχαχαχαχα μα είναι φλέγον θέμα και αυτό...νομίζω όμως πως επιτρέπεται κανονικά το κερί....εγώ είχα κάνει λέιζερ και είχα ελάχιστες αλλά τώρα κάτι έγινε με τις ορμόνες και έχω αρχίσει να βγάζω πιο πολλές....εύκολο και ανώδυνο το ξυραφάκι μέχρι να αρχίσουν να μεγαλώνουν πάλι...και με πιάνει κ εμένα μια φαγούρα μετά...

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά να πηγαίνουν!!! Πόσο ήταν εσένα??έχω πάθει σοκ βρε κορίτσια ότι είναι τα μωρά ήδη μισό κιλό...μου φαινεται καταπληκτικό!!!

Χαχαχαχαχα μα είναι φλέγον θέμα και αυτό...νομίζω όμως πως επιτρέπεται κανονικά το κερί....εγώ είχα κάνει λέιζερ και είχα ελάχιστες αλλά τώρα κάτι έγινε με τις ορμόνες και έχω αρχίσει να βγάζω πιο πολλές....εύκολο και ανώδυνο το ξυραφάκι μέχρι να αρχίσουν να μεγαλώνουν πάλι...και με πιάνει κ εμένα μια φαγούρα μετά...

Το κερι επιτρεπεται 

μιλησα με το γιατρό , το θεμα ειναι να το ανεχεσαι οχι να πονας τοσο ! Γιατι αν εισαι σε φαση σταμάτα μη κανεις αλλο τοτε δν το κανεις καθολου

Εχω απ τον Αυγουστο να κανω , θα δω αν ποναω θα το σταματήσω 

Τωρα δν μπορω να καθομαι να σκυβω για ξυραφι 

2 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Εγω ξυραφακι δν εβαζα, τωρα που βαζω εχω και γω φαγουρα μετα που βγαινουν αμεσως

Κοριτσια απο κινησεις του μωρου πως τα πατε;; Μιλαμε μερικες φορες ειναι σαν τρανταγμα , ακομα και τη τουμπα νιωθω 

τωρα εχει χωρο αρκετο ακομα ! 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Το κερι επιτρεπεται 

μιλησα με το γιατρό , το θεμα ειναι να το ανεχεσαι οχι να πονας τοσο ! Γιατι αν εισαι σε φαση σταμάτα μη κανεις αλλο τοτε δν το κανεις καθολου

Εχω απ τον Αυγουστο να κανω , θα δω αν ποναω θα το σταματήσω 

Τωρα δν μπορω να καθομαι να σκυβω για ξυραφι 

Εγω ξυραφακι δν εβαζα, τωρα που βαζω εχω και γω φαγουρα μετα που βγαινουν αμεσως

Κοριτσια απο κινησεις του μωρου πως τα πατε;; Μιλαμε μερικες φορες ειναι σαν τρανταγμα , ακομα και τη τουμπα νιωθω 

τωρα εχει χωρο αρκετο ακομα ! 

Ναι και εγώ την νιώθω την τουμπα και ιδιαίτερα το βράδυ. Και κάτι άλλο σαν να σε ακουμπάει από μέσα κάτι και σέρνεται κάπως έτσι δεν μπορώ να το περιγράψω! 

5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Είναι μισό κιλό και μένα 523 γραμμάρια κάπου εκεί! Αχ δεν θέλω να το πάρουν παιδιά από μέσα μου! Βιώνω αυτή τη φάση τώρα. Προστατευμένο μια χαρά !  

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Stef91 είπε:

Ναι και εγώ την νιώθω την τουμπα και ιδιαίτερα το βράδυ. Και κάτι άλλο σαν να σε ακουμπάει από μέσα κάτι και σέρνεται κάπως έτσι δεν μπορώ να το περιγράψω! 

Είναι μισό κιλό και μένα 523 γραμμάρια κάπου εκεί! Αχ δεν θέλω να το πάρουν παιδιά από μέσα μου! Βιώνω αυτή τη φάση τώρα. Προστατευμένο μια χαρά !  

Ολα στον καιρο τους! Οταν ερθει η ωρα να βγει με το καλό δν θα αντεχουμε αλλο προφανως ☺️ 

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι νέα εδώ στην ομάδα.... Ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα σύμφωνα με τ όσα μου συμβαίνουν αυτές τις μέρες ... Τελευταία περίοδος 4/10. Κύκλος 25-32 ημερών. Κάνω τεστ εγκυμοσύνης 4/11 γιατί δεν ένιωθα καλά δύο μέρες περίπου, ούτε έβλεπα περίοδο. Βγαίνει αχνό θετικό. 5/11 κάνω β χοριακη θετική 90,5. Μιλάω με γιατρό και επαναλαμβάνω στις 7/11 ίδια ώρα στο ίδιο κέντρο χοριακη 217. Τώρα μου είπε ο γιατρός επανάληψη χοριακης μέσα της άλλη βδομάδας και λέω να πάω 13/11. Σήμερα είχα κάτι ροζ καφέ υγρά,πόνο στη μέση και στα ποδια. Του το ΠΑ και μου είπε ξάπλα και επανάληψη χοριακης επόμενη εβδομάδα. Για κάποιο λόγο είναι συγκρατημένος γενικά και από τότε που μιλήσαμε έχω στεναχωρεθει. Λέτε να μην πάει καλά; Ροζ υγρά γτ είχα σήμερα ..; Δεν έχω ξαναγίνει μανούλα οπότε μου είναι όλα άγνωστα... Συγνώμη για το σεντόνι 

πρίν από 39 λεπτά , Stef91 είπε:

Δεν είμαι και πολύ στα καλά μου, μάλλον γι αυτό. Εσάς σας έχει επηρεάσει η εγκυμοσύνη ψυχολογικά; Νιώθω σαν να μην έχει τίποτα αξία μερικές φορές

Κορίτσι μου κι εγω είναι μέρες που νιώθω ακριβώς έτσι..γενικά νιώθω ότι με πιάνει μια απόγνωση ακόμα και για μικρόπράγματα..οι ορμόνες κάνουν πάρτυ.. αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι με βοηθάει να τα μοιράζομαι όλα αυτά με τον σύζυγο...το ξέρω ότι δεν μπορεί να καταλάβει, αλλά κάνει έστω ότι καταλαβαίνει Κ νιώθω καλύτερα.. φάση είναι Κ θα περάσει..

Αυτό πάντως που λες με το ότι θέλω να μείνει το μωρό στην κοιλιά προστατευμένο το είχα πάθει στην πρώτη, ειδικά όσο πλησίαζε ο καιρός, αλλά νομίζω ότι φοβόμουν τον τοκετό και το μετά και με είχε πιάσει μια άρνηση... Τελικά όλα αυτά άδικα γιατί πραγματικά το παιδάκι μου είναι όλη μου η ζωη και όλες οι μανουλες μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε τα μικρακια μας!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...