Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Antonia_ είπε:

Έχω βάλει 2 βλαστοκύστες ΑΑ καιΑΒ. 1 Νοεμβρίου και κανονικά θα είχα Κυριακή χοριακη οπότε μου είπαν Δευτέρα.

Δεν έχω δει ούτε σταγονιτσα αίμα εμφύτευσης κάτι, νταξει έχω λίγο πρησμένο στήθος που ήταν απ' την αρχή έτσι , ενοχλήσεις στη μέση μου και κάτι ψιλοκραμπες δευτερολεπτων κ νμζω ότι δεν έγινε τίποτα.

Δεν έχω κ άλλα έμβρυα στην κατάψυξη και σκέφτομαι επόμενες κινήσεις. Έχουμε θέμα με το σπέρμα και πιστεύω δεν το ψάξαμε όσο έπρεπε ο γιατρός ήταν φουλ αισιόδοξος γτ είμαι μικρή με καλό ενδομήτριο κλπ. Ωστόσο από τα 8 έμβρυα που είχαμε κ μεταφέραμε κάθε φορά από δύο, την πρώτη φορά ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα, τγ δεύτερη αρνητική χοριακη και την τρίτη βιοχημική.

Καταρχην αν πας το Σαββατο, οντως κατι μπορει να δειξει. Αλλα θα ειναι πολυ μικρος ο αριθμος. Και αν δεις αρνητικο, θα πρεπει να επαναλαβεις την Δευτερα. Τωρα οσον αφορα τα συμπτωματα, το αιμα εμφυτευσης δεν ειναι καθολου απαραιτητο. Και το στηθος.. η μεση.. επισης δεν υποδηλωνουν εγκυμονη.. ουτε αποτυχια. Εγω δεν ειχα ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα! Ευχομαι να πανε ολα καλα..! Οσο πλησιαζει ειναι μεγαλυτερο το αγχος.. ΛΙΓΟ ακομα υπομονη!

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ωραία η απορία σου...την είχα και εγώ πέρυσι και ήταν η καλύτερη μου...κοιμόμουν πολύ καλύτερα...αλλά δε ξέρω αν κάνει τώρα τόση ζέστη...

Αααα όχι εγώ έχω υπόστρωμα όχι κουβερτα...δε ξέρω αν διαφέρει στο αν κάνει η όχι...

Εμένα στην πρώτη που τον είχα ρωτήσει μου είχε πει να μην την χρησιμοποιώ γιατί δεν θέλουμε υπερθέρμανση. Μάλιστα είχε αναφέρει ότι μπορώ να τη βάζω σε χαμηλή σκάλα όσο είμαι ξύπνια και όταν είναι να κοιμηθώ να την κλείνω, έτσι κι έκανα!

Υπόστρωμα είχα κι εγώ!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 736
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Εμένα στην πρώτη που τον είχα ρωτήσει μου είχε πει να μην την χρησιμοποιώ γιατί δεν θέλουμε υπερθέρμανση. Μάλιστα είχε αναφέρει ότι μπορώ να τη βάζω σε χαμηλή σκάλα όσο είμαι ξύπνια και όταν είναι να κοιμηθώ να την κλείνω, έτσι κι έκανα!

Υπόστρωμα είχα κι εγώ!

Και γω λιγο να ζεστανει και οταν πεσω θα τη κλεινω! Νομιζω ειναι το καλυτερο

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...