Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Όλα καλά θα ειναι βρε!!Εμας ειπε για 21 ημέρες αποχή!Αστα πάει το σεξακι χαχαχα.Ναι δεν είχαμε κάνει κ εγώ πες δεν τον ήξερα μετά ψάχτηκα,ρώτησα κ του ειπα.Αυτος δεν μ ειχε πει τπτ.Τι να πω τσάμπα κ οι 3 μεταφορές κ με άριστες βλαστοκυστες!Εσενα η 2 μεταφορά ειναι;

Κοριτσια εμενα μονο απο το στομα μου ειπε οχι κολπικά!Τα intimeo θα παρω.

Ειναι πολυ καλα αυτα τα προβιοτικα. Εγω επαιρνα αυτα και προσπαθουσα οσο μπορουσα να τρωω γιαουρτια να πινω κεφιρ κτλ. Απο 45% πηγα τους γαλακτοβακιλλους στο 80% και με αντιβιωση φυσικα! Καλη επιτυχια! 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Κι εμένα τόσο είναι ακριβώς!

πρίν από 24 λεπτά , Tsampi είπε:

Καλημέρα ! Κολπικά δε μ μέτρησε αλλά μ εοπε χθες ότι είναι 3.4 κλειστός ! Φαντάζομαι είναι οκ;

Μια χαρά είναι, τον ρώτησα γιατί μου κάνε εντύπωση που τον μέτρησε ξανά κολπικά, τον είχε μετρήσει και στην αυχενική! Μου είπε ότι είναι μια χαρά, μακρύς και κλειστός!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Κι εμένα τόσο είναι ακριβώς!

Μια χαρά είναι, τον ρώτησα γιατί μου κάνε εντύπωση που τον μέτρησε ξανά κολπικά, τον είχε μετρήσει και στην αυχενική! Μου είπε ότι είναι μια χαρά, μακρύς και κλειστός!

Καλημερα! Ολα καλά πολύ χαιρομαι ! Σ αυτες τις εξετασεις τις μεγαλες δν μου κανουν κολπικό ελεγχο, ολες τις μετρησεις στον υπερηχο και για τραχηλο 🤷🏽‍♀️ τωρα τι να σου πω

ερωτηση! Πατε οδοντιατρο;; Θελω να κανω ενα καθαρισμο γιατι ματωνουν στο βούρτσισμα τα ουλα μου τωρα στην εγκυμοσύνη 

πρίν από 15 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Καλημερα! Ολα καλά πολύ χαιρομαι ! Σ αυτες τις εξετασεις τις μεγαλες δν μου κανουν κολπικό ελεγχο, ολες τις μετρησεις στον υπερηχο και για τραχηλο 🤷🏽‍♀️ τωρα τι να σου πω

ερωτηση! Πατε οδοντιατρο;; Θελω να κανω ενα καθαρισμο γιατι ματωνουν στο βούρτσισμα τα ουλα μου τωρα στην εγκυμοσύνη 

Εγώ έχω πάει, έχω κάνει σφράγισμα που μου έσπασε την περασμένη εβδομάδα και σήμερα έχω και καθαρισμό για αυτόν ακριβώς τον λόγο!ματώνουν πάρα πολύ!

1 ώρα πρίν, mama_katerinas είπε:

Εγώ έχω πάει, έχω κάνει σφράγισμα που μου έσπασε την περασμένη εβδομάδα και σήμερα έχω και καθαρισμό για αυτόν ακριβώς τον λόγο!ματώνουν πάρα πολύ!

Δεν μ αφηνει ο γιατρος ! Μου δωσε μια οδοντοκρεμα εγκυμοσυνης και υπομονη 

ουτως η αλλως ματωνουν λογω ορμονων

μου πε να μην ματωσω παραπανω στον οδοντίατρο 🤷🏽‍♀️

πρίν από 10 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Δεν μ αφηνει ο γιατρος ! Μου δωσε μια οδοντοκρεμα εγκυμοσυνης και υπομονη 

ουτως η αλλως ματωνουν λογω ορμονων

μου πε να μην ματωσω παραπανω στον οδοντίατρο 🤷🏽‍♀️

Καλά ναι σίγουρα θα υποχωρήσει, εμένα στην πρώτη βελτιώθηκε πολύ στο τρίτο τρίμηνο, αλλά μετά άνοιγε η μύτη συνεχεια, ήταν και καλοκαίρι βέβαια!

Ότι σου είπε κορίτσι μου!κι εγώ αν δεν είχα το σφράγισμα που ήταν επείγον δεν ξέρω αν θα πήγαινα! Θα σας πω το βράδυ που θα γυρίσω από τον καθαρισμό!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλά ναι σίγουρα θα υποχωρήσει, εμένα στην πρώτη βελτιώθηκε πολύ στο τρίτο τρίμηνο, αλλά μετά άνοιγε η μύτη συνεχεια, ήταν και καλοκαίρι βέβαια!

Ότι σου είπε κορίτσι μου!κι εγώ αν δεν είχα το σφράγισμα που ήταν επείγον δεν ξέρω αν θα πήγαινα! Θα σας πω το βράδυ που θα γυρίσω από τον καθαρισμό!

Ναι πες μας! Τι να κανω και γω παιρνω τις συμβουλες μου και προχωραω! Μπορει οντως να υποχωρησει

Κορίτσια όταν λέτε σας μέτρησαν τον τράχηλο πώς ακριβώς; Γιατί εμένα σε κάθε εξέταση (συγνώμη για την έκφραση!! )  μου βάζει δάχτυλο και βλέπει! Και ανησυχώ λέω έχει γούστο με τις χοντροδαχτυλαρες να ξεκινήσει να ανοίγει. Και μια ακόμη απορία τον Β επιπέδου από κάτω τον κάνετε ή κανονικά από την κοιλιά ; 

Just now, Stef91 είπε:

Κορίτσια όταν λέτε σας μέτρησαν τον τράχηλο πώς ακριβώς; Γιατί εμένα σε κάθε εξέταση (συγνώμη για την έκφραση!! )  μου βάζει δάχτυλο και βλέπει! Και ανησυχώ λέω έχει γούστο με τις χοντροδαχτυλαρες να ξεκινήσει να ανοίγει. Και μια ακόμη απορία τον Β επιπέδου από κάτω τον κάνετε ή κανονικά από την κοιλιά ; 

Παιδί μου τι λες ? Αυτό απαγορεύετε μπορεί να προκαλέσει τοκετό μην το ξανά επιτρέψεις. Τον τράχηλο τον μετράνε με υπέρηχο κολπικά αλλά με υπέρηχο Κ φαίνετε ο τράχηλος Κ τον μετράνε με εκατοστά στην ουσία εσένα δεν τον έχει μετρήσει ποτέ μαλλον. Δάχτυλο βάζουν στις ετοιμογεννες να δουν αν έχει μαλακώσει ο τράχηλος Κ για να επισπεύσουν τον τοκετό. 

Πόσο χρονών είναι ο γιατρός σου Κ τι μηχανήματα έχει? Προφανώς δεν ξέρει να μετράει τράχηλο απλά ελενχει αν είναι μαλακός 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Παιδί μου τι λες ? Αυτό απαγορεύετε μπορεί να προκαλέσει τοκετό μην το ξανά επιτρέψεις. Τον τράχηλο τον μετράνε με υπέρηχο κολπικά αλλά με υπέρηχο Κ φαίνετε ο τράχηλος Κ τον μετράνε με εκατοστά στην ουσία εσένα δεν τον έχει μετρήσει ποτέ μαλλον. Δάχτυλο βάζουν στις ετοιμογεννες να δουν αν έχει μαλακώσει ο τράχηλος Κ για να επισπεύσουν τον τοκετό. 

Πόσο χρονών είναι ο γιατρός σου Κ τι μηχανήματα έχει? Προφανώς δεν ξέρει να μετράει τράχηλο απλά ελενχει αν είναι μαλακός 

Δεν είναι μεγαλός γύρω στα 40! Ειμαι και εξωτερικό, Γερμανία! Και  στην προηγούμενη που πήγαινα πάλι έτσι με εξέταζε, κανονικά με κολποδοαστολεα και μετά δάχτυλο. Άλλαξα τώρα έχει έναν μήνα και αυτός το ίδιο. Δεν είχα ιδέα !! 

πρίν από 3 λεπτά , Stef91 είπε:

Δεν είναι μεγαλός γύρω στα 40! Ειμαι και εξωτερικό, Γερμανία! Και  στην προηγούμενη που πήγαινα πάλι έτσι με εξέταζε, κανονικά με κολποδοαστολεα και μετά δάχτυλο. Άλλαξα τώρα έχει έναν μήνα και αυτός το ίδιο. Δεν είχα ιδέα !! 

Να πηγαίνεις στο μαιευτήριο που θα γεννήσεις να σου μετράνε τον τράχηλο . Κ στο γιατρό να λες τον μέτρησα . Κανονικά με υπέρηχο από κάτω τον μετράνε τον βλέπουν Κ μετράνε όπως το μωρό. Τι κολποδιαστολεας παιδί μου τώρα εκεί κάτω δεν πρέπει να το ενοχλούν παρά μόνο με τον υπέρηχο κ αυτό προσεκτικά . Εσένα σε βασανίζουν 

Αυτές είναι αρχαίες μέθοδοι τότε που δεν υπήρχε ο υπέρηχος 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Να πηγαίνεις στο μαιευτήριο που θα γεννήσεις να σου μετράνε τον τράχηλο . Κ στο γιατρό να λες τον μέτρησα . Κανονικά με υπέρηχο από κάτω τον μετράνε τον βλέπουν Κ μετράνε όπως το μωρό. Τι κολποδιαστολεας παιδί μου τώρα εκεί κάτω δεν πρέπει να το ενοχλούν παρά μόνο με τον υπέρηχο κ αυτό προσεκτικά . Εσένα σε βασανίζουν 

Αυτές είναι αρχαίες μέθοδοι τότε που δεν υπήρχε ο υπέρηχος 

Είναι ενοχλητικό, άσε που ματώνω κάθε φορά. Θα του το πω, να μην με ξανα εξετάσει έτσι! Τώρα  αύριο θα πάω για β επιπέδου σε έναν άλλον. Αντε να δούμε τι θα δούμε..

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Το κανω κανονικα κοιλιά ! Τωρα εχουμε φτασει και στο υψος του αφαλου πια 

επισης ποτε δν μου κανει τπτ απο κατω 

πρίν από 1 λεπτό , Tzeni38 είπε:

Το κανω κανονικα κοιλιά ! Τωρα εχουμε φτασει και στο υψος του αφαλου πια 

επισης ποτε δν μου κανει τπτ απο κατω 

Ψαξτο οπωσδήποτε και αλλαξε το ! Αυτο οντως δεν γινεται πουθενα εδω!

11 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Εμένα ο εμβρυομητρικος κάθε φορά μου μετράει τον τράχηλο με κολπικό υπερηχο, η υπόλοιπη εξέταση κανονικά από κοιλιά. Ο γυναικολόγος μου στην πρώτη άρχισε να με εξετάζει κολπικά( με το χέρι όπως λες) από την 37η και μετά για να δει αν έχω διαστολη κι αν έχει μαλακώσει ο τράχηλος, αλλά νωρίτερα ποτέ κανείς δεν έβαλε δάχτυλο..να το ψάξεις οπωσδήποτε!

@Tzeni38 μου πήγα χτες και για τον καθαρισμό. Ο οδοντίατρος μου είπε ότι τον κάνει πολύ ελαφριά, όχι όπως σε κάποια μη έγκυο, ίσα ίσα να αφαιρεθεί πλάκα και πέτρα που τυχόν μπορεί να υπάρχει.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Εμένα ο εμβρυομητρικος κάθε φορά μου μετράει τον τράχηλο με κολπικό υπερηχο, η υπόλοιπη εξέταση κανονικά από κοιλιά. Ο γυναικολόγος μου στην πρώτη άρχισε να με εξετάζει κολπικά( με το χέρι όπως λες) από την 37η και μετά για να δει αν έχω διαστολη κι αν έχει μαλακώσει ο τράχηλος, αλλά νωρίτερα ποτέ κανείς δεν έβαλε δάχτυλο..να το ψάξεις οπωσδήποτε!

@Tzeni38 μου πήγα χτες και για τον καθαρισμό. Ο οδοντίατρος μου είπε ότι τον κάνει πολύ ελαφριά, όχι όπως σε κάποια μη έγκυο, ίσα ίσα να αφαιρεθεί πλάκα και πέτρα που τυχόν μπορεί να υπάρχει.

Ναι θα το δω αργοτερα , μπορει να κανω καθαρισμο σε κανα μηνα ελαφριά 

προς το παρον θα δω πως ειμαι με την οδοντόκρεμα που βαζω την καινουρια

ρε κοριτσια τωρα που εχει κρύα σκεφτομουν,, με ηλεκτρική κουβερτα τι κανετε; Εγω εχω και τη κλεινω οταν ξαπλωνω

αν μπεις και διαβασεις γι αυτο ο καθενας λεει οτι θελει

πρίν από 35 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Ναι θα το δω αργοτερα , μπορει να κανω καθαρισμο σε κανα μηνα ελαφριά 

προς το παρον θα δω πως ειμαι με την οδοντόκρεμα που βαζω την καινουρια

ρε κοριτσια τωρα που εχει κρύα σκεφτομουν,, με ηλεκτρική κουβερτα τι κανετε; Εγω εχω και τη κλεινω οταν ξαπλωνω

αν μπεις και διαβασεις γι αυτο ο καθενας λεει οτι θελει

Ωραία η απορία σου...την είχα και εγώ πέρυσι και ήταν η καλύτερη μου...κοιμόμουν πολύ καλύτερα...αλλά δε ξέρω αν κάνει τώρα τόση ζέστη...

Αααα όχι εγώ έχω υπόστρωμα όχι κουβερτα...δε ξέρω αν διαφέρει στο αν κάνει η όχι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...