Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Όλα καλά θα ειναι βρε!!Εμας ειπε για 21 ημέρες αποχή!Αστα πάει το σεξακι χαχαχα.Ναι δεν είχαμε κάνει κ εγώ πες δεν τον ήξερα μετά ψάχτηκα,ρώτησα κ του ειπα.Αυτος δεν μ ειχε πει τπτ.Τι να πω τσάμπα κ οι 3 μεταφορές κ με άριστες βλαστοκυστες!Εσενα η 2 μεταφορά ειναι;

Κοριτσια εμενα μονο απο το στομα μου ειπε οχι κολπικά!Τα intimeo θα παρω.

Ειναι πολυ καλα αυτα τα προβιοτικα. Εγω επαιρνα αυτα και προσπαθουσα οσο μπορουσα να τρωω γιαουρτια να πινω κεφιρ κτλ. Απο 45% πηγα τους γαλακτοβακιλλους στο 80% και με αντιβιωση φυσικα! Καλη επιτυχια! 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί αρκετά αυτές τις μέρες .. τώρα που ξάπλωσα δεν νιώθω πόνο απλά όταν γυρίζω πλευρό νιώθω σαν πιάσιμο 

Καλημέρα! Είσαι καλύτερα σήμερα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

23 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Καλώς ήρθες!! Εμείς εδώ οι περισσότερες  είμαστε με πητ Μάρτιο αλλά καλως ηρθες στην παρέα μας!!

Σε ευχαριστώ πολύ!

19 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Καλώς ήρθες!!με το καλό να ακούσετε και καρδούλα  και να πάνε όλα καλά.. τρομερό όντως που έχουν την ίδια ημερομηνία!

Ευχαριστούμε πολύ

Ναι κάτι μας πιάνει τον Οκτώβριο και πιάνουμε παιδί, δεν εξηγείται αλλιώς χαχα

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Tsampi είπε:

Τι ώρα έχεις αύριο;;; Εγωω 9:30 !!το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινο!!!

Εγώ στις 17.00! Ααααντε αντε όλα καλά θα είναι! Θα τον απολαύσετε!!

Πάντως κι εγώ σήμερα εκτός από ανυπομονησία έχω και άγχος! Θέλω απλά να περάσουν οι ώρες!😂

Αυτή τη φορά έχει και ο άντρας μου άγχος γιατί λόγω δουλειάς έχει να δει το μωρό από την αυχενική και όλη μέρα δεν λέει τίποτα άλλο! Εεεεε δεν θέλω και πολύ κι εγώ!😂

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Εγώ στις 17.00! Ααααντε αντε όλα καλά θα είναι! Θα τον απολαύσετε!!

Πάντως κι εγώ σήμερα εκτός από ανυπομονησία έχω και άγχος! Θέλω απλά να περάσουν οι ώρες!😂

Αυτή τη φορά έχει και ο άντρας μου άγχος γιατί λόγω δουλειάς έχει να δει το μωρό από την αυχενική και όλη μέρα δεν λέει τίποτα άλλο! Εεεεε δεν θέλω και πολύ κι εγώ!😂

Καλα αποτελέσματα κορίτσια! Περιμένουμε νέα 😘

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 41 λεπτά , *Vasoula είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Tsampi και @mama_katerinas να πανε ολα καλα σημερα...με το καλό να δείτε τα μωράκια!!!περιμένουμε τα νέα σας!!!

Καλημέρα κορίτσια! Πώς είστε? @Tsampiμου περιμένουμε τα νέα σας!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου κι εμείς όλα μια χαρά! Μας παιδεψε πολύ η μπουμπού, 3 ωρες κάτσαμε στο ιατρείο, δεν καθόταν σε μια μεριά! Αλλά ευτυχώς όλα καλά, είδαμε και την φατσούλα της! 490γρ. ! Με το καλό και στα υπόλοιπα κορίτσια!

• Ευχή 1
  • Λουλούδια 1

10 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Δόξα τω Θεω και εμείς όλα καλά ! Μεγαλώνει το αντράκι μας!! Σειρά σου mama_katerinas !!! 

πρίν από 29 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Κορίτσια μου κι εμείς όλα μια χαρά! Μας παιδεψε πολύ η μπουμπού, 3 ωρες κάτσαμε στο ιατρείο, δεν καθόταν σε μια μεριά! Αλλά ευτυχώς όλα καλά, είδαμε και την φατσούλα της! 490γρ. ! Με το καλό και στα υπόλοιπα κορίτσια!

Μπράβο βρε κορίτσια!!!φανταστικά τα νέα σας!!!!έτσι υγιή και δυνατά να συνεχίσουν να μεγαλώνουν!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 41 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Και εμείς σήμερα 3 ώρες !!! Δε καθόταν με τίποτα να το δούμε !!

πρίν από 42 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Με το καλό να τη κρατήσετε στην αγκαλιά σας !

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 10 λεπτά , Tsampi είπε:

Και εμείς σήμερα 3 ώρες !!! Δε καθόταν με τίποτα να το δούμε !!

Με το καλό να τη κρατήσετε στην αγκαλιά σας !

Κι εσείς κορίτσι μου και όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι υγιή!

Συγκινήθηκα πολύ σήμερα κορίτσια, παρόλο που καθίσαμε 3 ώρες κι ο γιατρός τα χε παίξει εγώ δεν χορταινα να την βλέπω! Οι κουκιδιτσες μας έχουν γίνει ολόκληρα ανθρωπάκια! 

Άσχετο, σχετικό! Σας μετράνε τράχηλο κολπικά?

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Κι εσείς κορίτσι μου και όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι υγιή!

Συγκινήθηκα πολύ σήμερα κορίτσια, παρόλο που καθίσαμε 3 ώρες κι ο γιατρός τα χε παίξει εγώ δεν χορταινα να την βλέπω! Οι κουκιδιτσες μας έχουν γίνει ολόκληρα ανθρωπάκια! 

Άσχετο, σχετικό! Σας μετράνε τράχηλο κολπικά?

Καλημέρα ! Κολπικά δε μ μέτρησε αλλά μ εοπε χθες ότι είναι 3.4 κλειστός ! Φαντάζομαι είναι οκ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...