Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλημέρα και περαστικά ! Ευχομαι να εισαι καλύτερα! Ναι το σαββατο εχω την εξεταση! Θα δω τον μπεμπη και ανυπομονώ! Καλά αποτελέσματα σε όλες μας θα ευχηθώ 

να μαστε καλά και μεις και τα μωρακια μας 😊

Καλημέρα! Σε ευχαριστώ, σήμερα είμαι πολύ καλά! Άντε με το καλό! Τι ωραία που θα τον δείτε! Μου αρέσει πάρα πολυ αυτή η εξέταση! Ανυπομονωωωω 😄

Θα περιμένουμε τα νέα σας!!

Πώς είστε κορίτσια μου?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

21 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρούμαι πολύ από μια ίωση με πυρετό και πονολαιμο, σήμερα αισθάνομαι λίγο καλύτερα! Από συμπτώματα δεν έχω τίποτα το ιδιαίτερο κι ανυπομονώ για την Τρίτη που έχουμε τη β επιπέδου!

Περαστικα! Και με το καλό σε όλες μας! 🥰😊

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 1

πρίν από 14 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλημέρα! Σε ευχαριστώ, σήμερα είμαι πολύ καλά! Άντε με το καλό! Τι ωραία που θα τον δείτε! Μου αρέσει πάρα πολυ αυτή η εξέταση! Ανυπομονωωωω 😄

Θα περιμένουμε τα νέα σας!!

Πώς είστε κορίτσια μου?

Ανυπομονώ! Θα στείλω να σας πω 😘

Καλησπερα κοριτσια! Εμεις καναμε σημερα Β επιπεδου ! Μισο κιλο ο μπεμπης και χαμογελαστος! Τον ειδαμε κανονικά 

ειναι όλα καλά ☺️ 

μαγική η εξέταση όντως

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 1

πρίν από 21 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Εμεις καναμε σημερα Β επιπεδου ! Μισο κιλο ο μπεμπης και χαμογελαστος! Τον ειδαμε κανονικά 

ειναι όλα καλά ☺️ 

μαγική η εξέταση όντως

Μισό κιλό????πω πωωωωω αντράκι κανονικό!! 🥰 χαίρομαι @Tzeni38 μου...ετσι ολα καλα να συνεχίσουν!!ποση ωρα διαρκει αλήθεια η εξέταση αυτη??καμια ώρα?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Μισό κιλό????πω πωωωωω αντράκι κανονικό!! 🥰 χαίρομαι @Tzeni38 μου...ετσι ολα καλα να συνεχίσουν!!ποση ωρα διαρκει αλήθεια η εξέταση αυτη??καμια ώρα?

Σ ευχαριστώ! Και συ μονο καλά και χαρές 

καμιά ώρα ημασταν μεσα , μας εκανε τη χάρη και εκατσε οπως επρεπε , μια ανασκελα μια μπρουμυτα, κουνιοταν αρκετά 

γινανε όλες οι μετρήσεις! 

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Σ ευχαριστώ! Και συ μονο καλά και χαρές 

καμιά ώρα ημασταν μεσα , μας εκανε τη χάρη και εκατσε οπως επρεπε , μια ανασκελα μια μπρουμυτα, κουνιοταν αρκετά 

γινανε όλες οι μετρήσεις! 

Με το καλό να τον πάρετε αγκαλίτσα :)

• Μου αρέσει 1

Γεια σας! Είμαι στην πολύ αρχή της εγκυμοσύνης μου αλλά δεν ξέρω που να γράψω! Στο πρώτο παιδάκι υπήρχαν θέματα για κάθε μήνα (ήμουν στις μανουλες Ιουλίου 2023 αν και γέννησα Ιούνιο)

Θεωρητικά είμαι 5 και 4 μερες, αν και ο πρώτος υπέρηχος την Τρίτη με έβγαλε 5 ακριβώς, ενώ ημερολογιακά ήμουν 4+6. Την άλλη Παρασκευή θα ακούσουμε καρδούλα. Το φοβερό είναι ότι έχω την ίδια Πητ με το πρώτο παιδί! Θα έχουν ακριβώς 2 χρόνια διαφορά 

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

ειναι όλα καλά ☺️ 

μαγική η εξέταση όντως

Οοο η πρώτη που ανοίγεις  το χορό  των Β!! Μπραβο σας για την εξέταση!!Καλή μας συνέχεια!!

πρίν από 1 λεπτό , mariaalexiou είπε:

Γεια σας! Είμαι στην πολύ αρχή της εγκυμοσύνης μου αλλά δεν ξέρω που να γράψω! Στο πρώτο παιδάκι υπήρχαν θέματα για κάθε μήνα (ήμουν στις μανουλες Ιουλίου 2023 αν και γέννησα Ιούνιο)

Θεωρητικά είμαι 5 και 4 μερες, αν και ο πρώτος υπέρηχος την Τρίτη με έβγαλε 5 ακριβώς, ενώ ημερολογιακά ήμουν 4+6. Την άλλη Παρασκευή θα ακούσουμε καρδούλα. Το φοβερό είναι ότι έχω την ίδια Πητ με το πρώτο παιδί! Θα έχουν ακριβώς 2 χρόνια διαφορά 

Καλώς ήρθες!! Εμείς εδώ οι περισσότερες  είμαστε με πητ Μάρτιο αλλά καλως ηρθες στην παρέα μας!!

• Ευχαριστώ 1

23 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

ειναι όλα καλά ☺️ 

μαγική η εξέταση όντως

Μπράβο μπράβο! Ααα μωρέ ο γλυκούλης!! Όλα καλά κορίτσι μου! Πολύ χαίρομαι!!

Τώρα ποια έχει σειρά?? Εγώ έχω την τρίτη, νομίζω και η @Tsampi???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, mariaalexiou είπε:

Καλώς ήρθες!!με το καλό να ακούσετε και καρδούλα  και να πάνε όλα καλά.. τρομερό όντως που έχουν την ίδια ημερομηνία!

• Χαχα 1

πρίν από 24 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Μπράβο μπράβο! Ααα μωρέ ο γλυκούλης!! Όλα καλά κορίτσι μου! Πολύ χαίρομαι!!

Τώρα ποια έχει σειρά?? Εγώ έχω την τρίτη, νομίζω και η @Tsampi???

Με το καλό τα δικα σας νέα

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 23 λεπτά , Tsampi είπε:

Ναι ναι και εγώ Τρίτη . 
ωστόσο εχωωω ένα βάρος χαμηλα ..και ένα πόνο μέση-λεκάνη και έχω φρικάρει λιγο

Κι εγώ το νιώθω αυτό το βάρος...σήμερα κιόλας ένιωσα και κάποια πετρώματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα πάρα πολύ. Από την ώρα που ξάπλωσα λίγο νιώθω πολύ καλύτερα. Μήπως έχεις κουραστεί κορίτσι μου?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Κι εγώ το νιώθω αυτό το βάρος...σήμερα κιόλας ένιωσα και κάποια πετρώματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα πάρα πολύ. Από την ώρα που ξάπλωσα λίγο νιώθω πολύ καλύτερα. Μήπως έχεις κουραστεί κορίτσι μου?

Η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί αρκετά αυτές τις μέρες .. τώρα που ξάπλωσα δεν νιώθω πόνο απλά όταν γυρίζω πλευρό νιώθω σαν πιάσιμο 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...