Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα για τον σύζυγο δε μου είπε τίποτα..  Μόνο αντιβίωση και χάπια προβιοτικά για εμένα 

Εγώ ακόμα περιμένω να μου πει ποσα προτείνει να βάλω (1 η 2)

Να ρωτήσεις Κ για κολπικά οπωσδήποτε γιατί από το στόμα δεν είναι το ίδιο . 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Κοριτσια πως τα πατε απο αιματοκριτη ;; Εχω παει 35-36 απο 40! 
και παιρνουμε και συμπληρώματα 

θα πεσει κι αλλο λετε;; Ποτε θα σταθεροποιηθεί;

Τελευταία  μετρηση  18/10 37.5 (τον Σεπτέμβριο  ήταν 35.8 .. πιο κάτω δεν έχω παει)

Πολύ καλα είσαι 35-36..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Κοριτσια πως τα πατε απο αιματοκριτη ;; Εχω παει 35-36 απο 40! 
και παιρνουμε και συμπληρώματα 

θα πεσει κι αλλο λετε;; Ποτε θα σταθεροποιηθεί;

Καλησπέρα, κι εμένα ήταν 38 την περασμένη εβδομάδα, οπότε δεν έχω ασχοληθει...αν θυμάμαι καλά στην 1η που είχε πέσει αρκετά ( είχα φτάσει 33)σταθεροποιήθηκε γύρω στον 7ο και σταδιακά ανέβηκε μέχρι τον τοκετό! Θα ψάξω σε λίγο να βρω τις εξετάσεις γιατί τώρα έχω περιέργεια😂 και θα σας πω!!

πρίν από 2 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα, κι εμένα ήταν 38 την περασμένη εβδομάδα, οπότε δεν έχω ασχοληθει...αν θυμάμαι καλά στην 1η που είχε πέσει αρκετά ( είχα φτάσει 33)σταθεροποιήθηκε γύρω στον 7ο και σταδιακά ανέβηκε μέχρι τον τοκετό! Θα ψάξω σε λίγο να βρω τις εξετάσεις γιατί τώρα έχω περιέργεια😂 και θα σας πω!!

Αρα καλα ειμαστε ! Λογικα ναι στον 7ο θα στρώσουμε .. τώρα τραβάει το μωρο πολύ 

πρίν από 4 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Αρα καλα ειμαστε ! Λογικα ναι στον 7ο θα στρώσουμε .. τώρα τραβάει το μωρο πολύ 

Τα βρήκα! Είχα ξεκινήσει με 40, στον 5ο 33.5, 6ο 35 και στον 7ο 36 και έφτασα 39η εβδομάδα με 39.6! Μια χαρά είμαστε!!!

Από όρεξη πως είστε κορίτσια?τις τελευταίες 3 μερες νομίζω ότι πεινάω σύνεχεια!

πρίν από 6 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Τα βρήκα! Είχα ξεκινήσει με 40, στον 5ο 33.5, 6ο 35 και στον 7ο 36 και έφτασα 39η εβδομάδα με 39.6! Μια χαρά είμαστε!!!

Από όρεξη πως είστε κορίτσια?τις τελευταίες 3 μερες νομίζω ότι πεινάω σύνεχεια!

Καλα είμαστε! Απ οτι φαινεται καπως ετσι θα παει ο αιματοκρίτης μεχρι που θ ανεβει και θα μείνει εκει ! Απο όρεξη μια χαρά , πειναω και γω ανα 2 ωρες συνεχεια και τρωω μικρα γευματα , σνακ κτλ. 
και αν σκεφτεί κανεις το πρωτο τρίμηνο που δεν ηθελα τα μισά , πραγματι εχουν αλλάξει όλα σταδιακά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Καλα είμαστε! Απ οτι φαινεται καπως ετσι θα παει ο αιματοκρίτης μεχρι που θ ανεβει και θα μείνει εκει ! Απο όρεξη μια χαρά , πειναω και γω ανα 2 ωρες συνεχεια και τρωω μικρα γευματα , σνακ κτλ. 
και αν σκεφτεί κανεις το πρωτο τρίμηνο που δεν ηθελα τα μισά , πραγματι εχουν αλλάξει όλα σταδιακά 

Κι εγώ έτσι! Τρώω και μετά από λίγο ξαναπειναω σαν να μην έχω φαει!😄Το έχω ριξει στα φρούτα και τα γιαούρτια!

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια τι κανετε;; Πως τα πατε; Κοντευουν οι μερες μας για Β επιπέδου 

εχετε συμπτώματα; Εμενα αυτες τις μερες με τραβαει πολυ η κοιλια μου. Αλλάζουν ολα τοσο γρηγορα απο δω και περα απ οτι βλεπω! 

πρίν από 53 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Κοριτσια τι κανετε;; Πως τα πατε; Κοντευουν οι μερες μας για Β επιπέδου 

εχετε συμπτώματα; Εμενα αυτες τις μερες με τραβαει πολυ η κοιλια μου. Αλλάζουν ολα τοσο γρηγορα απο δω και περα απ οτι βλεπω! 

Γεια σου Τζενη!! Σε μια εβδομάδα ακριβώς η β επιπέδου μου!!! 
εηω ακόμα περιμένω να μεγαλώσει η κοιλιτσα μου ! Από συμπτώματα δεν έχω κάτι !!!

• Μου αρέσει 1

On 24/10/2024 at 5:00 ΜΜ, Tsampi είπε:

Και εμένα αυξήθηκε η όρεξη μου !! 

Και εμένα  θα έλεγα.. 

πρίν από 21 λεπτά , Tsampi είπε:

Γεια σου Τζενη!! Σε μια εβδομάδα ακριβώς η β επιπέδου μου!!! 
εηω ακόμα περιμένω να μεγαλώσει η κοιλιτσα μου ! Από συμπτώματα δεν έχω κάτι !!!

Έτσι και εγώ! Δευτέρα  η Β!  Από κοιλιά και εγώ όχι πολλά πράγματα.. ουτε συμπτώματα  θα έλεγα.. σημερα βεβαια έχω  πολλές καούρες.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρούμαι πολύ από μια ίωση με πυρετό και πονολαιμο, σήμερα αισθάνομαι λίγο καλύτερα! Από συμπτώματα δεν έχω τίποτα το ιδιαίτερο κι ανυπομονώ για την Τρίτη που έχουμε τη β επιπέδου!

πρίν από 18 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρούμαι πολύ από μια ίωση με πυρετό και πονολαιμο, σήμερα αισθάνομαι λίγο καλύτερα! Από συμπτώματα δεν έχω τίποτα το ιδιαίτερο κι ανυπομονώ για την Τρίτη που έχουμε τη β επιπέδου!

Ω κορίτσι μου περαστικά σου!!και δεν μπορείς να πάρεις και τίποτα ε??

Την άλλη βδομάδα κάνετε όλες τη β επιπέδου ε??🥰

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Ω κορίτσι μου περαστικά σου!!και δεν μπορείς να πάρεις και τίποτα ε??

Την άλλη βδομάδα κάνετε όλες τη β επιπέδου ε??🥰

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Ναι μόνο ντεπον στον πυρετό! Ευτυχώς σήμερα είμαι αρκετά καλά!

Ναι ναι νομίζω όλες την επόμενη εβδομάδα έχουμε! Η @Tzeni38 νομιζω εχει μεθαύριο?

Εσύ πως είσαι? Τι κάνουν τα μωράκια? 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Ναι μόνο ντεπον στον πυρετό! Ευτυχώς σήμερα είμαι αρκετά καλά!

Ναι ναι νομίζω όλες την επόμενη εβδομάδα έχουμε! Η @Tzeni38 νομιζω εχει μεθαύριο?

Εσύ πως είσαι? Τι κάνουν τα μωράκια? 

Καλά είναι όλα δόξα το θεό...σήμερα είχαμε πάλι υπέρηχο και τα είδαμε και ήταν όλα καλά...εμείς β επιπέδου έχουμε στις 25 του Νοέμβρη...❣️

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλημέρα και περαστικά ! Ευχομαι να εισαι καλύτερα! Ναι το σαββατο εχω την εξεταση! Θα δω τον μπεμπη και ανυπομονώ! Καλά αποτελέσματα σε όλες μας θα ευχηθώ 

να μαστε καλά και μεις και τα μωρακια μας 😊

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...