Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα για τον σύζυγο δε μου είπε τίποτα..  Μόνο αντιβίωση και χάπια προβιοτικά για εμένα 

Εγώ ακόμα περιμένω να μου πει ποσα προτείνει να βάλω (1 η 2)

Να ρωτήσεις Κ για κολπικά οπωσδήποτε γιατί από το στόμα δεν είναι το ίδιο . 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι ωραία που όλες πάμε στον γιατρο και είναι καλά τα μωράκια, προχωράνε μια χαρά! Όμορφο συναίσθημα! Εγώ τελευταία δεν κοιμάμαι καλά, δεν ξέρω αν το έχει νιώσει καμία, αισθάνομαι μερικές φορές σαν κάτι να ξεκολλάει από μέσα, σαν τέντωμα κάπως ετσι,  ειδικά όταν ξαπλώνω αριστερά. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι το μωρό… 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι ωραία που όλες πάμε στον γιατρο και είναι καλά τα μωράκια, προχωράνε μια χαρά! Όμορφο συναίσθημα! Εγώ τελευταία δεν κοιμάμαι καλά, δεν ξέρω αν το έχει νιώσει καμία, αισθάνομαι μερικές φορές σαν κάτι να ξεκολλάει από μέσα, σαν τέντωμα κάπως ετσι,  ειδικά όταν ξαπλώνω αριστερά. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι το μωρό… 

Καλημέρα! Και γω δεν κοιμάμαι καλά εχω και λίγη ζαλαδα δυο μέρες . Εγω νιωθω τεντωμα πολυ και ιδιαιτερα τις βραδινές ώρες αλλα στο δέρμα , δεν εχω νιώσει αυτο που λες! Απο αϋπνία πως πάτε; 

Καλημέρα! Ούτε εγώ κοιμάμαι καλά, με πιάνουν πολλές κράμπες στα πόδια το βράδυ, παρόλο που παίρνω μαγνήσιο και γενικότερα ξυπνάω με το παραμικρό... Πάντως κορίτσια θυμάμαι τέτοια περίοδο στην πρώτη μου δεν κοιμόμουν καθόλου, σηκωνομουν κι έβαζα πλυντήρια και μαγείρευα μέχρι να πάω για δουλειά...αλλά είχα Κ πάρα πολλή ενέργεια, ενώ τώρα σέρνομαι...

• Μου αρέσει 2

Εγώ δε νιώθω τέντωμα αλλά νιώθω σαν να είναι πιασμένο το κο σημείο εκεινο της μήτρας .. μ είπε ο γιατρος φυσιολογικό !! 
Ούτε εγώ κοιμάμαι καλά τα βραδιά . Συνήθως θέλω τουαλέτα ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Tsampi είπε:

Εγώ δε νιώθω τέντωμα αλλά νιώθω σαν να είναι πιασμένο το κο σημείο εκεινο της μήτρας .. μ είπε ο γιατρος φυσιολογικό !! 
Ούτε εγώ κοιμάμαι καλά τα βραδιά . Συνήθως θέλω τουαλέτα ..

Αρα ολες τα ιδια είμαστε! Λετε να ναι και το άγχος που είμαστε στη τσίτα;; Περα απ τη τουαλετα που πηγαινουμε αρκετα και το βραδυ σαφως 

Διαφημίσεις

Είναι σας να έρχεται αριστερά και να τεντώνεται, και ερωτώ εγώ τώρα φτάνουν ρε κορίτσια τόσο ψηλά; Δηλαδή καποιες φορές την νιώθω και κάτω από το στήθος φανταστείτε.. ναι από αϋπνίες και εγώ στα ίδια είμαι. Δεν βολεύομαι, θέλω τουαλέτα συνέχεια… @Tzeni38 λες από αυτό;  Εγώ νομίζω κάπως έτσι είναι η εγκυμοσύνη, βαραίνουμε κιόλας, λίγες δουλειές και θέλω δυο ώρες ξάπλα.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 36 λεπτά , Stef91 είπε:

Είναι σας να έρχεται αριστερά και να τεντώνεται, και ερωτώ εγώ τώρα φτάνουν ρε κορίτσια τόσο ψηλά; Δηλαδή καποιες φορές την νιώθω και κάτω από το στήθος φανταστείτε.. ναι από αϋπνίες και εγώ στα ίδια είμαι. Δεν βολεύομαι, θέλω τουαλέτα συνέχεια… @Tzeni38 λες από αυτό;  Εγώ νομίζω κάπως έτσι είναι η εγκυμοσύνη, βαραίνουμε κιόλας, λίγες δουλειές και θέλω δυο ώρες ξάπλα.. 

είναι και τα όργανα που μετακινούνται !! Μη το ξεχνάτε!!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Stef91 είπε:

εγω οτι νιώθω το νιώθω μεχρι τον αφαλό 

καθόλου παραπάνω. Αυτό με τη μετακίνηση των οργάνων το έχω καταλαβει .. ιδιαιτερα με το θεμα της δυσκοιλιότητας, που δεν ειχα ποτε και απέκτησα τώρα 

4 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Καλησπέρα! Έχει να κάνει Κ η θέση του μωρού! Αν είναι με το κεφάλι κάτω είναι πιθανό να νιώθεις κλωτσιά πιο ψηλα, αλλά δεν νομίζω και κάτω από το στήθος!κάτι σου πιέζει και το νιώθεις λογικά!Εμένα πάντως σίγουρα είναι με τα πόδια κάτω ενώ ήταν οριζοντια στον υπέρηχο γιατι νιώθω κλωτσιές λίγο πάνω από το πιπι αυτές τις μέρες! Όσο για αυτό που λέει η @Tzeni38συμφωνώ, είναι και το άγχος που υπάρχει  όσο κι αν δεν το καταλαβαίνουμε! Κι εγώ από τον εαυτό μου ξέρω ότι όσο πλησιάζει ο καιρός τόσο περισσότερο αγχώνομαι..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα! Έχει να κάνει Κ η θέση του μωρού! Αν είναι με το κεφάλι κάτω είναι πιθανό να νιώθεις κλωτσιά πιο ψηλα, αλλά δεν νομίζω και κάτω από το στήθος!κάτι σου πιέζει και το νιώθεις λογικά!Εμένα πάντως σίγουρα είναι με τα πόδια κάτω ενώ ήταν οριζοντια στον υπέρηχο γιατι νιώθω κλωτσιές λίγο πάνω από το πιπι αυτές τις μέρες! Όσο για αυτό που λέει η @Tzeni38συμφωνώ, είναι και το άγχος που υπάρχει  όσο κι αν δεν το καταλαβαίνουμε! Κι εγώ από τον εαυτό μου ξέρω ότι όσο πλησιάζει ο καιρός τόσο περισσότερο αγχώνομαι..

Τωρα που περναει ο καιρος και τα νιωθουμε περισσοτερο , οταν δν τον νιώθω αγχωνομαι 

πριν δεν ηταν τοσο έντονο 

τωρα περιμενω τη Β επιπέδου και γενικά οτι εχει να κανει με εξετασεις, που σε καθησυχάζει 😊

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Τωρα που περναει ο καιρος και τα νιωθουμε περισσοτερο , οταν δν τον νιώθω αγχωνομαι 

πριν δεν ηταν τοσο έντονο 

τωρα περιμενω τη Β επιπέδου και γενικά οτι εχει να κανει με εξετασεις, που σε καθησυχάζει 😊

Κι εγώ το ίδιο ακριβώς..στο πρώτο τρίμηνο ήμουν εντάξει από άγχος, ενώ τώρα καταλαβαίνω πως αγχώνομαι τόσο για την υγεία του μωρού,όσο και για το μετά τη γέννηση, γενικά νομιζω με αγχωνουν πολλά! αααχ αυτές οι ορμόνες!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια εδώ και 2-3 μέρες θεωρώ ότι νιώθω το μωράκι μου …αλλά το νιώθω πολύ χαμηλα . Είναι φυσιολογικό;

2 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Κι εγώ το ίδιο ακριβώς..στο πρώτο τρίμηνο ήμουν εντάξει από άγχος, ενώ τώρα καταλαβαίνω πως αγχώνομαι τόσο για την υγεία του μωρού,όσο και για το μετά τη γέννηση, γενικά νομιζω με αγχωνουν πολλά! αααχ αυτές οι ορμόνες!

Και εγώ τη Β επιπέδου περιμένω για να ηρεμησω

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

10 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Κορίτσια εδώ και 2-3 μέρες θεωρώ ότι νιώθω το μωράκι μου …αλλά το νιώθω πολύ χαμηλα . Είναι φυσιολογικό;

Εγω τα βραδια εχω το χερι μου χαμηλά και τον νιώθω που κουνιέται η κατι κανει με τα πόδια , οπως και ο σύζυγος 

φυσιολογικο ειναι ! Καλημέρα

15 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Είμαστε τις ίδιες μερες ακριβώς..και εγω έχω 2-3 μέρες που νιώθω  χαμηλά θα έλεγα κάτω από τον αφαλό σαν παλμό, σα μικρα χτυπήματα ... 2 φορές τη μέρα έχω αυτή την αίσθηση.. αφού πήγες  πρόσφατα στο γιατρό  σου και ήταν όλα καλά.. μην  αγχώνεσαι!

Εκα πάμε προς ολοταχώς για Β!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...