Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι υπομονη για καλό ειναι εξάλλου τόση υπομονη κάνουνε σ αυτό το ταξίδι!Βλέπω τα κοριτσια τα πάνε καλά με τα γαλοκτομικα,εγώ δυστυχώς δεν τα τρώω καθολου.Λες να πάρω κ κολπικά μαζι;Νομίζω για καλό θα ειναι.

Εγώ δεν τρωω καθόλου ούτε πίνω ότι έχει σχεση με γαλακτοκομικά.Μπράβο πολύ καλό νούμερο.

Ναι πες τον γιατρό σου και για κολπικά. Καλό θα κάνεις σίγουρα. 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Tsampi είπε:

Και για τον Μακρυγιαννακη έχω ακούσει πολύ καλά λόγια!! 

Εγώ ήμουν πολύ επιφυλακτική  στην αρχη μαζί του δε θα σου πω ψέματα..Αλλά τελικά ξερει πολύ καλά τη δουλειά του και είναι πολύ καλος...ενώ είχα κάνει τόσες προσπάθειες...εκεί ήταν σωστός σε ότι μου είπε και πετύχαμε με την πρώτη..οπότε μας κέρδισε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Εγώ ήμουν πολύ επιφυλακτική  στην αρχη μαζί του δε θα σου πω ψέματα..Αλλά τελικά ξερει πολύ καλά τη δουλειά του και είναι πολύ καλος...ενώ είχα κάνει τόσες προσπάθειες...εκεί ήταν σωστός σε ότι μου είπε και πετύχαμε με την πρώτη..οπότε μας κέρδισε!

Και εγώ ήμουν επιφυλακτική γιατί δε μου άρεσε που στην αρχή μου έλεγε και το κακό σενάριο μαζί … δε θα ξεχάσω που όταν πήγα πΡωτη φορά μ  εοπε «Προς το παρόν υπάρχει κύηση , αύριο δε ξέρουμε ..αφήνουμε να μεγαλώσει» είχα σοκαριστεί 

3 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Καλημέρα  σας!!! Τι  κάνετε? Πως πάμε? 19+4 σήμερα..  πόσες είμαστε κοντά? Έχετε νιωσει ολες τα μωρά? Δώστε θάρρος σε ένας που ακόμα τπτ..οτι δεν είμαστε οι μόνες.. 

Οκ νωρίς  δεν είναι ούτε νωρίς ούτε αργά.. αλλά.. 

Εγώ να σας πω την αλήθεια δε μπορώ να διαχειριστώ αυτό το «σε ένα μήνα ραντεβού». Ξεκίνησα και ψυχοθεραπεία μηπβς μπορέσω να χαλαρώσω λίγο …αλλά δεν το ξανά κάνω .. στο επόμενο ραντεβού θα του πω ανα δυο εβδομάδες … 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Tsampi είπε:

Και εγώ ήμουν επιφυλακτική γιατί δε μου άρεσε που στην αρχή μου έλεγε και το κακό σενάριο μαζί … δε θα ξεχάσω που όταν πήγα πΡωτη φορά μ  εοπε «Προς το παρόν υπάρχει κύηση , αύριο δε ξέρουμε ..αφήνουμε να μεγαλώσει» είχα σοκαριστεί 

Εγώ να σας πω την αλήθεια δε μπορώ να διαχειριστώ αυτό το «σε ένα μήνα ραντεβού». Ξεκίνησα και ψυχοθεραπεία μηπβς μπορέσω να χαλαρώσω λίγο …αλλά δεν το ξανά κάνω .. στο επόμενο ραντεβού θα του πω ανα δυο εβδομάδες … 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!

Ωστόσο εγώ πηγαίνω αν δύο με τρεις εβδομάδες το πολύ και δεν την παλεύω...στο μήνα θα πετούσα πετρες!!!!να του το ζητήσεις...είναι πολύ σημαντικό να είσαι εσύ ήρεμη!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Tsampi είπε:

και εγω μιλησα στην δικια ψυχολογο για 1 φορα το μηνα.. οταν με ρωταει γτ και τι νιωθω.. δεν ειναι αγχος..ειναι ο φοβος μεχρι την επομενη φορα.. και αφου δεν "επικοινωνουμε" ακομα να δω οτι ειναι εκει και ειναι καλα.. και εμενα το οριο μου 2 εβδομαδες ειναι απο ψυχλογικης αποψης χαχα.. παντα βρισκω 1 "αιτια" να ανησυχω μετα τις 2 εβδομαδες.. το εχει κανει μια γνωστη μου..εφυγε αρκετο χρημα..γτ προφανως πληρωνε καθε 2 εβδομαδες..εγω αυτη την φορα το εκλεισα στις 3 εβδομαδες δεν αντεξα..

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, finallytheend είπε:

και εγω μιλησα στην δικια ψυχολογο για 1 φορα το μηνα.. οταν με ρωταει γτ και τι νιωθω.. δεν ειναι αγχος..ειναι ο φοβος μεχρι την επομενη φορα.. και αφου δεν "επικοινωνουμε" ακομα να δω οτι ειναι εκει και ειναι καλα.. και εμενα το οριο μου 2 εβδομαδες ειναι απο ψυχλογικης αποψης χαχα.. παντα βρισκω 1 "αιτια" να ανησυχω μετα τις 2 εβδομαδες.. το εχει κανει μια γνωστη μου..εφυγε αρκετο χρημα..γτ προφανως πληρωνε καθε 2 εβδομαδες..εγω αυτη την φορα το εκλεισα στις 3 εβδομαδες δεν αντεξα..

Ακριβώς αυτά τα συναισθήματα έχω και εγώ και τις σκέψεις , βέβαια εμένα μου έδωσε μια τιμή και μου είπε είτε κάνω 10 ραντεβού πχ είτε 15 είναι ίδια η τιμή…αλλά προσπθω να τον ακούω να πηγαίνω όποτε λέει με ππλυ πολύ υπομονη…αλλά θα του το κάνω ανα δυο εβδομάδες τώρα δε γίνεται … από να μην είμαι ήρεμη . Άλλωστε και η ψυχολόγος μου είπε ότι καλύτερα να κάνω και να ζητάω αυτα που νιώθω και να έχω ως συνέπεια τη ψυχική μου ηρεμία ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Ακριβώς αυτά τα συναισθήματα έχω και εγώ και τις σκέψεις , βέβαια εμένα μου έδωσε μια τιμή και μου είπε είτε κάνω 10 ραντεβού πχ είτε 15 είναι ίδια η τιμή…αλλά προσπθω να τον ακούω να πηγαίνω όποτε λέει με ππλυ πολύ υπομονη…αλλά θα του το κάνω ανα δυο εβδομάδες τώρα δε γίνεται … από να μην είμαι ήρεμη . Άλλωστε και η ψυχολόγος μου είπε ότι καλύτερα να κάνω και να ζητάω αυτα που νιώθω και να έχω ως συνέπεια τη ψυχική μου ηρεμία ..

Συμφωνώ απόλυτα, προκειμένου να μην αγχώνεσαι δεν είναι κακό ούτε να του το πεις, ούτε να πας νωρίτερα! Να κάνεις ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, γιατί σ' αυτή τη φάση μόνο αυτό έχει σημασία και για σένα και για το μωρακι!❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Κορίτσια, εγώ πήγα σήμερα και έκανα κάτι σαν Β επιπέδου, μεγάλο υπέρηχο.. άλλαξα και γιατρό! Ευτυχώς μου έδωσε άδεια, μου είπε ότι το μωρό Πάει πολύ καλά ζυγίζει 336 γραμμάρια!!! Επισησ Έχω οπίσθιο πλακούντα κάτι τέτοιο! Και είναι  κοριτσάκι σίγουρα ! ! 🥰🥰🥰 με έστειλε για μια εξέταση για την καρδούλα του, γιατί μου είπε ότι πολλά μωρά στις εξωσωματικές εμφανίζουν πρόβλημα στην καρδιά! Δεν αγχώθηκα ιδιαίτερα γιατί νομίζω με στέλνει για τα λεφτά! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 54 λεπτά , Stef91 είπε:

Κορίτσια, εγώ πήγα σήμερα και έκανα κάτι σαν Β επιπέδου, μεγάλο υπέρηχο.. άλλαξα και γιατρό! Ευτυχώς μου έδωσε άδεια, μου είπε ότι το μωρό Πάει πολύ καλά ζυγίζει 336 γραμμάρια!!! Επισησ Έχω οπίσθιο πλακούντα κάτι τέτοιο! Και είναι  κοριτσάκι σίγουρα ! ! 🥰🥰🥰 με έστειλε για μια εξέταση για την καρδούλα του, γιατί μου είπε ότι πολλά μωρά στις εξωσωματικές εμφανίζουν πρόβλημα στην καρδιά! Δεν αγχώθηκα ιδιαίτερα γιατί νομίζω με στέλνει για τα λεφτά! 

Μπράβο κορίτσι μου! χαίρομαι που είναι όλα καλά! Με το καλό η μπεμπουλα και να απολαύσεις την άδεια σου!🥰 Όσο για τις εξωσωματικές και τα καρδιολογικά πρώτη φορά το ακούω, οπότε άκυρο, όπως τα λες, για τα λεφτά!

@finallytheend και @*Vasoula εσείς έχετε μάθει φύλο?

Με συγχωρείτε αν το έχετε αναφέρει αλλά η μνήμη μου δεν με βοηθά!

Ως στιγμής έχουμε 2 αγοράκια( @Tzeni38 και @Tsampi) και 2 κοριτσάκια (εγώ και η @Stef91).

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Stef91 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου πολύ ωραία νέα!!!με την καρδιά δεν το έχω ξανακούσει και εγώ.. όλα καλά θα είναι!!!με το καλό όλα!!!🥰

πρίν από 8 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! χαίρομαι που είναι όλα καλά! Με το καλό η μπεμπουλα και να απολαύσεις την άδεια σου!🥰 Όσο για τις εξωσωματικές και τα καρδιολογικά πρώτη φορά το ακούω, οπότε άκυρο, όπως τα λες, για τα λεφτά!

Ως στιγμής έχουμε 2 αγοράκια( @Tzeni38 και @Tsampi) και 2 κοριτσάκια (εγώ και η @Stef91).

Εγώ δε ξέρω ακόμα...αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό και θα ρωτήσω μήπως μας πει τώρα....😁

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 2

πρίν από 8 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μπράβο κορίτσι μου πολύ ωραία νέα!!!με την καρδιά δεν το έχω ξανακούσει και εγώ.. όλα καλά θα είναι!!!με το καλό όλα!!!🥰

Εγώ δε ξέρω ακόμα...αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό και θα ρωτήσω μήπως μας πει τώρα....😁

Ευχαριστώ !! Με το καλό και σε σένα! Να μας γράψεις νεακια ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Δόξα τω Θεω 🙏🙏

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Ναι ναι αγόρι και εγώ!! Εδώ το Σάββατο  φτανουμε στα μισά. Φύλο δε θα ξέραμε?! Χαχα

Αλλά δειλά δειλά  ακομα

• Μου αρέσει 3

πρίν από 9 λεπτά , Stef91 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, πώς είστε; @*Vasoula πώς πήγε με τον γιατρο;; 

Γειά σας κορίτσια μου!

Όλα καλά...τα μωράκια μεγαλώνουν και είναι πολύ ζωηρά..τα βρήκε όλα καλά...το ένα είχε και λοξυγγα και είχε πολύ πλάκα!!!φύλο δε μάθαμε.. μας είπε δε φαίνεται..θεωρώ θα μάθουμε στη β επιπέδου σε ένα μήνα...αλλά ηρέμησα και εγώ που τα είδα και ήταν καλα...

Τι κάνετε εσείς?

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!

Όλα καλά...τα μωράκια μεγαλώνουν και είναι πολύ ζωηρά..τα βρήκε όλα καλά...το ένα είχε και λοξυγγα και είχε πολύ πλάκα!!!φύλο δε μάθαμε.. μας είπε δε φαίνεται..θεωρώ θα μάθουμε στη β επιπέδου σε ένα μήνα...αλλά ηρέμησα και εγώ που τα είδα και ήταν καλα...

Τι κάνετε εσείς?

Μπράβο!!! Ππλυ χαίρομαι να ακούω καλά νεααα !! 
Εμείς έχουμε γιατρό τη Τρίτη!! Αγωνία κι προσμονή να το δούμε να είναι καλα!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...