Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katker είπε:

Χαχαχα δεν πειράζει είναι για καλό. 
      Κριμα μωρέ αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Εμένα είναι η δεύτερη μεταφορα αυτή που πέτυχε τώρα. 
      και μένα στην αρχή αυτά μου είπε αλλά το αλλάξαμε σε κολπικά. Από τον κόλπο απορροφούνται καλύτερα από τον οργανισμό και σε γρήγορο χρόνο. Εγώ από το κόλπο έβαζα της Eva intima biolact ovules, gynobiome, το multi flora plus και το Eva intima lactic ovules. 

Ναι υπομονη για καλό ειναι εξάλλου τόση υπομονη κάνουνε σ αυτό το ταξίδι!Βλέπω τα κοριτσια τα πάνε καλά με τα γαλοκτομικα,εγώ δυστυχώς δεν τα τρώω καθολου.Λες να πάρω κ κολπικά μαζι;Νομίζω για καλό θα ειναι.

2 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Ειναι πολυ καλα αυτα τα προβιοτικα. Εγω επαιρνα αυτα και προσπαθουσα οσο μπορουσα να τρωω γιαουρτια να πινω κεφιρ κτλ. Απο 45% πηγα τους γαλακτοβακιλλους στο 80% και με αντιβιωση φυσικα! Καλη επιτυχια! 

Εγώ δεν τρωω καθόλου ούτε πίνω ότι έχει σχεση με γαλακτοκομικά.Μπράβο πολύ καλό νούμερο.

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? 19η εβδομάδα σήμερα! Φτάσαμε στα μισά! Πόσο απίστευτο!

Καλησπέρα σε όλες!! Σήμερα με έπιασε η μέση μου, εσείς όλα καλά; Εγώ ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι είμαι έγκυος, φτάσαμε και στα μισά.. 

• Μου αρέσει 1

Κι εμένα τις τελευταίες μέρες πονάει αρκετά η μέση μου και η πλάτη μου, ειδικά το πρωί δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι. Επίσης με πιάνουν κράμπες στα πόδια παρόλο που παίρνω μαγνήσιο!αυτα έχω και καουρες ασταμάτητες μέρα νύχτα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ καλα!κι επίσης από τη μία δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι έγκυος😄 σκέφτομαι όμως ότι πιθανότατα θα ναι η τελευταία μου εγκυμοσύνη( έχει φτάσει Κ μέχρι εκεί η σκέψη μου😂) και θέλω να τη χαρώ, να χω μόνο όμορφες αναμνήσεις!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα  σας!!! Τι  κάνετε? Πως πάμε? 19+4 σήμερα..  πόσες είμαστε κοντά? Έχετε νιωσει ολες τα μωρά? Δώστε θάρρος σε ένας που ακόμα τπτ..οτι δεν είμαστε οι μόνες.. 

Οκ νωρίς  δεν είναι ούτε νωρίς ούτε αργά.. αλλά.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες! 19 + και προχωράμε ! Ειναι μαγικό κοριτσια! Εγω οταν φαω κουνιέται , χτες το ενιωσε και ο συντροφός μου για πρωτη φορά ! Τσιμπησα ενα γλυκακι το απογευμα και τον νιώσαμε αρκετά ! Μεση εχω και γω και λίγη καουρα το πρωί 

επισης τραβηγματα στη κοιλιά 

νιώθω οτι μεγαλωνουμε! Παιρνει πιο εντονο σχήμα κάθε εβδομάδα τώρα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , finallytheend είπε:

Καλημέρα  σας!!! Τι  κάνετε? Πως πάμε? 19+4 σήμερα..  πόσες είμαστε κοντά? Έχετε νιωσει ολες τα μωρά? Δώστε θάρρος σε ένας που ακόμα τπτ..οτι δεν είμαστε οι μόνες.. 

Οκ νωρίς  δεν είναι ούτε νωρίς ούτε αργά.. αλλά.. 

19+4 και εγώ … εγώ ακόμα δεν είμαι σίγουρη..ενιωσα χθες ένα γαργάλημα στον αφαλό αλλά και πάλι δε μπορώ ν πω ότι ήταν το μωρό μου …

πρίν από 46 λεπτά , Tsampi είπε:

19+4 και εγώ … εγώ ακόμα δεν είμαι σίγουρη..ενιωσα χθες ένα γαργάλημα στον αφαλό αλλά και πάλι δε μπορώ ν πω ότι ήταν το μωρό μου …

Εμείς κάπου τα ξαναείπαμε! μαλλον πάμε μαζί σε όλα.. κατι γαργαλήματα και εγώ αλλα δεν ειμαι σίγουρη.. εμενα μου ειπε 22/23 εβδομαδα αλλα ανυπομονω!! αν θυμάμαι καλά ειναι και εσένα το πρώτο σου..και αυτό μετράει.. αληθεια που θα γεννήσεις? και οι υπόλοιπες έχετε εικόνα?

• Ευχή 1

Just now, finallytheend είπε:

Εμείς κάπου τα ξαναείπαμε! μαλλον πάμε μαζί σε όλα.. κατι γαργαλήματα και εγώ αλλα δεν ειμαι σίγουρη.. εμενα μου ειπε 22/23 εβδομαδα αλλα ανυπομονω!! αν θυμάμαι καλά ειναι και εσένα το πρώτο σου..και αυτό μετράει.. αληθεια που θα γεννήσεις? και οι υπόλοιπες έχετε εικόνα?

Ναιι!!! Εμένα μου είπε από την 20η και Μέτα… εγώ βέβαια έχω και κιλά όποτε πιθανόν επηρεάζει.. 

εγω βρίσκομαι Ηρακλειο Κρήτης , όποτε στο Μητέρα , εδώ! 
εσυυ;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Tsampi είπε:

Ναιι!!! Εμένα μου είπε από την 20η και Μέτα… εγώ βέβαια έχω και κιλά όποτε πιθανόν επηρεάζει.. 

εσυυ;;

ναι και εγω ετσι το ρωτησα..συγκεκριμένα του ειπα: εγω που εχω πιο πολλα στην κοιλια ποτε θα.. μου ειπε δεν εχει σχεση.. αλλα οπως και να εχει φτάνουμε..

εγώ ειμαι αθηνα..επελεξα να συνεχίσω με τον εξωσωματικό μου που ειναι στο ιασω..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Tsampi είπε:

εσυυ;;

Αααα και εγώ είμαι ηρακλειο... αλλά δεν είμαι στο μητέρα... 😁με ποιον γιατρό είσαι???

Και ο δικός μου γιατρός πάντως μου είπε από την 20η και μετά να περιμένω...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , *Vasoula είπε:

Αααα και εγώ είμαι ηρακλειο... αλλά δεν είμαι στο μητέρα... 😁με ποιον γιατρό είσαι???

Και ο δικός μου γιατρός πάντως μου είπε από την 20η και μετά να περιμένω...

Με τον κ. Ζερβακη . Εσυ;; 

Καλημέρα κορίτσια! 19+2 κι εμείς σήμερα! Τις τελευταίες μέρες η μπέμπα είναι πιο ήσυχη, αλλά από χτες μάλλον έχει κάτσει κάπως περίεργα και πετάγεται από τη μία πλευρά ο αφαλός και δεν μπορώ, με ανατριχιάζει αυτή η αίσθηση! Κατά τ αλλα καούρες και πάλι καούρες, τίποτα άλλο..και η μέση πέρασε!

@finallytheendμου μια χαρά είσαι! Γύρω στις 22 λένε ότι είναι ο μέσος όρος για το πρώτο!κι επίσης παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο! Σύντομα θα το νιώσεις!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 16 λεπτά , *Vasoula είπε:

Υπέροχος γιατρός....εγώ είμαι με τον κ Μακρυγιαννακη...οπότε πρώτα ο Θεός θα γεννήσω στο παγνη...

Και για τον Μακρυγιαννακη έχω ακούσει πολύ καλά λόγια!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...