Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katker είπε:

Χαχαχα δεν πειράζει είναι για καλό. 
      Κριμα μωρέ αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Εμένα είναι η δεύτερη μεταφορα αυτή που πέτυχε τώρα. 
      και μένα στην αρχή αυτά μου είπε αλλά το αλλάξαμε σε κολπικά. Από τον κόλπο απορροφούνται καλύτερα από τον οργανισμό και σε γρήγορο χρόνο. Εγώ από το κόλπο έβαζα της Eva intima biolact ovules, gynobiome, το multi flora plus και το Eva intima lactic ovules. 

Ναι υπομονη για καλό ειναι εξάλλου τόση υπομονη κάνουνε σ αυτό το ταξίδι!Βλέπω τα κοριτσια τα πάνε καλά με τα γαλοκτομικα,εγώ δυστυχώς δεν τα τρώω καθολου.Λες να πάρω κ κολπικά μαζι;Νομίζω για καλό θα ειναι.

2 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Ειναι πολυ καλα αυτα τα προβιοτικα. Εγω επαιρνα αυτα και προσπαθουσα οσο μπορουσα να τρωω γιαουρτια να πινω κεφιρ κτλ. Απο 45% πηγα τους γαλακτοβακιλλους στο 80% και με αντιβιωση φυσικα! Καλη επιτυχια! 

Εγώ δεν τρωω καθόλου ούτε πίνω ότι έχει σχεση με γαλακτοκομικά.Μπράβο πολύ καλό νούμερο.

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Τι κάνετε κορίτσια ; 
οπου να ναι μπαίνουμε στη 19η εβδομάδα..μια ανησυχία την έχω για όλα … σε 14 μέρες θα πάω στο γιατρό…μια μια τις μετράω.. το μωρό μου ακόμα δεν το άκουσα …εκείνα τα πονάκια ίσως ξ μήτρα π μεγάλωνει 

Καλά είμαστε! Ναι Σάββατο  εγώ! Ούτε εγώ τον έχω νιώσει.. αλλά ρώτησα τον γιατρο μου στο τελευταίο  ραντεβού  και μπυωειπε 22/23 εβδομάδα.. μην ανησυχείς!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Κορίτσια κάτι άσχετο… μαθήματα ανώδυνου σκέφτεστε να κάνετε; Διάβασα κάτι άρθρα εχθές και λένε βοηθάει αρκετά! 

Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ είχα κάνει και θα ξανακάνω! Κι εμένα με βοήθησαν παρα πολύ, χωρίς αυτά νομίζω δεν θα χα καταφέρει φυσιολογικό, γιατί δεν είχα τη δυνατότητα επισκληριδιου κι έτσι έπρεπε να βρω άλλους τρόπους! Όπως και σεμινάρια θηλασμού, αν θέλετε να θηλάσετε νομίζω είναι απαραίτητα, γιατί υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση!Για θηλασμό είχα κάνει και κάποια διαδικτυακά δωρεαν και κάποια με μικρή συμμετοχή, στο μητρικός θηλασμός.γρ (δεν Μ αφήνει να επικόλλησω λινκ). Ρίξτε μια ματιά κατά καιρούς κάνουν διάφορα!και σε ένα άλλο σάιτ υπάρχουν κάποια δωρεάν, θα τα βρω μόλις επιστρέψω το μεσημέρι!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες! Παμε 19η εβδόμαδα ναι! Ένα αγχος το έχουμε όλες και θα το έχουμε! Εγω περιμενω πως και πως την β επιπέδου να δω τον μπέμπη! Επισης οντως σε μερικες περιπτώσεις αργεις να το νιώσεις . Μπορεί να φτασεις και 20η βδομάδα! Στην πρωτη εγκυμοσύνη εμεις δεν ξερουμε , ειναι λογικο, δεν πολυκαταλαβαινουμε τι νιώθουμε! Εγω κανω αυτο π ειπε η @mama_katerinas οταν φαω κανα γλυκακι το απόγευμα , νιωθω οτι κουνιέται .  Τα τσιμπηματακια ειναι διαφορετικά γυρω απ τον αφαλό 😍

12 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Τι κάνετε κορίτσια ; 
οπου να ναι μπαίνουμε στη 19η εβδομάδα..μια ανησυχία την έχω για όλα … σε 14 μέρες θα πάω στο γιατρό…μια μια τις μετράω.. το μωρό μου ακόμα δεν το άκουσα …εκείνα τα πονάκια ίσως ξ μήτρα π μεγάλωνει 

Καλημερα!! Οχι ανησυχία ! Το ξερω ειναι δυσκολο αλλα να σκεφτομαστε θετικά .. ολα θα πανε καλά

πονακια εχουμε όλες! Μεγαλωνει η μητρα ! Εμενα αυτη τη βδομαδα μου ευχονται ολοι

δεν κρύβεται πια! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Καλημέρα σε όλες! Παμε 19η εβδόμαδα ναι! Ένα αγχος το έχουμε όλες και θα το έχουμε! Εγω περιμενω πως και πως την β επιπέδου να δω τον μπέμπη! Επισης οντως σε μερικες περιπτώσεις αργεις να το νιώσεις . Μπορεί να φτασεις και 20η βδομάδα! Στην πρωτη εγκυμοσύνη εμεις δεν ξερουμε , ειναι λογικο, δεν πολυκαταλαβαινουμε τι νιώθουμε! Εγω κανω αυτο π ειπε η @mama_katerinas οταν φαω κανα γλυκακι το απόγευμα , νιωθω οτι κουνιέται .  Τα τσιμπηματακια ειναι διαφορετικά γυρω απ τον αφαλό 😍

Καλημερα!! Οχι ανησυχία ! Το ξερω ειναι δυσκολο αλλα να σκεφτομαστε θετικά .. ολα θα πανε καλά

πονακια εχουμε όλες! Μεγαλωνει η μητρα ! Εμενα αυτη τη βδομαδα μου ευχονται ολοι

δεν κρύβεται πια! 

Καλημέρα! Αντε προχωράμε! Απλά να πω 20η εβδομάδα  δεν είναι αργά..  η βιβλιογραφία  γράφει κατα την 20 εβδομάδα σε πρώτη εγκυμοσύνη .. και οι γιατροί συνήθως λένε  22 με 24..

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, finallytheend είπε:

Καλημέρα! Αντε προχωράμε! Απλά να πω 20η εβδομάδα  δεν είναι αργά..  η βιβλιογραφία  γράφει κατα την 20 εβδομάδα σε πρώτη εγκυμοσύνη .. και οι γιατροί συνήθως λένε  22 με 24..

Εμενα παντως μου είπε στην 17η , ωρα ειναι να νιωσεις κανα τακ τακ και το ενιωσα 

μερικες φορες το νιωθω και πρωί 

οχι μονο ξαπλωμενη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Εμενα παντως μου είπε στην 17η , ωρα ειναι να νιωσεις κανα τακ τακ και το ενιωσα 

μερικες φορες το νιωθω και πρωί 

οχι μονο ξαπλωμενη 

Καλό είναι αυτό! Νιώθεις  και πιο σίγουρη.. είναι πολύ οι παράγοντες  όπως ποια εγκυμοσύνη  είναι, αν είναι μόνη κύηση, ο πλακούντας, ο σωμστοτυπος..η 17η δεν είναι η συνήθης η ο κανονας.. εγώ το ανέφερα  μόνο γτ κάποιες δεν το έχουν νιώσει να μην αγχώνονται.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , finallytheend είπε:

Καλό είναι αυτό! Νιώθεις  και πιο σίγουρη.. είναι πολύ οι παράγοντες  όπως ποια εγκυμοσύνη  είναι, αν είναι μόνη κύηση, ο πλακούντας, ο σωμστοτυπος..η 17η δεν είναι η συνήθης η ο κανονας.. εγώ το ανέφερα  μόνο γτ κάποιες δεν το έχουν νιώσει να μην αγχώνονται.. 

αγχος δν πρεπει να εχουμε! Ολα θα πανε καλά , αυτό θα λεμε  μόνο & βλεπεις πως περναει ο καιρος! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 44 λεπτά , Tzeni38 είπε:

αγχος δν πρεπει να εχουμε! Ολα θα πανε καλά , αυτό θα λεμε  μόνο & βλεπεις πως περναει ο καιρος! 

Συμφωνώ.. απλά για κάποιες ήταν δύσκολος ο δρόμος  μέχρι εδώ.. οπότε υπάρχει  πάντα ο φόβος..  να θυμόμαστε  ότι κάθε γυναίκα  και κάθε  παιδί είναι διαφορετικό!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Tsampi είπε:

Κορίτσια και εγώ εύχομαι να κυλήσουν όλα ήρεμα και ευχάριστα από δω και πέρα ! ΕυχαριΣρω που με ξε αγχώνετε!! Πιστεύω μετά τη β επιπέδου να είμαι πιο ήρεμη;

Θα είσαι κορίτσι! Πέρα από την εξέταση  θα νιώθεις  το μωράκι για τα καλά! Φτάνουμε σιγά σιγά!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Tsampi είπε:

Κορίτσια και εγώ εύχομαι να κυλήσουν όλα ήρεμα και ευχάριστα από δω και πέρα ! ΕυχαριΣρω που με ξε αγχώνετε!! Πιστεύω μετά τη β επιπέδου να είμαι πιο ήρεμη;

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ στον εαυτό μου...είναι μια μεγάλη ανάσα η β επιπέδου....

• Μου αρέσει 2

Just now, Tsampi είπε:

Θα τα καταφέρουμε !! 
απο κιλά πως τα πάτε;;; Εγώ σήμερα μετρήθηκα ξανά … είμαι +3 από την αρχή της εγκυμοσύνης μου 

Εγώ από την αρχή είμαι +0.5! Αλλά είχα παραπάνω γνκ...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...