Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Αχ μωρέ μπρεβο με το καλό και στα επόμενα ραντβεου !! Έχεις κ άλλο πριν τη β επιπέδου ;

Καλημέρα! Μπα οχι, 11 θα πάω για β επιπέδου Κ μετά από καμιά εβδομάδα σε αυτόν πάλι!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια! Πολυ σημαντική ερώτηση ! Τι κανετε με την δυσκοιλιότητα; Παιρνω ενα βοήθημα καθε πρωι αλλά δεν ειναι τοσο ευκολο να παω χωρις κάποια πιεση & ετσι δεν παω ! Εσεις τι κανετε; 
ο δικος μου γιατρος μου εχει πει οχι σφίξιμο.

Καλημέρα! Ζόρι η δυσκοιλιότητα @Tzeni38 μου. Εγώ σε αυτή δεν έχω ακόμα καθόλου ευτυχώς. Στην πρώτη κι εγώ απέφευγα να πηγαίνω για να μην ζοριζομαι, αλλά κατέληγα να κοντεύω να σκάσω..το μόνο που με είχε βοηθήσει ήταν ένα λαδάκι το nujol, μου είχε συστήσει ο γιατρός να πίνω το πρωί μια κουταλιά, αλλά και πάλι μην φανταστείς, τίποτα σπουδαιο...α είχα χρησιμοποιήσει και 2-3 φορές υπόθετο γλυκερίνης, όταν είχα φτάσει στο αμήν...

Πάντως το καλό είναι ότι κάνα μήνα μετά τον τοκετό εξαφανιστηκε...

Ρε συ τι μου θύμισες..το πιο τραγικό που είχα κάνει ήταν να πιω μιλκο με μπουγάτσα, θεωρώντας  ότι θα χω τα γνωστά αποτελέσματα, αλλά τζιφος😂😂😂

Α επίσης μου είχε αλλάξει συμπλήρωμα σιδηρου, βέβαια εμένα δεν με είχε βοηθήσει, αλλά κάνε μια ερώτηση!

πρίν από 22 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλημέρα! Ζόρι η δυσκοιλιότητα @Tzeni38 μου. Εγώ σε αυτή δεν έχω ακόμα καθόλου ευτυχώς. Στην πρώτη κι εγώ απέφευγα να πηγαίνω για να μην ζοριζομαι, αλλά κατέληγα να κοντεύω να σκάσω..το μόνο που με είχε βοηθήσει ήταν ένα λαδάκι το nujol, μου είχε συστήσει ο γιατρός να πίνω το πρωί μια κουταλιά, αλλά και πάλι μην φανταστείς, τίποτα σπουδαιο...α είχα χρησιμοποιήσει και 2-3 φορές υπόθετο γλυκερίνης, όταν είχα φτάσει στο αμήν...

Πάντως το καλό είναι ότι κάνα μήνα μετά τον τοκετό εξαφανιστηκε...

Ρε συ τι μου θύμισες..το πιο τραγικό που είχα κάνει ήταν να πιω μιλκο με μπουγάτσα, θεωρώντας  ότι θα χω τα γνωστά αποτελέσματα, αλλά τζιφος😂😂😂

Α επίσης μου είχε αλλάξει συμπλήρωμα σιδηρου, βέβαια εμένα δεν με είχε βοηθήσει, αλλά κάνε μια ερώτηση!

😂😂 φαντάσου ουτε το milko ! Δεν ειχα θεμα καθολου τοσο καιρο , ειναι τωρα καμια 10αρια μερες που ειναι πιο δύσκολα ! Δεν με ενοχλει ο σιδηρος.. συμβαινει τωρα λογω εγκυμοσύνης . Παιρνω βοήθημα! Τώρα θα κανουμε υπομονη 

πρίν από 22 λεπτά , Tzeni38 είπε:

😂😂 φαντάσου ουτε το milko ! Δεν ειχα θεμα καθολου τοσο καιρο , ειναι τωρα καμια 10αρια μερες που ειναι πιο δύσκολα ! Δεν με ενοχλει ο σιδηρος.. συμβαινει τωρα λογω εγκυμοσύνης . Παιρνω βοήθημα! Τώρα θα κανουμε υπομονη 

Μπορεί να υποχωρήσει μόνη της τότε, και στο εύχομαι, γιατί είναι ταλαιπωρία! Φυτικές ίνες παίρνεις με τη διατροφή σου αρκετές?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Μπορεί να υποχωρήσει μόνη της τότε, και στο εύχομαι, γιατί είναι ταλαιπωρία! Φυτικές ίνες παίρνεις με τη διατροφή σου αρκετές?

Απο φυτικές ίνες αλλο τιποτα! 😊

Τι κάνετε κορίτσια ; 
οπου να ναι μπαίνουμε στη 19η εβδομάδα..μια ανησυχία την έχω για όλα … σε 14 μέρες θα πάω στο γιατρό…μια μια τις μετράω.. το μωρό μου ακόμα δεν το άκουσα …εκείνα τα πονάκια ίσως ξ μήτρα π μεγάλωνει 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Tsampi είπε:

Τι κάνετε κορίτσια ; 
οπου να ναι μπαίνουμε στη 19η εβδομάδα..μια ανησυχία την έχω για όλα … σε 14 μέρες θα πάω στο γιατρό…μια μια τις μετράω.. το μωρό μου ακόμα δεν το άκουσα …εκείνα τα πονάκια ίσως ξ μήτρα π μεγάλωνει 

Δεν είχες την προηγούμενη βδομάδα σπρωξίματα χτυπήματακια γύρω από τον αφαλό; Μην αγχώνεσαι, μέχρι τώρα δόξα  τω θεω πας καλά, γιατί να αλλάξει αυτό;;; 

Εγώ καλά σε γενικές γραμμές ενώ και εγώ δεν το ένιωθα καποιες μέρες την τελευταία βδομάδα ξυπνάμε από τις 05.30. Και μαλιστα σήμερα το νιώθω και πάνω από τον αφαλό! Στενεύει ο χώρος μάλλον… 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Stef91 είπε:

Δεν είχες την προηγούμενη βδομάδα σπρωξίματα χτυπήματακια γύρω από τον αφαλό; Μην αγχώνεσαι, μέχρι τώρα δόξα  τω θεω πας καλά, γιατί να αλλάξει αυτό;;; 

Εγώ καλά σε γενικές γραμμές ενώ και εγώ δεν το ένιωθα καποιες μέρες την τελευταία βδομάδα ξυπνάμε από τις 05.30. Και μαλιστα σήμερα το νιώθω και πάνω από τον αφαλό! Στενεύει ο χώρος μάλλον… 

Ναι είχα αλλά σταμάτησαν …όποτε λέω μήπως ήταν απλά αντανακλαστικά της μήτρας που μεγαλώνει ..αχ μωρεεε στενεύεται το μικρουλι επειδή μεγαλωνειιιι

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κορίτσια μου! @Tsampi μου να μην αγχώνεσαι! Όλα καλά είναι σίγουρα! Στις εβδομάδες που είμαστε δεν τα νιώθουμε και πολλές φορές τη μέρα, ούτε και κάθε μέρα, γι αυτό ακόμα δεν μπορείς να προσδιορίσεις αν είναι το μωρό ή οχι! Θα σου πω τι έκανα εγώ στην πρώτη και πάντα έπιανε..έτρωγα κάτι γλυκό και μετά ξάπλωνα και περίμενα, πάντα σε μισή ώρα είχε κάνει την εμφάνιση της! Το ίδιο συνέβαινε και με το πολύ κρύο νερό! Βέβαια αυτό το έκανα σε μεγαλύτερες εβδομάδες..αλλαααα σήμερα στη δουλειά είχε φέρει ένα κοριτσάκι γλυκά για τα γενέθλια του και κάνα τέταρτο αφού έφαγα 2( έπρεπε να δοκιμάσω 😂😂😂), άρχισε τις τούμπες..πρώτη φορά την ένιωσα στον χαμό του σχολείου...μπορεί να ταν και τυχαίο!

Κι εμενα @Stef91είναι πολύ δραστήρια το πρωί, πολλές φορές ξυπνάω από κλωτσιά, αλλά είμαι σε επιφυλακή γιατί ξέρω ότι γυρίζω μπρούμυτα , άρα ίσως γι αυτό το καταλαβαίνω.. επίσης τη Δευτέρα που την είδαμε ήταν μπρούμυτα και οριζόντια κι ένιωθα κλωτσιές στον αφαλό, σήμερα νιώθω κλωτσιές πολύ κοντά στο πιπι..όλο γυρίζουν τώρα που έχουν χώρο!

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Tsampi είπε:

Τι κάνετε κορίτσια ; 

Κορίτσι μου δε θυμάμαι αν είναι το πρώτο σου αλλά αν είναι οι γιατροί λένε πως το ακούς μετά τη 20η εβδομάδα συνήθως οπότε μη σε αγχώνει αυτό...όσο για τις μέρες εκεί σε νοιώθω όσο τίποτα...εγώ πάω σε 11 και μιυ φαίνεται ατελείωτος ο καιρός μέχρι τότε...

• Μου αρέσει 2

Σήμερα κοριτσια συγκινήθηκα πάρα πολύ! Είχαμε πάει στα μαγαζιά με την κόρη μου να πάρουμε ένα δώρο και αντί να κοιτάζει για εκεινη ψώνιζε για το μωρό, τα διάλεγε μόνη της και μου λέγε μπεμπουλα μας κι έτσι καταλήξαμε να της πάρουμε το πρώτο της ρουχαλακι..εν τω μεταξύ εκείνη στο ταμείο να το κρατάει χαρούμενη κι εγώ να χω πλανταξει στο κλάμα..η ταμίας με κοιτούσε έντρομη😂😂😂

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Σήμερα κοριτσια συγκινήθηκα πάρα πολύ! Είχαμε πάει στα μαγαζιά με την κόρη μου να πάρουμε ένα δώρο και αντί να κοιτάζει για εκεινη ψώνιζε για το μωρό, τα διάλεγε μόνη της και μου λέγε μπεμπουλα μας κι έτσι καταλήξαμε να της πάρουμε το πρώτο της ρουχαλακι..εν τω μεταξύ εκείνη στο ταμείο να το κρατάει χαρούμενη κι εγώ να χω πλανταξει στο κλάμα..η ταμίας με κοιτούσε έντρομη😂😂😂

Αχού μωρέ το πουλάκι μου ❤️❤️

πρίν από 16 λεπτά , *Vasoula είπε:

Κορίτσι μου δε θυμάμαι αν είναι το πρώτο σου αλλά αν είναι οι γιατροί λένε πως το ακούς μετά τη 20η εβδομάδα συνήθως οπότε μη σε αγχώνει αυτό...όσο για τις μέρες εκεί σε νοιώθω όσο τίποτα...εγώ πάω σε 11 και μιυ φαίνεται ατελείωτος ο καιρός μέχρι τότε...

Η αλήθεια είναι ότι και εμένα ο γιατρος μου είπε κατά την 20η να περιμένω …εσυ σε ποια εβδομάδα είσαι;

πρίν από 11 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Χαχαχχαχα μα τι σου είναι τα κορίτσια βρε παιδάκι μου!!! 🥰

πρίν από 4 λεπτά , Tsampi είπε:

Αχού μωρέ το πουλάκι μου ❤️❤️

Η αλήθεια είναι ότι και εμένα ο γιατρος μου είπε κατά την 20η να περιμένω …εσυ σε ποια εβδομάδα είσαι;

14 και 4 σήμερα....έχω ακόμα καιροοοοο μπροστά μου εγω...αλλά το άγχος π λες το έχω μόνιμα...και δε ξέρω και αν το ξεπεράσω ποτέ...

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που μας μπαίνει η ιδέα να γίνουμε μητέρες ξεκινάει το άγχος και δεν νομίζω να περνάει ποτέ! Απλά αλλάζει μορφή! Το να νιώσεις το μωρό είναι μια ανακούφιση γιατί έχεις ενα feedback, αλλά μετά ξεκινάνε άλλα! Κι όταν έρθουν στον κόσμο κάθε μέρα κι άλλα, μετά μεγαλώνουν έχεις άλλα, εφηβείας κλπ😂 Αλλά εμείς οι γυναίκες έχουμε τόση δύναμη που ούτε που τη φανταζόμαστε και φυσικά τα μωράκια μας μας ανταμείβουν καθημερινά για όσα άγχη και δυσκολίες περνάμε!

Θετική σκέψη κορίτσια μου! Σε λίγους μήνες θα τα χούμε αγκαλιά και θα συζητάμε για άγχη για υπνους, γάλατα και κακακια 😁

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...