Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

1 hour ago, mama_katerinas είπε:

Εγώ είμαι καλά!πονάει λίγο η μέση μου από χτες, αλλά μπορεί να ναι και από τις δουλειές! Αύριο έχω γιατρό και περιμένω πως και πως!!!

Εσύ πως είσαι?

Με το καλό αύριο, να μας πεις νέα! Εγώ καλά, και μένα η μέση μου πονάει και το κεφάλι μου, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι καλά ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 831
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Εγώ είμαι καλά!πονάει λίγο η μέση μου από χτες, αλλά μπορεί να ναι και από τις δουλειές! Αύριο έχω γιατρό και περιμένω πως και πως!!!

Εσύ πως είσαι?

Περιμένουμε τα νέα σου❤️

Εγώ κορίτσια σήμερα είμαι όλη μέρα ξάπλα , να ξεκουραστώ γιατί αύριο Δευτέρα ! Όλη μέρα νιώθω κάτι σαν ένα πονάκι να το πω, ένα σπρώξιμο να το πω , μια ενοχλήσουλα; Κάπως έτσι σε διαφορά σήμερα της κοιλιάς μου γύρω από τον αφαλό ..υπάρχει περίπτωση να είναι το μωρό αυτό το αίσθημα ; Η απλώς η μήτρα π τεντώνει 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Περιμένουμε τα νέα σου❤️

Εγώ κορίτσια σήμερα είμαι όλη μέρα ξάπλα , να ξεκουραστώ γιατί αύριο Δευτέρα ! Όλη μέρα νιώθω κάτι σαν ένα πονάκι να το πω, ένα σπρώξιμο να το πω , μια ενοχλήσουλα; Κάπως έτσι σε διαφορά σήμερα της κοιλιάς μου γύρω από τον αφαλό ..υπάρχει περίπτωση να είναι το μωρό αυτό το αίσθημα ; Η απλώς η μήτρα π τεντώνει 

Νομίζω είναι το μωρό γιατί και εγώ τις τελευταίες μέρες το νιώθω πιο πάνω, εκεί κάτω από τον αφαλό συνέχεια.. τόσο πολύ μεγάλωσαν ;  

Καλημέρα κορίτσια μου! Ναι κι εγώ στον αφαλό τη νιώθω! Ανεβαίνει ο πλακουντας αυτές τις εβδομάδες γι αυτό τα νιώθουμε πιο ψηλά! Αααχ  χτες γύρισα στον ύπνο μου μπρούμυτα και μάλλον ζοριζοταν το γλυκουλι και κλωτσούσε ασταμάτητα, τόσο που ξύπνησα! Αχ πόση χαρά βρε κορίτσια, πρώτη φορά την ένιωσα τόσο έντονα και συνεχόμενα!!🥰

Κατά τ άλλα ανυπομονώ να ρθει η μέρα που θα βγω σε άδεια 😂😂😂, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

Μακάρι να είναι το μωράκι αυτό που νιώθω!! 
γιατι το ραντεβού είναι σε 2 εβδομάδες !!

1 ώρα πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Ναι κι εγώ στον αφαλό τη νιώθω! Ανεβαίνει ο πλακουντας αυτές τις εβδομάδες γι αυτό τα νιώθουμε πιο ψηλά! Αααχ  χτες γύρισα στον ύπνο μου μπρούμυτα και μάλλον ζοριζοταν το γλυκουλι και κλωτσούσε ασταμάτητα, τόσο που ξύπνησα! Αχ πόση χαρά βρε κορίτσια, πρώτη φορά την ένιωσα τόσο έντονα και συνεχόμενα!!🥰

Κατά τ άλλα ανυπομονώ να ρθει η μέρα που θα βγω σε άδεια 😂😂😂, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα!

Τι όμορφο συναίσθημα 🤞 σε κανένα 2μηνο θα βγεις σε άδεια ; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Tsampi είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 🥰 πότε μπορείς να βγεις στην Ελλάδα ;; Εδώ πάντως κανονικά πρέπει να δουλεύω με τις 27.01 !! 

12 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

1 hour ago, Tsampi είπε:

Κανονικά βγαίνω 12.01 νομίζω, στις 32 εβδομάδες, αλλά θα ζητήσω αναρρωτική για να μην γυρίσω μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων για λίγες μερες..εσύ?

@Stef91 μου εδώ βγαίνουμε κανονικά στις 32, τουλάχιστον στο δικό μου εργασιακό πλαίσιο! Τώρα λόγω Χριστουγεννων μου κάθισε πολύ καλά γιατί θα πάω γιατί θα φύγω στις 29!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Κανονικά βγαίνω 12.01 νομίζω, στις 32 εβδομάδες, αλλά θα ζητήσω αναρρωτική για να μην γυρίσω μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων για λίγες μερες..εσύ?

@Stef91 μου εδώ βγαίνουμε κανονικά στις 32, τουλάχιστον στο δικό μου εργασιακό πλαίσιο! Τώρα λόγω Χριστουγεννων μου κάθισε πολύ καλά γιατί θα πάω γιατί θα φύγω στις 29!

Καλημέρα σε όλες ! Όλα καλα και γω! Εχω πίεση στη κοιλιά , εχω αρχίσει και νιώθω το μπέμπη πιο εντονα δυο μερες τώρα! Οταν ειμαι ξαπλωμενη , βλεπω τη κοιλιά μου που ανάλογα π ειναι κάνει και εξογκωματακι ! 
Μαγικό 

ναι και γω απ οτι ξερω θα σταματησω τις γιορτές απ το γραφειο και μετα θα το παω σερί αδεια! Δεν θα ξαναγυρίσω

4 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Και γω την άδεια σκεφτομαι σοβαρά 😍😍

2 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλημέρα σε όλες ! Όλα καλα και γω! Εχω πίεση στη κοιλιά , εχω αρχίσει και νιώθω το μπέμπη πιο εντονα δυο μερες τώρα! Οταν ειμαι ξαπλωμενη , βλεπω τη κοιλιά μου που ανάλογα π ειναι κάνει και εξογκωματακι ! 
Μαγικό 

ναι και γω απ οτι ξερω θα σταματησω τις γιορτές απ το γραφειο και μετα θα το παω σερί αδεια! Δεν θα ξαναγυρίσω

Και γω την άδεια σκεφτομαι σοβαρά 😍😍

Το νιώθεις σαν κλωτσιές ; 
εγω νιώθω κάτι σαν ελαφρύ άγγιγμα σε διαφορά σημεία της κοιλιάς μ κυρίως γύρω από τον αφαλό 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Tsampi είπε:

Το νιώθεις σαν κλωτσιές ; 
εγω νιώθω κάτι σαν ελαφρύ άγγιγμα σε διαφορά σημεία της κοιλιάς μ κυρίως γύρω από τον αφαλό 

Νιωθω πραγματικά ενα τακ τακ οπως στο λεω .  Σαν να με χτυπαει κατι απο μεσα , σαν παλμοί πανω στο δέρμα . Ουτως η αλλως και ο γιατρος μου είπε οτι τωρα ειμαστε δυο δαχτυλα κατω απ τον αφαλο 

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Νιωθω πραγματικά ενα τακ τακ οπως στο λεω .  Σαν να με χτυπαει κατι απο μεσα , σαν παλμοί πανω στο δέρμα . Ουτως η αλλως και ο γιατρος μου είπε οτι τωρα ειμαστε δυο δαχτυλα κατω απ τον αφαλο 

Εγώ δεν έχω ιδέα αν είναι αυτό το άγγιγμα το μωράκι Μουυ!! Θα δείξουν οι εβδομάδες πάντως 

πρίν από 10 λεπτά , Tsampi είπε:

Εγώ δεν έχω ιδέα αν είναι αυτό το άγγιγμα το μωράκι Μουυ!! Θα δείξουν οι εβδομάδες πάντως 

Ε ναι μεχρι την 20η θα εχουμε πολυ διαφορετική εικόνα 😊😊

Κορίτσια μου γυρίσαμε από τον γιατρό! Μια χαρά η μπεμπουλα μας, έχει γίνει ολόκληρο ανθρωπάκι!220 γραμ! Ήταν πολύ δραστήρια και πράγματι είδαμε ότι είναι ένα δάχτυλο κάτω από τον αφαλο  και καθώς κουνιόταν το ποδαράκι πήγαινε στο ύψος του αφαλου..καθόταν πολύ περίεργα και δεν καταφέραμε να δούμε τη φατσούλα της καλά, μόνο πωπο μας έδειχνε!😂😂

Τι ωραία βρε κορίτσια !!ευλογία!

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, mama_katerinas είπε:

Κορίτσια μου γυρίσαμε από τον γιατρό! Μια χαρά η μπεμπουλα μας, έχει γίνει ολόκληρο ανθρωπάκι!220 γραμ! Ήταν πολύ δραστήρια και πράγματι είδαμε ότι είναι ένα δάχτυλο κάτω από τον αφαλο  και καθώς κουνιόταν το ποδαράκι πήγαινε στο ύψος του αφαλου..καθόταν πολύ περίεργα και δεν καταφέραμε να δούμε τη φατσούλα της καλά, μόνο πωπο μας έδειχνε!😂😂

Μπράβο! Τι ωραία νεα! Ειναι ευλογία όπως το πες

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Αχ μωρέ μπρεβο με το καλό και στα επόμενα ραντβεου !! Έχεις κ άλλο πριν τη β επιπέδου ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...