Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , finallytheend είπε:

Μπραβοο σου!! χαρα στο κουραγιο σου!! εγω μετα το ραντεβου ειμαι καλα για 2 εβδομαδες..τοσο αντεχω χαχα..μετα αρχιζω να μετραω μερες να παω..γτ ειμαι στη φαση που δεν τον νιωθω ακομα..και λεω ειναι εδω? ειναι καλα? βεβαια μετα απο αρκετη ταλαιπωρια που ειναι κοντα μας..εχω αυτη τη φοβια του ταλαιπωρηθηκαμε... εμενα μου εχει δωσει ενα ραντεβου με εξετασεις κλπ και γραγει για τον φεβρουαριο εβδομαδιαια ραντεβου.. για αυτο το ειπα για το τελος..δεν ξερω πως παει κλπ..

Λογικά από τις μερες που ειμαστε.. φανταζομαι θα εισαι η πρωτη απο τη φουρνια μας! με το καλο!!

Και μενα μ εχει ενημερωσει πως το φεβρουάριο που μπαινουμε στο μηνα μας , θα με βλεπει μία τη βδομάδα γιατι μετράνε και συσπάσεις.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , finallytheend είπε:

Μπραβοο σου!! χαρα στο κουραγιο σου!! εγω μετα το ραντεβου ειμαι καλα για 2 εβδομαδες..τοσο αντεχω χαχα..μετα αρχιζω να μετραω μερες να παω..γτ ειμαι στη φαση που δεν τον νιωθω ακομα..και λεω ειναι εδω? ειναι καλα? βεβαια μετα απο αρκετη ταλαιπωρια που ειναι κοντα μας..εχω αυτη τη φοβια του ταλαιπωρηθηκαμε... εμενα μου εχει δωσει ενα ηρελογιο με ραντεβου με εξετασεις κλπ και γραγει για τον φεβρουαριο εβδομαδιαια ραντεβου.. για αυτο το ειπα για το τελος..δεν ξερω πως παει κλπ..

Λογικά από τις μερες που ειμαστε.. φανταζομαι θα εισαι η πρωτη απο τη φουρνια μας! με το καλο!!

Όπως τα λες είναι, στον 9ο κανονικα εβδομαδιαία είναι! Ο δικός μου δεν τα ακολουθεί..βέβαια ήταν Κ κατακαλοκαιρο στην πρώτη, μπορεί να έλειπε ενδιάμεσα ..θα δούμε σ' αυτή!

• Μου αρέσει 1

εμένα δε το διαπραγματεύεται για πιο κοντά εκτός αν έχω κάτι. Μια φορά πήγα ΓιΤι δεν άντεχα , εννοείται ενημέρωσα στο τηλ αλλά με κοιτούσε και λίγο .. «τι φάση;» Χαχαχα 

Εγώ β επιπέδου 5/11

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Tsampi είπε:

εμένα δε το διαπραγματεύεται για πιο κοντά εκτός αν έχω κάτι. Μια φορά πήγα ΓιΤι δεν άντεχα , εννοείται ενημέρωσα στο τηλ αλλά με κοιτούσε και λίγο .. «τι φάση;» Χαχαχα 

Εγώ β επιπέδου 5/11

Θα μπει ο Νοέμβρης και θα χουμε πολλά νέα😊😊🙏🏽

Γεια σας κορίτσια! Εχω πολυκυστικες γενικά οπότε δεν έχω σταθερό κύκλο! Ξεκίνησα να κάνω τα τεστ ωορρηξιας μπας και με βοηθησουν και σύμφωνα με αυτά, πρόκειται να αδιαθετήσω αύριο. Έκανα λοιπον σήμερα το απόγευμα ένα τεστ και βγήκε μια άχνη γραμμή.. αναρωτιέμαι όμως αν είναι θετικό ή πρόκειται για γραμμή εξάτμισης! το βάζω στο προφίλ μου κι αν μπορείτε δείτε το μπας και με βοηθήσετε.. 

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, WINNIE89 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Εχω πολυκυστικες γενικά οπότε δεν έχω σταθερό κύκλο! Ξεκίνησα να κάνω τα τεστ ωορρηξιας μπας και με βοηθησουν και σύμφωνα με αυτά, πρόκειται να αδιαθετήσω αύριο. Έκανα λοιπον σήμερα το απόγευμα ένα τεστ και βγήκε μια άχνη γραμμή.. αναρωτιέμαι όμως αν είναι θετικό ή πρόκειται για γραμμή εξάτμισης! το βάζω στο προφίλ μου κι αν μπορείτε δείτε το μπας και με βοηθήσετε.. 

Καλημεραα! Και εμένα ήταν έτσι και ήταν θετικό !!απλα να δεις να σκουραινει σιγά σιγά κάθε μέρα !!! Κάνε μια χοριακη :)

10 ώρες πρίν, WINNIE89 είπε:

Καλημεεεερα! Κι εμένα θετικότατο μου φαίνεται..και με απογευματινά μάλιστα ούρα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!🥰

πρίν από 5 λεπτά , WINNIE89 είπε:

Η χοριακη θα δείξει;; Μήπως πάω τη Δευτέρα αν είναι.. 

Βρε κορίτσια κάνετε το λάθος περνετε ένα τεστ Κ αναρρωτιεστε για 24 ώρες αν είναι θετικό... Πάρε παιδί δύο τρία τεστακια Κ κάνε να το ευχαριστηθείς. . Η χοριακη φυσικά θα δείξει είναι η μόνη που είναι αξιόπιστη 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, WINNIE89 είπε:

Η χοριακη θα δείξει;; Μήπως πάω τη Δευτέρα αν είναι.. 

Θετικότατο μου φαίνεται και φυσικά και θα δείξει αύριο η χοριακη!!να πάνε όλα καλά σου εύχομαι!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Με προβλημάτισε γιατί το πρωί που είχα κάνει με τα πρωινά ούρα που υποτίθεται δείχνει καλύτερα το αποτέλεσμα μου είχε βγει αρνητικό! Και μετά έκανα ξανά άλλο ένα το απόγευμα και βγήκε αυτό που σας έβαλα σε φωτογραφία.. Και λέω τι γίνεται τώρα; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; 

1 hour ago, WINNIE89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Με προβλημάτισε γιατί το πρωί που είχα κάνει με τα πρωινά ούρα που υποτίθεται δείχνει καλύτερα το αποτέλεσμα μου είχε βγει αρνητικό! Και μετά έκανα ξανά άλλο ένα το απόγευμα και βγήκε αυτό που σας έβαλα σε φωτογραφία.. Και λέω τι γίνεται τώρα; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; 

Εμένα για ένα περίεργο λόγο , τα home test μου βγάζαν το απόγευμα πιο σκούρα γραμμή από το πρωί ! Δεν ξέρω γιατί ..

Επίσης είναι πολύ ευαίσθητα , σκέψου εμένα μου εμφάνισε τέτοια γραμμή 5-6 μέρες πριν τη περίοδο. Πρώτη χοριακη 350 άρα Φαντασου ποσό ήταν όταν την έπιασε 

4 ώρες πρίν, WINNIE89 είπε:

Και εμένα αυτά ακριβώς μου έβγαζαν το απόγευμα θετικό τεστ, με τα πρωινά ουρα πάντα άχνη γραμμή, αλλά το δικό σου φαίνεται θετικό! Αύριο χοριακή! 

κορίτσια τι κάνετε;;; 

πρίν από 27 λεπτά , Stef91 είπε:

Και εμένα αυτά ακριβώς μου έβγαζαν το απόγευμα θετικό τεστ, με τα πρωινά ουρα πάντα άχνη γραμμή, αλλά το δικό σου φαίνεται θετικό! Αύριο χοριακή! 

κορίτσια τι κάνετε;;; 

Εγώ είμαι καλά!πονάει λίγο η μέση μου από χτες, αλλά μπορεί να ναι και από τις δουλειές! Αύριο έχω γιατρό και περιμένω πως και πως!!!

Εσύ πως είσαι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...