Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου είναι τώρα δεύτερο βράδυ, τέτοια ώρα ακριβώς βαραίνει το κεφάλι ψιλοζαλιζομαι και κρυώνω ενώ η θερμοκρασία είναι καλή, λέτε να φταίει κανένα φάρμακο τα απογευματινα είναι innohep και προλουτεξ 

Εμενα μόνο το utrogestan όταν το παίρνω από το στόμα με κάνει να χάνομαι.... νιώθω ότι θα λιποθυμισω. Αλλά και η prolutex προγεστερονη δεν είναι? λογικα τα φάρμακα. 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Επίσης κοριτσια να χαϊδεύετε τις κοιλιτσες και να τους μιλάτε- τραγουδάτε! Εγώ στην κόρη μου από νωρίς στην εγκυμοσύνη τραγουδούσα ένα συγκεκριμένο τραγουδάκι, όταν γεννήθηκε λοιπόν κατάλαβα ότι σε αυτό το τραγούδι αντιδρούσε πολύ διαφορετικά απ' ότι σε όλα τα άλλα! Κι ακόμα και τώρα είναι το αγαπημένο της και το τραγουδάει εκείνη στο μωράκι στην κοιλιά!🥰🥰

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 842
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, mama_katerinas είπε:

Επίσης κοριτσια να χαϊδεύετε τις κοιλιτσες και να τους μιλάτε- τραγουδάτε! Εγώ στην κόρη μου από νωρίς στην εγκυμοσύνη τραγουδούσα ένα συγκεκριμένο τραγουδάκι, όταν γεννήθηκε λοιπόν κατάλαβα ότι σε αυτό το τραγούδι αντιδρούσε πολύ διαφορετικά απ' ότι σε όλα τα άλλα! Κι ακόμα και τώρα είναι το αγαπημένο της και το τραγουδάει εκείνη στο μωράκι στην κοιλιά!🥰🥰

Έχεις δίκιο ! Το κανω οσο μπορώ 

τώρα ακούν ! Κάνει καλό 😍

2 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

@Tzeni38 δεν είναι τρομερό; Νιώθεις κάτι μέσα σου, δεν μπορώ να το εξηγήσω!  Εγώ δεν το ξανά ένιωσα από εχθές👎👎👎 ελπίζω το βραδάκι!

Και γω τα ίδια σκεφτομαι! Αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα το ξανανιώσουμε 😍

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Κορίτσια τι κανετε;; 17η εβδομάδα πια 

πως τα πάτε απο πονακια; Σημερα είχα λιγα χαμηλα και είχα καιρο να νιώσω! Επισης υπνηλιά παρα πολυ! Εσεις;;

Αχ πως πέρασε ο καιρός! Εγω δεν έχω πόνους, μόνο αφόρητη καούρα! Επίσης τα τελευταία βραδια βλέπω εφιάλτες πολύ ζωντανούς! Αυτό το είχα και στην πρώτη, αλλά όσο πλησίαζε ο καιρός και σκεφτόμουν τον τοκετό, τώρα βλέπω αλλά άσχετα, αλλά πολύ άσχημα!

Επίσης κάτι που σκεφτόμουν είναι ότι απο την αρχή δεν εχω καθόλου συχνοουρια! Εσείς έχετε?

Εγώ κορίτσια σήμερα ένα χάλι. Ξεκίνησε από εχθές το βράδυ, αναγούλα εμετούς και ζαλάδες, την έβγαλα στο κρεβάτι ! Λένε όταν αλλάζουμε μήνα, έχουμε θεματάκια ! Εγώ έχω ναι, προσπαθώ βέβαια να πίνω και δυο λίτρα νερό την μέρα, αλλά έχω από την αρχή! Βέβαια εμένα ήταν και οι ορμόνες που έπαιρνα με την εξωσωματική, μου είχε πει η γιατρός, αλλά έμεινε… μέσα στο βράδυ δλδ θα σηκωθώ δυο τρεις φορές 

• Δύναμη! 1

Εγώ δεν έχω συχνοουρία καθόλου ! Νορμαλ δηλαδή! 
Μια ατονία είχα σήμερα , αλλά τα πονάκια συνεχίζονται !! Θέλω να περάσει ο καιρός !! Νιώθω ότι είμαι στην πολύ αρχηηη ακόμα !! 
επισης θα με πείτε υπερβολική αλλά από τώρα έχω αρχίσει να αγχώνομαι με τη β επιπεδου

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Tsampi είπε:

Μια ατονία είχα σήμερα , αλλά τα πονάκια συνεχίζονται !! Θέλω να περάσει ο καιρός !! Νιώθω ότι είμαι στην πολύ αρχηηη ακόμα !! 
επισης θα με πείτε υπερβολική αλλά από τώρα έχω αρχίσει να αγχώνομαι με τη β επιπεδου

Βρε γιατί αγχώνεσαι?? Η πιο όμορφη εξέταση, θα δούμε καθαρά και το μουτράκι! Επίσης σκέψου ότι ουσιαστικά μπήκαμε στον 5ο!! Άρα τι έμεινε? Νεράκι θα περάσει ο καιρός! Όλα καλά είναι κορίτσι μου, τα επικίνδυνα και τα δύσκολα έχουν περάσει!

Παρεμπιπτόντως με πήρε κι εμένα σήμερα ο γιατρός να πάω 7/10 αντί για 14 γιατί θα λείπει! Πάλι καλαααα!

Ωχ βρε @Stef91 μου ταλαιπωρείσαι ακομα με το στομάχι σου! Εύχομαι να περάσουν σύντομα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Βρε γιατί αγχώνεσαι?? Η πιο όμορφη εξέταση, θα δούμε καθαρά και το μουτράκι! Επίσης σκέψου ότι ουσιαστικά μπήκαμε στον 5ο!! Άρα τι έμεινε? Νεράκι θα περάσει ο καιρός! Όλα καλά είναι κορίτσι μου, τα επικίνδυνα και τα δύσκολα έχουν περάσει!

Παρεμπιπτόντως με πήρε κι εμένα σήμερα ο γιατρός να πάω 7/10 αντί για 14 γιατί θα λείπει! Πάλι καλαααα!

Ωχ βρε @Stef91 μου ταλαιπωρείσαι ακομα με το στομάχι σου! Εύχομαι να περάσουν σύντομα!

Κουράγιο και υπομονή κορίτσια! @Stef91 κουράγιο και δύναμη! Δύσκολη μερα είδα 

@mama_katerinas αντε ναι να πας νωρίτερα να δεις το μωρακι σου γιατι ειχες πολυ αργά ραντεβού ! Καλά απο συχνοουρία άλλο τπτ! Εγω σηκωνομαι και την νύχτα , πιέζει αρκετά απ οτι φαίνεται ! 

πρίν από 35 λεπτά , Tsampi είπε:

Υπερβολική καθολου ! Πονακια εχεις σαν σφαχτες που υποχωρουν του δευτερόλεπτου; Εμενα σημερα έρχεται - φευγει, τώρα μονο το βραδυ 

και γω σκεφτομαι οτι θελω να περασει ο μηνας να παμε για τη β επιπέδου και να ναι όλα καλα! Ειναι πολυ σημαντική εξέταση!

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Προσπθω να σκέφτομαι ότι εφόσον στους υπερήχους είναι όλα καλά..θα είναι κι τότε !!

πρίν από 7 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Κουράγιο και υπομονή κορίτσια! @Stef91 κουράγιο και δύναμη! Δύσκολη μερα είδα 

@mama_katerinas αντε ναι να πας νωρίτερα να δεις το μωρακι σου γιατι ειχες πολυ αργά ραντεβού ! Καλά απο συχνοουρία άλλο τπτ! Εγω σηκωνομαι και την νύχτα , πιέζει αρκετά απ οτι φαίνεται ! 

Υπερβολική καθολου ! Πονακια εχεις σαν σφαχτες που υποχωρουν του δευτερόλεπτου; Εμενα σημερα έρχεται - φευγει, τώρα μονο το βραδυ 

και γω σκεφτομαι οτι θελω να περασει ο μηνας να παμε για τη β επιπέδου και να ναι όλα καλα! Ειναι πολυ σημαντική εξέταση!

Ναι ναι ακριβώς ! Σαν τραβήγματα του δευτερολέπτου ! Έχω ρωτήσει πολλές φορές το γιατρό μου έχει πει είναι φυσιολογικά όποτε να μην αγχώνεσαι καθόλου !!

πρίν από 26 λεπτά , Tsampi είπε:

Προσπθω να σκέφτομαι ότι εφόσον στους υπερήχους είναι όλα καλά..θα είναι κι τότε !!

Ναι ναι ακριβώς ! Σαν τραβήγματα του δευτερολέπτου ! Έχω ρωτήσει πολλές φορές το γιατρό μου έχει πει είναι φυσιολογικά όποτε να μην αγχώνεσαι καθόλου !!

Μωρε και γω ρωτάω αλλα ρωτάω και σας εδω, που πανω κατω βιώνουμε τα ίδια να ηρεμώ 

Κοριτσια καλημερα! Τι κανετε; Ερωτηση 

εχει καμία πονοκεφαλους ; Ειναι τωρα μια δυο μέρες που με πιάνει και δεν είχα ποτέ 

μήπως ειναι συμπτωμα, δεν ξερω

πρίν από 29 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Κοριτσια καλημερα! Τι κανετε; Ερωτηση 

εχει καμία πονοκεφαλους ; Ειναι τωρα μια δυο μέρες που με πιάνει και δεν είχα ποτέ 

μήπως ειναι συμπτωμα, δεν ξερω

Καλημεραα!! Εγώ ειδικά μέχρι πριν 2 εβδομάδες υπέφερα ! Μου είπε ο γιατρος είναι φυσιολογικό 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Tsampi είπε:

Καλημεραα!! Εγώ ειδικά μέχρι πριν 2 εβδομάδες υπέφερα ! Μου είπε ο γιατρος είναι φυσιολογικό 

Πηρες κανενα χαπι ή το αφηνες να περάσει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...