Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Καλησπερα σας ! Μόλις έγινα μέλος! Η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη!

Μόλις ήρθαμε στην Αθήνα λόγο μεταθέσεις του συζύγου.  Είμαι μητέρα ενός 23μηνων κοριτσάκι και τώρα βρίσκομαι 30η εβδομάδα κύησης στο δεύτερο ,το πρώτο το γέννησα με καισαρική  και γιαυτό το λόγο ψάχνω γιατρό που να υποστηρίζει vback . 

Το τέλειο θα ήταν να έβρισκα σε δημόσιο αλλιώς εννοείται και ιδιωτικά! 

Αν κάποια μανούλα μπορεί να μου προτείνει κάποιον θα ήταν μεγάλη βοήθεια ! Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Θα βρεις κορίτσι μου! Εγώ τις κάνω σε συγκεκριμένο γιατρό και λόγω δουλειάς μπορώ μόνο απόγευμα, κι εκείνος είναι μόνο 2 απογεύματα την εβδομάδα...άρα ένας μήνας πριν είναι και λίγο.. για αυτό κλείνω τόσο νωρίτερα!

Βρε κορίτσια εσάς σε ποια εβδομάδα σας είπαν να την κάνετε? Γιατί βλέπω ένα πολύ μεγάλο εύρος ημερομηνιών μου γράφει από 29/10 - 18/11.

Εμένα γραφει..26/10-9/11!! αα ειπα και εγω γτ ειδα κατι ραντεβου και αγχωθηκα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Θα βρεις κορίτσι μου! Εγώ τις κάνω σε συγκεκριμένο γιατρό και λόγω δουλειάς μπορώ μόνο απόγευμα, κι εκείνος είναι μόνο 2 απογεύματα την εβδομάδα...άρα ένας μήνας πριν είναι και λίγο.. για αυτό κλείνω τόσο νωρίτερα!

Βρε κορίτσια εσάς σε ποια εβδομάδα σας είπαν να την κάνετε? Γιατί βλέπω ένα πολύ μεγάλο εύρος ημερομηνιών μου γράφει από 29/10 - 18/11.

Εγω θα τη κανω πριν την 22η . Απ οτι ξερω η Β´ επιπέδου ειναι τότε 21η -22η εβδομαδα κύησης

πρίν από 48 λεπτά , Joannabogi είπε:

Καλησπερα σας ! Μόλις έγινα μέλος! Η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη!

Μόλις ήρθαμε στην Αθήνα λόγο μεταθέσεις του συζύγου.  Είμαι μητέρα ενός 23μηνων κοριτσάκι και τώρα βρίσκομαι 30η εβδομάδα κύησης στο δεύτερο ,το πρώτο το γέννησα με καισαρική  και γιαυτό το λόγο ψάχνω γιατρό που να υποστηρίζει vback . 

Το τέλειο θα ήταν να έβρισκα σε δημόσιο αλλιώς εννοείται και ιδιωτικά! 

Αν κάποια μανούλα μπορεί να μου προτείνει κάποιον θα ήταν μεγάλη βοήθεια ! Ευχαριστώ πολύ!

Με το καλό κορίτσι μου! Δεν ξέρω να σου προτείνω γιατί την πρώτη μου την γέννησα σε δημόσιο μεν, αλλά φυσιολογικα, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα βρεις κάποιον! Πολλοί γιατροί το υποστηρίζουν πλέον!

πρίν από 2 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Εγω θα τη κανω πριν την 22η . Απ οτι ξερω η Β´ επιπέδου ειναι τότε 21η -22η εβδομαδα κύησης

Θα κλείσω κι εγώ τοτε για σίγουρα! Ίσως ψάξω να βρω Κ της κόρης μου, από περιέργεια, να δω ποτέ την είχα κάνει!

Σας ευχαριστώ κορίτσια!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Με το καλό κορίτσι μου! Δεν ξέρω να σου προτείνω γιατί την πρώτη μου την γέννησα σε δημόσιο μεν, αλλά φυσιολογικα, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα βρεις κάποιον! Πολλοί γιατροί το υποστηρίζουν πλέον!

Θα κλείσω κι εγώ τοτε για σίγουρα! Ίσως ψάξω να βρω Κ της κόρης μου, από περιέργεια, να δω ποτέ την είχα κάνει!

Σας ευχαριστώ κορίτσια!

Η αδερφη μου στη μπεμπα την εκανε 22+1 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Η αδερφη μου στη μπεμπα την εκανε 22+1 

Μμμ κι εγώ στη δική μου που έψαξα  22+1 την είχα κανει.. μάλλον λάθος θα χει κανει η γραμματεας του,γιατί μεχρι 18/11 που μου χει βάλει θα μαι 24 εβδομάδων.. τέλοσπαντων θα πάρω το απόγευμα να κλείσω το πρώτο 10ημερο του Νοέμβρη!

Εν τω μεταξύ βρε κορίτσια αυτή η γραμματέας του όλο κάτι τέτοια μου κάνει..προχτές έλαβα στο μειλ μου βεβαίωση κυοφορίας για να βγω σε αδεια κι έλεγε ότι έχω ΠΗΤ 17/11...Με όλα τα άλλα στοιχεία δικά μου κανονικά. Πήρα τηλ γιατί λέω τι έγινε τώρα Κ μόνο που δεν με εβρισε κιολας. Επέμενε ότι της ζήτησα άδεια κύησης και ότι γεννάω κιόλας . Εν τέλει με είχε μπερδέψει με άλλη...και τώρα βλέπω αυτό με τη β επιπέδου.. 

Τώρα θα μου πείτε τι σας λέω, αλλά νευρίασα 😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

@mama_katerinas εσύ που το έχεις νιώσει το μωρό πώς είναι; Γιατί νομίζω σήμερα το ένιωσα, σαν κουνήματα κι, σαν μια ελαφριά κλωτσισα, χτυπήματα κι  αλλά δεν ξέρω πως είναι το αίσθημα…  

Καλησπέρα κορίτσι μου! Στην αρχή το ένιωσα σαν μπουρμπουληθρα που σκάει, σαν ψαράκι που κουνιέται κάπως έτσι, δεν ξέρω πως να το περιγράψω...αλλά μετά είναι έτσι όπως το λες, σαν να σου χτυπάει κάποιος την κοιλιά πολύ πολύ ελαφριά από μέσα όμως..σαν ένα τακ τακ...και είναι τόσο ελαφρύ που νομίζω πως μόνο σε απόλυτη ηρεμία μπορούμε να το νιώσουμε! Τι ωραία!!!!

1 hour ago, Stef91 είπε:

@mama_katerinas εσύ που το έχεις νιώσει το μωρό πώς είναι; Γιατί νομίζω σήμερα το ένιωσα, σαν κουνήματα κι, σαν μια ελαφριά κλωτσισα, χτυπήματα κι  αλλά δεν ξέρω πως είναι το αίσθημα…  

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Στην αρχή το ένιωσα σαν μπουρμπουληθρα που σκάει, σαν ψαράκι που κουνιέται κάπως έτσι, δεν ξέρω πως να το περιγράψω...αλλά μετά είναι έτσι όπως το λες, σαν να σου χτυπάει κάποιος την κοιλιά πολύ πολύ ελαφριά από μέσα όμως..σαν ένα τακ τακ...και είναι τόσο ελαφρύ που νομίζω πως μόνο σε απόλυτη ηρεμία μπορούμε να το νιώσουμε! Τι ωραία!!!!

Ναι ναι αυτό ακριβώς σαν ένα μικρό χτυπήματα κι ελαφρύ τακ από μέσα για δεύτερολεπτα! Καλά δεν το πιστεύω! Το είχα νιώσει προχθες όταν ξάπλωσα να κοιμηθώ και λέω άντε βρε αποκλείεται! Και σήμερα ξανά ξάπλωσα και το ξανά ένιωσα λέω λες ;  Μια αίσθηση τρομερη πάντως ! 

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Ναι ναι αυτό ακριβώς σαν ένα μικρό χτυπήματα κι ελαφρύ τακ από μέσα για δεύτερολεπτα! Καλά δεν το πιστεύω! Το είχα νιώσει προχθες όταν ξάπλωσα να κοιμηθώ και λέω άντε βρε αποκλείεται! Και σήμερα ξανά ξάπλωσα και το ξανά ένιωσα λέω λες ;  Μια αίσθηση τρομερη πάντως ! 

Αχ ναι βρε..δεν είναι τόσο υπέροχο?κι αυτή η αίσθηση είναι τόσο διαφορετική! Τι ωραία βρε κορίτσι μου! Μεγαλώνουν τα μωράκια μας!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 37 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Αχ ναι βρε..δεν είναι τόσο υπέροχο?κι αυτή η αίσθηση είναι τόσο διαφορετική! Τι ωραία βρε κορίτσι μου! Μεγαλώνουν τα μωράκια μας!!

Μπραβο βρε κοριτσια! Και στς δικά μας να το νιωσουμε! Ξαπλωνω τα βραδια και το σκεφτομαι ! 

• Ευχή 1

4 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Κοριτσια και γω σημερα ξαπλα και ενιωσα τα δυο τακ που περιγραφετε! Μαγικό 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 46 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Κοριτσια και γω σημερα ξαπλα και ενιωσα τα δυο τακ που περιγραφετε! Μαγικό 

Μπράβο μπράβο!! Τι υπέροχα!! Κι εγώ τις τελευταίες μέρες τη νιώθω αρκετές φορές τη μέρα και πραγματικά έχει αλλάξει πολύ η ψυχολογία μου!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...