Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , finallytheend είπε:

ααα οκ! εχουμε ακομα!! 16+5 σημερα, έχω και παραπάνω κιλά στην κοιλιά.. αλλα ανυπομονώ για αυτή την φάση!Με το καλό το παιδάκι σου!

Εγώ στην πρώτη είχα και πρόσθιο πλακούντα, ο γιατρός μου έλεγε ότι απορροφά τις κινήσεις,ενώ τώρα έχω οπίσθιο! Πάντως θα τα νιώσετε πολύ σύντομα και όπως τώρα ανυπομονούμε  για αυτο μετά θα λέμε αααχ δεν Μ αφήνει να κοιμηθώ από τις κλωτσιές!😂😂😂

Με το καλό Κ σε σένα κορίτσι μου!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν είναι δυνατόν να μη θέλει να σου δώσει αναρρωτική … 

εμένα μου είπε πρώτον ότι θα το νιώσω σε 3-4 βδομάδες ..δλδ κατά την 20η.

και δεύτερον μου μίλησε για προεκλαμψία .. έψαξα λίγο και φοβήθηκα αρκετα

πρίν από 39 λεπτά , Tsampi είπε:

Ναι ούτε αναρρωτική, ούτε επαπειλούμενη λέγεται στην Ελλάδα; Ούτε αυτό! 
τι είναι η προεκλαμψία; Και γιατί σου μίλησε ειδε κάτι; 

1 hour ago, Stef91 είπε:

Ναι ούτε αναρρωτική, ούτε επαπειλούμενη λέγεται στην Ελλάδα; Ούτε αυτό! 
τι είναι η προεκλαμψία; Και γιατί σου μίλησε ειδε κάτι; 

Είναι η αυξημένη πίεση . Δεν είδε κάτι ανησυχητικό . Απλά επειδή είμαι παραπάνω κιλά μου είπε ότι είναι αυξημένος ο κίνδυνος 

6 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Είναι η αυξημένη πίεση . Δεν είδε κάτι ανησυχητικό . Απλά επειδή είμαι παραπάνω κιλά μου είπε ότι είναι αυξημένος ο κίνδυνος 

Πιστεύω όλα θα πάνε καλά! Μην αγχώνεσαι!! Δεν είναι απαραίτητο να γίνει κάτι. Και μέχρι τώρα δόξα τω θεω πας καλά ! 😊

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Καλημέρα!! Μην φοβάσαι κορίτσι μου ,όλα θα πάνε καλά εφόσον το παρακολουθείτε! Κάνεις πίεση ή λόγω των πιθανοτητων της αυχενικής για προεκλαμψία?

8 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Καλημέρα! Ολα θα πανε καλά ! Να μη διαβαζεις μονη σου και να μη τρομάζεις! Οταν διαβαζω και γω , εχω άγχος .. 

Καλημέρα σε όλες! Είδα και γω χτες το μπέμπη .. ειναι ολα καλα! Τώρα περιμενω να ρθει η ωρα να τον νιώσω! Επομενο ραντεβου 2/11 η β´ επιπέδου 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλημέρα!! Μην φοβάσαι κορίτσι μου ,όλα θα πάνε καλά εφόσον το παρακολουθείτε! Κάνεις πίεση ή λόγω των πιθανοτητων της αυχενικής για προεκλαμψία?

Ναι λόγω την πιθανοτήτων!! 

2 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλημέρα! Ολα θα πανε καλά ! Να μη διαβαζεις μονη σου και να μη τρομάζεις! Οταν διαβαζω και γω , εχω άγχος .. 

Καλημέρα σε όλες! Είδα και γω χτες το μπέμπη .. ειναι ολα καλα! Τώρα περιμενω να ρθει η ωρα να τον νιώσω! Επομενο ραντεβου 2/11 η β´ επιπέδου 

Άντε σε κανένα μήνα ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Tsampi είπε:

Ναι λόγω την πιθανοτήτων!! 

Άντε σε κανένα μήνα ❤️

Μην ανησυχείς κορίτσι μου! Και μην διαβάζεις στο ίντερνετ, μόνο τα άσχημα γράφονται! Επιπλέον αφού δεν έχεις κάποιον άλλο παράγοντα είναι μόνο πιθανότητες!! Όλα καλά θα είναι!!

3 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Αααα τελεια!!!μπράβο!!!αχ πρέπει να πάρω κι εγώ για β επιπέδου, καλά που είστε κι εσείς κορίτσια και τα λεμε, γιατί είμαι εκτός τόπου Κ χρόνου!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Μην ανησυχείς κορίτσι μου! Και μην διαβάζεις στο ίντερνετ, μόνο τα άσχημα γράφονται! Επιπλέον αφού δεν έχεις κάποιον άλλο παράγοντα είναι μόνο πιθανότητες!! Όλα καλά θα είναι!!

Αααα τελεια!!!μπράβο!!!αχ πρέπει να πάρω κι εγώ για β επιπέδου, καλά που είστε κι εσείς κορίτσια και τα λεμε, γιατί είμαι εκτός τόπου Κ χρόνου!

Μακάρι Μακάρι ❤️ 

ναιαι να πάρεις ! Κι εγώ 5/11 έχω 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , finallytheend είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Είμαστε κοντά και διαβάζω οτι ξεκινησάτε να κλείνετε β΄ επιπέδου.. να πάρω και εγω? μου φαίνονταν νωρίς μου γράφιε να την κάνω 26/10-9/11

Σου έχει συστήσει κάποιον ο γιατρός σου να την κάνεις ? Πρώτα θα ρωτήσεις αυτό Κ μετά θα κλεισεις απο νωρίς για να βρεις ώρα Κ μέρα να σε βολεύει. 

πρίν από 30 λεπτά , linaa είπε:

Σου έχει συστήσει κάποιον ο γιατρός σου να την κάνεις ? Πρώτα θα ρωτήσεις αυτό Κ μετά θα κλεισεις απο νωρίς για να βρεις ώρα Κ μέρα να σε βολεύει. 

ειμαι αθηνα.. για την αυχενικη μου ειχε συστήσει 3 που συνεργαζεται..ιασω, κεντρο και πειραια..λόγω του ότι μένω πιο κοντά στα μαρούσι διάλεξαμε το ιασω.. εκει εχω σκοπό να την κάνω..αλλά αυτό σκεφτόμουν και εγώ αφού έχω ραντεβού 3/10 θα μου πει τοτε.. απλα φοβηθηκα αν θα βρω ραντεβου...

1 hour ago, finallytheend είπε:

ειμαι αθηνα.. για την αυχενικη μου ειχε συστήσει 3 που συνεργαζεται..ιασω, κεντρο και πειραια..λόγω του ότι μένω πιο κοντά στα μαρούσι διάλεξαμε το ιασω.. εκει εχω σκοπό να την κάνω..αλλά αυτό σκεφτόμουν και εγώ αφού έχω ραντεβού 3/10 θα μου πει τοτε.. απλα φοβηθηκα αν θα βρω ραντεβου...

Εμενα μου τα κανονιζει ο γυναικολογος μου όλα ! Περίμενε να κανεις το ραντεβου ναι , θα σου πει και θα βρεις

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, finallytheend είπε:

Θα βρεις κορίτσι μου! Εγώ τις κάνω σε συγκεκριμένο γιατρό και λόγω δουλειάς μπορώ μόνο απόγευμα, κι εκείνος είναι μόνο 2 απογεύματα την εβδομάδα...άρα ένας μήνας πριν είναι και λίγο.. για αυτό κλείνω τόσο νωρίτερα!

Βρε κορίτσια εσάς σε ποια εβδομάδα σας είπαν να την κάνετε? Γιατί βλέπω ένα πολύ μεγάλο εύρος ημερομηνιών μου γράφει από 29/10 - 18/11.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...