Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Μπραβο κορίτσι μου ! Ωραία νέα! Είδες το μωρακι σου;; Μεγάλωσε;

Καλημέρα σε όλες! Πρωτη μερα σημερα με ρωτησαν αν είμαι εγκυος! Η κοιλιά αλλαξε μεσα σε δυο μερες οπως ηταν και σε σενα @mama_katerinas απίστευτο! 
εγω παρασκευή θα δω το μπέμπη 

Αχ τι ωραία! Βρε κορίτσια κι εμένα πολύ, στα καλά καθούμενα, από τη Δευτέρα οπου και να πάω όλοι με ρωτανε..την χαίρομαι παντως την κοιλίτσα!

Άντε με το καλό να πας να τον δεις, λίγο έμεινε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 35 λεπτά , Tsampi είπε:

Πάντως εγώ σήμερα ζυγίστηκα και έχω πάρει 3 κιλάκια …που δεν είχα πάρει τίποτα…Όποτε ξεκινάω να κόβω ψωμιά κυρίως και βλέπουμε ..γλυκά έτσι κ αλλιώς δεν τρώω 

Και γω ειμαι ακριβως +3 

τρως πολυ ψωμι; Η αληθεια ειναι οτι τρωω πολυ υδατανθρακα εγω ( τοστ , δημητριακά , μακαρονια πατατες… είναι παντού) και μου πε να τα μετριάσω λιγο 

Εγώ κοριτσια είχα χάσει 3 νομίζω στην αρχή και τώρα είμαι στο -1. Αλλά δεν ξέρω, αισθάνομαι ότι έχω ανοίξει, ότι έχω φαρδυνει ολόκληρη και ας μην έχω παρει πχ στην πρώτη αυτό ένιωσα να συμβαίνει μετά τον 8ο που λογικά είχε ανοίξει η λεκάνη...μπορεί να συνέβη νωρίτερα, γιατι από ρούχα δεν μου ανεβαίνει τίποτα πάνω από το μπούτι...

Γενικά πάντως κι εγώ τρώω πολύ υδατάνθρακα, βασικά δεν ξέρω τι έχω πάθει με τις πατάτες κι εγώ ..ότι και να φτιάξω με πατάτα μου ταιριάζει!

Και με σοκολάτα φυσικά!😂😂

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Εγώ κοριτσια είχα χάσει 3 νομίζω στην αρχή και τώρα είμαι στο -1. Αλλά δεν ξέρω, αισθάνομαι ότι έχω ανοίξει, ότι έχω φαρδυνει ολόκληρη και ας μην έχω παρει πχ στην πρώτη αυτό ένιωσα να συμβαίνει μετά τον 8ο που λογικά είχε ανοίξει η λεκάνη...μπορεί να συνέβη νωρίτερα, γιατι από ρούχα δεν μου ανεβαίνει τίποτα πάνω από το μπούτι...

Γενικά πάντως κι εγώ τρώω πολύ υδατάνθρακα, βασικά δεν ξέρω τι έχω πάθει με τις πατάτες κι εγώ ..ότι και να φτιάξω με πατάτα μου ταιριάζει!

Και  εγώ έχω χάσει προς το παρόν!

1 ώρα πρίν, Tsampi είπε:

εγώ ψωμί!! Σκεφτείτε το πρωί τρώω τορτίγια με τυρί και το βράδυ δυο ψωμάκια γερμανικού τύπου με ντομάτα και αγγούρι!! 
Ανέβηκε η ζυγαριά …

Αχ μου άνοιξες την όρεξη! Παρ όλα αυτά εντάξει, μπορεί να ναι ψωμιά αλλά είναι υγιεινά, δεν βάζεις μέσα πχ μαγιονέζες και σαλαμια! Κι εγώ πάντως τον τελευταίο καιρό ειδικά για πρωινό θέλω οπωσδήποτε ή τοστ ή ψωμί με μέλι ταχίνι, αν φάω κάτι άλλο μετά πεθαίνω της πείνας όλη μέρα!

2 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Μα αυτο το χωρις υδατανθρακα ειναι δυσκολο ! Αφου ειναι παντου ! Και γω προσπαθω να φαω λαδερα και φρούτα να μην εχει τοσο πολυ η μερα υδατανθρακα

αλλα στα φαγητα η αληθεια ειναι παιζει πολυ η πατατα ! Τι θα κανουμε; 😂😂

πρίν από 38 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Αχ μου άνοιξες την όρεξη! Παρ όλα αυτά εντάξει, μπορεί να ναι ψωμιά αλλά είναι υγιεινά, δεν βάζεις μέσα πχ μαγιονέζες και σαλαμια! Κι εγώ πάντως τον τελευταίο καιρό ειδικά για πρωινό θέλω οπωσδήποτε ή τοστ ή ψωμί με μέλι ταχίνι, αν φάω κάτι άλλο μετά πεθαίνω της πείνας όλη μέρα!

Ναι συμφωνω αυτά σε κρατανε κιολας! Τι να φαμε; Γιαουρτι και φρουτα; Εμενα αυτα δεν με πιανουν καθολου

πρίν από 39 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Μα αυτο το χωρις υδατανθρακα ειναι δυσκολο ! Αφου ειναι παντου ! Και γω προσπαθω να φαω λαδερα και φρούτα να μην εχει τοσο πολυ η μερα υδατανθρακα

αλλα στα φαγητα η αληθεια ειναι παιζει πολυ η πατατα ! Τι θα κανουμε; 😂😂

Ναι συμφωνω αυτά σε κρατανε κιολας! Τι να φαμε; Γιαουρτι και φρουτα; Εμενα αυτα δεν με πιανουν καθολου

Χαίρομαι γιατί βλέπω πως είναι γενικό το πρόβλημα με τις πατάτες....μιλάμε ότι και να φάω θέλω να έχει η ρύζι ή πατατα μέσα...και προς το παρόν και εγώ έχω χάσει 6 κιλά καθώς έτρωγα ελάχιστα αλλά αν στρώσει το στομάχι φοβάμαι θα δω τη ζυγαριά να ανεβαίνει απότομα!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? @Tsampi μου κι εγώ αυτό θα κάνω, θα προσπαθήσω να αντικαταστήσω κάποιους υδατάνθρακες με πρωτεϊνη. Θέλω να αρχίσω να τρώω και αυγά σιγά σιγά, γιατί το πρώτο τρίμηνο μου μύριζαν και δεν μπορούσα να φάω!

Αχ κορίτσια σήμερα το μεσημέρι ένιωσα 2 κλωτσιές κανονικότατες, ελαφριές βέβαια, αλλά κλωτσιές..κι έτυχε να γίνει όταν χάιδεψα την κοιλια, βασικά για αυτό τις κατάλαβα κιολας🥰🥰🥰..ααααχ έλιωσα...πόσο μαγικά συναισθήματα!

Εύχομαι να τα νιώσετε κι εσείς σύντομα κορίτσια μου! Είναι τόσο υπέροχο!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 24 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? @Tsampi μου κι εγώ αυτό θα κάνω, θα προσπαθήσω να αντικαταστήσω κάποιους υδατάνθρακες με πρωτεϊνη. Θέλω να αρχίσω να τρώω και αυγά σιγά σιγά, γιατί το πρώτο τρίμηνο μου μύριζαν και δεν μπορούσα να φάω!

Αχ κορίτσια σήμερα το μεσημέρι ένιωσα 2 κλωτσιές κανονικότατες, ελαφριές βέβαια, αλλά κλωτσιές..κι έτυχε να γίνει όταν χάιδεψα την κοιλια, βασικά για αυτό τις κατάλαβα κιολας🥰🥰🥰..ααααχ έλιωσα...πόσο μαγικά συναισθήματα!

Εύχομαι να τα νιώσετε κι εσείς σύντομα κορίτσια μου! Είναι τόσο υπέροχο!

Κλωτσια κανονικη??!! μπραβο ρε κοριτσι!! τωρα αρχιζουν τα καλα... ανυπομονω για αυτη τη φάση..ποσο εισαι τωρα? ποσο να περιμενουμε? χαχα!! Ποο αρχίζουν τα καλα!!

• Μου αρέσει 3

On 24/9/2024 at 7:29 ΜΜ, mama_katerinas είπε:

Εεε για να το λεει κάτι βλέπει!!😁εμένα και στην αυχενική και στο τελευταίο ραντεβού με το γιατρό καθόταν με τα πόδια ορθανοιχτα η κυρία! Αχ άντε να περάσει ο καιρός και να ναι όλα καλά για όλες μας βρε κορίτσια! Πολύ χαίρομαι που πάνε όλα καλα!

Εσύ κορίτσι μου ποτέ έχεις γιατρό? Νομίζω το γράψεις αλλά κάπου το χασα!😂

Επίσης είχε Κ η @Stef91 μας σήμερα ραντεβού? Περιμένουμε νέα!

Κορίτσια καλησπέρα! Χάθηκα γιατί με ταλαιπωρεί μια ίωση με πόνο στα κόκαλα κτλ κτλ! Όλα καλά πήγαν με την γυναικολόγο την Τρίτη, αλλά θα αλλάξω γιατρό Γιατί εγώ της ζητάω αναρρωτική, δουλεύω σε μια μεταφορική εταιρεία και Πρέπει να είμαι 8.5 ώρες στο πόδι, τρέχοντας μερικές μέσα στο στρες δεν μου δίνει. Και τώρα  φανταστείτε πήρα μόνο 3 μέρες, εντωμεταξύ δεν μπορώ να παρω τα πόδια μου, άφηστε που έχω ακόμη αναγούλες !!! Εσείς τι κάνετε ;;; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , finallytheend είπε:

Κλωτσια κανονικη??!! μπραβο ρε κοριτσι!! τωρα αρχιζουν τα καλα... ανυπομονω για αυτη τη φάση..ποσο εισαι τωρα? ποσο να περιμενουμε? χαχα!! Ποο αρχίζουν τα καλα!!

16+3 είμαι σήμερα, αλλά είναι 2ο παιδάκι και μου είναι πιο εύκολο να το αναγνωρίσω! Στην κόρη μου ένιωσα πρώτη κίνηση 18η εβδ. Και κλωτσιά αρκετά αργότερα!

πρίν από 2 λεπτά , Stef91 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Χάθηκα γιατί με ταλαιπωρεί μια ίωση με πόνο στα κόκαλα κτλ κτλ! Όλα καλά πήγαν με την γυναικολόγο την Τρίτη, αλλά θα αλλάξω γιατρό Γιατί εγώ της ζητάω αναρρωτική, δουλεύω σε μια μεταφορική εταιρεία και Πρέπει να είμαι 8.5 ώρες στο πόδι, τρέχοντας μερικές μέσα στο στρες δεν μου δίνει. Και τώρα  φανταστείτε πήρα μόνο 3 μέρες, εντωμεταξύ δεν μπορώ να παρω τα πόδια μου, άφηστε που έχω ακόμη αναγούλες !!! Εσείς τι κάνετε ;;; 

Περαστικά κορίτσι μου!  Καλά αν είναι δυνατόν να μην δίνουν αναρρωτική ενώ τη δικαιούσαι! Φυσικά και να αλλάξεις!πρέπει να υπάρχει μια κατανόηση!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , mama_katerinas είπε:

16+3 είμαι σήμερα, αλλά είναι 2ο παιδάκι και μου είναι πιο εύκολο να το αναγνωρίσω! Στην κόρη μου ένιωσα πρώτη κίνηση 18η εβδ. Και κλωτσιά αρκετά αργότερα!

Περαστικά κορίτσι μου!  Καλά αν είναι δυνατόν να μην δίνουν αναρρωτική ενώ τη δικαιούσαι! Φυσικά και να αλλάξεις!πρέπει να υπάρχει μια κατανόηση!

ααα οκ! εχουμε ακομα!! 16+5 σημερα, έχω και παραπάνω κιλά στην κοιλιά.. αλλα ανυπομονώ για αυτή την φάση!Με το καλό το παιδάκι σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...