Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 58 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Όλα θα πανε καλά! Πως εισαι εσύ σημερα;; Συνεχίζεις να νιωθεις το μωρακι; 
εγω τιποτα ακομα! Μονο καουρα ενιωθα ..

Μπα οχι, σήμερα δεν το ένιωσα καθόλου, ούτε χτες το βράδυ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτσει λίγο σε ησυχία σήμερα..θα δω όταν ξαπλώσω μήπως...🥰

Πάντως σήμερα είναι μια από τις μέρες που δεν αισθάνομαι αυτή την ανελέητη κόπωση και είπα να τα κάνω όλα😂

Εύχομαι να ανακτήσουμε την χαμένη μας ενέργεια!

Κι εγώ σήμερα μόνο καούρα, με τα πάντα! Ξέρεις τι λένε Ε? Ότι η καούρα είναι από τα μαλλιά που βγάζει το μωρό! Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά και στην κόρη μου είχα πολλές και γεννήθηκε με πολύ μαλλί😂😂😂

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Μπα οχι, σήμερα δεν το ένιωσα καθόλου, ούτε χτες το βράδυ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτσει λίγο σε ησυχία σήμερα..θα δω όταν ξαπλώσω μήπως...🥰

Πάντως σήμερα είναι μια από τις μέρες που δεν αισθάνομαι αυτή την ανελέητη κόπωση και είπα να τα κάνω όλα😂

Εύχομαι να ανακτήσουμε την χαμένη μας ενέργεια!

Κι εγώ σήμερα μόνο καούρα, με τα πάντα! Ξέρεις τι λένε Ε? Ότι η καούρα είναι από τα μαλλιά που βγάζει το μωρό! Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά και στην κόρη μου είχα πολλές και γεννήθηκε με πολύ μαλλί😂😂😂

Καλημέρα! Ναι το γνωριζω,, ειναι οταν βγάζει μαλλακια , απλα νομιζα οτι θα ναι αργότερα όχι απο τοσο νωρίς ! Η αδερφή μου επίσης ειχε και η μικρή βγηκε με πολυ μαλλί , όχι αστεία ! Αχ αυτο με την ενέργεια το θέλω και γω οπωσδήποτε! 

2 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλημέρα! Ναι το γνωριζω,, ειναι οταν βγάζει μαλλακια , απλα νομιζα οτι θα ναι αργότερα όχι απο τοσο νωρίς ! Η αδερφή μου επίσης ειχε και η μικρή βγηκε με πολυ μαλλί , όχι αστεία ! Αχ αυτο με την ενέργεια το θέλω και γω οπωσδήποτε! 

Χαχαχαχα άρα ισχύει!😂 Ναι κι εμένα εντύπωση μου κάνουν οι καούρες τόσο νωρίς...πόσο μαλλί πιαααα?😂😂😂😂

Εγώ πάντως και σήμερα νιώθω πολύ καλά, εύχομαι να κρατήσει! Εσύ πως είσαι?

πρίν από 11 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Χαχαχαχα άρα ισχύει!😂 Ναι κι εμένα εντύπωση μου κάνουν οι καούρες τόσο νωρίς...πόσο μαλλί πιαααα?😂😂😂😂

Εγώ πάντως και σήμερα νιώθω πολύ καλά, εύχομαι να κρατήσει! Εσύ πως είσαι?

Και γω καλα νιώθω! Εχω ενα περιεργο αίσθημα στο στομάχι , σαν να πειναω συνεχεια , σαν να μη μπορω να χωνέψω;; 😂😂 δεν εχω καταφέρει να το προσδιορίσω!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Και γω καλα νιώθω! Εχω ενα περιεργο αίσθημα στο στομάχι , σαν να πειναω συνεχεια , σαν να μη μπορω να χωνέψω;; 😂😂 δεν εχω καταφέρει να το προσδιορίσω!!

Α αυτό δεν το χω νιώσει ακόμα!😂

Ευτυχώς προς το παρόν δεν πεινάω ιδιαίτερα, αλλά έχω την τάση να θέλω γλυκό και η αλήθεια είναι ότι καθημερινά τρώω έστω από κάτι μικρο..ελπίζω να μην έχω αλλά με το σακχαρο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Α αυτό δεν το χω νιώσει ακόμα!😂

Ευτυχώς προς το παρόν δεν πεινάω ιδιαίτερα, αλλά έχω την τάση να θέλω γλυκό και η αλήθεια είναι ότι καθημερινά τρώω έστω από κάτι μικρο..ελπίζω να μην έχω αλλά με το σακχαρο

Δεν θα χεις κανενα θέμα.! Αφου το ζητάει ο οργανισμός σου, ένα μικρό δεν κανει κακό 

πρίν από 34 λεπτά , Tsampi είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! 
Πήγα στο γιατρό . Όλα καλά !! Δόξα τω Θεω ! Να κόψω το πολύ αλάτι μου είπε για να μην έχω πίεση! 

Μπραβο κορίτσι μου ! Ωραία νέα! Είδες το μωρακι σου;; Μεγάλωσε;

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , Tsampi είπε:

Ναι ναι όλα καλά !! Μεγάλωσε πήγε 165 Γρ το γλυκουλι ! 
Οχι, θα ξανά κάνω άλλο ένα 22/10 . Σε ένα μήνα !! Και μετά θα πάω για β επιπέδου . Εσείς όλα καλά ; 

Μπράβο ρε συ!!  Εγώ όλα καλά... τουλάχιστον  ο Οκτώβριος θα περάσει για όλες εύκολα..εκτός από υπέρηχο  θα έχουμε σιγά σιγά  και β επιπέδου! Αυτό τη μια φορά το μηνα είναι λίγο μαρτύριο για μένα χαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , Tsampi είπε:

Ναι ναι όλα καλά !! Μεγάλωσε πήγε 165 Γρ το γλυκουλι ! 
Οχι, θα ξανά κάνω άλλο ένα 22/10 . Σε ένα μήνα !! Και μετά θα πάω για β επιπέδου . Εσείς όλα καλά ; 

Κι εγώ μια χαρά κορίτσι μου! Πωωω 165 γρ. Και πριν λίγο καιρό ήταν κουκιδιτσες. Πόσο απίστευτο.. Αγορακι σου έχουν πει Ε? Θυμάμαι καλά?

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Μπράβο ρε συ!!  Εγώ όλα καλά... τουλάχιστον  ο Οκτώβριος θα περάσει για όλες εύκολα..εκτός από υπέρηχο  θα έχουμε σιγά σιγά  και β επιπέδου! Αυτό τη μια φορά το μηνα είναι λίγο μαρτύριο για μένα χαχα

Αχ εμένα να δεις !! Δε ξέρω πως θα αντεξω!

1 ώρα πρίν, mama_katerinas είπε:

Κι εγώ μια χαρά κορίτσι μου! Πωωω 165 γρ. Και πριν λίγο καιρό ήταν κουκιδιτσες. Πόσο απίστευτο.. Αγορακι σου έχουν πει Ε? Θυμάμαι καλά?

Μου είπε πάλι σήμερα ψηφίζει αγορι 😂 αλλά δε μππρει να δει καλά λόγω της στάσης Του μωρού 

• Καλή τύχη! 1

1 hour ago, Tsampi είπε:

Αχ εμένα να δεις !! Δε ξέρω πως θα αντεξω!

Μου είπε πάλι σήμερα ψηφίζει αγορι 😂 αλλά δε μππρει να δει καλά λόγω της στάσης Του μωρού 

Εεε για να το λεει κάτι βλέπει!!😁εμένα και στην αυχενική και στο τελευταίο ραντεβού με το γιατρό καθόταν με τα πόδια ορθανοιχτα η κυρία! Αχ άντε να περάσει ο καιρός και να ναι όλα καλά για όλες μας βρε κορίτσια! Πολύ χαίρομαι που πάνε όλα καλα!

3 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Εσύ κορίτσι μου ποτέ έχεις γιατρό? Νομίζω το γράψεις αλλά κάπου το χασα!😂

Επίσης είχε Κ η @Stef91 μας σήμερα ραντεβού? Περιμένουμε νέα!

1 ώρα πρίν, mama_katerinas είπε:

Εεε για να το λεει κάτι βλέπει!!😁εμένα και στην αυχενική και στο τελευταίο ραντεβού με το γιατρό καθόταν με τα πόδια ορθανοιχτα η κυρία! Αχ άντε να περάσει ο καιρός και να ναι όλα καλά για όλες μας βρε κορίτσια! Πολύ χαίρομαι που πάνε όλα καλα!

Εσύ κορίτσι μου ποτέ έχεις γιατρό? Νομίζω το γράψεις αλλά κάπου το χασα!😂

Επίσης είχε Κ η @Stef91 μας σήμερα ραντεβού? Περιμένουμε νέα!

3/10 εγώ!!

13 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

3/10 εγώ!!

22 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! 
Πήγα στο γιατρό . Όλα καλά !! Δόξα τω Θεω ! Να κόψω το πολύ αλάτι μου είπε για να μην έχω πίεση! 

Μπραβο κορίτσι μου ! Ωραία νέα! Είδες το μωρακι σου;; Μεγάλωσε;

13 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

3/10 εγώ!!

Καλημέρα σε όλες! Πρωτη μερα σημερα με ρωτησαν αν είμαι εγκυος! Η κοιλιά αλλαξε μεσα σε δυο μερες οπως ηταν και σε σενα @mama_katerinas απίστευτο! 
εγω παρασκευή θα δω το μπέμπη 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...