Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Αχ ναι ρε συ, κοιμήθηκα με κοιλίτσα ίσα ίσα και ξύπνησα με κοιλιά κανονική εγκυμοσύνης! Έπαθα σοκ το πρωί😁 επίσης παρατήρησα ότι τις τελευταίες μέρες είχα φαγούρα στην κοιλιά, μάλλον επειδή τεντωνε το δέρμα!

Αχ δεν ξέρω και στην κόρη μου είχα καούρες αλλά είχαν ξεκινήσει πολυ πιο μετά, γύρω στον 6ο με 7ο αν θυμάμαι καλά!

Και η αδερφή μου ειχε απ τον 7ο και μετά 

τώρα τι να κανουμε ! Ότι είναι 😊😊

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 843
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Καλή εβδομάδα 

καποιες έχουμε γιατρό αυτές τις μερες! Πως είστε;; Απο πονάκια πως πατε; Έχω σήμερα λίγα χαμηλά στη κοιλιά 
πήγαμε 16η εβδομάδα @mama_katerinas

@Tsampiκαι @Stef91 εσείς έχετε αύριο; 
πως πάτε;;

Εγώ σήμερα εκλεισα την 16η εβδομάδα!! Ναι αύριο έχω εγώ στις 09.00! Έχεις πονάκια ; Και εγώ χαμηλά στην κοιλιά όπως το λες.. ειδικά τα πρωινά το νιώθω και αύριο θα της το πω οπωσδήποτε. Δεν είναι σαν τα άλλα που είχα. Δεν μπορώ να το περιγράψω σαν σφάχτης ένα πράγμα έρχεται και φεύγει! 😕😕 εσείς όλα καλά, κορίτσια;;; 

1 ώρα πρίν, finallytheend είπε:

Καλημέρα  σας!! Σας διαβάζω δειλά δειλά από την αρχή σας σχεδόν..  μετά από εμβρυομεταφορα  είμαι και εγώ αισίως 16+2!! 

@Tzeni38 αποφάσισα να γράψω καθώς και εγώ χτες το βράδυ είχα πονακια και μόλις σε διάβασα ησύχασα!!! 

Καλή συνέχεια προς τη νέα μας αρχή να έχουμε!!!

Καλώς ήρθες! Εσύ πότε έχεις γιατρό; Πώς κυλάει η εγκυμοσύνη σου μέχρι τώρα ;; 

πρίν από 2 λεπτά , Stef91 είπε:

Εγώ σήμερα εκλεισα την 16η εβδομάδα!! Ναι αύριο έχω εγώ στις 09.00! Έχεις πονάκια ; Και εγώ χαμηλά στην κοιλιά όπως το λες.. ειδικά τα πρωινά το νιώθω και αύριο θα της το πω οπωσδήποτε. Δεν είναι σαν τα άλλα που είχα. Δεν μπορώ να το περιγράψω σαν σφάχτης ένα πράγμα έρχεται και φεύγει! 😕😕 εσείς όλα καλά, κορίτσια;;; 

Ωχ μη λέτε τέτοια βρε κορίτσια, ακόμη εγώ δεν τελείωσα με τις αναγούλες, να έρθουν και οι καούρες;; Έχω κάτι ξινιλες τελευταία, αλλά σπάνια! 

πρίν από 55 λεπτά , Stef91 είπε:

Ωχ μη λέτε τέτοια βρε κορίτσια, ακόμη εγώ δεν τελείωσα με τις αναγούλες, να έρθουν και οι καούρες;; Έχω κάτι ξινιλες τελευταία, αλλά σπάνια! 

Καλώς σας βρήκα!! Η αλήθεια  είναι..ήταν αρκετά  ανέμελη..  δεν είχα πολλά συμπτώματα  δόξα το θεό!! Είχα αρκετά συχνά πονοκέφαλο.. και η αλήθεια  είναι αν κ ειμαι αρκετά κιλα έχασα 2 περίπου  τώρα στην αρχή.. 

Τώρα είμαστε στη φάση του μια φορά το μηνα(το ανυποφορο χαχα).. 3/10 τώρα και μετά β επιπέδου.. η πητ μου είναι 8/3..

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, finallytheend είπε:

Καλώς σας βρήκα!! Η αλήθεια  είναι..ήταν αρκετά  ανέμελη..  δεν είχα πολλά συμπτώματα  δόξα το θεό!! Είχα αρκετά συχνά πονοκέφαλο.. και η αλήθεια  είναι αν κ ειμαι αρκετά κιλα έχασα 2 περίπου  τώρα στην αρχή.. 

Τώρα είμαστε στη φάση του μια φορά το μηνα(το ανυποφορο χαχα).. 3/10 τώρα και μετά β επιπέδου.. η πητ μου είναι 8/3..

Γειααα σου! Έχουμε ακριβώς την ίδια Πητ ! Και εγώ 8/3. 
πονακια έχω όταν ξαπλώνω κυρίως . Μου είπε ο γιατρος ότι μππρει να δυναμώσουν όσο μεγαλώνει το μωράκι. Εγώ έχω αύριο στης 12 γιατρό ελπίζω να είναι ολακαλα 

Άμα σας πω ότι και εγώ έχω αρχίσει να φουσκώνω ; Μου το είπε και ο άντρας μου χθες 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , Tsampi είπε:

Γειααα σου! Έχουμε ακριβώς την ίδια Πητ ! Και εγώ 8/3. 
πονακια έχω όταν ξαπλώνω κυρίως . Μου είπε ο γιατρος ότι μππρει να δυναμώσουν όσο μεγαλώνει το μωράκι. Εγώ έχω αύριο στης 12 γιατρό ελπίζω να είναι ολακαλα 

Άμα σας πω ότι και εγώ έχω αρχίσει να φουσκώνω ; Μου το είπε και ο άντρας μου χθες 

Είμαστε όλες στα ίδια ! Μια μερα πανω μια μερα κατω! Κοριτσια καλα αποτελεσματα αύριο! Όλα καλά! Εγω και με το γιατρό που μίλησα , τα πονακια ειναι φυσιολογικά 

έρχονται , φεύγουν ! Μεγαλωνει ολο το κατω σύστημα! Και γω βλεπω τη κοιλιά που έχει αλλάξει , αλλά μόνο εγώ! Ειναι νωρίς να το καταλάβουν οι γύρω

Just now, Tzeni38 είπε:

Είμαστε όλες στα ίδια ! Μια μερα πανω μια μερα κατω! Κοριτσια καλα αποτελεσματα αύριο! Όλα καλά! Εγω και με το γιατρό που μίλησα , τα πονακια ειναι φυσιολογικά 

έρχονται , φεύγουν ! Μεγαλωνει ολο το κατω σύστημα! Και γω βλεπω τη κοιλιά που έχει αλλάξει , αλλά μόνο εγώ! Ειναι νωρίς να το καταλάβουν οι γύρω

Απ οτι έχω καταλάβει , οι μισές είναι ΠΗΤ 8/3 και οι άλλες μισές 10/3

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Απ οτι έχω καταλάβει , οι μισές είναι ΠΗΤ 8/3 και οι άλλες μισές 10/3

Έτσι έχω καταλάβει..είμαστε όλες κοντά..

Αλήθεια που γεννάνε? Έχετε μπει σε τέτοιες συζητήσεις/σκέψεις?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , finallytheend είπε:

Είμαι στη Κρήτη εδώ..όποτε στο Μητέρα 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 10 λεπτά , finallytheend είπε:

Εγώ είμαι στο Ρέα

πρίν από 31 λεπτά , finallytheend είπε:

πρίν από 31 λεπτά , finallytheend είπε:

Και εγώ 10.03 έχω πιθανή ημερομηνία. Εγώ μένω Γερμανία οπότε σε μια κλινική εδώ. Και έχουν το περίεργο δεν γεννάς με τον γιατρό σου, αλλά με τους γιατρούς της κλινικής. Πας δυο τρεις φορές να τους γνωρίσεις όλους να δεις το δωμάτιο σου την μαία σου κτλ, αλλά προς το τέλος 8ο με 9ο μήνα! 

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Stef91 είπε:

Και εγώ 10.03 έχω πιθανή ημερομηνία. Εγώ μένω Γερμανία οπότε σε μια κλινική εδώ. Και έχουν το περίεργο δεν γεννάς με τον γιατρό σου, αλλά με τους γιατρούς της κλινικής. Πας δυο τρεις φορές να τους γνωρίσεις όλους να δεις το δωμάτιο σου την μαία σου κτλ, αλλά προς το τέλος 8ο με 9ο μήνα! 

Καλά απίστευτο ! Αυτό με τους γιατρούς πρωτη φορά τ ακούω.. επισης , ποσο ωραία που μας παρακολουθείς απο τόσο μακρυά

Καλέ @Stef91 κι εσύ κι εγώ και η @Tzeni38 έχουμε ίδια ΠΗΤ 10/3 και τα άλλα 2 κοριτσια στις 8/3! Πόσο απίστευτο!

Εγώ με το καλό θα γεννήσω στο Έλενα, ο γιατρός μου συνεργάζεται και με το Ιασώ, αλλά επειδή και την πρώτη την γέννησα Αττικό κι έμεινα παααρα πολύ ευχαριστημένη, λέμε να πάμε Κ πάλι δημοσια αφού ο γιατρός είναι ίδιος. με το Έλενα δεν έχω εμπειρία, αλλά ελπίζω να ναι καλά!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλέ @Stef91 κι εσύ κι εγώ και η @Tzeni38 έχουμε ίδια ΠΗΤ 10/3 και τα άλλα 2 κοριτσια στις 8/3! Πόσο απίστευτο!

Εγώ με το καλό θα γεννήσω στο Έλενα, ο γιατρός μου συνεργάζεται και με το Ιασώ, αλλά επειδή και την πρώτη την γέννησα Αττικό κι έμεινα παααρα πολύ ευχαριστημένη, λέμε να πάμε Κ πάλι δημοσια αφού ο γιατρός είναι ίδιος. με το Έλενα δεν έχω εμπειρία, αλλά ελπίζω να ναι καλά!

Όλα θα πανε καλά! Πως εισαι εσύ σημερα;; Συνεχίζεις να νιωθεις το μωρακι; 
εγω τιποτα ακομα! Μονο καουρα ενιωθα ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...