Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Δεν υπάρχει λόγος να αυτομαστιγώνεσαι. Κάθε απόφαση την πήρες κάθε φορά με τα δεδομένα της στιγμής. Δε προχωράει κάθε ζευγάρι μετά από ένα χρόνο προσπαθειών κατευθείαν στην εξωσωματική. Ειδικά αν είχε μια φυσική σύλληψη στην αρχή. Ξέρεις πόσες φορές σκέφτομαι πως έπρεπε να έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη στα 25; Είχα ενδείξεις πως κάτι δε παει καλά αλλά δε πίστευα πως θα έχω πρόβλημα όταν έρθει η ώρα να κάνω παιδί. Να‘μαστε τώρα όμως που προσπαθούμε ήδη 2 χρόνια και με πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και ΑΜΗ στα πατώματα. 
      Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει νόημα να αναλογίζεσαι τι έκανες λάθος, σημασία έχει η προσπάθεια που έκανες ήδη τόσα χρόνια και πως δε το άφησες στην τύχη του. 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , mama_katerinas είπε:

@Stef91ναι ναι κλωτσάνε, αλλά είναι τόσο ανεπαίσθητο ακόμα που δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε καλά!  Πάντως την ένιωσα και χτες το βράδυ, μια φορά ,αλλά όσο ήμουν ξαπλωμένη και ήρεμη!

Άντε κορίτσια μου να τα νιώσετε κι εσείς σύντομα τα μωράκια, όσο να ναι όταν αρχίσεις να το νιώθεις αισθάνεσαι Κ μια ασφάλεια παραπάνω! 

Αααα επίσης βρε κορίτσια πως κοιμάστε? Εξακολουθώ να κοιμάμαι μπρούμυτα, αλλά νομίζω ότι πλέον είναι λίγο ενοχλητικό και μάλλον πρέπει να αλλάξω στάση..

Εγω στο πλαι απο πάντα και μπρούμυτα ακομα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τι κάνετε ; 
Έκανα εξετάσεις αίματος και ο αιματοκρίτης από 37 πήγε 34 παρόλο που πίνω συμπλήρωμα . Επίσης ανέβηκε η tsh του θυρεοειδή . Και από 0,9 πήγε 2.10 παρόλο που πίνω το χάπι μου . Είναι επικίνδυνο; Έχω αγχωθεί πολύ 

πρίν από 22 λεπτά , Tsampi είπε:

Κορίτσια τι κάνετε ; 
Έκανα εξετάσεις αίματος και ο αιματοκρίτης από 37 πήγε 34 παρόλο που πίνω συμπλήρωμα . Επίσης ανέβηκε η tsh του θυρεοειδή . Και από 0,9 πήγε 2.10 παρόλο που πίνω το χάπι μου . Είναι επικίνδυνο; Έχω αγχωθεί πολύ 

Όχι μια χαρά είσαι. Είναι μέσα στα φυσιολογικά όλα . Ο σίδηρος για να τον ενισχύσεις απλά πρόσεξε τους συνδυασμούς τροφίμων κ μετά τις 17 εβδομάδες σταθεροποιητέ έτσι Κ αλλιώς . Ο θυροειδης ανεβαίνει Κ αυτός έτσι Κ αλλιώς με την εγκυμοσύνη . Πάνω από 5 έχει επιπτώσεις . Το 2 θεωρήτε μέσα στο φυσιολογικό Κ με το χάπι . Πάνω από 3 το πολύ πολύ να σου ανεβάσει λίγο την δόση . Επικίνδυνο σίγουρα με αυτές τις τιμές δεν είναι. 

πρίν από 26 λεπτά , linaa είπε:

Όχι μια χαρά είσαι. Είναι μέσα στα φυσιολογικά όλα . Ο σίδηρος για να τον ενισχύσεις απλά πρόσεξε τους συνδυασμούς τροφίμων κ μετά τις 17 εβδομάδες σταθεροποιητέ έτσι Κ αλλιώς . Ο θυροειδης ανεβαίνει Κ αυτός έτσι Κ αλλιώς με την εγκυμοσύνη . Πάνω από 5 έχει επιπτώσεις . Το 2 θεωρήτε μέσα στο φυσιολογικό Κ με το χάπι . Πάνω από 3 το πολύ πολύ να σου ανεβάσει λίγο την δόση . Επικίνδυνο σίγουρα με αυτές τις τιμές δεν είναι. 

Σε ευχαριστώ πολύ !!!!

1 ώρα πρίν, Tsampi είπε:

Κορίτσια τι κάνετε ; 

Πολυ φυσιολογικές τιμες και τα δυο ! Και ο αιματοκρίτης που θα πηγαινε 34 με την εγκυμοσυνη και ο θυροειδης! Το 2,10ειναι μια χαρά !

Διαφημίσεις

Κοριτσια sos! Βρίσκομαι στην Δεύτερη μέρα καθυστέρησης! Έχω ελεύθερες επαφές με τον σύζυγο αλλά όχι στοχευμένες ειδικά αυτό τον μήνα νόμιζα ότι είχα χάσει τις γόνιμες μέρες! Είχα κάνει τεστακι 2 μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου λόγω μεγάλης ενόχλησης στο στήθος και βγήκε αρνητικό! Ε λέω όπως το φαντάστηκα δεν πιάσαμε αυτόν τον μήνα τις μέρες! Και τώρα πριν λίγο με έτρωγε κάτι είχα πιει βέβαια καφέ και λέω ας κάνω ένα τεστακι πάλι και βγήκε μια πολύ λεπτή γραμμουλα! Έπαθα σοκ! Κάνω και δεύτερο με τα ίδια ουρα αλλά στο δεύτερο δεν βγήκε τίποτα! Δεν ξέρω μπερδεύτηκα ειλικρινά πολύ! Έχω άλλο ένα και λέω να το κάνω αύριο το πρωί εάν δεν έχω αδιαθετησει! Είχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία; Ευχαριστω και συγγνώμη για το σεντόνι! Κοριτσια άκυρο τλκ και το δεύτερο τεστ από όταν στέγνωσε καλά έβγαλε μια πολύ λεπτή γραμμή! Γιατί όμως είναι τόσο λεπτή; Λόγω του ότι είναι βράδυ ή λέτε να έγινε καθυστερημένα η σύλληψη; Αχ θα τρελαθώ κι αύριο είναι κλειστά τα διαγνωστικά εδώ στην επαρχία!

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Κοριτσια sos! Βρίσκομαι στην Δεύτερη μέρα καθυστέρησης! Έχω ελεύθερες επαφές με τον σύζυγο αλλά όχι στοχευμένες ειδικά αυτό τον μήνα νόμιζα ότι είχα χάσει τις γόνιμες μέρες! Είχα κάνει τεστακι 2 μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου λόγω μεγάλης ενόχλησης στο στήθος και βγήκε αρνητικό! Ε λέω όπως το φαντάστηκα δεν πιάσαμε αυτόν τον μήνα τις μέρες! Και τώρα πριν λίγο με έτρωγε κάτι είχα πιει βέβαια καφέ και λέω ας κάνω ένα τεστακι πάλι και βγήκε μια πολύ λεπτή γραμμουλα! Έπαθα σοκ! Κάνω και δεύτερο με τα ίδια ουρα αλλά στο δεύτερο δεν βγήκε τίποτα! Δεν ξέρω μπερδεύτηκα ειλικρινά πολύ! Έχω άλλο ένα και λέω να το κάνω αύριο το πρωί εάν δεν έχω αδιαθετησει! Είχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία; Ευχαριστω και συγγνώμη για το σεντόνι!

Υπάρχει περίπτωση να εναι το clear blue ?

3 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Μην ανησυχείς @Tsampi μου κι εμένα από 39 πήγε 35 ενώ παίρνω 2 φορές σίδηρο από την αρχή! Είναι αναμενόμενη αυτή η πτώση, αλλά σύντομα θα σταθεροποιηθεί!

ΕυχαριΣτω  πολυυυυ❤️

πρίν από 1 λεπτό , Tsampi είπε:

Υπάρχει περίπτωση να εναι το clear blue ?

ΕυχαριΣτω  πολυυυυ❤️

Όχι είναι ταινίες home test! Κι επειδή της χρησιμοποιώ χρόνια λόγω του ότι έχω ήδη 2 παιδάκια όταν δεν ήμουν έγκυος έβγαινε τελείως αρνητικό! Δεν έβγαζε καθόλου γραμμουλα δίπλα!

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 26 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Κοριτσια sos! Βρίσκομαι στην Δεύτερη μέρα καθυστέρησης! Έχω ελεύθερες επαφές με τον σύζυγο αλλά όχι στοχευμένες ειδικά αυτό τον μήνα νόμιζα ότι είχα χάσει τις γόνιμες μέρες! Είχα κάνει τεστακι 2 μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου λόγω μεγάλης ενόχλησης στο στήθος και βγήκε αρνητικό! Ε λέω όπως το φαντάστηκα δεν πιάσαμε αυτόν τον μήνα τις μέρες! Και τώρα πριν λίγο με έτρωγε κάτι είχα πιει βέβαια καφέ και λέω ας κάνω ένα τεστακι πάλι και βγήκε μια πολύ λεπτή γραμμουλα! Έπαθα σοκ! Κάνω και δεύτερο με τα ίδια ουρα αλλά στο δεύτερο δεν βγήκε τίποτα! Δεν ξέρω μπερδεύτηκα ειλικρινά πολύ! Έχω άλλο ένα και λέω να το κάνω αύριο το πρωί εάν δεν έχω αδιαθετησει! Είχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία; Ευχαριστω και συγγνώμη για το σεντόνι! Κοριτσια άκυρο τλκ και το δεύτερο τεστ από όταν στέγνωσε καλά έβγαλε μια πολύ λεπτή γραμμή! Γιατί όμως είναι τόσο λεπτή; Λόγω του ότι είναι βράδυ ή λέτε να έγινε καθυστερημένα η σύλληψη; Αχ θα τρελαθώ κι αύριο είναι κλειστά τα διαγνωστικά εδώ στην επαρχία!

Έχει χρώμα η γραμμή?

Διαφημίσεις

Just now, mama_katerinas είπε:

Έχει χρώμα η γραμμή?

Ναι είναι κοκκινωπή απλά πολύ λεπτή! Δηλ έτσι είχε βγει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που είχα κάνει το τεστ πριν την καθυστέρηση! Τώρα αφού έχω καθυστέρηση δεν έρεπε να βγει πιο παχιά; Δεν ξέρω! Σκέφτομαι ότι η έγινε καθυστερημένα η σύλληψη η μήπως κάτι δεν πάει καλά; Δεν ξέρω ειλικρινά!

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Ναι είναι κοκκινωπή απλά πολύ λεπτή! Δηλ έτσι είχε βγει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που είχα κάνει το τεστ πριν την καθυστέρηση! Τώρα αφού έχω καθυστέρηση δεν έρεπε να βγει πιο παχιά; Δεν ξέρω! Σκέφτομαι ότι η έγινε καθυστερημένα η σύλληψη η μήπως κάτι δεν πάει καλά; Δεν ξέρω ειλικρινά!

Ενταξει αν έχει χρώμα δεν νομίζω πως είναι γραμμή εξάτμισης. Βασικά κι εμένα σ' αυτή την εγκυμοσύνη με 3 μερες καθυστέρηση η ταινία ήταν αχνή, το χα Κάνει κι εγώ μεσημερι, καθώς ήμουν σίγουρη ότι δεν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης😂..μάλιστα είχα κι ένα κλασσικό τεστ και το κάνα στο καπάκι και δεν έβγαλε ούτε γραμμή ελέγχου! Για την ιστορία την επόμενη είχα χοριακή 300+ κι ας έβγαινε αχνό το τεστ! Θα σου λεγα αν υπάρχει έστω φαρμακείο πάρε ένα τεστ κλασσικό να κάνεις αύριο μην σε φάει η αγωνία!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Και έμενα της home test ήταν έτσι ! Και ήμουν έγκυος !! Πήγαινε τη Δευτέρα κανέ μια χοριακη !!

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστω πολύ κοριτσια για τις απαντήσεις σας! Έχω ένα τελευταίο να το κάνω αύριο το πρωί με πρωινά ούρα να δω αν θα αλλάξει κάτι στην γραμμή και Δευτέρα θα κάνω σίγουρα χοριακη αν δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι τότε! Προβληματίστηκα βραδιάτικα! Αγχώθηκα όλα μαζί! Και δεν το περίμενα κιόλας κι εγω!

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Ευχαριστω πολύ κοριτσια για τις απαντήσεις σας! Έχω ένα τελευταίο να το κάνω αύριο το πρωί με πρωινά ούρα να δω αν θα αλλάξει κάτι στην γραμμή και Δευτέρα θα κάνω σίγουρα χοριακη αν δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι τότε! Προβληματίστηκα βραδιάτικα! Αγχώθηκα όλα μαζί! Και δεν το περίμενα κιόλας κι εγω!

Σε καταλαβαίνω..κι εγώ έπαθα τέτοιο σοκ που μου πήρε καμιά βδομάδα να το πιστέψω, έκανα σαν να μη συμβαίνει, πιο πολύ λόγω του μη αναμενόμενου! Όπως και να χει εύχομαι να ναι όλα καλά κορίτσι μου!!!🥰

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...