Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Δεν υπάρχει λόγος να αυτομαστιγώνεσαι. Κάθε απόφαση την πήρες κάθε φορά με τα δεδομένα της στιγμής. Δε προχωράει κάθε ζευγάρι μετά από ένα χρόνο προσπαθειών κατευθείαν στην εξωσωματική. Ειδικά αν είχε μια φυσική σύλληψη στην αρχή. Ξέρεις πόσες φορές σκέφτομαι πως έπρεπε να έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη στα 25; Είχα ενδείξεις πως κάτι δε παει καλά αλλά δε πίστευα πως θα έχω πρόβλημα όταν έρθει η ώρα να κάνω παιδί. Να‘μαστε τώρα όμως που προσπαθούμε ήδη 2 χρόνια και με πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και ΑΜΗ στα πατώματα. 
      Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει νόημα να αναλογίζεσαι τι έκανες λάθος, σημασία έχει η προσπάθεια που έκανες ήδη τόσα χρόνια και πως δε το άφησες στην τύχη του. 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλησπεεερα! Για μας είναι λίγο δύσκολες οι τελευταίες εβδομάδες γιατί πάει πρώτη φορά βρεφικό η μικρή και δυσκολευόμαστε με την προσαρμογή, ξεκίνησα κι εγώ δουλειά, οι αποστάσεις μεγάλες και δεν οδηγώ κι αισθάνομαι ότι έχω ήδη εξαντληθεί, γιατί δεν υπάρχει καμία βοήθεια δυστυχώς. Εύχομαι να βρούμε γρήγορα τους ρυθμούς μας γιατί αισθάνομαι ήδη πτώμα και δεν ξέρω πως θα την βγάλω.. από συμπτώματα είμαι καλά, μόνο σήμερα έχω πάλι έντονη ναυτία! Επίσης δεν έχω καθοοοολου ενέργεια..εσείς βρε κορίτσια έχετε?έχω αρχίσει να ανησυχώ Μ αυτό το ζήτημα...

Αχ κουραγιο , έχεις τρέξιμο! Με τη μικρή και την δουλειά που να βρεις και ενεργεια μου λες;; Εγω θελω να μαι ξαπλα πολυ περισσοτερο απ το να μαι έξω 😂😂 

δεν εχω και τοση ενέργεια! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 810
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε Τζένη μου αυτό με απασχολεί, η έλλειψη ενέργειας γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω τόσο κομμάτια μόνιμα...και δεν ξέρω νιώθω πολύ ανεπαρκής... Ξέρω ότι η καθημερινοτητα θα στρώσει σιγά σιγα, όλα θα μπουν σε μια σειρά, αλλά πχ δεν μπορώ να κάνω ούτε δουλειές σπιτιού, ούτε τίποτα..θέλω μόνο να είμαι ξαπλωμένη...

Τι να κάνουμε! Υπομονή! Δεν θέλω να φαίνομαι αχάριστη, αλλά είναι κάτι μέρες που νιώθω έτσι χάλια! Να μαστε καλά θα πω, κι όλα θα γίνουν!

4 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Αχ βρε Τζένη μου αυτό με απασχολεί, η έλλειψη ενέργειας γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω τόσο κομμάτια μόνιμα...και δεν ξέρω νιώθω πολύ ανεπαρκής... Ξέρω ότι η καθημερινοτητα θα στρώσει σιγά σιγα, όλα θα μπουν σε μια σειρά, αλλά πχ δεν μπορώ να κάνω ούτε δουλειές σπιτιού, ούτε τίποτα..θέλω μόνο να είμαι ξαπλωμένη...

Τι να κάνουμε! Υπομονή! Δεν θέλω να φαίνομαι αχάριστη, αλλά είναι κάτι μέρες που νιώθω έτσι χάλια! Να μαστε καλά θα πω, κι όλα θα γίνουν!

Σε νιωθω απόλυτα! Υπομονη και ολα θα γινουν ναι ! Και γω τπτ δεν θελω να κανω μονο να ειμαι ξαπλωμενη .Έχω καταλαβει οτι τωρα χρειαζομαστε ηρεμια και ξεκουραση ! Θα ρθει η ωρα που θα τα κανουμε και ολα με περισσοτερη ενέργεια! 
Να μαστε καλα! Μονο αυτό

• Ευχή 1

On 20/7/2024 at 9:01 ΜΜ, Tzeni38 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης , 6η + & θα ήθελα να βρω κι αλλες κοπελες που βρίσκονται στην ίδια περίοδο με μενα ! Εχω απορίες , συμπτώματα , θα ήθελα να τα συζητήσουμε και να αλληλοστηριχτούμε! Εχω διαβάσει πολλα forum εδω και είναι βοηθητικά 

Καλησπέρα Τζένης. Και εγώ τον Ιούλιο ήμουν στην αρχή. Είναι το πρώτο μου και δεν ξέρω τι μου πολύ γίνεται αχαχαχ θα ήταν πολύ ωραία να βρούμε και άλλες κοπέλες να μοιραστούμε γνώσεις. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Ηρω-νία είπε:

Καλησπέρα Τζένης. Και εγώ τον Ιούλιο ήμουν στην αρχή. Είναι το πρώτο μου και δεν ξέρω τι μου πολύ γίνεται αχαχαχ θα ήταν πολύ ωραία να βρούμε και άλλες κοπέλες να μοιραστούμε γνώσεις. 

Καλησπεεερα! Με το καλό το μωράκι σου! Σε ποια εβδομάδα είσαι?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ έχω ακόμη αναγούλες!!
μια ανακατωσούρα στο στομάχι μετά από κάθε φαγητό (τυχερες σε οσες σταμάτησαν!!🥰🥰🥰🥰)και φυσικά αυτή την κούραση που λέτε κάθε μέρα και πιο έντονα! Αφήστε που έχω γίνει σαν μπαλόνι.. εσείς φουσκώσατε τόσο πολύ; Με είδε η μάνα μου από την κάμερα σήμερα και μου λέει πω πω στον ένατο δεν θα χώρας από τις πόρτες! 

Καλησπέρα! Εμένα ευτυχώς πέρασαν οι αναγουλες αλλά η κούραση καλά κρατεί! Αχ δεν ξέρω εγώ αισθάνομαι ότι έχω φουσκώσει ελάχιστα εχω μια κοιλίτσα η οποία όμως δεν θα λεγα ότι καταλαβαίνει κανείς ότι είναι εγκυμοσύνης, αν δεν με ξέρει. Αλλά έτσι ήμουν και στην πρώτη, να φανταστείς στον 7ο άρχισε να φαίνεται..σιγά βρε που δεν θα χώρας από τις πόρτες...ειδικά σ' αυτή τη φάση όλα αυτά τα πρηξιματα υγρά είναι!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 58 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα! Εμένα ευτυχώς πέρασαν οι αναγουλες αλλά η κούραση καλά κρατεί! Αχ δεν ξέρω εγώ αισθάνομαι ότι έχω φουσκώσει ελάχιστα εχω μια κοιλίτσα η οποία όμως δεν θα λεγα ότι καταλαβαίνει κανείς ότι είναι εγκυμοσύνης, αν δεν με ξέρει. Αλλά έτσι ήμουν και στην πρώτη, να φανταστείς στον 7ο άρχισε να φαίνεται..σιγά βρε που δεν θα χώρας από τις πόρτες...ειδικά σ' αυτή τη φάση όλα αυτά τα πρηξιματα υγρά είναι!

Καλησπέρα κορίτσια! Και μενα εφυγαν τα συμπτωματα και οι αναγουλες! Τρωω κανονικά .  Κοιλιτσα οχι ειμαι πρησμενη μονο , δεν νομιζω οτι θα φανει κατι μεχρι και τον 5ο -6ο . Ειμαι πολυ αδύνατη , θα παρει καιρο να φανεί 

καλα η υπνηλία δεν εχει φύγει! 
να κοιμαμαι ειναι το καλυτερο μου

Γεια σας βρε κορίτσια!! Πώς είστε? Τι κούραση είναι αυτή και αυτός ο μουντός καιρός με κάνει να θέλω να κοιμάμαι όλη μέρα 😂όλη μέρα χασμουριεμαι και είμαι με το ένα μάτι μισοκλειστο! Κορίτσια χτες το βράδυ ένιωσα πρώτη φορά σίγουρα το μωράκι! Τρελάθηκα από χαρά, το περίμενα πως και πως!ελπίζω να ξανακάνει σύντομα την εμφάνιση της!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Γεια σας βρε κορίτσια!! Πώς είστε? Τι κούραση είναι αυτή και αυτός ο μουντός καιρός με κάνει να θέλω να κοιμάμαι όλη μέρα 😂όλη μέρα χασμουριεμαι και είμαι με το ένα μάτι μισοκλειστο! Κορίτσια χτες το βράδυ ένιωσα πρώτη φορά σίγουρα το μωράκι! Τρελάθηκα από χαρά, το περίμενα πως και πως!ελπίζω να ξανακάνει σύντομα την εμφάνιση της!

Αχ αλήθεια ;;;; Και πως ήταν ;;;; Εγώ ακόμα τίποτα :( αλλλα το θέλω τόσο πολυυυυ! τη  Τρίτη θα πάμε να το δουμεεεε . Εσείς ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Tsampi είπε:

Αχ αλήθεια ;;;; Και πως ήταν ;;;; Εγώ ακόμα τίποτα :( αλλλα το θέλω τόσο πολυυυυ! τη  Τρίτη θα πάμε να το δουμεεεε . Εσείς ;

Τώρα στην αρχή το νιώθω σαν μπουρμπουληθρα που σκάει, κάπως έτσι! Είναι νωρίς ακόμα, συνήθως το πρώτο παιδάκι το νιώθεις μετά τη 18η εβδομάδα!κι εγώ πιστεύω πως αν δεν ήξερα την αίσθηση από την πρώτη δεν θα μου πήγαινε καν το μυαλό! 

Εγώ αργώ ακόμα έχω 14/10, αλλά μου είπε ο γιατρός να πάω τον επόμενο μήνα στο νοσοκομείο που θα γεννήσω με το καλό να ανοίξω φάκελο για να μην χρειάζονται αυτά τελευταία στιγμή οπότε λέω να πάω αρχές Οκτώβρη για να το δω και λίγο τότε!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Εγώ επειδή ακριβώς είμαι γεματουλα , δεν φαίνεται τίποτε. Το πολύ πολύ να νομίζουν ότι πήρα 1-2 κιλάκια 

Και εγώ είμαι παχουλή, αλλά η κοιλιά κάνει τούμπα, 🤣🤣🤣 δεν είχα κοιλιά βασικά μπούτια πολλά εγώ, ίσως γι αυτό! 

4 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Αλήθεια το ένιωσες ;;;; Και εγώ θέλω, όπως γράφει και η @Tsampi αλλά έχουμε ακόμη μέχρι την 18η! Δηλαδή μπορεί και τα δικά μας να κλωτσάνε; Αλλά να μην το καταλαβαίνουμε ε; 

3 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Και εγώ την Τρίτη έχω ραντεβού πρωί πρωί ! 

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Και εγώ είμαι παχουλή, αλλά η κοιλιά κάνει τούμπα, 🤣🤣🤣 δεν είχα κοιλιά βασικά μπούτια πολλά εγώ, ίσως γι αυτό! 

Αλήθεια το ένιωσες ;;;; Και εγώ θέλω, όπως γράφει και η @Tsampi αλλά έχουμε ακόμη μέχρι την 18η! Δηλαδή μπορεί και τα δικά μας να κλωτσάνε; Αλλά να μην το καταλαβαίνουμε ε; 

Και εγώ την Τρίτη έχω ραντεβού πρωί πρωί ! 

Αχ κοριτσια και γω το ιδιο σκεφτομαι! Ποτε θα ρθει η ωρα να το νιώσω & τι θα καταλάβω!! Περναει ο καιρος , θα γίνει και αυτό! Εγω εχω γιατρό την άλλη παρασκευή να δω το μωρακι και μετα στην β επιπέδου με το καλό 

13 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Όλη μερα χασμουριέμαι και θελω να κοιμηθω! Γεγονός 

αχ αντε να ρθει η ώρα να σου πούμε και μεις την εμπειρία μας με το τι νιώσαμε 🫠🫠

• Μου αρέσει 2

@Stef91ναι ναι κλωτσάνε, αλλά είναι τόσο ανεπαίσθητο ακόμα που δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε καλά!  Πάντως την ένιωσα και χτες το βράδυ, μια φορά ,αλλά όσο ήμουν ξαπλωμένη και ήρεμη!

Άντε κορίτσια μου να τα νιώσετε κι εσείς σύντομα τα μωράκια, όσο να ναι όταν αρχίσεις να το νιώθεις αισθάνεσαι Κ μια ασφάλεια παραπάνω! 

Αααα επίσης βρε κορίτσια πως κοιμάστε? Εξακολουθώ να κοιμάμαι μπρούμυτα, αλλά νομίζω ότι πλέον είναι λίγο ενοχλητικό και μάλλον πρέπει να αλλάξω στάση..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...