-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:
Είναι δύσκολος ο φυσικός κύκλος θέλει υπομονή. Ξέρω κοπέλα που μάζευε επί 5 χρόνια γιατί εκτός απτήν χαμηλή αμη υπήρχε Κ κληρονομικό νόσημα οπότε έπρεπε να μαζέψει παραπάνω από 10 βλαστοκυστες ώστε να εξασφαλίσει Κ τον προεμφυτικο να βρεθεί υγιές έμβρυο. Κύκλο χωρίς φάρμακα δεν είχε καθόλου .
Θέλει υπομονή Κ επιμονή. Κ φυσικά να δοκιμάσεις ότι μπορείς . Κάθε εξέταση που κάνεις πλησιάζεις όλο Κ πιο κοντά. Αυτά δεν χρειάζετε να τα πολύ ρωτάς απλά κάνεις την εξέταση Κ αποκλείσεις πιθανότητες .
Επίσης γενικά σαν συμβουλή εμβρυομεταφορες κάνε πιο κοντά στο καλοκαίρι ο οργανισμός γενικά είναι πιο διαθέσιμος είναι η πιο φυσική επιλογή αναπαραγωγής . Δεν ταλαιπώρησε από ιώσεις ο οργανισμός είναι σε καλύτερη κατάσταση Κ υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία .
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.Πριν από περίπου ένα χρόνο η ΑΜΗ μου ήταν 0,4. Δε την έχω μετρήσει εκ τότε, δεν έχει νόημα. Δε ξέρω πόσο καιρό έχω ακόμα να μαζεύω δηλαδή. Έχω μαζέψει μια λίστα ερωτήσεων για τον γιατρό και πρέπει να κάτσω να σκεφτώ αν έχει νόημα να ψάξω άλλον ή να συνεχίσω με τον ίδιο. Δε ξέρω ποιο είναι το σημείο που θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι τη δωρεά ωαρίων. Δεν νιώθω ακόμα έτοιμη να το σκεφτώ. Απλά τώρα πρέπει να περιμένω να κάνω το ραντεβού μαζί του μετά τις γιορτές.
Η κοπέλα που μου ανέφερες τελικά τα κατάφερε;
Πίστευα πως λόγω ηλικίας θα είχα πιο πολλές πιθανότητες στην ετ.
-
Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help
-
Θέματα
-
- 7.013 απαντήσεις
- 885.344 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 122.727 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.148.203 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 35.937 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.159 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.013 απαντήσεις
- 885.344 εμφανίσεις
-
- 442 απαντήσεις
- 20.468 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 165 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 61
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 909 απαντήσεις
- 44.457 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 720 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 206 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 135 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 379 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 251 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 142 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα