-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 24 λεπτά , Xristina96 είπε:
Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα.
γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές.
μετράει στην εξέλιξη.Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο.
Κορίτσι μου γλυκό. Ψάχνουμε το 1 τέλειο ωάριο με το 1 τέλειο σπερματοζωάριο. Θα γίνει!!!
Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε σεξ! Συγνώμη αν το λέω ωμά.Αν δεν έχετε άλλο θέμα τότε και η φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται!
Θα βρεθεί άραγε ποτέ το καλό το σπερματοζωάριο ; Δεν ξέρω έχω αρχίσει να άπελπιζομαι …
εννοείται πως προσπαθούμε και μόνοι μας αλλά μετά από 4 χρόνια το θεωρώ απίαστο όνειρο ….εδώ δεν συμβαίνει ούτε με εξωσωματική ….
-
Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help
-
Θέματα
-
- 7.075 απαντήσεις
- 889.314 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 123.019 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.148.830 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 35.995 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.370 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.074 απαντήσεις
- 889.314 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 34 εμφανίσεις
-
- 460 απαντήσεις
- 21.310 εμφανίσεις
-
- 28.246 απαντήσεις
- 3.502.498 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 62
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 920 απαντήσεις
- 44.960 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 449 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 905 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 290 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 205 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 459 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα