Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , anemonii είπε:

Κορίτσια, να σας ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί, όταν κάνουμε ετ με κατεψυγμένα γίνεται απόψυξη μόνο αυτών που θα μεταφέρουμε ή περισσότερων; Γιατί μου έλεγε μια φίλη για μια συναδελφισσα της που είχε αρκετα έμβρυα και της αποψυξανε τα μισά για να δουν ποια δύο έχουν την καλύτερη δυναμική, της τα μετέφεραν και τα υπόλοιπα ουσιαστικά καταστράφηκαν. Και της έμειναν τα άλλα μισά για 2η ετ. Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι καλα εγώ ή η φίλη μου. Έτσι είναι η διαδικασία; 

Καλησπέρα και σε σένα! Όσα έμβρυα βάλεις,τόσα θα βγάλουν από την κατάψυξη και γίνεται το πρωί της ίδιας μέρας.Κοιταζουν τις αξιολογήσεις των εμβρύων μερικές μέρες πρίν και σου λένε ποια είναι τα πιο κατάλληλα για να μεταφερθούν.Υπαρχει συνεχής ενημέρωση, τουλάχιστον στο κέντρο που ήμουν εγώ.Καλη επιτυχία 🥰 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Κορίτσια μου εγώ γέννησα εχθές ένα όμορφο μπουμπουκάκι! 2 ωριτσες μου πήρε, δεν το περίμενα! Τώρα προσπαθούμε να θηλάσουμε! Με το καλό σε όλες εύχομαι με έναν πόνο που λένε ! 🥰 Όσο για τον πόνο όσα σχόλια πρόλαβα να διαβάσω, συμφωνώ με την @mama_katerinas, ολες οι μέθοδοι έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους! Επισης, και εγώ με πρόκληση θα πήγαινα αλλά μετά από την κολπική εξέταση και ένα μασάζ με Κρέμα ξεκίνησαν όλα, τους έλεγα γεννάω και δεν με πίστευαν οι γιατροί! Μέχρι που είδαν μέσα σε ένα τέταρτο διαστολή από το 6 στο 10 μπαμ μπαμ! Δεν θα πω δεν είναι τίποτα ο φυσιολογικός, νιώθεις αρκετά αλλά νομίζω είμαστε και κατασκευασμένες γι αυτό! Με επισκληρίδειο πιστεύω όλα θα είναι καλύτερα, εγω δεν πρόλαβα αλλιώς θα έκανα! 

Να σας ζήσει!! Υγεια !! Να τη χαίρεστε!! Με το καλό όλα ! 😍

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Κορίτσια μου εγώ γέννησα εχθές ένα όμορφο μπουμπουκάκι! 2 ωριτσες μου πήρε, δεν το περίμενα! Τώρα προσπαθούμε να θηλάσουμε! Με το καλό σε όλες εύχομαι με έναν πόνο που λένε ! 🥰 Όσο για τον πόνο όσα σχόλια πρόλαβα να διαβάσω, συμφωνώ με την @mama_katerinas, ολες οι μέθοδοι έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους! Επισης, και εγώ με πρόκληση θα πήγαινα αλλά μετά από την κολπική εξέταση και ένα μασάζ με Κρέμα ξεκίνησαν όλα, τους έλεγα γεννάω και δεν με πίστευαν οι γιατροί! Μέχρι που είδαν μέσα σε ένα τέταρτο διαστολή από το 6 στο 10 μπαμ μπαμ! Δεν θα πω δεν είναι τίποτα ο φυσιολογικός, νιώθεις αρκετά αλλά νομίζω είμαστε και κατασκευασμένες γι αυτό! Με επισκληρίδειο πιστεύω όλα θα είναι καλύτερα, εγω δεν πρόλαβα αλλιώς θα έκανα! 

Μααα τι τέλεια νέα!!! Να σου ζησει κοπέλα μου !!! Καλή ανατροφή !!❤️

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Πώς είστε κορίτσια μου; Πώς νιώθετε ;; 

Καλημερα! Εγω καλά 

αγχος και αγωνία για την Τρίτη που εχω τη γέννα.. είναι τοσο κοντά πια! Εσυ πες μας πως εισαι;;  Ολα καλα; Πως τα πατε;

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους! Βρίσκομαι στον 3ο μήνα της κύησης. Σχεδόν τα πάντα μου φαίνονται πρωτόγνωρα! Σχεδόν από την ημέρα που έκανα το τεστ και βγήκε θετικό, έχω μπούκωμα στη μύτη. Αντιμετωπίσατε κάτι αντίστοιχο;

@Stef91 μου καλημέρα! Τι κάνει η μπεμπουλα? Φαντάζομαι θα γυρίσατε και στο σπίτι! Πώς τα πάτε?

Εγώ απλά περιμένω, είμαι μια χαρά ,δεν έχω τίποτα! Για να δούμε!

πρίν από 14 λεπτά , Fani1994 είπε:

Καλημέρα σε όλους! Βρίσκομαι στον 3ο μήνα της κύησης. Σχεδόν τα πάντα μου φαίνονται πρωτόγνωρα! Σχεδόν από την ημέρα που έκανα το τεστ και βγήκε θετικό, έχω μπούκωμα στη μύτη. Αντιμετωπίσατε κάτι αντίστοιχο;

Καλημέρα κορίτσι μου! Με το καλό το μωρό σου! Το είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το μπούκωμα! Έκανα απλά πλύσεις με φυσιολογικό ορό. Εξαφανίστηκε στο 2ο τρίμηνο και επανήλθε στον 9ο μήνα. 

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τις πληροφορίες! 
Έχω δοκιμάσει πλύσεις με physiomer αλλά δεν μπορώ να πω ότι ανακουφίστηκα πραγματικά. 
Ο γιατρός από την άλλη μου είπε να βάζω άφοβα ρινικά σπρέι τύπου ρονάλ ή ντεξαρίνα, αλλά προσωπικά είμαι λιγάκη επιφυλακτική με αυτά τα σκευάσματα. 
Ελπίζω να μειωθεί κάπως στο 2ο τρίμηνο!

πρίν από 35 λεπτά , Fani1994 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τις πληροφορίες! 
Έχω δοκιμάσει πλύσεις με physiomer αλλά δεν μπορώ να πω ότι ανακουφίστηκα πραγματικά. 
Ο γιατρός από την άλλη μου είπε να βάζω άφοβα ρινικά σπρέι τύπου ρονάλ ή ντεξαρίνα, αλλά προσωπικά είμαι λιγάκη επιφυλακτική με αυτά τα σκευάσματα. 
Ελπίζω να μειωθεί κάπως στο 2ο τρίμηνο!

Το ντεξαρινα πρόσεχε το γιατί έχει κορτιζόνη! Όχι παραπάνω από 2-3 μέρες !!! Καλή εγκυμοσθνη!!εγω το έχω τώρα στον 9ο κι βάζω λίγο πιο πάνω το μαξιλάρι όταν ξαπλώνω ..

Καλησπέρα κορίτσια! Καλή Σαρακοστή! Πώς είστε? @Tzeni38 μου μπήκα να σου ευχηθώ για αύριο! Να πάνε όλα καλά και να χεις μια όμορφη εμπειρία τοκετού! Αύριο θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου!!! Θα περιμένουμε νέα σου όταν μπορέσεις!

Άντε @Tsampi και στα δικά μας τώρα! Πότε έχεις γιατρό?

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Καλή Σαρακοστή! Πώς είστε? @Tzeni38 μου μπήκα να σου ευχηθώ για αύριο! Να πάνε όλα καλά και να χεις μια όμορφη εμπειρία τοκετού! Αύριο θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου!!! Θα περιμένουμε νέα σου όταν μπορέσεις!

Άντε @Tsampi και στα δικά μας τώρα! Πότε έχεις γιατρό?

Καλή Σαρακοστή ! Αχ σ ευχαριστώ πολύ ! Ήρθε η ώρα να τον δω! Έχω αγωνία ! Οταν μπορέσω θα σας στείλω ! Αντε και σεις τωρα να παίρνετε σειρά ! Να γράφετε και σεις τα νεα σας ! Θα τα βλεπω 

• Ευχή 1

1 ώρα πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλή Σαρακοστή ! Αχ σ ευχαριστώ πολύ ! Ήρθε η ώρα να τον δω! Έχω αγωνία ! Οταν μπορέσω θα σας στείλω ! Αντε και σεις τωρα να παίρνετε σειρά ! Να γράφετε και σεις τα νεα σας ! Θα τα βλεπω 

Η ώρα η καλή και η ευλογημένη να γνωριστείτε κορίτσι μου !! Με κανένα πόνο εύχομαι !!! 

ναιιι εμείς μείναμε !! Ανυπομονώ και φοβάμαι χαχα! Αύριο έχω!! Εσυ;;

1 hour ago, Tsampi είπε:

Η ώρα η καλή και η ευλογημένη να γνωριστείτε κορίτσι μου !! Με κανένα πόνο εύχομαι !!! 

ναιιι εμείς μείναμε !! Ανυπομονώ και φοβάμαι χαχα! Αύριο έχω!! Εσυ;;

Κι εγώ το ίδιο, όσο περνούν οι μερες μου έρχεται και το άγχος και ο φόβος! Την Πέμπτη θα πάω, να δούμε πως πάμε και πως θα πορευτούμε! Θα περιμένω και δικά σου νέα αύριο!

18 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Κι εγώ το ίδιο, όσο περνούν οι μερες μου έρχεται και το άγχος και ο φόβος! Την Πέμπτη θα πάω, να δούμε πως πάμε και πως θα πορευτούμε! Θα περιμένω και δικά σου νέα αύριο!

Καλησπέρα !! 
μ πήγα στον γιατρό , μου βρήκε διαστολή 2! 
αυριο μπαίνω στο μαιευτήριο!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...