Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είμαι σε μεγάλη επαρχιακή πόλη, η κλινική μου όπως και το κέντρο ανήκουν στον όμιλο ΙΑΣΩ αλλά στην Αθήνα οι τιμές είναι λίγο παραπάνω τσιμπημένες. Δύο έμβρυα είχα κ εγώ από την πρώτη διέγερση. Δεν είχα την ανταπόκριση που περίμενε ο γιατρός μου, αυτό μου το είπε από την πρώτη στιγμή. Να δω τώρα τι σχέδιο έχει. Περιμένω να δω κάτι διαφορετικό, ίσως να με πάει και στα ίδια, θα ξέρω την Τεταρτη. Οπότε στον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσω ξανά την διαδικασία της διέγερσης και ας ελπίσουμε να πάει έστω λίγο καλύτερα αυτή τη φορά. 🤞

Πραγματικά έτσι όπως τα λες δεν βγαίνουν τα νούμερα στατιστικά. Και ο άντρας μου δλδ αυτό λέει, είναι σαν να κάναμε επαφές εκείνο τον μήνα (της διέγερσης) και απλά να μην ήταν οι συνθήκες κατάλληλες. Εμένα αυτό που με χάλασε περισσότερο ήταν που ενώ είχαμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα και έφτασαν 3 ημερών μετά το χάσαμε το πανηγύρι και έμειναν δύο μέτρια. Δεν ξέρω αν φταίνε τα ωάρια, το σπερμα ή αν απλά είμασταν τόσο άτυχοι! 

Να δείτε το σπέρμα ξανά οπωσδήποτε κορίτσι δεν πιστεύω να έφταιγαν όλα σου τα ωάριο ,κρίμα και ήταν καλό νούμερο το 7...

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλό @mama_katerinas 🥰! Και εγώ στο περπάτημα, έχετε δίκιο κορίτσια! Σαν να πετρώνει η κοιλιά μου και να με τραβάει μπροστά! Για κιλά το αφήνω γιατί έβαλα αρκετούτσικα! 12 μέχρι τώρα! 

• Μου αρέσει 2

ΟΚορίτσια να σας ρωτήσω κάτι, έχουν σκουρυνει οι θηλές σας και η ευαίσθητη περιοχή; Κοίταξα σήμερα λίγο από κάτω και τρόμαξα. Οι θηλές οκ το θυμάμαι κι από την προηγούμενη, αλλά από κάτω δεν θυμάμαι να ήταν ετσι

πρίν από 22 λεπτά , mama_katerinas είπε:

ΟΚορίτσια να σας ρωτήσω κάτι, έχουν σκουρυνει οι θηλές σας και η ευαίσθητη περιοχή; Κοίταξα σήμερα λίγο από κάτω και τρόμαξα. Οι θηλές οκ το θυμάμαι κι από την προηγούμενη, αλλά από κάτω δεν θυμάμαι να ήταν ετσι

Οι θηλές και μένα! Αλλα από κάτω δεν είδα! Σκουραίνει ;; Νιώθω απλά ότι είναι πιο ευαίσθητο.. 

πρίν από 51 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Οι θηλές σκούρυναν και μένα. Από κάτω ούτε εγώ έχω δει!!! Όλα καλά θα πάνε αύριο!!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Stef91 είπε:

Οι θηλές και μένα! Αλλα από κάτω δεν είδα! Σκουραίνει ;; Νιώθω απλά ότι είναι πιο ευαίσθητο.. 

Ναι δεν ξέρω κι εγώ δεν είχα ξανακοιταξει κι αισθανομουν κάτι σαν μούδιασμα γι'αυτό έβαλα να δω τι γίνεται και μου έκανε εντύπωση!θα ρωτήσω αύριο τον γιατρο!

12 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Ναι δεν ξέρω κι εγώ δεν είχα ξανακοιταξει κι αισθανομουν κάτι σαν μούδιασμα γι'αυτό έβαλα να δω τι γίνεται και μου έκανε εντύπωση!θα ρωτήσω αύριο τον γιατρο!

Πήγατε για ντομπλερ; Πώς πήγε ; 

Καλημέρα! Ναι ναι πήγαμε, όλα καλά, είναι 2320 η μπεμπουλα 33+2. Θα βγει μεγαλούτσικη μου είπε. Την βγάζει γύρω στα 3800 αν φτάσω στις 39 εβδομάδες. Με το κεφαλάκι κάτω και ζωηροτατη!σήμερα είδαμε και ξεκάθαρα το προσωπάκι της, είναι ίδια με την κόρη μου, ολόιδια και με μπόλικο μαλλάκι!😍😍😍

• Μου αρέσει 3
  • Λουλούδια 1

Γεια σας κοριτσια! Ολα καλα και μεις .. απο βαρος εχω μεινει στα ιδια , ειμαι 54 κιλα 

η κοιλια μεγαλωνει τοσο πια και ολοι με ρωτανε ποτε γενναω 😂😂 η μεση μου ειναι χαλια εμενα απ το βαρος και εννοειται εχω δυσκολια στο περπατημα 

να μαστε ολες καλα και θα τα καταφερουμε για τα μπεμπακια μας! Κοντεουμε 

οι θηλες σκληρες και πονο τώρα ναι , απο κατω δν εχω καποια ενοχληση

• Μου αρέσει 2

22 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλημέρα! Ναι ναι πήγαμε, όλα καλά, είναι 2320 η μπεμπουλα 33+2. Θα βγει μεγαλούτσικη μου είπε. Την βγάζει γύρω στα 3800 αν φτάσω στις 39 εβδομάδες. Με το κεφαλάκι κάτω και ζωηροτατη!σήμερα είδαμε και ξεκάθαρα το προσωπάκι της, είναι ίδια με την κόρη μου, ολόιδια και με μπόλικο μαλλάκι!😍😍😍

Τι ωραία!! 🙂 μπράβο! Κορίτσια και εγώ το είδα πρώτη φορά, είναι όντως μαγικό, νιώθεις μια ανυπομονησία να την πιάσεις στα χέρια σου! 

με τον ύπνο πώς πάτε; Εγώ έχω πόνο, που είπε και η @Tzeni38 στην μέση αλλά και ψηλά στην πλάτη! Τα βράδια ζορίζομαι λίγο.. και άρχισα ελαφρώς να σκέφτομαι τον τοκετό 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Stef91 είπε:

Τι ωραία!! 🙂 μπράβο! Κορίτσια και εγώ το είδα πρώτη φορά, είναι όντως μαγικό, νιώθεις μια ανυπομονησία να την πιάσεις στα χέρια σου! 

με τον ύπνο πώς πάτε; Εγώ έχω πόνο, που είπε και η @Tzeni38 στην μέση αλλά και ψηλά στην πλάτη! Τα βράδια ζορίζομαι λίγο.. και άρχισα ελαφρώς να σκέφτομαι τον τοκετό 

Εγω υπαρχουν μερες που δν κοιμαμαι! Εχω προβλημα με τον υπνο.. σκεφτομαι και τον τοκετό οπως εσυ! Ειναι το αγχος;; Ειναι που κουνιέται;; Εχω δυσκολια 

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εγώ ζοριζομαι με τον ύπνο, δεν βολεύομαι κι επίσης καταλαβαίνω ότι έχω άγχος για τον τοκετό. Όχι τόσο για τον τοκετό ως διαδικασία όσο για το αν έρθει ξαφνικά και είμαι μόνη ή ακόμα χειρότερα μόνη με το παιδί. Έχετε συζητήσει καθόλου με τους γιατρούς σας για αυτό το θέμα?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εγώ ζοριζομαι με τον ύπνο, δεν βολεύομαι κι επίσης καταλαβαίνω ότι έχω άγχος για τον τοκετό. Όχι τόσο για τον τοκετό ως διαδικασία όσο για το αν έρθει ξαφνικά και είμαι μόνη ή ακόμα χειρότερα μόνη με το παιδί. Έχετε συζητήσει καθόλου με τους γιατρούς σας για αυτό το θέμα?

Προς το παρον δν εχω συζητησει τπτ.. εχω γιατρο 30/01 παλι να δουμε το βαρος και το μωρο 

αλλα γενικα μου λεει υπομονη ! 6 βδομαδες ειναι θα περασουν .  Τωρα και με το βαρος και το αγχος πως να κοιμηθουμε ;; Δυσκολο

Και εγώ το βράδυ ζορίζομαι αρκετά! Και να κοιμηθώ και να γυρίσω πλευρό! Ωστόσο έχω αρχίσει να τον νιώθω λιγότερο , ίσως έχει μειωθεί ο χώρος του!! Το είπα στο γιατρό μ είπε είναι λογικό!! Κάποια στιγμή εγώ τον ρώτησα για τον τοκετό μ είχε πει είναι νωρίς ακομα! Επόμενο ραντεβού στις 4/2 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Tsampi είπε:

Και εγώ το βράδυ ζορίζομαι αρκετά! Και να κοιμηθώ και να γυρίσω πλευρό! Ωστόσο έχω αρχίσει να τον νιώθω λιγότερο , ίσως έχει μειωθεί ο χώρος του!! Το είπα στο γιατρό μ είπε είναι λογικό!! Κάποια στιγμή εγώ τον ρώτησα για τον τοκετό μ είχε πει είναι νωρίς ακομα! Επόμενο ραντεβού στις 4/2 

Άστα! Το γύρισμα γίνεται σε 3 κινήσεις χαχα..

Εγώ ρώτησα για τον τοκετό..ειπε ε στις  38 εβδομάδες..αλλά θα το δούμε και τώρα που θα με βλέπει κάθε εβδομάδα..

3/2  εμείς.. μαζί θα πηγαίνουμε  τώρα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...