Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είμαι σε μεγάλη επαρχιακή πόλη, η κλινική μου όπως και το κέντρο ανήκουν στον όμιλο ΙΑΣΩ αλλά στην Αθήνα οι τιμές είναι λίγο παραπάνω τσιμπημένες. Δύο έμβρυα είχα κ εγώ από την πρώτη διέγερση. Δεν είχα την ανταπόκριση που περίμενε ο γιατρός μου, αυτό μου το είπε από την πρώτη στιγμή. Να δω τώρα τι σχέδιο έχει. Περιμένω να δω κάτι διαφορετικό, ίσως να με πάει και στα ίδια, θα ξέρω την Τεταρτη. Οπότε στον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσω ξανά την διαδικασία της διέγερσης και ας ελπίσουμε να πάει έστω λίγο καλύτερα αυτή τη φορά. 🤞

Πραγματικά έτσι όπως τα λες δεν βγαίνουν τα νούμερα στατιστικά. Και ο άντρας μου δλδ αυτό λέει, είναι σαν να κάναμε επαφές εκείνο τον μήνα (της διέγερσης) και απλά να μην ήταν οι συνθήκες κατάλληλες. Εμένα αυτό που με χάλασε περισσότερο ήταν που ενώ είχαμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα και έφτασαν 3 ημερών μετά το χάσαμε το πανηγύρι και έμειναν δύο μέτρια. Δεν ξέρω αν φταίνε τα ωάρια, το σπερμα ή αν απλά είμασταν τόσο άτυχοι! 

Να δείτε το σπέρμα ξανά οπωσδήποτε κορίτσι δεν πιστεύω να έφταιγαν όλα σου τα ωάριο ,κρίμα και ήταν καλό νούμερο το 7...

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια ! Ευχομαι να ειστε ολες καλα! Εμεις καναμε το doppler το πρωι ! Ειδαμε τον μπέμπη , είμαστε 1,700 με το κεφάλι προς τα κατω .. ολα ήταν εντάξει και το αμνιακο στα ανώτερα φυσιολογικά 

εσεις τι γίνεστε;; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλημερα κοριτσια ! Ευχομαι να ειστε ολες καλα! Εμεις καναμε το doppler το πρωι ! Ειδαμε τον μπέμπη , είμαστε 1,700 με το κεφάλι προς τα κατω .. ολα ήταν εντάξει και το αμνιακο στα ανώτερα φυσιολογικά 

εσεις τι γίνεστε;; 

Καλησπεραα!! Καλή χρονιά να έχουμε !! Και εμείς το κάναμε σήμερα !! 1630 ο μπέμπης κι εμείς με το κεφάλι προς τα κάτω 

• Μου αρέσει 2

On 5/1/2025 at 1:52 ΜΜ, dimitra91 είπε:

Γεια σας! Δεν έγραψα από την αρχή αλλά σας παρακολουθούσα ανά διαστήματα... Είμαι στην 35+3 αισίως κι ευτυχώς, στη β επιπέδου βρέθηκε ο τράχηλος να έχει μειωθεί σημαντικά οπότε πέρασα ένα δίμηνο αγωνίας... Πέρασε και η 32 εβδομάδα οπότε μου είπε ο γιατρός ότι τώρα δε φοβόμαστε, χαλάρωσα κι όλα έβαιναν καλώς... Μέχρι που... μας έκλεψαν το αυτοκίνητο... Πέρασα μια μεγάλη απογοήτευση, πονούσε μόνιμα η κοιλιά μου, είχα συσπάσεις και φοβήθηκα τόσο πολύ μήπως η θλίψη μου κάνει κακό στο μωρό... Τώρα κάπως το έχω διαχειριστεί αλλά το διάστημα της στενοχώριας σκέφτομαι και απορώ πώς μπορεί να έχει επηρεάσει τη μικρούλα...

Μη σκέφτεσαι  έτσι.. σε μια εγκυμοσύνη  δε θα είναι  όλα ρόδινα.. θα υπάρχουν και χαρές..και λύπες... αντε πλησιάζεις!!! Με το καλό!!!

9 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

εσεις τι γίνεστε;; 

Οοο μπράβο μαμά και γιος!! Πόσο είσαι σήμερα  που κανατε το doppler?

Εγώ 31+3 σήμερα.. και μάλλον αρρωστήσα...τώρα πόσο θα δούμε.. 

Εμείς 16 έχουμε το dopler...

6 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Καλησπεραα!! Καλή χρονιά να έχουμε !! Και εμείς το κάναμε σήμερα !! 1630 ο μπέμπης κι εμείς με το κεφάλι προς τα κάτω 

Οο μπραβοοο  μαμά και γιος!!! 31+3 σήμερα σωστά?? Πως ήταν η εμπειρία  του dopler..εγώ ανυπομονώ.. 

8 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Μη σκέφτεσαι  έτσι.. σε μια εγκυμοσύνη  δε θα είναι  όλα ρόδινα.. θα υπάρχουν και χαρές..και λύπες... αντε πλησιάζεις!!! Με το καλό!!!

Οοο μπράβο μαμά και γιος!! Πόσο είσαι σήμερα  που κανατε το doppler?

Εγώ 31+3 σήμερα.. και μάλλον αρρωστήσα...τώρα πόσο θα δούμε.. 

Εμείς 16 έχουμε το dopler...

Οο μπραβοοο  μαμά και γιος!!! 31+3 σήμερα σωστά?? Πως ήταν η εμπειρία  του dopler..εγώ ανυπομονώ.. 

καλημέρα και περαστικά ! Μεχρι τις 16 θα είσαι εντάξει.. η αληθεια ειναι οτι κυκλοφορούν ολα αυτη τη περίοδο , θέλει προσοχή . Είμαι 31+2 

τωρα ανα 15 μερες γιατρό γραφείο και καρδιοτοκογράφημα

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

καλημέρα και περαστικά ! Μεχρι τις 16 θα είσαι εντάξει.. η αληθεια ειναι οτι κυκλοφορούν ολα αυτη τη περίοδο , θέλει προσοχή . Είμαι 31+2 

Ναιι 31+3!! 
Ηταν τέλειο ΓιΤι είδαμε και το προσωπάκι του στο 3D

και εγώ ήμουν άρρωστη περίπου 2 εβδομάδες με ιώσεις . Προχθές είχα φοβερό πόνο στα δόντια ! Φοβόμουν για το χειρότερο. Τελικά πήγα στην οδοντίατρο και έχω ουλίτιδα!! Μ είπε εινει φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη !! Με το καλό και εσείς στο dobbler !!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Χαίρομαι που όλα κυλούν όμορφα! Μπήκαμε πια στην τελική ευθεία!  @finallytheend κι εγώ είμαι άρρωστη τις τελευταίες μέρες και πραγματικά απορώ πως...έχω έντονη καταρροή, βήχα και έκανα και 2 μέρες πυρετό μέχρι 38.6. όλα τα τεστ αρνητικά! Ελπίζω να περάσει σύντομα. Εμείς έχουμε κλείσει την εξέταση για 20/1, γιατί θα φύγουμε για ένα ταξιδακι το Σάββατο. Ελπίζω να χω συνέλθει!

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλησπέρα! ευχαριστω!! ναι ετσι λεω και εγω..μεχρι 16..αν και δεν βγαινω θετικη σε κατι..ειναι σα να κρυωσα.. ε βγηκα λιγο παραπανω τις γιορτες..βγηκαν και αυτοι που ηταν μεσα στο σπιτι... ειπα δε ξαναβγαινω χαχα

3 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Ναιι 31+3!! 
Ηταν τέλειο ΓιΤι είδαμε και το προσωπάκι του στο 3D

και εγώ ήμουν άρρωστη περίπου 2 εβδομάδες με ιώσεις . Προχθές είχα φοβερό πόνο στα δόντια ! Φοβόμουν για το χειρότερο. Τελικά πήγα στην οδοντίατρο και έχω ουλίτιδα!! Μ είπε εινει φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη !! Με το καλό και εσείς στο dobbler !!

ωωχ και εσυ αρρωστη ησουν ε?  πως το περασες? τα δοντια τα φοβαμαι και εγω..προς το παρον καλα κραταω..

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;; 
έχετε ξεκινήσει να παίρνετε πράγματα για το μωρό; 
Έχουμε ξεκινήσει δειλά δειλά να βλέπουμε καρότσια κούνιες …και η μαμά μου λέει σιγά σιγά να αγοράζουμε γι το μωρό για να πλένουμε …ποια είναι η γνώμη σας;είναι πολύ νωρίς ;

πρίν από 59 λεπτά , Tsampi είπε:

Έχουμε ξεκινήσει δειλά δειλά να βλέπουμε καρότσια κούνιες …και η μαμά μου λέει σιγά σιγά να αγοράζουμε γι το μωρό για να πλένουμε …ποια είναι η γνώμη σας;είναι πολύ νωρίς ;

Καλημέρα καλημερα! Πως είσαι? Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις κούνια καρότσι, γιατί πολλά δεν είναι ετοιμοπαραδοτα και ίσως αργήσουν! Τώρα σχετικά με τα ρούχα, εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος ακόμα! Εγώ λέω να ξεκινήσω τον άλλο μήνα. Αν το σκεφτείς δεν θα σου πάρει πάνω από μια βδομάδα να τα πλύνεις, να τα σιδερωσεις και να τα τακτοποιήσεις! Εγώ δεν θέλω να τα κάνω νωρίς γιατί μετά θα με πιάσει η τρέλα ότι δεν είναι καθαρά και θα τα ξαναπλυνω😂😂😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλημέρα καλημερα! Πως είσαι? Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις κούνια καρότσι, γιατί πολλά δεν είναι ετοιμοπαραδοτα και ίσως αργήσουν! Τώρα σχετικά με τα ρούχα, εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος ακόμα! Εγώ λέω να ξεκινήσω τον άλλο μήνα. Αν το σκεφτείς δεν θα σου πάρει πάνω από μια βδομάδα να τα πλύνεις, να τα σιδερωσεις και να τα τακτοποιήσεις! Εγώ δεν θέλω να τα κάνω νωρίς γιατί μετά θα με πιάσει η τρέλα ότι δεν είναι καθαρά και θα τα ξαναπλυνω😂😂😂

Έχεις δίκιο!! Και έμενα με βλέπω να τα ξανα πλένω αν έρθουν από τώρα στο σπιτι 😂😂

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Tsampi είπε:

Έχεις δίκιο!! Και έμενα με βλέπω να τα ξανα πλένω αν έρθουν από τώρα στο σπιτι 😂😂

Ναι μωρέ υπάρχει χρόνος. Ειδικά για εσάς που είστε πρωτότοκες είναι σχεδόν απίθανο να γεννήσετε πριν την 39η εβδομάδα, αφού όλα είναι καλά. Οπότε ποιος ο λόγος; Βέβαια κι εμένα όλοι μου λένε να ξεκινήσω, αλλά ούτε καν! Στην μεγάλη μου κορη έτσι έκανα, τα είχα αγοράσει και πλύνει όλα από τον 7ο, 8ο μήνα, τα είχα στήσει και γινόταν ένας πανικός.  Τελικά και τα ρούχα έπλενα τελευταιες μέρες ξανά από την αρχή και γέννησα λίγες μέρες πριν την ΠΗΤ. Οπότε διπλός κόπος, άδικα!

Σε αυτή την εγκυμοσύνη με έχει πιάσει με την τακτοποίηση και την καθαριότητα. Δεν ξέρω γιατί αλλά από τότε που βγήκα σε άδεια μου φαίνεται το σπίτι συνέχεια ακατάστατο και βρώμικο και κάθομαι όλη μερα και καθαρίζω😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

1 ώρα πρίν, mama_katerinas είπε:

Ναι μωρέ υπάρχει χρόνος. Ειδικά για εσάς που είστε πρωτότοκες είναι σχεδόν απίθανο να γεννήσετε πριν την 39η εβδομάδα, αφού όλα είναι καλά. Οπότε ποιος ο λόγος; Βέβαια κι εμένα όλοι μου λένε να ξεκινήσω, αλλά ούτε καν! Στην μεγάλη μου κορη έτσι έκανα, τα είχα αγοράσει και πλύνει όλα από τον 7ο, 8ο μήνα, τα είχα στήσει και γινόταν ένας πανικός.  Τελικά και τα ρούχα έπλενα τελευταιες μέρες ξανά από την αρχή και γέννησα λίγες μέρες πριν την ΠΗΤ. Οπότε διπλός κόπος, άδικα!

Σε αυτή την εγκυμοσύνη με έχει πιάσει με την τακτοποίηση και την καθαριότητα. Δεν ξέρω γιατί αλλά από τότε που βγήκα σε άδεια μου φαίνεται το σπίτι συνέχεια ακατάστατο και βρώμικο και κάθομαι όλη μερα και καθαρίζω😂

Καλημερα σε όλες και καλή 32η εβδομάδα! 
περναει ο καιρος κοριτσια ! Και γω τον αλλο μηνα, δν εχω παρει τπτ ακομα.. η αληθεια ειναι πως οντως πιστευω θα μπουμε Μαρτη 39-40 εβδομαδες οποτε δν βιαζομαι! 

Just now, Tzeni38 είπε:

περναει ο καιρος κοριτσια ! Και γω τον αλλο μηνα, δν εχω παρει τπτ ακομα.. η αληθεια ειναι πως οντως πιστευω θα μπουμε Μαρτη 39-40 εβδομαδες οποτε δν βιαζομαι! 

Απο συμπτωματα πως ειστε;; Η κουραση και το βαρος με δυσκολεύουν 

εχω και συχνοουρία και δν κοιμαμαι καλα.. εχει αρχισει και φαινεται η δυσκολια με το βαρος της κοιλιας και που διαρκως ανεβαινει τωρα 

πρίν από 23 λεπτά , Tzeni38 είπε:

εχω και συχνοουρία και δν κοιμαμαι καλα.. εχει αρχισει και φαινεται η δυσκολια με το βαρος της κοιλιας και που διαρκως ανεβαινει τωρα 

Καλημεεεερα! Κι εμένα με δυσκολεύει πολύ η κοιλιά και στον ύπνο γιατί δεν βολεύομαι καθόλου, αλλά και γενικά νομίζω ότι μου έχουν ανέβει όλα τα όργανα προς τα πάνω. Από προχτές η μπέμπα με κλωτσαει πολύ έντονα σε ένα σημείο και είναι σαν να με χτυπάει στο διάφραγμα και μου κόβεται η ανάσα. Ειδικά χτες κορίτσια σε μια στιγμή τα είδα όλα, φοβήθηκα ότι είναι συσπάσεις επώδυνες και λέω ωωωχ λες να γεννάω? Κι εν τω μεταξύ έχουμε έρθει ένα ταξιδακι στο εξωτερικό και χτες χ@@@@ από το φόβο μου και δεν τολμούσα να πω και τίποτα γιατί ο σύζυγος γκρινιαζε καιρό ότι κάνω βλακείες που κανονίζω ταξίδια εκτός σε τέτοια εβδομάδα! Ευτυχώς όμως ήταν κλωτσιές τελικά! Σήμερα είμαι μια χαρά!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 13 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλημεεεερα! Κι εμένα με δυσκολεύει πολύ η κοιλιά και στον ύπνο γιατί δεν βολεύομαι καθόλου, αλλά και γενικά νομίζω ότι μου έχουν ανέβει όλα τα όργανα προς τα πάνω. Από προχτές η μπέμπα με κλωτσαει πολύ έντονα σε ένα σημείο και είναι σαν να με χτυπάει στο διάφραγμα και μου κόβεται η ανάσα. Ειδικά χτες κορίτσια σε μια στιγμή τα είδα όλα, φοβήθηκα ότι είναι συσπάσεις επώδυνες και λέω ωωωχ λες να γεννάω? Κι εν τω μεταξύ έχουμε έρθει ένα ταξιδακι στο εξωτερικό και χτες χ@@@@ από το φόβο μου και δεν τολμούσα να πω και τίποτα γιατί ο σύζυγος γκρινιαζε καιρό ότι κάνω βλακείες που κανονίζω ταξίδια εκτός σε τέτοια εβδομάδα! Ευτυχώς όμως ήταν κλωτσιές τελικά! Σήμερα είμαι μια χαρά!

Και γω τα ιδια , τρωω κατι κλωτσιες , εχω δυσπνοια και ειναι δυσκολο και για το στομαχι τωρα που εχουμε φτασει μεχρι εκει πανω.. να μην ανησυχεις για τιποτα .. όλα καλα!! Τωρα κουνιουνται πολυ η αληθεια ειναι και ειναι εντονο 

4 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Καλησπέρα  κορίτσι  μου! Έχουμε  και ίδια  πητ.. καρίλοτσια  κλπ τα Έχουμε πάρει..(το καρότσι δεν ήταν έτοιμοπαράδοτο και το αναμένουμε)..ρουχα μας δώσανε αρκετά..ότι μας λείπει  θα τα Πάρουμε μέχρι 30/1..ώστε μετά φουλ πλυντήρια και σίδερο.. 

Εγώ προσωπικά  έχω κάνει έρευνα αγοράς κατέληξα σε 2/3 μαγαζιά και θα περιμένω  να μπουν για τα καλά οι εκπτώσεις.. δεν θα κάνω υπερβολή σε ποσότητες ώστε ούτε να είναι πολλά ούτε να μου λείψουν.. 

4 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Κατά τα άλλα καλά είμαστε!! Εσεις???

1 hour ago, Tzeni38 είπε:

Ασταα πήγα χτες σε δρόμο με μικρή κλίση και έμεινα χαχαχαχα 

πρίν από 24 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Και γω τα ιδια , τρωω κατι κλωτσιες , εχω δυσπνοια και ειναι δυσκολο και για το στομαχι τωρα που εχουμε φτασει μεχρι εκει πανω.. να μην ανησυχεις για τιποτα .. όλα καλα!! Τωρα κουνιουνται πολυ η αληθεια ειναι και ειναι εντονο 

Ναιι και έχει και πλάκα.. εγώ χτες μάλλον έφαγα  κάτι που του άρεσε νόμιζα θα βγει από λάθος σημείο...χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...