Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Expand  

Δεν ξέρω πραγματικά αλλά οι περισσότερες κοπέλες εδώ μέσα με ΑΑ και ΑΒ έχουν κάνουν μωράκια …δεν ξέρω πραγματικά τ γίνετε με τις βλαστοκύστες απλά πραγματικά εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε ….

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 24/11/2024 at 5:39 ΜΜ, finallytheend είπε:

Καλά είμαι! Εσύ? Ήσυχα!

Expand  

Κι εγώ δοξα τω θεώ, μια χαρά!😊

On 24/11/2024 at 7:05 ΜΜ, Stef91 είπε:

Το ντομπλερ τι είναι; 

Expand  

Είναι μεγάλος υπέρηχος, όπως η β επιπέδου πχ. Βέβαια δεν το συστήνουν όλοι οι γυναικολόγοι! Απ' ότι θυμάμαι από την μεγάλη είχε μικρότερη διάρκεια και έλεγχε κανονικά όργανα, βάρος, αμνιακό και ροές. Τότε είχα ένα θέματακι με τον πλακούντα και είχα κάνει 2 φορές μάλιστα...μια στην 32η και μια στην 35η

• Μου αρέσει 1

On 24/11/2024 at 8:15 ΜΜ, mama_katerinas είπε:

Κι εγώ δοξα τω θεώ, μια χαρά!😊

Είναι μεγάλος υπέρηχος, όπως η β επιπέδου πχ. Βέβαια δεν το συστήνουν όλοι οι γυναικολόγοι! Απ' ότι θυμάμαι από την μεγάλη είχε μικρότερη διάρκεια και έλεγχε κανονικά όργανα, βάρος, αμνιακό και ροές. Τότε είχα ένα θέματακι με τον πλακούντα και είχα κάνει 2 φορές μάλιστα...μια στην 32η και μια στην 35η

Expand  

Νομίζω όλοι το κάνουν στην Ελλάδα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 25/11/2024 at 8:53 ΠΜ, Tsampi είπε:

Καλημερααα !! Και εγώ εδώ στο μικροβιολογικό περιμένω να περάσει η ώρα για να κάνω την 3η αιμοληψία για τη καμπύλη!!

Expand  

Καλά αποτελέσματα 

Καλημέρα κορίτσια! 25η εβδομάδα πια ! Πως ειστε;; Εγω θα παω την αλλη Δευτέρα για τη καμπύλη και ολες τις εξετάσεις γενικες παλι και τρίτη 3/12 εχω γιατρο να δω τον μπέμπη ! Μεγαλωνουν και κινούνται ακομα περισσοτερο! Η κούραση σιγουρη πια.. πολλες φορες βαριέμαι να κουνήσω .. και μεις τον Γεναρη αρχές εχουμε βαλει ηδη το Dopler 

είναι ενας τελευταίος έλεγχος σαν τη Β’ 

σημαντικό που το κανουμε ..

On 25/11/2024 at 8:54 ΠΜ, Tzeni38 είπε:

Καλά αποτελέσματα 

Καλημέρα κορίτσια! 25η εβδομάδα πια ! Πως ειστε;; Εγω θα παω την αλλη Δευτέρα για τη καμπύλη και ολες τις εξετάσεις γενικες παλι και τρίτη 3/12 εχω γιατρο να δω τον μπέμπη ! Μεγαλωνουν και κινούνται ακομα περισσοτερο! Η κούραση σιγουρη πια.. πολλες φορες βαριέμαι να κουνήσω .. και μεις τον Γεναρη αρχές εχουμε βαλει ηδη το Dopler 

Expand  

Ευχαριστώ πολύ !!! Και εγώ έτσι νιώθω !!! Και εμείς 7/1 βαλαμε το dobler !!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Καλά αποτελέσματα στις καμπύλες μας! Εγώ λέω να πάω το Σάββατο! Βρε κορίτσια επειδή τώρα έφαγα φλασια και είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να το δω, ποια εβδομάδα σας είπε το ντοπλερ?

• Μου αρέσει 1

On 25/11/2024 at 9:04 ΠΜ, Tsampi είπε:

Ευχαριστώ πολύ !!! Και εγώ έτσι νιώθω !!! Και εμείς 7/1 βαλαμε το dobler !!!

Expand  

Και γω 7/1 ! 💪🏽

On 25/11/2024 at 9:25 ΠΜ, mama_katerinas είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Καλά αποτελέσματα στις καμπύλες μας! Εγώ λέω να πάω το Σάββατο! Βρε κορίτσια επειδή τώρα έφαγα φλασια και είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να το δω, ποια εβδομάδα σας είπε το ντοπλερ?

Expand  

31-32 μου ειπε για το dopler και το βαλαμε 31 ! Καλημέρα

On 25/11/2024 at 9:59 ΠΜ, Tzeni38 είπε:

Και γω 7/1 ! 💪🏽

31-32 μου ειπε για το dopler και το βαλαμε 31 ! Καλημέρα

Expand  

Αχ σε ευχαριστώ! Έχω κλείσει μια βδομάδα να πάμε διακοπές αρχές Ιανουαρίου. Όταν γυρίσω θα μαι 32+1, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα!θα πάρω να το κλείσω για τότε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 25/11/2024 at 8:53 ΠΜ, Tsampi είπε:

Καλημερααα !! Και εγώ εδώ στο μικροβιολογικό περιμένω να περάσει η ώρα για να κάνω την 3η αιμοληψία για τη καμπύλη!!

Expand  

καλα αποτελεσματα!! καλημερα!!

On 25/11/2024 at 8:54 ΠΜ, Tzeni38 είπε:

Καλά αποτελέσματα 

Expand  

Καλημερα! αρχες γεναρη ειναι και το δικο μας doppler στο ημερολογιο αλλα δεν κλεισαμε ακομα ραντεβου! πολυ οργανωμενη σε βρισκω!

On 25/11/2024 at 9:25 ΠΜ, mama_katerinas είπε:

Expand  

31-33 εμενα.. καλημερα!!

• Μου αρέσει 2

On 25/11/2024 at 10:20 ΠΜ, mama_katerinas είπε:

Αχ σε ευχαριστώ! Έχω κλείσει μια βδομάδα να πάμε διακοπές αρχές Ιανουαρίου. Όταν γυρίσω θα μαι 32+1, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα!θα πάρω να το κλείσω για τότε!

Expand  

Εεε οχι βεβαια! Να πας τις διακοπές σου και γυρνωντας να το κάνεις! 

On 25/11/2024 at 10:24 ΠΜ, finallytheend είπε:

καλα αποτελεσματα!! καλημερα!!

Καλημερα! αρχες γεναρη ειναι και το δικο μας doppler στο ημερολογιο αλλα δεν κλεισαμε ακομα ραντεβου! πολυ οργανωμενη σε βρισκω!

31-33 εμενα.. καλημερα!!

Expand  

Οταν καναμε τη Β επιπέδου στο Ρέα βαλαμε και αυτό να ειμαστε έτοιμοι 😊

• Μου αρέσει 2

On 25/11/2024 at 10:36 ΠΜ, finallytheend είπε:

ποτε βγαινετε σε αδεια οσες δουλευετε? με τι πητ? νομιζω ιανουαριο ειναι να βγω αλλα με δυσκολια συγκεντρωνομαι πια να δουλεψω..

Expand  

Εγω θα σταματήσω 20/12 .. κλεινουμε ουτως η αλλως το γραφειο για γιορτές 

εχω ΠΗΤ 10/01 .. η αδεια ξεκιναει στις 13/01 απο το νόμο

On 25/11/2024 at 10:41 ΠΜ, Tzeni38 είπε:

Εγω θα σταματήσω 20/12 .. κλεινουμε ουτως η αλλως το γραφειο για γιορτές 

εχω ΠΗΤ 10/01 .. η αδεια ξεκιναει στις 13/01 απο το νόμο

Expand  

10/3 πητ σορρυ

On 25/11/2024 at 10:36 ΠΜ, finallytheend είπε:

ποτε βγαινετε σε αδεια οσες δουλευετε? με τι πητ? νομιζω ιανουαριο ειναι να βγω αλλα με δυσκολια συγκεντρωνομαι πια να δουλεψω..

Expand  

Εγώ έχω ΠΗΤ 10/3 Και η άδεια ξεκινάει 13/1, αλλά κι εγώ επειδή είμαι εκπαιδευτικός θα σταματήσω 23/12 που κλείνουμε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...