-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 1 λεπτό , Anastasia14 είπε:
Αυτό ακριβώς σκεφτομαι κι εγω για αύριο! 1 που δε ξέρουμε κι αν θα ειναι καλό, τουλάχιστον όμως εγω να ξεραθω να μην καταλαβαίνω κι ό,τι γίνει
εντωμεταξύ βρε κορίτσια, υπάρχει όριο στο πόσες φορές μπορεί να πάρει μία ασθενής μέθη; Ή πόσο συχνά; Γιατί εγώ όπως ήρθαν τα πράγματα θα κανω 2 ωοληψίες μέσα σε μία εβδομάδα. Εντωμεταξύ την Παρασκευη που έκανα την πρώτη ήρθε ο γιατρός στο δωματιο να με δει και να μου δώσει οδηγίες κι εγώ τον ρώταγα τι εγινε κλπ και μου λεει ο άνθρωπος "Καλέ καναμε συζητηση κανονικά, τίποτα δε θυμασαι; Μου είπες κιόλας αν ότι αν το μικρότερο έχει ωάριο ΜΙ θα το αφησουμε στο εργαστηριο να δουμε αν θα ωριμάσει να γίνει ΜΙΙ. Αφού και η Τάδε (δε θυμαμαι όνομα, λογικά αναισθησιολόγος ή νοσηλεύτρια έλεγε μπράβο, αυτη ειναι καλή" χαχαχα. Κι εγώ δε θυμάμαι τίποτα !
Εγώ μετά την μέθη που ήρθε ο γιατρός στο δωμάτιο του έλεγα μάνα μου τι φωνάζεις μου έκοψες τα ηπατα 😂 αυτός να μου λέει για ωάρια κ εγώ τον κοιτούσα σαν εξωγήινο! Τελικά μου τα ξανά είπε στο γραφείο μετά γιατί σου λέει δεν κατάλαβε τίποτα αυτή. Αυτό που μου είπε είναι πως η μέθη είναι εξαιρετικά εθιστική και πως είναι αυτό που έπαιρνε ο Michael Jackson και πέθανε από υπερδοσολογία. Εντάξει του λέω μου έφτιαξες την διάθεση. Μου είπε δεν θα πάθεις τίποτα είναι ελεγχόμενη η δόση. 🙄
Όπως και να έχεις καλή επιτυχία αύριο. Εγώ πιστεύω μια χαρά είναι η Ε2 και για τα δύο. Απλά δεν είναι ενδεικτική του πόσο ώριμα και σε ποια φάση είναι. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται. 🤞🤞🤞
Μην «αυτομαστιγώνεσαι» για το παρελθόν, δεν έχει κανένα νόημα. Πολλές γυναίκες με χαμηλή ΑΜΗ έχουν κάνει παιδιά φυσιολογικά. Και η κατάψυξη ωαρίων δεν είναι πάντα η λύση. Οτι έγινε ανοίκει στο παρελθόν, κοιτα το τώρα σου και κάνε το καλύτερο που μπορείς. ❤️
-
Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help
-
Θέματα
-
- 12.773 απαντήσεις
- 1.281.953 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 153.233 εμφανίσεις
-
- 11.379 απαντήσεις
- 2.270.451 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 514.057 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 155.124 εμφανίσεις
-
-
-
- 2.520 απαντήσεις
- 149.151 εμφανίσεις
-
- 12.773 απαντήσεις
- 1.281.967 εμφανίσεις
-
- 1.949 απαντήσεις
- 281.522 εμφανίσεις
-
- 1.195 απαντήσεις
- 147.316 εμφανίσεις
-
- 97 απαντήσεις
- 10.313 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 3.891 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 95 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 37
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 551 απαντήσεις
- 123.702 εμφανίσεις
-
- 36 απαντήσεις
- 1.732 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 153.233 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα