Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Συγγνώμη για την ενόχληση... μήπως έχει κάποια κοπέλα Gonal, Bemfola, Meriofert, Altermon... οποιαδήποτε ένεση για διέγερση? Δεν μου επιτρέπεται να περάσω ξανά επιτροπή... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Καλή επιτυχία σε όλες, κορίτσια!

Σήκωμα παιδιού μετά την εμβρυομεταφορά


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! 

Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την αγωνία μου για ένα θέμα! Την Τρίτη πρώτα ο Θεός, προχωράμε στην δεύτερη εμβρυομεταφορά. Από την πρώτη εμβρυομεταφορά έχουμε τον γιο μας ο οποίος είναι και 15 μηνών ζουζούνι ! Ως γνωστών τις πρώτες τέσσερις μέρες θα πρέπει να υπάρχει ξεκούραση γι αυτό και ο σύζυγος μου πήρε άδεια και για 6 μέρες θα έχω βοήθεια με τον μικρό. Το άγχος μου είναι γενικότερα για το μετά! Εμάς ο μικρός τώρα που περπατάει κιόλας πηγαίνει όλη την ώρα πάνω κάτω αλλά έχει και τις στιγμές του που δεν κάνει χωρίς αγκαλιά! Και λίγο προσπαθώ να σκεφτώ αφού γυρίσει ο σύζυγος μου στη δουλειά πως θα γίνει το κομμάτι  - όχι βάρη- με το μωρό! 

 

Ήθελα τη γνώμη σας και την εμπειρία σας φυσικά γιατί καταλαβαίνω ότι μιλάω για κατι που το καταφέρνουν άπειρες γυναίκες από πάντα! Απλά έχω κολλήσει! 

 

Υ.Γ βοήθεια δεν έχω απο κάπου γιατί η μητέρα μου είναι σε τελικό στάδιο καρκίνου και με τη πεθερά μου όσες φορές έχουμε προσπαθήσει να πάρει έστω αγκαλιά τον μικρό για 1 λεπτό εκείνος πλαντάζει στο κλάμα και ουρλιάζει μέχρι να τον αφήσει. Παίζει μαζί της δηλαδή αλλά δεν θέλει καθόλου να τον παίρνει αγκαλιά. 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγώ σε όλες μου τις εγκυμοσύνες σήκωνα τα παιδιά μου αγκαλιά, δεν είχα την δύναμη να του την στερήσω αλλά επειδή είσαι από έμβρυο μεταφορά κ καταλαβαίνω ότι υπάρχει περισσότερο άγχος με το να πάνε όλα καλά αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τον παίρνεις αγκαλίτσα όταν κάθεσαι στον καναπέ ώστε να μην τον σηκώνεις όρθια κ έχεις περισσότερο βάρος. Σ εύχομαι γρήγορα εγκυουλα!!!

  • Μου αρέσει 2
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...