Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Πρώτες προσπάθειες

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις σας και είπα και εγώ να σας γράψω! Με τον σύντροφό μου ξεκινήσαμε προσπάθειες το Πάσχα, όχι τόσο στοχευμένες καθώς δεν κοιτούσα καθόλου γόνιμες κλπ απλώς είπαμε να ξεκινήσουμε ελεύθερα πλέον καθώς θα θέλαμε ένα παιδάκι!!!! Τον προηγούμενο μήνα πάλι δεν ήταν στοχευμένες οι μέρες. Όμως αυτόν νομίζω ότι τα πήγαμε καλά. Λοιπόν, ο κύκλος μου είναι σταθερός 26-28 μέρες! Είχαμε ελεύθερες επαφές την 8η την 10η την 11η την 12 (προς 13η) και εχθές που ήταν η 14η μέρα του κύκλου μου και σύμφωνα με το ημερολόγιο η ημέρα ωορρηξίας μου. Εγώ νομίζω την ένιωσα την ωορρηξία μου γύρω στην 12η μέρα καθώς είχα πόνους χαμηλά και υγρά. Συνήθως γίνεται εκεί γύρω στην 12η με 14η. Τι λέτε υπάρχουν πιθανότητες; Προς το παρόν είμαστε σχετικά χαλαρά απλά εγώ τώρα αρχίζω και το σκέφτομαι συνέχεια. Καταλαβαίνετε θέλοντας και μη.. προσπαθώ να είμαι χαλαρή! 

Συγγνώμη για το κατεβατο, περιμένω τις απαντήσεις σας 😍

Διαφημίσεις

On 17/6/2024 at 4:05 ΜΜ, chiko είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις σας και είπα και εγώ να σας γράψω! Με τον σύντροφό μου ξεκινήσαμε προσπάθειες το Πάσχα, όχι τόσο στοχευμένες καθώς δεν κοιτούσα καθόλου γόνιμες κλπ απλώς είπαμε να ξεκινήσουμε ελεύθερα πλέον καθώς θα θέλαμε ένα παιδάκι!!!! Τον προηγούμενο μήνα πάλι δεν ήταν στοχευμένες οι μέρες. Όμως αυτόν νομίζω ότι τα πήγαμε καλά. Λοιπόν, ο κύκλος μου είναι σταθερός 26-28 μέρες! Είχαμε ελεύθερες επαφές την 8η την 10η την 11η την 12 (προς 13η) και εχθές που ήταν η 14η μέρα του κύκλου μου και σύμφωνα με το ημερολόγιο η ημέρα ωορρηξίας μου. Εγώ νομίζω την ένιωσα την ωορρηξία μου γύρω στην 12η μέρα καθώς είχα πόνους χαμηλά και υγρά. Συνήθως γίνεται εκεί γύρω στην 12η με 14η. Τι λέτε υπάρχουν πιθανότητες; Προς το παρόν είμαστε σχετικά χαλαρά απλά εγώ τώρα αρχίζω και το σκέφτομαι συνέχεια. Καταλαβαίνετε θέλοντας και μη.. προσπαθώ να είμαι χαλαρή! 

Συγγνώμη για το κατεβατο, περιμένω τις απαντήσεις σας 😍

Απ τη στιγμή που είχατε επαφές στις γόνιμες ημέρες εννοείται ότι υπάρχει περίπτωση. Σ εύχομαι της επόμενες μέρες το τεστ να είναι θετικό!!

• Ευχή 1

17 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Απ τη στιγμή που είχατε επαφές στις γόνιμες ημέρες εννοείται ότι υπάρχει περίπτωση. Σ εύχομαι της επόμενες μέρες το τεστ να είναι θετικό!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση κορίτσι μου! Υποτίθεται το έχω πάρει χαλαρά και εντέλει κάθε μέρα με τρώει... Έχω κάτι πόνους χαμηλά από προχθές και είμαι λίγο πρησμένη και λέω θα μου έρθει νωρίτερα;; Τι συμβαίνει;; Σε 10 μέρες περιμένω να (μην) ερθει η ακατανομαστη και ήδη έχω αυτούς τους πόνους αραιά και που μέσα στη μέρα 😥

6 ώρες πρίν, chiko είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση κορίτσι μου! Υποτίθεται το έχω πάρει χαλαρά και εντέλει κάθε μέρα με τρώει... Έχω κάτι πόνους χαμηλά από προχθές και είμαι λίγο πρησμένη και λέω θα μου έρθει νωρίτερα;; Τι συμβαίνει;; Σε 10 μέρες περιμένω να (μην) ερθει η ακατανομαστη και ήδη έχω αυτούς τους πόνους αραιά και που μέσα στη μέρα 😥

Όταν λες πόνους τι εννοείς? Κ στις 3 εγκυμοσύνες μου οι πόνοι δεξιά κ αριστερά στην μήτρα, σαν χτυπηματακια στιγμιαία ήταν το πιο πρώιμο σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Στην τρίτη εγκυμοσύνη μου να φανταστείς σαν πιο έμπειρη στα συμπτώματα κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος πολύ γρήγορα από τα πονακια. Καμία εβδομάδα από την επαφή περίπου ξεκίνησαν κ στους κοντινούς μου έλεγα ότι μάλλον είμαι έγκυος κ το επιβεβαίωσα με χοριακη 2 ή 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο στην αναμονή! 

Σ εύχομαι κ εσένα αυτούς τους πόνους να εννοείς κ μακάρι να είσαι! Στείλε νεότερα!

6 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Όταν λες πόνους τι εννοείς? Κ στις 3 εγκυμοσύνες μου οι πόνοι δεξιά κ αριστερά στην μήτρα, σαν χτυπηματακια στιγμιαία ήταν το πιο πρώιμο σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Στην τρίτη εγκυμοσύνη μου να φανταστείς σαν πιο έμπειρη στα συμπτώματα κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος πολύ γρήγορα από τα πονακια. Καμία εβδομάδα από την επαφή περίπου ξεκίνησαν κ στους κοντινούς μου έλεγα ότι μάλλον είμαι έγκυος κ το επιβεβαίωσα με χοριακη 2 ή 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο στην αναμονή! 

Σ εύχομαι κ εσένα αυτούς τους πόνους να εννοείς κ μακάρι να είσαι! Στείλε νεότερα!

Καλημέρα!!!! Τέτοιους πόνους εννοώ σαν τραβήγματα, χτυπηματακια.. μια με αφήνουν μια με ξαναπιάνουν.. εχθές ήμουν και πρησμένη το βράδυ.. και λέω λες να είναι στο μυαλό μου όλα αυτά;; Αλλά τα νιώθω, τόσο τρελή είμαι; Τώρα ας πούμε δεν τα νιώθω αυτά τα πονακια. Στήθος πρησμένο δεν έχω καθόλου πάντως.. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακάρι!!! Εννοείται θα στείλω! 9 μέρες ακόμα και βλέπουμε!

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου κορίτσι μου και να τα δεις όπως ποθείς!!! Να είναι υγιή και γερά και στα δικά μας!!!❤️🤞

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, chiko είπε:

Καλημέρα!!!! Τέτοιους πόνους εννοώ σαν τραβήγματα, χτυπηματακια.. μια με αφήνουν μια με ξαναπιάνουν.. εχθές ήμουν και πρησμένη το βράδυ.. και λέω λες να είναι στο μυαλό μου όλα αυτά;; Αλλά τα νιώθω, τόσο τρελή είμαι; Τώρα ας πούμε δεν τα νιώθω αυτά τα πονακια. Στήθος πρησμένο δεν έχω καθόλου πάντως.. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακάρι!!! Εννοείται θα στείλω! 9 μέρες ακόμα και βλέπουμε!

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου κορίτσι μου και να τα δεις όπως ποθείς!!! Να είναι υγιή και γερά και στα δικά μας!!!❤️🤞

Ευχαριστώ πολύ κ εσύ μακάρι να είσαι έγκυος.. Στήθος τόσο αρχή κ εγώ δεν νομίζω να είχα πρησμένο, λίγο μετά πρέπει να άρχισε αλλά όχι πάντα. Θα περιμένω με ανυπομονησία τα νέα σου κ ελπίζω να μην πέσω έξω!

Ευχαριστώ πολύ κ εσύ μακάρι να είσαι έγκυος.. Στήθος τόσο αρχή κ εγώ δεν νομίζω να είχα πρησμένο, λίγο μετά πρέπει να άρχισε αλλά όχι πάντα. Θα περιμένω με ανυπομονησία τα νέα σου κ ελπίζω να μην πέσω έξω!

Το στήθος εμένα τους τελευταίους 5-6  μήνες σίγουρα  δεν μου πρήζεται όταν περιμενω περίοδο, δεν ξέρω γιατί! 

Αχ, μακάρι! Θα στείλω νεότερα μόλις μάθω!!! Άντε να περάσουν οι μέρες!

• Μου αρέσει 1

• 2 εβδομάδες μετά...
On 22/6/2024 at 8:36 ΠΜ, chiko είπε:

Το στήθος εμένα τους τελευταίους 5-6  μήνες σίγουρα  δεν μου πρήζεται όταν περιμενω περίοδο, δεν ξέρω γιατί! 

Αχ, μακάρι! Θα στείλω νεότερα μόλις μάθω!!! Άντε να περάσουν οι μέρες!

Καλημέρα!!!!καλό μήνα με υγεία να έχουμε! Σήμερα βρίσκομαι στην 1η μέρα καθυστέρησης είμαι στην 29η μέρα του κύκλου μου. Έχω αγχωθει! Πότε πιστεύεις είναι καλό να κάνω ένα τεστ; Και ποιο προτείνεις;; Δεν έχω ιδέα από αυτά. Φοβάμαι απλά μην απογοητευτω 😔 το στήθος μου εδώ και κάποιες μέρες εχει πρηστεί και έχει γίνει τόσο μεγάλο και βαρύ! Κατά τ αλλά έχω τους κλασσικούς πόνους περιόδου που έρχονται και φεύγουν. Προχθές ήμουν σίγουρη ότι θα έρθει η ακατανομαστη αλλά τπτ!!

Κορίτσι μου καλησπέρα! 

Συγγνώμη που πετάγομαι στη συζήτηση!

Νομίζω σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα να κάνεις τεστ αφού έχεις μια μέρα καθυστέρηση!

Καλά αποτελέσματα εύχομαι όποτε και να κάνεις τεστ! Εύχομαι αυτός ο μήνας να αποδεχτεί ο τυχερός!!!

• Ευχαριστώ 1

Και πολύ καλά έκανες που πεταχτηκες!!! Έχω πολλή ανάγκη να τα βγάλω από μέσα μου γτ δεν θέλω να μεταδώσω το άγχος και στον σύντροφό μου! 

Φοβάμαι μην απογοητευτω.. έλεγα να δω αν θα έχω και αύριο καθυστέρηση να έκανα ένα τεστ Τετάρτη πρωί! 

Ποιο τεστ μου προτείνεις;;

Διαφημίσεις

1 hour ago, chiko είπε:

Και πολύ καλά έκανες που πεταχτηκες!!! Έχω πολλή ανάγκη να τα βγάλω από μέσα μου γτ δεν θέλω να μεταδώσω το άγχος και στον σύντροφό μου! 

Φοβάμαι μην απογοητευτω.. έλεγα να δω αν θα έχω και αύριο καθυστέρηση να έκανα ένα τεστ Τετάρτη πρωί! 

Ποιο τεστ μου προτείνεις;;

Όπως θέλεις! Κάνεις εσύ όποτε αισθάνεσαι ότι είναι καλύτερα! 

Εγώ η αλήθεια είναι έχω χρησιμοποιήσει μόνο της όνομα εταιρείας στα άλλα δεν έχω εμπειρία αλλά θα σου πρότεινα κάποιο πρώιμης ανίχνευσης. Είναι πιο ευαίσθητα στη β χοριακη οπότε θα φανεί πιο καθαρά η γραμμή αν είσαι έγκυος! Όχι ότι και τα κλασικά δεν θα έδειχναν! 

Δεν με αφήνει να γράψω το όνομα της εταιρείας που είχα εγώ αλλά ούτως ή άλλως μπορείς να τα πάρεις μόνο ηλεκτρονικά. Δεν το έχουν στα φαρμακεία!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, eirini.d. είπε:

Όπως θέλεις! Κάνεις εσύ όποτε αισθάνεσαι ότι είναι καλύτερα! 

Εγώ η αλήθεια είναι έχω χρησιμοποιήσει μόνο της όνομα εταιρείας στα άλλα δεν έχω εμπειρία αλλά θα σου πρότεινα κάποιο πρώιμης ανίχνευσης. Είναι πιο ευαίσθητα στη β χοριακη οπότε θα φανεί πιο καθαρά η γραμμή αν είσαι έγκυος! Όχι ότι και τα κλασικά δεν θα έδειχναν! 

Δεν με αφήνει να γράψω το όνομα της εταιρείας που είχα εγώ αλλά ούτως ή άλλως μπορείς να τα πάρεις μόνο ηλεκτρονικά. Δεν το έχουν στα φαρμακεία!

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Θα δω πιο θα πάρω!

Εδώ και μια ώρα με έχουν πιάσει κάτι έντονα τραβήγματα και έχω φρικαρει λίγο. Όταν σηκώνομαι πονάω αρκετά και νιώθω αυτό το τράβηγμα! 😥

2 ώρες πρίν, chiko είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Θα δω πιο θα πάρω!

Εδώ και μια ώρα με έχουν πιάσει κάτι έντονα τραβήγματα και έχω φρικαρει λίγο. Όταν σηκώνομαι πονάω αρκετά και νιώθω αυτό το τράβηγμα! 😥

αν η περιοδος σου ειναι απολυτα σταθερη κ δ εχεις αποκλισεις ειναι οκ να κανεις κ απο σημερα

εγω θα προτεινω να κανεις κατευθειαν χοριακη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , vikib είπε:

αν η περιοδος σου ειναι απολυτα σταθερη κ δ εχεις αποκλισεις ειναι οκ να κανεις κ απο σημερα

εγω θα προτεινω να κανεις κατευθειαν χοριακη

Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση!

Ναι είναι σταθερή όλα τα χρόνια εκτός από την 1η φορά που είχαμε ελεύθερες επαφές (τον Μάιο) και μου ήρθε 6 η 7 μέρες νωρίτερα, έπαθε σοκ ο οργανισμός μάλλον από τις ελεύθερες επαφές! 

Αλλά από τον προηγούμενο μήνα μου ήρθε κανονικά στην ώρα της.

Τι να πω, δεν ξέρω, φοβάμαι μην απογοητευτω.. σκέφτομαι να κάνω υπομονή άλλη 1-2 μέρες αν δεν έχει έρθει και είτε κάνω τεστ είτε πάω κατευθείαν για χοριακη για να μου φύγει και το άγχος.

Απ' τη στιγμή που έχεις καθυστέρηση κ έχεις κ αυτά τα συμπτώματα πιστεύω θα δείξει. Βέβαια θα σου πρότεινα κ εγώ κατευθείαν χοριακη γιατί αν είσαι θα σου ζητήσει κ ο γυναικολόγος οπότε τζάμπα τα λεφτά του τεστ. Κ η χοριακη είναι πιο αξιόπιστη. Αν θες παρόλα αυτά τεστ κάνε ένα με πρόωρη ανίχνευση όπως ειπώθηκε κ αύριο το πρωί με τα πρωινά ούρα. Δεν χρειάζεται να το αναβάλλεις κ άλλο. Αν είσαι θα σου πει ο γυναικολόγος να πάρεις κ φυλλικό οξύ. Οπότε όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα!

Εγώ όπως σου είχα πει στις εγκυμοσύνες είχα αυτά τα συμπτώματα κ στην τρίτη εγκυμοσύνη που ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι ήμουν 2 μέρες πριν την καθυστέρηση η χοριακη ήταν θετική!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...