Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Ellidr είπε:

Αντιβίωση πήρα για δύο εβδομάδες δύο αντιβιωσεις μάλιστα 

Και ο άντρας μου μια βδομάδα 

Επίσης προβιοτικα κολπικά καθημερινά 

Και την έμβρυο μεταφορά την κ αμέ στον επόμενο κύκλο με τρία έμβρυα άριστης ποιότητας 

Μάλιστα του είχα πει θα τα βάλουμε και τα τρία ;; Και μου λέει στην ηλικία σου ναι και τα τρία 

(Ο γλυκούλης ) Ήμουν 40 στα 41

Εμένα για τον σύζυγο δε μου είπε τίποτα..  Μόνο αντιβίωση και χάπια προβιοτικά για εμένα 

Εγώ ακόμα περιμένω να μου πει ποσα προτείνει να βάλω (1 η 2)

Η μαμά του αγοριού μου

Recommended Posts

Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, έχω εδώ και 2 χρόνια σχέση με ένα παιδί, ο συγκεκριμένος δεν ήταν πολύ του έξω και λόγω ότι κάναμε σχέση άρχισε να βγαίνουμε και έτσι, τέσπα μετά από λίγους μήνες είπαμε να γνωρίσουμε ο ένας τους γονείς του άλλου, μετά από 2-3 φορές που βρεθήκαμε με τους γονείς του,η μητέρα άρχισε να λέει πως εγώ τον ελέγχω, και κρύβομαι πίσω από κάθε του κίνηση και κάτι τέτοια παράλογα σενάρια, εν τω μεταξύ η μαμά του είναι του ελέγχου θέλει να τους ελέγχει όλους και επειδή ξέφυγε ο δικός μου από τον έλεγχο της, νομίζει φταίω, και σήμερα του είπε του δικού μου ότι έχει κηρύξει ανοιχτό πόλεμο σε μένα, βρε κορίτσια τι να κάνω θα με τρελάνει αυτή η γυναίκα 

Διαφημίσεις

Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται? Το αγόρι σου τι στάση κρατάει? Αν είστε ανήλικοι δεν μπορείτε να κάνετε κ πολλά, αν είστε ενήλικοι κ έχετε την δουλειά σας, την βάζει στη θέση το αγόρι σου λέγοντας ότι αν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά θα φύγει από το σπίτι κ ας συγκατοικησετε μαζί. Βέβαια αυτό μονο αν βλέπετε σοβαρά τη σχέση σας, που πιστεύω αφού θέλατε να γνωρίσετε γονείς σοβαρή είναι.

Πάντως σκέψου το καλά, με τόσο ελεγκτική μαμά αν θες να προχωρήσεις σοβαρά θα περάσεις δύσκολα. Πρέπει να οπλιστείς με υπομονή κ να σε στηρίζει το αγόρι σου. Να μην κάνει αυτά που θέλει η "μανούλα", να την βάλει στη θέση της. Γιατί από πεθερικά αν ο σύντροφος είναι μαλακός κ κρατάει ουδέτερη στάση διαλύονται σχέσεις κ γάμοι. Γερό στομάχι θέλει κ κατά προτίμηση να μένετε αρκετά μακριά... Το καλύτερο κ σε διαφορετική πόλη!!!!

• Μου αρέσει 3

On 8/6/2024 at 7:25 ΠΜ, mama16 είπε:

Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται? Το αγόρι σου τι στάση κρατάει? Αν είστε ανήλικοι δεν μπορείτε να κάνετε κ πολλά, αν είστε ενήλικοι κ έχετε την δουλειά σας, την βάζει στη θέση το αγόρι σου λέγοντας ότι αν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά θα φύγει από το σπίτι κ ας συγκατοικησετε μαζί. Βέβαια αυτό μονο αν βλέπετε σοβαρά τη σχέση σας, που πιστεύω αφού θέλατε να γνωρίσετε γονείς σοβαρή είναι.

Πάντως σκέψου το καλά, με τόσο ελεγκτική μαμά αν θες να προχωρήσεις σοβαρά θα περάσεις δύσκολα. Πρέπει να οπλιστείς με υπομονή κ να σε στηρίζει το αγόρι σου. Να μην κάνει αυτά που θέλει η "μανούλα", να την βάλει στη θέση της. Γιατί από πεθερικά αν ο σύντροφος είναι μαλακός κ κρατάει ουδέτερη στάση διαλύονται σχέσεις κ γάμοι. Γερό στομάχι θέλει κ κατά προτίμηση να μένετε αρκετά μακριά... Το καλύτερο κ σε διαφορετική πόλη!!!!

35 είμαι και ναι το βλέπουμε σοβαρά, τους επόμενους μήνες αυτό λέμε να μείνουμε μαζί, γτ ποια η κατάσταση δεν πάει άλλο, αντί να είναι χαρούμενη που Ι γιος της είναι ευτυχισμένος, τι να πω, μην σου τύχει η κατάσταση!!

On 14/6/2024 at 11:14 ΠΜ, Χριστινουλα είπε:

35 είμαι και ναι το βλέπουμε σοβαρά, τους επόμενους μήνες αυτό λέμε να μείνουμε μαζί, γτ ποια η κατάσταση δεν πάει άλλο, αντί να είναι χαρούμενη που Ι γιος της είναι ευτυχισμένος, τι να πω, μην σου τύχει η κατάσταση!!

Καλό κουράγιο σου εύχομαι... Τουλάχιστον είστε σε ηλικία που μπορείτε να την βάλετε στη θέση της. Μακάρι να σε στηρίζει κ ο σύντροφός σου.. Αν το κάνει μια χαρά θα τα πάτε! Αν συνεχίσει έτσι κάντε την πέρα..

On 16/6/2024 at 6:29 ΠΜ, mama16 είπε:

Καλό κουράγιο σου εύχομαι... Τουλάχιστον είστε σε ηλικία που μπορείτε να την βάλετε στη θέση της. Μακάρι να σε στηρίζει κ ο σύντροφός σου.. Αν το κάνει μια χαρά θα τα πάτε! Αν συνεχίσει έτσι κάντε την πέρα..

Σε ευχαριστώ πολύ, προς το παρόν δεν μιλάω ακόμα, αν βλέπω ότι το συνεχίζει θα μιλήσω!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...