Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπερα κορίτσια μου όμορφα!Πήρα σήμερα τ αποτελέσματα για το μικροβιωμα κ βρέθηκε τελικα ψεύτο μονάδα σε ποσοστό πολύ αυξημένο 71% κ φυσιολογική μικροχλωριδα 29%.Θα παρω αντιβίωση για 21 ημερες κ προβιοτικά.Ξέρει κανεις τπτ για αυτο το μικρόβιο;Επισης μπορεί να οφείλετε για τις αποτυχημένες εμφυτευσεις πιστεύετε;Καθε απαντηση βοήθεια θα είναι.

Καλημέρα. Με την αντιβίωση και τα προβιοτικά θα αλλάξουν τα ποσοστά σου προς το καλύτερο φυσικά. Αυτό που θέλουμε για να γίνει η εμφύτευση είναι να είναι σε μεγάλο ποσοστό οι γαλακτοβακιλλοι. Μην σε αγχώνει καθόλου. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωσης και προβιοτικά από 0% που είχα εγώ πήγα στο 69%. 

10 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Το ίδιο και σε εμένα, το αποτέλεσμα μικροβιωμα έδειξε 50% γαλακτοβακιλλους μόνο και 50% εντεροκοκκο. Μου εγραψε αντιβίωση για 2 εβδομάδες. Δεν μου ανέφερε αν είναι κάτι χρόνιο η όχι.. ρώτησα αν πρέπει να κάνω επανάληψη μετά και μου είπε πως μετά το περας της αντιβίωσης θεωρείται λήξαν και δε χρειάζεται επανάληψη και μπορώ να κάνω μεταφορά κανονικά στον επόμενο κύκλο.. Ανησυχώ γιατί μου φαίνεται περίεργο να είναι τόσο απλό..

Καλημέρα. Θα σου πω ακριβώς το ίδιο που είπα και στην @Supergirl87. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωση και προβιοτικά στο φουλ από 0% γαλακτοβακιλλους που είχα εγώ πήγα στο 69%. Είναι κάτι τόσο απλό. Ολα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι. Εμείς απλά κάναμε επανάληψη της εξέτασης για να είμαστε και σίγουροι. 

ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗ ΠΑΙΔΙΟΎ & ΣΥΓΚΑΤΟΊΚΗΣΗ

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Μόλις μπήκα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Γενικά πέρασα δύσκολα τον πρώτο καιρό λόγο αποκόλλησης σάκου. Με το αγόρι μου δεν μένουμε μαζί αν και είμαστε 4 χρόνια μαζί και αυτό γιατί στον τόπο μου δεν υπάρχουν σπίτια είναι όλα rbnb και αν υπάρχουν είναι πανάκριβα. Εγώ έχω το μικρό πατρικό μου που μένω με την μητέρα μου και τον αδελφό μου και μια γκαρσονιέρα του αδελφού μου που την εκμεταλλευεται για βραχυχρόνια μίσθωση. Το αγόρι μου έχει το πατρικό του 160 τ.μ. που μένουν ΜΟΝΟ οι γονείς του και αυτός, και έχουν και άλλα δύο σπίτια rbnb. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε που να μείνουμε... Θα φέρω ένα παιδί στον κόσμο και θα το μεγαλώσω μακριά από τον πατέρα του... Για συγκατοίκηση με τα πεθερικά ούτε λόγος... Έμεινα έναν μήνα εκεί λόγω της αποκόλλησης και μόνο που δεν τρελάθηκα. Πολύ οχλαγωγία και δεν μου αρέσει που ο πεθερός εκμεταλλεύεται την πεθερά μου μέχρι και τα παπούτσια του βγάζει... Γενικά είμαι οξύθυμη και δεν θα κάναμε χωριό...Πόσο μάλλον που ο πεθερός έχει ιδιοτροπίες και κοιμάται από τις 10 και θέλει απόλυτη ησυχία γιατί δουλεύει ΤΡΕΙΣ φορές την εβδομάδα σε δουλειά δημοσίου (φαντάζεστε...) και κουράζεται λέει και μετά είναι όλη την μέρα στον καναπέ, ενώ η πεθερά μου κάνει δουλειές του σπιτιού ψώνια κ.λπ. και την λέει ακαμάτα γιατί δεν δουλεύει (που αυτός δεν την άφησε για να μεγαλώσει τα παιδιά και καλά και επειδή ζηλεύει τους πάντες) ... Θέλω να καταλήξω στο ότι όλα ωραία και καλά με το αγόρι μου όσο δεν μένουμε μαζί τουλάχιστον (είναι λίγο μαμακιας βέβαια και πιο γιόλο από εμένα όπως και η μαμά του). Όμως δεν θέλω να κάνω πολιτικό γάμο για να αναγνωρίσει το παιδί γιατί πρώτον φοβάμαι ότι θα γίνει ίδιος ο πατέρας του με τα χρόνια και ας είμαστε καλά τώρα και δεύτερον γιατί ακόμα δεν μένουμε μαζί για να δω τις ιδιοτροπίες του. Απέναντι στο έμβρυο και σε μένα είναι σωστός, πάμε μαζί για εξετάσεις, τα πληρώνει εκείνος είναι γλυκός κ.λπ. Εσείς τι θα κάνατε στην περίπτωση μας για να μείνετε μαζί; Και τι μπορώ να κάνω για να αναγνωρίσει το παιδί χωρίς γάμο;

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , lux29 είπε:

Καλημέρα!!! Μόλις μπήκα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Γενικά πέρασα δύσκολα τον πρώτο καιρό λόγο αποκόλλησης σάκου. Με το αγόρι μου δεν μένουμε μαζί αν και είμαστε 4 χρόνια μαζί και αυτό γιατί στον τόπο μου δεν υπάρχουν σπίτια είναι όλα rbnb και αν υπάρχουν είναι πανάκριβα. Εγώ έχω το μικρό πατρικό μου που μένω με την μητέρα μου και τον αδελφό μου και μια γκαρσονιέρα του αδελφού μου που την εκμεταλλευεται για βραχυχρόνια μίσθωση. Το αγόρι μου έχει το πατρικό του 160 τ.μ. που μένουν ΜΟΝΟ οι γονείς του και αυτός, και έχουν και άλλα δύο σπίτια rbnb. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε που να μείνουμε... Θα φέρω ένα παιδί στον κόσμο και θα το μεγαλώσω μακριά από τον πατέρα του... Για συγκατοίκηση με τα πεθερικά ούτε λόγος... Έμεινα έναν μήνα εκεί λόγω της αποκόλλησης και μόνο που δεν τρελάθηκα. Πολύ οχλαγωγία και δεν μου αρέσει που ο πεθερός εκμεταλλεύεται την πεθερά μου μέχρι και τα παπούτσια του βγάζει... Γενικά είμαι οξύθυμη και δεν θα κάναμε χωριό...Πόσο μάλλον που ο πεθερός έχει ιδιοτροπίες και κοιμάται από τις 10 και θέλει απόλυτη ησυχία γιατί δουλεύει ΤΡΕΙΣ φορές την εβδομάδα σε δουλειά δημοσίου (φαντάζεστε...) και κουράζεται λέει και μετά είναι όλη την μέρα στον καναπέ, ενώ η πεθερά μου κάνει δουλειές του σπιτιού ψώνια κ.λπ. και την λέει ακαμάτα γιατί δεν δουλεύει (που αυτός δεν την άφησε για να μεγαλώσει τα παιδιά και καλά και επειδή ζηλεύει τους πάντες) ... Θέλω να καταλήξω στο ότι όλα ωραία και καλά με το αγόρι μου όσο δεν μένουμε μαζί τουλάχιστον (είναι λίγο μαμακιας βέβαια και πιο γιόλο από εμένα όπως και η μαμά του). Όμως δεν θέλω να κάνω πολιτικό γάμο για να αναγνωρίσει το παιδί γιατί πρώτον φοβάμαι ότι θα γίνει ίδιος ο πατέρας του με τα χρόνια και ας είμαστε καλά τώρα και δεύτερον γιατί ακόμα δεν μένουμε μαζί για να δω τις ιδιοτροπίες του. Απέναντι στο έμβρυο και σε μένα είναι σωστός, πάμε μαζί για εξετάσεις, τα πληρώνει εκείνος είναι γλυκός κ.λπ. Εσείς τι θα κάνατε στην περίπτωση μας για να μείνετε μαζί; Και τι μπορώ να κάνω για να αναγνωρίσει το παιδί χωρίς γάμο;

Δεν χρειάζεται γάμο για να αναγνωρίσει το παιδί, απλά θα επισκευτει συμβολαιογράφο μαζι με εσένα κ θα γινει η αναγνώριση... Ο νόμος θα τον κατοχυρώσει σαν πατέρα του παιδιού με ολα τα νόμιμα δικαιωματα.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 41 λεπτά , lux29 είπε:

Μετά τις άδειες, το επίδομα παιδιού κ.λπ. ποιος τα δικαιούται;

Μετά την γέννα η διαδικασία είναι πιο δύσκολη για αναγνώριση;

Όποιος βάλει το παιδί στην φορολογική δήλωση δικαιούται τα επιδόματα. Όποιος θέλει το βάζει δεν υπάρχει περιορισμός . Επειδή η μητέρα είναι αυτή όμως που φαίνετε στα σχολεία βολεύει να το δηλώνει αυτή καλητερα Κ να τα περνει όλα η μητέρα . 

Η διαδικασία της αναγνώρισης είναι πλέον απλή μετά την γέννα πάτε με τις ταυτότητες σας στο συμβολαιογράφο Κ τα χαρτιά του παιδιού Κ αυτό ήταν . Πριν την γέννα δεν γίνετε ακριβώς αναγνώριση είναι σαν προσύμφωνο μετά την γέννα πρέπει να γίνει η κανονική αναγνώριση . Είναι 5:λεπτά υπόθεση χωρίς γραφειοκρατία . 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, lux29 είπε:

Με το καλό το μωράκι σας🥰🥰 κοπέλα μου μου φαίνεται περίεργο πώς έχεις ήδη προδικασει το πώς θα είναι ο σύντροφος σου σαν σύζυγος , εντούτοις φαντάζομαι ήταν κοινή απόφαση το μωράκι σας. Κι από ό,τι καταλαβαίνω είναι δίπλα σου. Σίγουρα η συγκατοίκηση θα έλυνε απορίες σου (δεν γίνεται ένα Airbnb να σας το παραχωρήσουν να μείνετε?) αλλά μήπως είσαι προκατειλημμένη? Δεν γινόμαστε δα όλοι οι γονείς μας😄

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Neverstop είπε:

Με το καλό το μωράκι σας🥰🥰 κοπέλα μου μου φαίνεται περίεργο πώς έχεις ήδη προδικασει το πώς θα είναι ο σύντροφος σου σαν σύζυγος , εντούτοις φαντάζομαι ήταν κοινή απόφαση το μωράκι σας. Κι από ό,τι καταλαβαίνω είναι δίπλα σου. Σίγουρα η συγκατοίκηση θα έλυνε απορίες σου (δεν γίνεται ένα Airbnb να σας το παραχωρήσουν να μείνετε?) αλλά μήπως είσαι προκατειλημμένη? Δεν γινόμαστε δα όλοι οι γονείς μας😄

Το μωράκι είναι κοινή απόφαση ναι απλά εγώ το ήθελα νωρίτερα και εκείνος σε 2-3 χρόνια από τώρα... Αλλά και νωρίτερα που ήρθε είναι χαρούμενος πολύ. Απλά έχει ένα πρόβλημα στην ποιότητα του σπέρματος και δεν πιστεύαμε ότι θα το πιάναμε τόσο γρήγορα...

Έτσι μου φαίνεται γιατί δεν είναι όπως ήταν στην αρχή σε ορισμένα πράγματα και απόψεις και πόσο μάλλον να έχει τον πατέρα του συνέχεια δίπλα του να του λέει εγώ αν ήμουν στην ηλικία σας δεν θα έκανα ποτέ παιδιά,η γυναίκα πρέπει να υπηρετεί τον άνδρα δημοκρατία έχουμε (ειρωνικά) κ.λπ. κάπου μπορεί να επηρεαστεί. Όχι δεν το παραχωρεί  κοιτάζει τον εαυτό του απλά.. είναι και μικρά για οικογένεια... επίσης να ξεβολευτει από το σπίτι του δεν θελει... Εγώ όμως δεν θα κάνω πίσω δεν θα το μεγαλώσω εκεί μέσα... Προτιμώ να είμαι σπίτι μου μέχρι να βρούμε κάποια άλλη λύση αν βρούμε. Οπότε λέω να το αναγνωρίσει απλά...δεν θέλω να τρέχω για διαζύγια αν του αλλάξουν τα μυαλά.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Όποιος βάλει το παιδί στην φορολογική δήλωση δικαιούται τα επιδόματα. Όποιος θέλει το βάζει δεν υπάρχει περιορισμός . Επειδή η μητέρα είναι αυτή όμως που φαίνετε στα σχολεία βολεύει να το δηλώνει αυτή καλητερα Κ να τα περνει όλα η μητέρα . 

Η διαδικασία της αναγνώρισης είναι πλέον απλή μετά την γέννα πάτε με τις ταυτότητες σας στο συμβολαιογράφο Κ τα χαρτιά του παιδιού Κ αυτό ήταν . Πριν την γέννα δεν γίνετε ακριβώς αναγνώριση είναι σαν προσύμφωνο μετά την γέννα πρέπει να γίνει η κανονική αναγνώριση . Είναι 5:λεπτά υπόθεση χωρίς γραφειοκρατία . 

Με απλή αναγνώριση και όχι γάμο θεωρείται μονογονεϊκή οικογένεια;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , lux29 είπε:

Το μωράκι είναι κοινή απόφαση ναι απλά εγώ το ήθελα νωρίτερα και εκείνος σε 2-3 χρόνια από τώρα... Αλλά και νωρίτερα που ήρθε είναι χαρούμενος πολύ. Απλά έχει ένα πρόβλημα στην ποιότητα του σπέρματος και δεν πιστεύαμε ότι θα το πιάναμε τόσο γρήγορα...

Έτσι μου φαίνεται γιατί δεν είναι όπως ήταν στην αρχή σε ορισμένα πράγματα και απόψεις και πόσο μάλλον να έχει τον πατέρα του συνέχεια δίπλα του να του λέει εγώ αν ήμουν στην ηλικία σας δεν θα έκανα ποτέ παιδιά,η γυναίκα πρέπει να υπηρετεί τον άνδρα δημοκρατία έχουμε (ειρωνικά) κ.λπ. κάπου μπορεί να επηρεαστεί. Όχι δεν το παραχωρεί  κοιτάζει τον εαυτό του απλά.. είναι και μικρά για οικογένεια... επίσης να ξεβολευτει από το σπίτι του δεν θελει... Εγώ όμως δεν θα κάνω πίσω δεν θα το μεγαλώσω εκεί μέσα... Προτιμώ να είμαι σπίτι μου μέχρι να βρούμε κάποια άλλη λύση αν βρούμε. Οπότε λέω να το αναγνωρίσει απλά...δεν θέλω να τρέχω για διαζύγια αν του αλλάξουν τα μυαλά.

Με απλή αναγνώριση και όχι γάμο θεωρείται μονογονεϊκή οικογένεια;

Ναι έχεις τα προνόμια σαν γυναίκα μονογονεϊκής οικογένειας . Γενικά πάντως δεν έχεις άδικο για τον γάμο πολλά πράγματα αλλάζουν με ένα παιδί . Κ πρέπει να είστε Κ οι δύο σίγουροι . Κ εάν υπάρχει Κ κάποιο πρόβλημα υγείας στο παιδί εκεί συνήθως όταν κάποιος δεν είναι πολύ σίγουρος τότε ερχετε ένα βουνό πάνω του. Γιατί συνήθως οι άντρες σκέφτονται ένα παιδί σαν παιχνίδι που είναι πάντα γελαστό συνεργάσιμο Κ χωρίς προβλήματα που δεν τους περιορίζει την ελευθερία τους . Όταν ξεκινήσουν τα προβληματα τότε δεν έχουν όλοι το κουράγιο να το αποδεχτούν . 

Ακριβώς και το καλύτερο εγώ παραδέχτηκα από την αρχή ότι υπάρχει κληρονομικό νοσήματα στην οικογένεια μου και ότι το παιδί έχει 50% πιθανότητα να το πάρει ή όχι και το αγόρι μου το μόνο που λέει είναι όλα τα άλλα θα τα βρούμε σιγά σιγά αρκεί να μην πάρει το νοσημα αυτό...εν τω μεταξύ στην οικογένεια του έχουν συγγενή καρδιοπάθεια και λέει ότι έχει κάνει εξετάσεις και δεν έχει αυτός (δεν τις έχω δει εγώ δεν πιστεύω αν δεν δω) και όταν του λέω λες και είναι κληρονομικό γιατί τα παιδιά παίρνουν και από τους παππούδες μου λέει όχι δεν είναι το δικό σου φοβόμαστε... Εν ολίγοις θα βγω εγώ η προβληματική ενώ η οικογένεια του δεν έχει τίποτα!!!

Όχι μακριά και αγαπημένοι από γάμους με τίποτα δεν κάνω αυτό το λάθος... ευτυχώς η οικογένεια μου δεν έχει θέμα αν παντρευτώ ή όχι αρκεί να είμαι καλά μέσα μου...

26 minutes ago, lux29 said:

Ακριβώς και το καλύτερο εγώ παραδέχτηκα από την αρχή ότι υπάρχει κληρονομικό νοσήματα στην οικογένεια μου και ότι το παιδί έχει 50% πιθανότητα να το πάρει ή όχι και το αγόρι μου το μόνο που λέει είναι όλα τα άλλα θα τα βρούμε σιγά σιγά αρκεί να μην πάρει το νοσημα αυτό...εν τω μεταξύ στην οικογένεια του έχουν συγγενή καρδιοπάθεια και λέει ότι έχει κάνει εξετάσεις και δεν έχει αυτός (δεν τις έχω δει εγώ δεν πιστεύω αν δεν δω) και όταν του λέω λες και είναι κληρονομικό γιατί τα παιδιά παίρνουν και από τους παππούδες μου λέει όχι δεν είναι το δικό σου φοβόμαστε... Εν ολίγοις θα βγω εγώ η προβληματική ενώ η οικογένεια του δεν έχει τίποτα!!!

Όχι μακριά και αγαπημένοι από γάμους με τίποτα δεν κάνω αυτό το λάθος... ευτυχώς η οικογένεια μου δεν έχει θέμα αν παντρευτώ ή όχι αρκεί να είμαι καλά μέσα μου...

Εάν οι γονείς άφηναν τα παιδιά τους ελεύθερα τότε ο κόσμος θα είχε πιο ευτυχισμένους ανθρώπους και κυρίως πιο πετυχημένους … δεν μπορούμε να ήμαστε ότι θέλουν οι γονείς κ κυρίως ένας άντρας  που οφείλει να σεβαστεί την οικογένεια που έχει αλλά κυρίως οφείλει να σταθεί στα πόδια του και να χτίσει την δίκη του οικογένεια χωρίς προβλήματα… το αγόρι σου δουλεύει ; Είναι ανεξάρτητος οικονομικά ; 
Εσυ το κληρονομικό νόσημα γιατί το παρουσίασες τόσο σοβαρό και έδωσες τόση μεγάλη βαρύτητα εφόσον έχεις διακρίνει  οτι δίνει μεγάλη βάση στην άποψη των γονιών του ; Από τιν άποψη ότι μπορεί ας πούμε να το έχει συζητήσει μαζί τους η από την άποψη ότι εφόσον είναι τόσο επιρρεπής συναισθηματικά είναι κάτι που μπορεί να τον αγχώσει … 

Ξέρω ότι κάνοντας οικογένεια εννοείται δεν έχεις την ανασφάλεια να τα μοιράζεσαι όλα και κάθε σου σκέψη απλά μερικές φορές πρέπει κα κρατάς κάτι για σενα … 

τωρα όσον αφορά την οικογένεια άστο μεγάλο ζήτημα από που να το πιάσεις και να το αφήσεις . Άκουσε το ένστικτο σου και εφόσον δεν θες εννοείται μην μείνεις μαζί τους . Στο κάτω κάτω την οικογένεια που θες να κανείς με το αγόρι σου έχεις το δικαίωμα να την ξεκινήσεις όπως εσυ θέλεις και νιώθεις … δηλαδή με εσένα αυτόν και το παιδί σας . Άλλο να χρειάζονται βοήθεια , άλλο να έχουν θέματα υγείας … εφόσον όμως είναι καλα και με μεγάλη γλώσσα σπρρυ κιόλας δ θέλω να ρίξω αλάτι στη φωτιά αλλά αιντε με κάτι άντρες πουριτανούς θεωρώ εάν έχετε όλοι τη καλή διάθεση θα βρεθεί μια λύση … εμένα για παράδειγμα η πεθερά μιας φίλης μου παραχώρησε το μεγάλο απιτι στον γιο και τη νύφη της και έμεινε στο μικρότερο … που δεν ήταν καν έγκυος και δεν ήθελαν καν μα κάνουν παιδί … εντάξει ωραία τα ενοίκια και τα λεφτά αλλά και εσυ με τη κοιλιά τούρλα ριναι σωστό να μην βρίσουν μια λύση να χαρείς την εγκυμοσύνη με τον άντρα σου επειδή δεν θέλουν αντί για δυο να μείνουν με ένα rbnb? Δηλαδή για ποιον δουλεύουν για τα παιδιά και τα εγγόνια δεν δουλεύουν και να έχουν κάποιες οικονομίες στα γεράματα οι ίδιοι ; 
Η δικη σου οικογένεια τι θέση παίρνει για όλο αυτό ;;; Γιατί για να έχετε και 4 χρόνια σχέση φαντάζομαι ξέρανε όλοι ότι θα κάνατε τη δίκη σας οικογένεια κάποια στιγμή !

εσυ μην σκας και μην σε επηρεάζουν αυτά … άσε να φροντίσουν οι ίδιοι και το αγόρι σου για το που θα μείνετε κλπ … εαυ είσαι έγκυος και φρόντισε να χαρείς αυτή την όμορφη περίοδο !!! 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...