Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!

Εγω 5Ε κ5η σημερα! Εγω στομαχοπονο δεν εχω, γενικα εχω παρατηρησει οτι μου πεφτουν ολα λιγο πιο βαρια στο στομαχι, δεν μπορω να φαω πολυ.

Αναγουλες επισης δεν εχω παρατηρησει ακομα. Εγω εχω φουλ κουραση, κοιμαμαι οπου σταθω και σημερα το πρωι που ξυπνησα ειχα πολλες ζαλαδες.

Επισης σημερα εχω κατι μικρα πονακια αριστερα χαμηλα, σαν τσιμπηματακια παλι. Να ανησυχησω λετε? Αργει και το ραντεβου και αγχωνομαι αν ειναι ολα καλα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , artemis88 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!

Εγω 5Ε κ5η σημερα! Εγω στομαχοπονο δεν εχω, γενικα εχω παρατηρησει οτι μου πεφτουν ολα λιγο πιο βαρια στο στομαχι, δεν μπορω να φαω πολυ.

Αναγουλες επισης δεν εχω παρατηρησει ακομα. Εγω εχω φουλ κουραση, κοιμαμαι οπου σταθω και σημερα το πρωι που ξυπνησα ειχα πολλες ζαλαδες.

Επισης σημερα εχω κατι μικρα πονακια αριστερα χαμηλα, σαν τσιμπηματακια παλι. Να ανησυχησω λετε? Αργει και το ραντεβου και αγχωνομαι αν ειναι ολα καλα..

Κάλε λογικό είναι να έχεις αύτα τα τσιμπηματάκια έγκυος είσαι !!! Αλλά ιδανικά πήγαινε κάνε έναν υπέρηχο για να ηρεμήσεις !!!!

εγω 6η εβδομάδα σήμερα και πέρα από υπνηλία και νεύρα τίποτα άλλο…

3 minutes ago, Bluee19 said:

Κάλε λογικό είναι να έχεις αύτα τα τσιμπηματάκια έγκυος είσαι !!! Αλλά ιδανικά πήγαινε κάνε έναν υπέρηχο για να ηρεμήσεις !!!!

εγω 6η εβδομάδα σήμερα και πέρα από υπνηλία και νεύρα τίποτα άλλο…

😆😆 Δεν εχω ξαναυπαρξει ειναι η αληθεια αχαχα

Καλα κανεις και μου το λες μπας κ το πιστεψω κι εγω!

Ναι απλα ειναι μονο απο την αριστερη πλευρα τα πονακια..

πρίν από 4 λεπτά , artemis88 είπε:

😆😆 Δεν εχω ξαναυπαρξει ειναι η αληθεια αχαχα

Καλα κανεις και μου το λες μπας κ το πιστεψω κι εγω!

Ναι απλα ειναι μονο απο την αριστερη πλευρα τα πονακια..

Χαχαχα ναι όντως 😂

μπορει να έχει εμφυτευτεί εκεί το εμβρυακι σου και για αυτό να τραβάει εκεί 

7 minutes ago, Bluee19 said:

Χαχαχα ναι όντως 😂

μπορει να έχει εμφυτευτεί εκεί το εμβρυακι σου και για αυτό να τραβάει εκεί 

Δικιο εχεις! 

Να ρωτησω κατι αλλο ρε κοριτσια μηπως ξερει καμια? Λεω να κανω μια χοριακη ακομα μεσα στην εβδομαδα, την επομενη παω για υπερηχο. Λογικα θα δειξει με την αυξηση της αν πανε ολα φυσιολογικα ετσι? Ή μπορει να δειξει φουλ αυξηση αλλα κατι να μην ειναι οκ? Σας εχω ζαλισει νιωθω αλλα αν τυχον καποια ξερει απο την εμπειρια της ευχαριστω!

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , artemis88 είπε:

Δικιο εχεις! 

Να ρωτησω κατι αλλο ρε κοριτσια μηπως ξερει καμια? Λεω να κανω μια χοριακη ακομα μεσα στην εβδομαδα, την επομενη παω για υπερηχο. Λογικα θα δειξει με την αυξηση της αν πανε ολα φυσιολογικα ετσι? Ή μπορει να δειξει φουλ αυξηση αλλα κατι να μην ειναι οκ? Σας εχω ζαλισει νιωθω αλλα αν τυχον καποια ξερει απο την εμπειρια της ευχαριστω!

Δεν έχω ιδέα γιατί λένε πως από ένα σημείο και μετά σταματάει να διπλασιάζετε άρα μπορεί να αγχωθείς τσάμπα !!! Πήγαινε νωρίτερα για υπέρηχο ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , artemis88 είπε:

Δικιο εχεις! 

Πότε έχεις υπέρηχο; Αν ειναι να κανεις χοριακη και την επόμενη υπέρηχο, δεν εχει νοημα να πας για χοριακη. Τσαμπα το αγχος της αναμονης κιολας. Ποσο θα εισαι οταν πας;

Εγω και σήμερα με στομαχόπονο. Τι περίεργο αυτό. Και εχω και αναγουλες σήμερα και αηδιάζω με τα πάντα. Ολα τα καλα. 

• Χαχα 1

Οταν θα παω για υπερηχο θα ειμαι 7Ε κ 1Η, σημερα ειμαι 5Ε κ 5Η.

Απλα μου ειπαν οτι αν παω νωριτερα πιθανο να μην ακουσουμε καρδουλα ή δεν δουμε πολλα κ να χρειαστει να ξαναπαω, οποτε μου ειπαν καλυτερα μια και καλη για να τα δουμε ολα να'μαι στην 7η εβδομαδα.

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, artemis88 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!

Και γω 4η-5η-6η εβδομάδα ότι έτρωγα μου έπεφτε βαρύ σα να ειχα φάει 1 αρνι...και είχα και πονακια στη μία πλευρά.  Μετά σιγά σιγά έφυγαν αυτά τα συμπτώματα...τώρα είμαι 11η άρα ήταν οκ όλα αυτά που ένιωθα 😉

4 ώρες πρίν, artemis88 είπε:

Δικιο εχεις! 

Πρόσεξε μη την πατήσεις όπως εγώ...εκανα από μόνη μου...δεν ήξερα ότι από ένα σημείο και μετά διπλασιαζεται πιο αργά και αγχώθηκα. 

• Μεταξύ 1.200 και 6.000 mIU/ml ορού, το επίπεδο της hCG συνήθως χρειάζεται 72-96 ώρες για να διπλασιαστεί.
  • Πάνω από 6.000 mIU/ml, το επίπεδο της hCG χρειάζεται συχνά πάνω από τέσσερις ή περισσότερες ημέρες για να διπλασιαστεί.
2 ώρες πρίν, artemis88 είπε:

Απλα μου ειπαν οτι αν παω νωριτερα πιθανο να μην ακουσουμε καρδουλα ή δεν δουμε πολλα κ να χρειαστει να ξαναπαω, οποτε μου ειπαν καλυτερα μια και καλη για να τα δουμε ολα να'μαι στην 7η εβδομαδα.

Σε πόσες μέρες πας???? Αν είναι μια βδομαδα κάνε υπομονή αν είναι παραπάνω ζητα να πας αν αγχώνεσαι πιο νωρίς και ας ξαναπάς!

• Μου αρέσει 1

16 minutes ago, Eflenew said:

Και γω 4η-5η-6η εβδομάδα ότι έτρωγα μου έπεφτε βαρύ σα να ειχα φάει 1 αρνι...και είχα και πονακια στη μία πλευρά.  Μετά σιγά σιγά έφυγαν αυτά τα συμπτώματα...τώρα είμαι 11η άρα ήταν οκ όλα αυτά που ένιωθα 😉

Πρόσεξε μη την πατήσεις όπως εγώ...εκανα από μόνη μου...δεν ήξερα ότι από ένα σημείο και μετά διπλασιαζεται πιο αργά και αγχώθηκα. 

• Μεταξύ 1.200 και 6.000 mIU/ml ορού, το επίπεδο της hCG συνήθως χρειάζεται 72-96 ώρες για να διπλασιαστεί.
  • Πάνω από 6.000 mIU/ml, το επίπεδο της hCG χρειάζεται συχνά πάνω από τέσσερις ή περισσότερες ημέρες για να διπλασιαστεί.

Σε πόσες μέρες πας???? Αν είναι μια βδομαδα κάνε υπομονή αν είναι παραπάνω ζητα να πας αν αγχώνεσαι πιο νωρίς και ας ξαναπάς!

Σε 10 μερες ακριβως παω!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, artemis88 είπε:

Ναι σωστά. Καλύτερα προς 7 εβδομάδα. Οπότε αν κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα, πήγαινε κάνε. Εγω σε αυτη την εγκυμοσύνη μονο μια έκανα τρεις ημέρες μετα απο το θετικό μου τέστ. Δεν ξανα εκανα (δεν ξέρω γιατί αχαχα) και Πέμπτη θα παω για το πρωτο ραντεβού που θα κοντεύω την 8η εβδομάδα. 

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια!

15 hours ago, Eflenew said:

Αφού είναι την επομενη εβδομάδα κάνε υπομονή!!!! Θα τα δεις όλα μαζεμένα!!!!! Ότι καλύτερο!!!

Ναι μαλλον ετσι θα το κανω 🙏

@dimi123 πως εισαι με τις ναυτιες? Εχεις κανει πρωτο υπερηχο ή περιμενεις κι εσυ υπομονετικα σαν εμενα? 😊

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ σήμερα ειμαι αρκετά χαλια. Ειδικα τωρα που σας γράφω το στομαχι μου γυρίζει. Νιώθω δυσφορία.

Μπρούμυτα @Bluee19 καλύτερα μην ξαπλώνεις. Και για τον αυχένα δεν ειναι οτι καλύτερο. Για το έμβρυο αυτήν ηλικία που είναι τώρα, τόσο νωρίς, δε νομίζω να το πιέζει βέβαια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...