Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , anemonii είπε:

Κορίτσια, γεια σας. Ακολουθεί σεντόνι.

Είχα σήμερα ραντεβού με τον γιατρό μου και μου είπε κάτι που με προβλημάτισε και θα ήθελα τη γνώμη σας. Περιμένω περίοδο για να προχωρήσω σε ετ. Του είπα ότι πήγα αιματολογο, έχω προδιάθεση για θρομβοφιλια και ότι μου είπε η αιματολογος όταν ξεκινήσω τη διαδικασία για την ετ να παίρνω ένα σαλοσπιρ 100μγ τη μέρα. Είναι σύμφωνος και μου είπε ότι ούτως ή άλλως μετά την ετ δίνουν ηπαρίνη. Η αιματολογος όμως μου είπε όταν με το καλό πετύχω εγκυμοσύνη και φτάσω στην 8η εβδομάδα να πάω για επανεξέταση και τότε ΑΝ χρειαστεί θα ξεκινήσω ηπαρίνη. Μου φάνηκε περίεργο που ο εξωσωματικος θέλει να δώσει ηπαρίνη μετά την ετ ενώ η αιματολογος όχι. Να σημειώσω ότι γενικά δεν με μπουκωνει με εξετάσεις και φάρμακα, είναι πολύ φειδωλός σε αυτά, οπότε με παραξένεψε ακόμη περισσότερο αυτό. Ποια η γνώμη σας; Να μιλήσω ξανά με την αιματολογο όταν έρθει η ώρα; Ψιλοντρεπομαι κιόλας, μια φορά με έχει δει. 

Και επίσης ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Είμαι 22η μέρα κύκλου μετά από ωοληψια. Από τον υπέρηχο φαίνεται να έχω κάνει ωορρηξία (θαύμα για τα δεδομένα μου) και το ενδομήτριο είναι στο 6,5 περιπου. Δεν μου είπε αν είναι τριζωνικο. Γενικά δεν μου σχολίασε ποτέ κάτι για το ενδομήτριο μου, πχ ότι είναι λεπτό. Τον Φλεβάρη έκανα διέγερση με gonal και είχα αρκετά ωάρια. Παίζει να έπαιξε και αυτό τον ρόλο του; Με τεχνητό κύκλο θα πάμε για ετ, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα ενταξει όταν έρθει η ώρα, αλλά στεναχωρήθηκα λίγο. 

Γιατί στεναχωρήθηκες; Δεν κατάλαβα. Αφού δεν σου είπε κάτι για το ενδομήτριο. 
      Εμένα ο αιματολόγος μου είπε αν ο εξωσωματικός κρίνει πως θέλει να δώσει ηπαρίνη να την πάρω δεν θα πάθω τίποτα. Δεν έχω προδιάθεση για τίποτα. Πολλοί γιατροί το έχουν στο πρωτόκολλο τους να δίνουν προληπτικά αντιπηκτικές δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. 

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , Lila86 είπε:

Να τα λες όσο θες κορίτσι μου! Γι'αυτό τα λέμε εδώ!!! Λίγη υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και θα δείξει.. νομίζω πάντως αν τα λέω σωστα για σάκο κλπ θέλει 6 εβδομάδων και μετά! Περνά το Σαββατοκύριακο σου όσο πιο ευχάριστα μπορείς και η Δευτέρα είναι κοντα

Ευχαριστώωωωω. ..τώρα θα πάω να πάρω utrogestan να βάζω κολπικα κ φυλλικό να παίρνω να δούμε αν θα γίνει κάτι..δεν ξέρω αν έχει νόημα αλλά είπα να το προσπαθήσω...

Κ Δευτέρα πρωί πρωί..

Εσυ πως είσαι??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ευχαριστώωωωω. ..τώρα θα πάω να πάρω utrogestan να βάζω κολπικα κ φυλλικό να παίρνω να δούμε αν θα γίνει κάτι..δεν ξέρω αν έχει νόημα αλλά είπα να το προσπαθήσω...

Κ Δευτέρα πρωί πρωί..

Εσυ πως είσαι??

Στο πρότεινε ο γιατρός η από μόνη σου; Να τον ρωτήσεις καλύτερα πρώτα για προγεστερόνη! Εννοείται πρωί πρωί χαχαχα εγώ είχα σηκωθεί από τις 7μιση να πάω στη 2η χοριακή για να βγουν γρηγορα!!! Δόξα το Θεό μια χαρά! Κλωτσαει η μικρή μου και τα λέμε συνέχεια 😂

ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες γιατί μη νομίζεις κι εγώ τους φόβους τους έχω μπόλικους!!! Απλώς προσπαθώ να σκεφτομαι θετικά όσο μπορώ

Περιμενουμε νεααα!!! 🤞🏼🫶🏼

πρίν από 43 λεπτά , Lila86 είπε:

Στο πρότεινε ο γιατρός η από μόνη σου; Να τον ρωτήσεις καλύτερα πρώτα για προγεστερόνη! Εννοείται πρωί πρωί χαχαχα εγώ είχα σηκωθεί από τις 7μιση να πάω στη 2η χοριακή για να βγουν γρηγορα!!! Δόξα το Θεό μια χαρά! Κλωτσαει η μικρή μου και τα λέμε συνέχεια 😂

ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες γιατί μη νομίζεις κι εγώ τους φόβους τους έχω μπόλικους!!! Απλώς προσπαθώ να σκεφτομαι θετικά όσο μπορώ

Περιμενουμε νεααα!!! 🤞🏼🫶🏼

Ναι από μόνη Μ τίποτα...μιλησαμε τι πρωί γτ χτες ήμουν λίγο στα χαμένα..κ ρώτησα αν μπορω να πάρω κ Μ είπε αυτά τα δύο..κ του λέω δλδ βγήκε θετικό στο να είμαι έγκυος?? 🤣🤣🤣🤣 

Εσύ γτ κορίτσι μου έχεις φόβους?? Έχεις φτάσει στα μισά κ παραπάνω....όλα καλά πάνε !!! 💜 

✌️😜🤣 άντε κ έβαλα το πρώτο utrogestan..

• Χαχα 1

21 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Ναι από μόνη Μ τίποτα...μιλησαμε τι πρωί γτ χτες ήμουν λίγο στα χαμένα..κ ρώτησα αν μπορω να πάρω κ Μ είπε αυτά τα δύο..κ του λέω δλδ βγήκε θετικό στο να είμαι έγκυος?? 🤣🤣🤣🤣 

Εσύ γτ κορίτσι μου έχεις φόβους?? Έχεις φτάσει στα μισά κ παραπάνω....όλα καλά πάνε !!! 💜 

✌️😜🤣 άντε κ έβαλα το πρώτο utrogestan..

Άντε με το καλό και τα υπόλοιπα 😂 

Γιατί φόβους έχεις από τη πρώτη στιγμή κορίτσι μου! Το ότι έχω φτάσει εδώ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα μέχρι να το πάρω στην αγκαλιά μου! Πάντα έχεις λίγο άγχος να πάνε όλα καλά ειδικά όταν προσπαθείς τόσο καιρό.. φυσιολογικά βέβαια έτσι δεν σου λέω αγχώνομαι κάθε μέρα! Αλλά είναι κι αυτές οι μέρες..άλλες τέλειες άλλες καλές άλλες κακές! Ολα μέσα στο παιχνίδι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Lila86 είπε:

Άντε με το καλό και τα υπόλοιπα 😂 

Γιατί φόβους έχεις από τη πρώτη στιγμή κορίτσι μου! Το ότι έχω φτάσει εδώ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα μέχρι να το πάρω στην αγκαλιά μου! Πάντα έχεις λίγο άγχος να πάνε όλα καλά ειδικά όταν προσπαθείς τόσο καιρό.. φυσιολογικά βέβαια έτσι δεν σου λέω αγχώνομαι κάθε μέρα! Αλλά είναι κι αυτές οι μέρες..άλλες τέλειες άλλες καλές άλλες κακές! Ολα μέσα στο παιχνίδι!

Σε καταλαβαινω..έτσι ήμουν κ εγώ..έλεγα κατσε να κάνουμε την μια εξέταση..μετά κάτσε να δούμε το μωρό...μετά κάτσε να γεννηθεί να το πιάσω .....έχεις απόλυτο δίκιο...όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!!!! Κ είναι κ απολύτως φυσιολογικό!!! 

Όλα θα πάνε καλά !!! Θετική σκέψη πάντα..

μην ακούς εμένα ,τώρα,που λίγο είμαι κάπως...είναι που το αντιμετωπίζω πρώτη φορά κ δεν ξέρω πως να αντιδράσω.να χαρώ? Να στεναχωρέθω? Είμαι λίγο έως πολύ μπερδεμένη 🤣 

Αλλά πάντα μα πάντα θετική σκέψη!! 

Εντάξει καλά πανε κ τα υπόλοιπα.. πήραν τον δρόμο τους 🤣🤣🤣😜😜

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Σε καταλαβαινω..έτσι ήμουν κ εγώ..έλεγα κατσε να κάνουμε την μια εξέταση..μετά κάτσε να δούμε το μωρό...μετά κάτσε να γεννηθεί να το πιάσω .....έχεις απόλυτο δίκιο...όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!!!! Κ είναι κ απολύτως φυσιολογικό!!! 

Όλα θα πάνε καλά !!! Θετική σκέψη πάντα..

μην ακούς εμένα ,τώρα,που λίγο είμαι κάπως...είναι που το αντιμετωπίζω πρώτη φορά κ δεν ξέρω πως να αντιδράσω.να χαρώ? Να στεναχωρέθω? Είμαι λίγο έως πολύ μπερδεμένη 🤣 

Αλλά πάντα μα πάντα θετική σκέψη!! 

Εντάξει καλά πανε κ τα υπόλοιπα.. πήραν τον δρόμο τους 🤣🤣🤣😜😜

Εννοείτε θετική σκέψη πάντα!!! Αλλά ξέρεις μωρέ τώρα οι ορμόνες δεν είναι και πολύ βοηθητικές τις μέρες που σκέφτεσαι κάπως διαφορετικά!!! 

Μια χαρά είσαι μέχρι να δεις στον υπέρηχο ότι όλα είναι καλά είναι λογικό να αγχωθεις κι εσύ! Βήμα βήμα!!! Εύχομαι αλήθεια αύριο να είναι όλα σούπερ!!! 

Εντάξει αφού πήραν το δρόμο τους καλή δουλειά να ευχηθούμε στη προγεστερόνη χαχαχαχα 😂

3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Εννοείτε θετική σκέψη πάντα!!! Αλλά ξέρεις μωρέ τώρα οι ορμόνες δεν είναι και πολύ βοηθητικές τις μέρες που σκέφτεσαι κάπως διαφορετικά!!! 

Μια χαρά είσαι μέχρι να δεις στον υπέρηχο ότι όλα είναι καλά είναι λογικό να αγχωθεις κι εσύ! Βήμα βήμα!!! Εύχομαι αλήθεια αύριο να είναι όλα σούπερ!!! 

Εντάξει αφού πήραν το δρόμο τους καλή δουλειά να ευχηθούμε στη προγεστερόνη χαχαχαχα 😂

🤣🤣🤣🤣 Ας κάνει την δουλίτσα της σωστά χαχαχαχα

Μακάρι αύριο να ξεκαθαρίσει το τοπίο..θα σου έχω νέα το μεσημέρι! Να πάνε όλα καλά!!!! ✌️ 

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1

20 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

🤣🤣🤣🤣 Ας κάνει την δουλίτσα της σωστά χαχαχαχα

Μακάρι αύριο να ξεκαθαρίσει το τοπίο..θα σου έχω νέα το μεσημέρι! Να πάνε όλα καλά!!!! ✌️ 

Καλησπέρα κορίτσι μου! Τι έγινε με τη χοριακη;;

πρίν από 28 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Τι έγινε με τη χοριακη;;

Μόλις τωρα πήρα τ αποτέλεσματα..

Άσχημα νέα..η χοριακη ανέβηκε πάρα πολύ λίγο δλδ ήταν 242 κ πήγε 301.θα ξανακάνω την Τετάρτη κ ανάλογα το αποτέλεσμα θα πάω σε γιατρό που κάνει αυχενικες κλπ για υπέρηχο εξειδικευμένο να δούμε αν πρόκειται για εξωμήτριο..

Καλησπέρα σε όλες! Γενναω τέλη Αυγούστου το πρώτο μου μωρό και ενοψει της επιλογής μαιευτηρίου ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας γιατο Ιασώ. Επισης, επειδή σκοπεύω να πάω σε δίκλινο αλλά δεν θέλω rooming in, γνωρίζετε αν η κοπέλα με την οποία θα μοιράζομαι το δωμάτιο ενδέχεται να έχει rooming in ή υπάρχει ομοιογένεια στην συγκεκριμένη επιλογή ανά δωμάτιο;

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Cath3rine είπε:

Μόλις τωρα πήρα τ αποτέλεσματα..

Άσχημα νέα..η χοριακη ανέβηκε πάρα πολύ λίγο δλδ ήταν 242 κ πήγε 301.θα ξανακάνω την Τετάρτη κ ανάλογα το αποτέλεσμα θα πάω σε γιατρό που κάνει αυχενικες κλπ για υπέρηχο εξειδικευμένο να δούμε αν πρόκειται για εξωμήτριο..

Λυπάμαι κορίτσι μου.. ελπίζω να μη ταλαιπωρηθείς καθόλου.. Δύναμη και σύντομα να είναι όλα καλά να ξανά προσπαθήσετε 🌸

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου.. ελπίζω να μη ταλαιπωρηθείς καθόλου.. Δύναμη και σύντομα να είναι όλα καλά να ξανά προσπαθήσετε 🌸

Σ ευχαριστω πολύ @Lila86❤️ τώρα πάμε για το καλύτερο σενάριο θέλω να πιστεύω ότι θα το πιο συνηθισμένο κ πιο απλό να περάσει..

πρίν από 3 λεπτά , Villy93 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Γενναω τέλη Αυγούστου το πρώτο μου μωρό και ενοψει της επιλογής μαιευτηρίου ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας γιατο Ιασώ. Επισης, επειδή σκοπεύω να πάω σε δίκλινο αλλά δεν θέλω rooming in, γνωρίζετε αν η κοπέλα με την οποία θα μοιράζομαι το δωμάτιο ενδέχεται να έχει rooming in ή υπάρχει ομοιογένεια στην συγκεκριμένη επιλογή ανά δωμάτιο;

Πλέον ητε κάνεις rooming in ητε όχι όποτε θέλεις Κ όση ώρα θέλεις το μωρό είναι στο δωμάτιο. Οπότε δεν έχει Κ πολύ σημασία τι θα επιλέξεις ούτε τι θα κάνει η κοπέλα που θα είμαι δίπλα σου. 

Γενικά σαν νοσοκομείο είναι νορμάλ ούτε κρύο ούτε ζέστη. 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Πλέον ητε κάνεις rooming in ητε όχι όποτε θέλεις Κ όση ώρα θέλεις το μωρό είναι στο δωμάτιο. Οπότε δεν έχει Κ πολύ σημασία τι θα επιλέξεις ούτε τι θα κάνει η κοπέλα που θα είμαι δίπλα σου. 

Γενικά σαν νοσοκομείο είναι νορμάλ ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Γνωρίζεις αν πλέον υπάρχει καποιο οριο στο αριθμό των ατόμων στο επισκεπτηριο ή αν είναι ελεύθερο;

πρίν από 3 λεπτά , Villy93 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Γνωρίζεις αν πλέον υπάρχει καποιο οριο στο αριθμό των ατόμων στο επισκεπτηριο ή αν είναι ελεύθερο;

Έχω την εντύπωση πλέον είναι ελεύθερο . Μέσα στο δωμάτιο δεν μπορούν να μπουν πολλά άτομα ταυτόχρονα αλλά το επισκεπτήριο είναι ελεύθερο νομίζω πλέον 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...