Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , baby_love είπε:

Δεν είχε συγκεκριμένο ποσοστό. Έγραφε κίνδυνος υψηλός για πρόκληση προεκλαμψίας. 

Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω… ο γιατρος τι σου είπε πέρα από το αλάτι; Που οφείλεται;; Αντιμετωπίζεται;; Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Να το ψάξεις! 

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλησπέρα!! Είσαι Αθήνα;; Χθες επισκέφτηκα την αιματολόγο οικονομοπουλου στο Έλενα η οποία είναι εξαιρετική. Μου είπε όταν κάνω την αυχενική να της την στείλω για να δει ακριβώς τέτοια θέματα όπως προεκλαμψία. Εγώ παίρνω ήδη αντιπηκτική και Σαλοσπίρ και σχετικά με το Σαλοσπίρ μου είπε ότι μόνο καλό κάνει! Αν κλείσεις πρωινό ραντεβού είναι δωρεάν, οπότε αν είσαι Αθήνα θα σου έλεγα να πας μια βόλτα! 
πάντως πολύ ευχάριστα τα νέα της αυχενικής πλην αυτού!! Με το καλό!!

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Μου έγραψε 10 utrogestan ο γιατρός και λέει συμμετοχή 0%. Σύνολο κάνουν 55€ περίπου και μου λένε από το φαρμακείο ότι δεν καλύπτεται όλο το ποσό από το υπουργείο και πρέπει να πληρώσω 33€. Δλδ τι συμμετοχή είναι αυτή 0% αν πρέπει να πληρώσω τόσα από τη τσέπη μου;;; 

Σορυ 88€ έκαναν όλα. 

Κορίτσι μου αν λέει συμμετοχή μηδέν είναι μηδέν!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί σου ζητάνε χρήματα.. κάποια φάρμακα είναι εντελώς δωρεάν λόγω εγκυμοσύνης. Κι εγώ τις αντιπηκτικες μου δεν τις πληρώνω και μου γραφει μηνιαίες. Ρωτά και σε ένα άλλο φαρμακείο αν δεν τα έχεις πάρει.

2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κορίτσι μου αν λέει συμμετοχή μηδέν είναι μηδέν!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί σου ζητάνε χρήματα.. κάποια φάρμακα είναι εντελώς δωρεάν λόγω εγκυμοσύνης. Κι εγώ τις αντιπηκτικες μου δεν τις πληρώνω και μου γραφει μηνιαίες. Ρωτά και σε ένα άλλο φαρμακείο αν δεν τα έχεις πάρει.

Δυστυχώς και εγώ έξι κουτιά ουτρο και πλήρωσα γύρω στα είκοσι ευρω

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...