Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Antonia_ είπε:

Ε γενικά λόγο σπέρματος είμαστε στη διαδικασία οπότε θ δείξει. Βέβαια μας είπε ο γιατρός ότι εφόσον κάναμε βλαστοκύστες κ αρκετές στην προηγούμενη φορά ότι οκ κάνει τη δουλειά τ βρίσκουμε κάποια σπερματοζωαρια. Βέβαια κ πάλι δεν ξέρω. Θέλουμε να δούμε αν φταίει κάτι στο ενδομήτριο πχ

Και εμείς με ολιγοασθενοτερατοσπερμια, πολύ κακο σπέρμα δλδ και παρόλα αυτά κάναμε 7αριστες βλαστοκυστες σε δύο ωοληψιες. Στην πρώτη βγάλαμε δέκα ωάρια(7ωριμα-5βλαστοκυστες)και τώρα βγάλαμε 3ωαρια και καναμε δύο.Πιστευω πως θα τα καταφέρετε,είστε σε πολύ καλά χέρια 

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Bluee19 είπε:

Δύσκολα είχα πολύ άγχος …τώρα έγιναν καφέ βλέννες άρα μου είπε πως θα σταματήσουν με ξεκούραση!!! Ο Σάκος έχεις μεγαλώσει πάντως σε σχέση με την Δευτέρα αλλά ακόμη δεν φαίνεται κάτι παραπάνω !!!

Μπραβο!!! Πολυ θετικά νεα!!! Ειδες;;; Μεγαλωσε και ο σακος.. ειναι νωρις ακομα, κανε υπομονη!! Ξαπλα.. χαλαρωσε.. δες κατι ευχαριστο και  αναλαφρο, διάβασε κανενα βιβλιο... Και κυριως Μην ψαχνεις στο ιντερνετ !!! Χιχι

2 ώρες πρίν, artemis88 είπε:

@Bluee19 λογικο να αγχωθειις, αλλα θα δεις θα πανε ολα καλα! Εχω ακουσει πολλες κοπελες που ειχαν αιμα στην αρχη..Να ξεκουραζεσαι και να μην κανεις πολλα πολλα.

Νομιζω οτι το σωμα μας ειδικα στην αρχη δουλευει διπλοβαρδιες για αυτο που του συμβαινει οποτε θελει χαλαρα 

Πες μας τι εγινε αμα πας. Ολα θα ειναι καλα θα δεις!! 😊

Τι ωραια!! Κοντα κι εσυ!! Τελικα μονο εμενα με αφησε για την 7η εβδομαδα κατευεθειαν 😔

Θα το παιρνω κι εγω νηστικη το πρωι. Ρωτησα το γιατρο, μου ειπε δεν υπαρχει συγκεκριμενη ωρα αλλα καλυτερα να εισαι νηστικη.

Ολα να σου πανε καλα!!! Πολλα υδροχοακιααα ετοιμαζονται 

Μια χαρα τοτε!! Αμα σε βολεψει ετσι να το παιρνεις και αφου στο ειπε κ ο γιατρος!!!

Πολλα υδροχοακια που ειναι και καλα παιδάκια χαχα!!! Βασικα ολα τα εμβρυακια μας να είναι καλα και να μεγαλωνουν!!! ❤️🙏

Υπομονη, θα περασουν οι μερες.. εγω κοιταω ημερολογιο καθε μερα και σβήνω... Χαχαχα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Nima21 είπε:

Μπραβο!!! Πολυ θετικά νεα!!! Ειδες;;; Μεγαλωσε και ο σακος.. ειναι νωρις ακομα, κανε υπομονη!! Ξαπλα.. χαλαρωσε.. δες κατι ευχαριστο και  αναλαφρο, διάβασε κανενα βιβλιο... Και κυριως Μην ψαχνεις στο ιντερνετ !!! Χιχι

Μια χαρα τοτε!! Αμα σε βολεψει ετσι να το παιρνεις και αφου στο ειπε κ ο γιατρος!!!

Πολλα υδροχοακια που ειναι και καλα παιδάκια χαχα!!! Βασικα ολα τα εμβρυακια μας να είναι καλα και να μεγαλωνουν!!! ❤️🙏

Υπομονη, θα περασουν οι μερες.. εγω κοιταω ημερολογιο καθε μερα και σβήνω... Χαχαχα 

Έχω ανεβάσει φωτογραφία στο προφίλ μου το μέγεθος που έχει σάκος μου!!! Πως τ βλέπετε για 5+4; 
ο γιατρός που του έστειλα τον υπέρηχο μου είπε πως είναι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά !!! Αλλά μέχρι την Πέμπτη πως περνάει η μέρα 

πρίν από 30 λεπτά , Bluee19 είπε:

Έχω ανεβάσει φωτογραφία στο προφίλ μου το μέγεθος που έχει σάκος μου!!! Πως τ βλέπετε για 5+4; 
ο γιατρός που του έστειλα τον υπέρηχο μου είπε πως είναι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά !!! Αλλά μέχρι την Πέμπτη πως περνάει η μέρα 

Θα σε συμβούλευα με ολο το θαρρος να μην το κάνεις αυτο γιατι θα αρρωστήσεις ψυχολογικά.. τετοια απαντηση δεν θα στην εδινα και να ηξερα, που δεν εχω ιδέα, γιατι ειναι καθαρα ιατρικο θεμα! Δεν ειναι απλως μια τιμη χοριακης! Εγω θα πω οτι σου ειπε ο γιατρός σου.. οτι ολα θα πανε καλα! Εμπιστευσου τον και σε αυτα να ακους μονο τους γιατρους σου! γνωμη μου!!!! Το καταλαβαίνω ότι ειναι δυσκολο να μην το σκέφτεσαι αλλα να εχεις θετικες σκεψεις! 

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Θα σε συμβούλευα με ολο το θαρρος να μην το κάνεις αυτο γιατι θα αρρωστήσεις ψυχολογικά.. τετοια απαντηση δεν θα στην εδινα και να ηξερα, που δεν εδω ιδέα, γιατι ειναι καθαρα ιατρικο θεμα! Δεν ειναι απλως μια τιμη χοριακης! Εγω θα πω οτι σου ειπε ο γιατρός σου.. οτι ολα θα πανε καλα! Εμπιστευσου τον και σε αυτα να ακους μονο τους γιατρους σου! γνωμη μου!!!! Το καταλαβαίνω ότι ειναι δυσκολο να μην το σκέφτεσαι αλλα να εχεις θετικες σκεψεις! 

Έχεις δίκιο νομίζω χρειάζετε μια άποχη από το τηλέφωνο και όλα θα πάνε καλαααα!!!! Όπως με τον κορονοϊο υπήρχε όσο βλέπαμε τηλεόραση 

πρίν από 22 λεπτά , Bluee19 είπε:

Έχεις δίκιο νομίζω χρειάζετε μια άποχη από το τηλέφωνο και όλα θα πάνε καλαααα!!!! Όπως με τον κορονοϊο υπήρχε όσο βλέπαμε τηλεόραση 

Ετσι!! Απολαυσε το καθισιο στο σπιτι χαλαρη χωρις ζορικες σκεψεις!! Εγω αν σε παρηγορει δουλευω και σε ζηλευω που εισαι σπιτι!!

Καλα γενικα οι ειδησεις ειναι για ομαδικη αυτοκτονία!!! Απαπα μακρια!! Νετφλιξ νετφλιξ χαχαχ

Διαφημίσεις

1 hour ago, Bluee19 said:

Κι εγω δεν εχω ιδεα απο αυτο, αλλα θα συμφωνησω με την @Nima21 να ακουσεις το γιατρο σου και οτι σου πει εκεινος. Εφοσον δεν ανησυχει ολα θα πανε καλα θα το δεις!!

1 hour ago, Nima21 said:

Κι εγω μερα με τη μερα ειμαι και σβηνω 😁

Αν και να σας πω την αληθεια, το αγχος το μεγαλο που ειχα πιο πριν για το αν θα πετυχει η εξωσωματικη κλπ μου εχει φυγει. Ξερω οτι πολλα μπορουν να συμβουν δεν ειναι οτι ειμαι στο συννεφακι μου, αλλα και το αγχος δεν βοηθαει. Νομιζω τωρα θελει ηρεμια και ξεκουραση και ολα θα γινουν 😚❤️🙏

Να σας ρωτησω κατι αλλο? Εχετε κανει καποια αλλαγη σε κρεμες κλπ?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , artemis88 είπε:

Κι εγω δεν εχω ιδεα απο αυτο, αλλα θα συμφωνησω με την @Nima21 να ακουσεις το γιατρο σου και οτι σου πει εκεινος. Εφοσον δεν ανησυχει ολα θα πανε καλα θα το δεις!!

Κι εγω μερα με τη μερα ειμαι και σβηνω 😁

Αν και να σας πω την αληθεια, το αγχος το μεγαλο που ειχα πιο πριν για το αν θα πετυχει η εξωσωματικη κλπ μου εχει φυγει. Ξερω οτι πολλα μπορουν να συμβουν δεν ειναι οτι ειμαι στο συννεφακι μου, αλλα και το αγχος δεν βοηθαει. Νομιζω τωρα θελει ηρεμια και ξεκουραση και ολα θα γινουν 😚❤️🙏

Να σας ρωτησω κατι αλλο? Εχετε κανει καποια αλλαγη σε κρεμες κλπ?

Μπράβο σου αν εχεις χαλαρώσει μετα την εξωσωματική! Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε ολες! Αν προσέχουμε δεν είναι κατι άλλο στο χερι μας έξαλλου!οποτε το στρες μονο κακο κανει.. το λεω να το ακούσω κ εγω!!

Προσωπικα δεν άλλαξα κατι γιατι ειναι απλά τα καλλυντικά που φοραω .. δηλ ρετινολη και βιταμινη Α που απαγορευονται στην εγκυμοσυνη δεν εβαζα ουτως η αλλως.. δικο μου κολλημα να αποφευγω το αποσμητικο σε σπρει και βαζω roll on.. για να μην το εισπνεω καθε μερα... Ο γιατρός μου που τον ρωτησα γιατι μου ειπαν απο φαρμακειο για οδοντόκρεμα εγκυμοσυνης η οποια ειναι και πανακριβη της φρεζιντερμ.. γελασε και μου λεει.. ναι η οδοντοκρεμα μας πειραξε.. η ακτινοβια απο τα κινητα καθε μερα δεν μας ενοχλεί!! Και δεν ειχε άδικο! Οποτε χαλαρα πιστευω ,αλλα εξαρτάται και τον γιατρο παντα! 

1 ώρα πρίν, Nima21 είπε:

Ετσι!! Απολαυσε το καθισιο στο σπιτι χαλαρη χωρις ζορικες σκεψεις!! Εγω αν σε παρηγορει δουλευω και σε ζηλευω που εισαι σπιτι!!

Καλα γενικα οι ειδησεις ειναι για ομαδικη αυτοκτονία!!! Απαπα μακρια!! Νετφλιξ νετφλιξ χαχαχ

Καλά λες !!!! Έλιωσα στον ύπνο !!! Βέβαια τωρα φρικαρα λίγο και σηκώθηκα να κάτσω καθιστή γιατί τόσο ξάπλα δεν αντέχετε 

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, kounela είπε:

Καλημέρα κορίτσια και πάλι.

Πως είστε σήμερα; Υπάρχουν κοριτσια που να διανύουν την 7η βδ.; Δεν έχω πάει ακόμα σε γιατρό και εχω άγχος.

Καλημέρα !!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!🙏🏼

ποτέ θα πας για τον πρώτο υπέρηχο ; 

Κορίτσια εγώ δόξα το θεό έκατσα ξάπλα μισή μέρα χθες μετά σηκώθηκα λίγο αλλά χωρίς πολλά πολλά και το αίμα σταμάτησε τελείως και το καφέ !!!! Άρα θεωρώ όλα είναι καλά !!!! Περιμένω τον υπέρηχο την Πέμπτη που θα είμαι 6+4 ανυπομονώ !!!! Εσείς πως είστε σήμερα ; 

• Λουλούδια 1

2 ώρες πρίν, Bluee19 είπε:

Γιατί σε καθυστέρησε τόσο πολύ ; 8η εβδομάδα ; Είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη ή έχεις και άλλο παιδάκι ;

Θα ειμαι 7 και 5 την Πέμπτη.

Ειναι το πέμπτο παιδι. Και εχω μεγάλη αγωνία γιατί ο δικός μου γιατρός αυτός, με αυτον που εκανα την τρίτη και την Τετάρτη καισαρική, βγήκε στην σύνταξη. Το ήξερα οτι θα έβγαινε όταν με έβλεπε στο τέταρτο παιδί. 

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...