Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, karlajo said:

Τελικά μου το ακύρωσαν δε θα ξεκινήσω τώρα επειδή ανέβασα δέκατα και ποναει ο λαιμός μου 😭το τι νεύρα έχω δεν περιγράφεται 

Μην στεναχωριέσαι συμβαίνει. Θα βφοβηθηκαν μην χειροτερεύσει.Και φοβούνται και την νάρκωση. 

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

Εχθές έκανα την λήψη τροφοβλάστης, γιατί είχε βρεθεί β χοριακή 4 φορές πάνω από τον μέσο όρο στην PAPP A. 
Μπορώ να πω ότι πόνεσα λιγαακι παραπάνω απ' ότι περίμενα, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό. 
Περιμένω σχετικά γρήγορα τα αποτελέσματα για σύνδρομο down (ελάχιστες οι πιθανότητες σύμφωνα με την αυχενική) και σε περίπου 2 βδομάδες βγαίνουν και για όλα τα υπόλοιπα χρωμοσωμικά. 
Σας έχει τύχει ή έχετε ακούσει κάτι αντίστοιχο με τη β χοριακή;

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Fani1994 είπε:

Εχθές έκανα την λήψη τροφοβλάστης, γιατί είχε βρεθεί β χοριακή 4 φορές πάνω από τον μέσο όρο στην PAPP A. 
Μπορώ να πω ότι πόνεσα λιγαακι παραπάνω απ' ότι περίμενα, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό. 
Περιμένω σχετικά γρήγορα τα αποτελέσματα για σύνδρομο down (ελάχιστες οι πιθανότητες σύμφωνα με την αυχενική) και σε περίπου 2 βδομάδες βγαίνουν και για όλα τα υπόλοιπα χρωμοσωμικά. 

Καλημερα κοριτσι μου!

Σε ποια εβδομαδα κυησης εισαι; Η υπερβολικα ανεβασμενη χοριακη ειναι συμπτωμα σε περιπτωση μυλης κυησης (αν υπαρχει εμβρυο μιλαμε για μερικη μυλη κυηση) και αλλων τροφοβλαστικων ασθενειων επομενως αυτο θελουν να ελεγξουν. Ειναι εξαιρετικα σπανιο να υπαρχει κατι τετοιο, οποτε θα σου ελεγα να μην ανησυχεις καθολου.

2 ώρες πρίν, Fani1994 είπε:

Πόσο εβδομάδων είσαι; Πως γίνεται η λήψη τροφοβλαστης; 
εγώ όχι δεν έχω ακούσει κάτι σχετικά. Σου είπαν με τι μπορεί να σχετίζεται; 
εύχομαι πολύ καλά αποτελέσματα!!να είναι όλα τέλεια!!! 🙏🏼

πρίν από 11 λεπτά , S1987 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!

Σε ποια εβδομαδα κυησης εισαι; Η υπερβολικα ανεβασμενη χοριακη ειναι συμπτωμα σε περιπτωση μυλης κυησης (αν υπαρχει εμβρυο μιλαμε για μερικη μυλη κυηση) και αλλων τροφοβλαστικων ασθενειων επομενως αυτο θελουν να ελεγξουν. Ειναι εξαιρετικα σπανιο να υπαρχει κατι τετοιο, οποτε θα σου ελεγα να μην ανησυχεις καθολου.

Είμαι στη 14 εβδομάδα. Σε ευχαριστώ πολύ!

πρίν από 4 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πόσο εβδομάδων είσαι; Πως γίνεται η λήψη τροφοβλαστης; 
εγώ όχι δεν έχω ακούσει κάτι σχετικά. Σου είπαν με τι μπορεί να σχετίζεται; 
εύχομαι πολύ καλά αποτελέσματα!!να είναι όλα τέλεια!!! 🙏🏼

Με μια βελόνα μου πήραν λίγο δείγμα από τον πλακούντα τρυπώντας στην κοιλιά ενώ έκαναν ταυτόχρονα υπέρηχο. Μου είπαν ότι το κάνουμε για να αποκλείσουμε διάφορες χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Είναι διαγνωστικό, δηλαδή θα ξέρουμε 100% αν υπάρχει κάτι. Απ' ότι μου είπε ο γιατρός απ' την πρώτη στιγμή, είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να υπάρχει πρόβλημα σύμφωνα με την αυχενική, αλλά το κάνουμε για να είμαστε απόλυτα βέβαιοι. 
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, ελπιδακι είπε:

Καλημέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σού,το σαλοσπιρ σου το έκοψε για τις καφέ κηλίδες δεν είναι κάτι, τωρα για το πόσο εβδομάδων είσαι εγώ πατάω στο Google υπολογισμός κύησης εξωσωματική και μετά επιλέγω το eleftheia βάζω την ημερομηνία της έμβρυο μεταφοράς και μου βγάζει πόσο είμαι,το δικό σου το βγάζει για σήμερα 4 εβδομάδων και 4 ημερών (αν είναι βλαστοκυστη 5 ημερών)ελπίζω να βοήθησα 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου μπράβο!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🌹❤️

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Fani1994 είπε:

Είμαι στη 14 εβδομάδα. Σε ευχαριστώ πολύ!

Με μια βελόνα μου πήραν λίγο δείγμα από τον πλακούντα τρυπώντας στην κοιλιά ενώ έκαναν ταυτόχρονα υπέρηχο. Μου είπαν ότι το κάνουμε για να αποκλείσουμε διάφορες χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Είναι διαγνωστικό, δηλαδή θα ξέρουμε 100% αν υπάρχει κάτι. Απ' ότι μου είπε ο γιατρός απ' την πρώτη στιγμή, είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να υπάρχει πρόβλημα σύμφωνα με την αυχενική, αλλά το κάνουμε για να είμαστε απόλυτα βέβαιοι. 
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Σαν την αμνιοπαρακέντηση πάνω κάτω.. δεν έχω καταλάβει ακόμη τη διαφορά τους και πότε επιλέγουν το ένα ή το άλλο. Ίσως έχει να κάνει με τη βδομάδα; 

@Kate89 αν θέλεις να τα λέμε και εδώ!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Σαν την αμνιοπαρακέντηση πάνω κάτω.. δεν έχω καταλάβει ακόμη τη διαφορά τους και πότε επιλέγουν το ένα ή το άλλο. Ίσως έχει να κάνει με τη βδομάδα; 

@Kate89 αν θέλεις να τα λέμε και εδώ!! 

Καλησπερα κορίτσια!

Σήμερα έκανα την β επιπέδου, όλα καλά με το μωράκι αλλά ο πλακούντας καλύπτει ένα μέρος του τραχήλου, είναι επιπωματικος δηλαδή.

Μπορεί να ανέβει όσο μεγαλώνει η μήτρα, μπορεί και όχι.

Έχω αγχωθει πολύ 

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Καλησπερα κορίτσια!

Σήμερα έκανα την β επιπέδου, όλα καλά με το μωράκι αλλά ο πλακούντας καλύπτει ένα μέρος του τραχήλου, είναι επιπωματικος δηλαδή.

Έχω αγχωθει πολύ 

Καλώς την και εδώ!! Συγνώμη αλλά εγώ δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό.. σου είπε αν είναι ανησυχητικό;; 

πρίν από 9 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπερα κορίτσια!

Έχω αγχωθει πολύ 

Συνήθως ανεβαινει μην ανχωνεσε εκεί στις 30 εβδομάδες . Δεν είναι τίποτα όπως σου είπαν πολύ ξεκούραση Κ όλα καλά. Δεν είναι κάτι τρομερό απλά θέλει ξεκούραση. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλώς την και εδώ!! Συγνώμη αλλά εγώ δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό.. σου είπε αν είναι ανησυχητικό;; 

Θέλει γενικά προσοχή και ξεκούραση.

Αν δεν ανέβει θα χρειαστεί καισαρική μου είπε.

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Συνήθως ανεβαινει μην ανχωνεσε εκεί στις 30 εβδομάδες . Δεν είναι τίποτα όπως σου είπαν πολύ ξεκούραση Κ όλα καλά. Δεν είναι κάτι τρομερό απλά θέλει ξεκούραση. 

Ευχαριστώ πολύ Λίνα μου.

Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω λίγο τώρα 

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπερα κορίτσια!

Έχω αγχωθει πολύ 

Καλησπέρα κορίτσι μου! Πως είσαι; Διάβασα πιο κάτω τι σημαίνει αυτό γιατί κι εγώ δεν είχα ιδέα! Από τη στιγμή που σου είπαν ξεκούραση προσπάθησε να χαλαρώσεις και όλα θα είναι μια χαρά! 🩷

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Πως είσαι; Διάβασα πιο κάτω τι σημαίνει αυτό γιατί κι εγώ δεν είχα ιδέα! Από τη στιγμή που σου είπαν ξεκούραση προσπάθησε να χαλαρώσεις και όλα θα είναι μια χαρά! 🩷

Καλά είμαι κορίτσι μου εσύ;

Τι κάνει η μπεμπουλα σου;;

Ήταν καθησυχαστικος ευτυχώς ο γιατρός!Θα ξεκουράζομαι τώρα λίγο παραπάνω και όλα θα πάνε καλά πιστεύω.Ειδαμε και τον μπέμπη! Πολύ γλύκας 💕💕

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

πρίν από 9 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου εσύ;

Τι κάνει η μπεμπουλα σου;;

Ήταν καθησυχαστικος ευτυχώς ο γιατρός!Θα ξεκουράζομαι τώρα λίγο παραπάνω και όλα θα πάνε καλά πιστεύω.Ειδαμε και τον μπέμπη! Πολύ γλύκας 💕💕

Αχ αλήθεια;; Τι καλά! Πως ήταν η εξέταση πως τον είδατε; Μπράβο κορίτσι μου πολύ χάρηκα! Εγώ την άλλη εβδομάδα έχω β επιπέδου! Καλά είναι το μικρακι μου έχω αρχίσει και το νιώθω!!! περιμένω να επιβεβαιώσω ότι είναι μπεμπουλα γιατί ο γιατρός με έχει σε επιφύλαξη για να είναι σίγουρο!!! 😂 

Ναι παιδί μου ξεκουράσου απόλαυσε την ησυχία σου όσο μπορείς και όλα θα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Αχ αλήθεια;; Τι καλά! Πως ήταν η εξέταση πως τον είδατε; Μπράβο κορίτσι μου πολύ χάρηκα! Εγώ την άλλη εβδομάδα έχω β επιπέδου! Καλά είναι το μικρακι μου έχω αρχίσει και το νιώθω!!! περιμένω να επιβεβαιώσω ότι είναι μπεμπουλα γιατί ο γιατρός με έχει σε επιφύλαξη για να είναι σίγουρο!!! 😂 

Ναι παιδί μου ξεκουράσου απόλαυσε την ησυχία σου όσο μπορείς και όλα θα πάνε καλά!

Με το καλό να κάνεις και εσύ την εξέταση και να είναι όλα καλά! Απλή εξέταση είναι, βλέπει ο γιατρός το κάθε όργανο ξεχωριστά!

Και εγώ έχω αρχίσει να το νιώθω.Ειναι πολύ όμορφο συναίσθημα ♥️

17 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Νομίζω ναι, έχει να κάνει με την εβδομάδα που είσαι. 
Η αμνιοπαρακέντηση αν δεν κάνω λάθος γίνεται μετά τη 15η.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...