Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 2

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Katker είπε:

Δεν πειράζει σε ευχαριστώ. 😊 φαντάζομαι δεν παίρνω κάποια άδεια από κάποιον οπότε προς το παρών δεν κάνω κάτι. 

Άδεια δεν παίρνεις αλλά για ρωτά το λογιστή σου για επιδόματα κλπ! Δεν ξέρω τι γίνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες αλλά δεν χάνεις να ρωτησεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 368
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα !!! Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες εύχομαι από καρδιάς !!! Εύχομαι σύντομα να μπω και εγώ στο γκρουπ σας!! Μια ερώτηση θέλω να κάνω …όσες είστε από εξωσωματική με βλαστοκύστες τι ποιότητας ήταν ; 

Κορίτσια καλησπέρα!Εκανα ετ 22/2 4ΑΑ 9 μέρες μετά 3/3  η χοριακη μου ήταν 375.11 μέρες μετά 5/3 στα 916.Ο Γιατρός μου δεν ζήτησε καν δεύτερη χοριακη και μου έκλεισε ραντεβού 18/3 για υπέρηχο.Εχω που και που κάτι καφέ κηλίδες και με αγχώνει πάρα πολύ αυτό.Ο γιατροσ Είπε ότι είναι φυσιολογικόΟ γιατρός μου έκοψε το Σαλοσπίρ για τρεις μέρες.Φοβαμαι τόσο πολύ,έχω τόσο αγχοσ Μέχρι τον υπέρηχο.Εχει συμβεί σε καμία άλλη;Επίσης πως μετριέται η εγκυμοσύνη στην εξωσωματική; Η εβδομαδα τελευταίας περιόδου είναι η εβδομαδα 0 ή 1;

1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Άδεια δεν παίρνεις αλλά για ρωτά το λογιστή σου για επιδόματα κλπ! Δεν ξέρω τι γίνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες αλλά δεν χάνεις να ρωτησεις

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, υπάρχει και επίδομα μητρότητας (κυοφορίας και λοχείας) από τον ΕΦΚΑ και ειδική παροχή προστασίας μητρότητας μετά τη γέννα. 
Δεν ξέρω ακριβώς τα ποσά και πότε τα παίρνεις όμως. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Fani1994 είπε:

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, υπάρχει και επίδομα μητρότητας (κυοφορίας και λοχείας) από τον ΕΦΚΑ και ειδική παροχή προστασίας μητρότητας μετά τη γέννα. 
Δεν ξέρω ακριβώς τα ποσά και πότε τα παίρνεις όμως. 

Μπορεί να στα φτιάξει όλα ο λογιστής και να στα εξηγήσει γιατί και εγώ δεν ξέρω καθόλου από αυτά κι εμένα η ξαδέρφη μου θα μου τα κάνει. Εννοείτε να κάνεις αιτήσεις μη χάσεις τίποτα!

2 ώρες πρίν, LENAKI19 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!Εκανα ετ 22/2 4ΑΑ 9 μέρες μετά 3/3  η χοριακη μου ήταν 375.11 μέρες μετά 5/3 στα 916.Ο Γιατρός μου δεν ζήτησε καν δεύτερη χοριακη και μου έκλεισε ραντεβού 18/3 για υπέρηχο.Εχω που και που κάτι καφέ κηλίδες και με αγχώνει πάρα πολύ αυτό.Ο γιατροσ Είπε ότι είναι φυσιολογικόΟ γιατρός μου έκοψε το Σαλοσπίρ για τρεις μέρες.Φοβαμαι τόσο πολύ,έχω τόσο αγχοσ Μέχρι τον υπέρηχο.Εχει συμβεί σε καμία άλλη;Επίσης πως μετριέται η εγκυμοσύνη στην εξωσωματική; Η εβδομαδα τελευταίας περιόδου είναι η εβδομαδα 0 ή 1;

Καλησπέρα κορίτσι μου και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Δεν σου ζήτησε εννοείς τρίτη χοριακή; Γιατί έχεις κάνει δύο από ότι κατάλαβα εκτός αν πηγές μόνη σου για τη μια. Το σαλοσπιρ γιατί στο έκοψε για 3 μέρες με ποια δικαιολογία; Δεν θέλω να σου πω κάτι που δεν γνωρίζω αλλά για το σαλοσπιρ μου κάνει εντύπωση. Κάνεις και αντιπηκτικες; Υπάρχει ένα site λέγεται eleftheia και πάει με βάση ποτέ έβαλες τις βλαστοκυστες μπορείς εκεί να το δεις.

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα !!! Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες εύχομαι από καρδιάς !!! Εύχομαι σύντομα να μπω και εγώ στο γκρουπ σας!! Μια ερώτηση θέλω να κάνω …όσες είστε από εξωσωματική με βλαστοκύστες τι ποιότητας ήταν ; 

Καλησπέρα κορίτσι μου και καλη επιτυχία στην προσπάθεια σου! Είναι η πρώτη σου?? Εσύ τι βλαστοκυστες έχεις? (Εγκυμοσύνες δίνουν όλων των ποιοτήτων οι βλαστοκυστες, απλώς οι άριστες έχουν λίγο παραπάνω πιθανότητες γιατί εμφυτεύονται και πιο εύκολα).

Just now, Makelen είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου και καλη επιτυχία στην προσπάθεια σου! Είναι η πρώτη σου?? Εσύ τι βλαστοκυστες έχεις? (Εγκυμοσύνες δίνουν όλων των ποιοτήτων οι βλαστοκυστες, απλώς οι άριστες έχουν λίγο παραπάνω πιθανότητες γιατί εμφυτεύονται και πιο εύκολα).

Καλησπέρα κορίτσι μου !! Είναι η 3η ετ στις άλλες δύο έμεινα έγκυος με μέτριες κι κακίες βλαστοκύστες αλλά το αποτέλεσμα ήταν αποβολή και παλίνδρομη άρα δεν ξέρω αν οι μέτριες βλαστοκύστες δίνουν μωρά για αυτό ρωτάω !!! Προς το παρόν δεν ξέρω τι ποιότητας θα έχω καθώς τώρα έχουμε κάνει την γονιμοποίηση !! 

3 ώρες πρίν, LENAKI19 είπε:

Μια χαρά μου ακούγονται όλα όσα γράφεις. Και τα καφέ φυσιολογικότατα! Εύχομαι να έχει μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη! Τώρα όσον αφορά το μέτρημα.. Αν αδιαθετησες πχ 01/02, στις 08/02 είσαι μιας εβδομάδας, στις 15/02 είσαι δύο εβδομάδων και πάει λέγοντας. Έχει μπόλικες εφορμογες το play store αν θες να κατεβάσεις στο κινητό σου!

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου !! Είναι η 3η ετ στις άλλες δύο έμεινα έγκυος με μέτριες κι κακίες βλαστοκύστες αλλά το αποτέλεσμα ήταν αποβολή και παλίνδρομη άρα δεν ξέρω αν οι μέτριες βλαστοκύστες δίνουν μωρά για αυτό ρωτάω !!! Προς το παρόν δεν ξέρω τι ποιότητας θα έχω καθώς τώρα έχουμε κάνει την γονιμοποίηση !! 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου..! Όταν μάθεις, στείλε τα νέα σου αν θέλεις! Εύχομαι το καλύτερο!!❤️

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Μια χαρά μου ακούγονται όλα όσα γράφεις. Και τα καφέ φυσιολογικότατα! Εύχομαι να έχει μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη! Τώρα όσον αφορά το μέτρημα.. Αν αδιαθετησες πχ 01/02, στις 08/02 είσαι μιας εβδομάδας, στις 15/02 είσαι δύο εβδομάδων και πάει λέγοντας. Έχει μπόλικες εφορμογες το play store αν θες να κατεβάσεις στο κινητό σου!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου..! Όταν μάθεις, στείλε τα νέα σου αν θέλεις! Εύχομαι το καλύτερο!!❤️

Σε ευχαριστώ πολύ 🩷 σήμερα έμαθα πως από τα 7 ωάρια που είχα κατάψυξη τα κατάφεραν τα πέντε και είχαμε 5/5 γονιμοποιημένα ελπίζω να τα καταφέρουμε να γίνουν βλαστοκύστες 🙏🏼

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...