Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Την πέμπτη μέρα μετά την ωοληψια πήγα στο γιατρό να με κάνει υπέρηχο σε λίγο μου ήρθε σαν περίοδος, είναι περίοδος ή απλά αίμα μετά την εξέταση;  Βέβαια θα πάρω τηλ κ τον γιατρό αύριο αλλά σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Λίγο αγχώθηκα 

Καλημέρα. 5 ημέρες μετά την ωοληψια ήρθε και σε εμένα η περίοδος.

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση με το καλό το μωράκι σου!σήμερα θα μου γράψει εξετάσεις ο ενδοκρινολόγος και στεφτηκα αύριο το πρωί να κάνω και μια χοριακη έτσι να μου φύγει και η περιέργεια,γενικά προσέχω πάρα πολύ έχω πάρει άδεια απτην δουλεια είμαι σχεδόν συνέχεια σπίτι δεν κουράζομαι πολύ κάνω τα βασικά,θα έρθω με τα νεότερα 

Καλημέρα κοπέλα μου! Εγώ είμαι μια βδομάδα μετά από σένα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα νιώσει τίποτα στη κοιλιά. Σε αυτή νιώθω κάτι σα βάρος πόνος οπότε θεωρώ εφόσον πήγατε και είδατε σάκο κλπ όλα μια χαρά θα είναι!! Και εγώ έφαγα μια φρίκη χθες γιατί δεν πονούσε τόσο το στήθος μου. Σήμερα πάλι πονάει κανονικά. Υπομονή σε όλες μας να πω!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 349
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

φυσικά, αυτό κάνουν οι εμβρυοκαρδιολόγοι, λεπτομερείς εξέταση στην καρδούλα του εμβρύου. 

Τι είναι καλύτερο να κάνεις θα το πείτε με τον γιατρό σου. Αν δεν έχετε ενδείξεις είναι κρίμα να πάρεις το  ρίσκο της άμνιο. 

Ωραια θα το ψάξω και με εμβρυοκαρδιολογο πρώτα. Θα δούμε και τα αποτελέσματα από την nipt. Και στην αυχενική και στην β επιπέδου δεν έχουμε κάποιες ενδείξεις πέρα από τον ομφάλιο λώρο που έχει 2 αγγεία ενώ θα έπρεπε να έχει 3 και είναι είναι πιο μικρό από το άλλο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Katker είπε:

Καλημέρα στην παρέα καλή Σαρακοστή να έχουμε. Ήθελα να ρωτήσω τις εγκύουλες με δίδυμα (και όσες φυσικά γνωρίζουν) αν έχουν κάνει την εξέταση nipt ή αμνιοπαρακέντηση. Να θυμίσω είμαι στην 24 βδο. και 5μερες με δίδυμα έχω κάνει και β επιπέδου. Ήταν όλα καλά απλά το ένα είναι λίγο πιο μικρό από το άλλο και στον ομφάλιο λώρο έχει 2 αγγεία αντί για 3 που πρέπει. Ο γιατρός είπε ότι αργότερα μπορεί να χρειαστεί να το δει παιδιοκαρδιολογος. Εγώ χτες έκανα την nipt αλλά μήπως να κάνω και αμνιοπαρακέντηση; 

Καλημέρα!!με το καλό τα διδυμάκια σου! Εμένα ο γιατρός τον έμβρυο καρδιολόγο μου τον έχει βάλει στις στάνταρ μεγάλες εξετάσεις που θα κάνω. Προσωπικά θα περίμενα τα αποτελέσματα του nipt και μετά αναλόγως τι θα έλεγε ο γιατρός. Πάντως αν χρειαστεί να κάνεις αμνιο, εδώ είμαστε έχω και αυτή την εμπειρία! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα!!με το καλό τα διδυμάκια σου! Εμένα ο γιατρός τον έμβρυο καρδιολόγο μου τον έχει βάλει στις στάνταρ μεγάλες εξετάσεις που θα κάνω. Προσωπικά θα περίμενα τα αποτελέσματα του nipt και μετά αναλόγως τι θα έλεγε ο γιατρός. Πάντως αν χρειαστεί να κάνεις αμνιο, εδώ είμαστε έχω και αυτή την εμπειρία! 

Σε ευχαριστώ. Αλήθεια; Εντάξει είπαμε ο κάθε γιατρός είναι διαφορετικός. Εσύ γιατί έκανες αμνιοπαρακέντηση; Προληπτικά ή είχατε δει κάτι ;

πρίν από 6 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου! Εγώ είμαι μια βδομάδα μετά από σένα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα νιώσει τίποτα στη κοιλιά. Σε αυτή νιώθω κάτι σα βάρος πόνος οπότε θεωρώ εφόσον πήγατε και είδατε σάκο κλπ όλα μια χαρά θα είναι!! Και εγώ έφαγα μια φρίκη χθες γιατί δεν πονούσε τόσο το στήθος μου. Σήμερα πάλι πονάει κανονικά. Υπομονή σε όλες μας να πω!! 

Υπομονή και λίγα λες,θα μας τρελάνουν αυτά τα συμπτώματα που έρχονται και φεύγουν,εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που θα πω αν είναι κάποια κοπέλα εδώ που γνωρίζει ας με διορθώσει,επειδή είμαι απο εξωσωματική με κατεψυγμένη βλαστοκυστη και έπαιρνα ακόμη και πριν την έμβρυο μεταφορά τα σικλακουρ και τα ουτροτζεσταν τα οποία και κρατάνε το ενδομήτριο,φοβάμαι πως αν κάτι δεν πάει καλά δεν θα με προειδοποιήσει πχ με αίμα η κάτι άλλο,και αυτό με τρομάζει

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Katker είπε:

Ωραια θα το ψάξω και με εμβρυοκαρδιολογο πρώτα. Θα δούμε και τα αποτελέσματα από την nipt. Και στην αυχενική και στην β επιπέδου δεν έχουμε κάποιες ενδείξεις πέρα από τον ομφάλιο λώρο που έχει 2 αγγεία ενώ θα έπρεπε να έχει 3 και είναι είναι πιο μικρό από το άλλο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου 

Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα από το nipt;

πρίν από 59 λεπτά , Katker είπε:

Καλημέρα στην παρέα καλή Σαρακοστή να έχουμε. Ήθελα να ρωτήσω τις εγκύουλες με δίδυμα (και όσες φυσικά γνωρίζουν) αν έχουν κάνει την εξέταση nipt ή αμνιοπαρακέντηση. Να θυμίσω είμαι στην 24 βδο. και 5μερες με δίδυμα έχω κάνει και β επιπέδου. Ήταν όλα καλά απλά το ένα είναι λίγο πιο μικρό από το άλλο και στον ομφάλιο λώρο έχει 2 αγγεία αντί για 3 που πρέπει. Ο γιατρός είπε ότι αργότερα μπορεί να χρειαστεί να το δει παιδιοκαρδιολογος. Εγώ χτες έκανα την nipt αλλά μήπως να κάνω και αμνιοπαρακέντηση; 

Καλημερα, κανονικα θα πρεπει να σε κατευθυνει ο εμβρυομητρικος σου. αν δεν νιωθεις ασφαλεια με οσα σου λεει παρε μια δευτερη γνωμη. μονο ο εμβρυομητρικος μπορει να κρινει αν χρειαζεται επεμβατικος ελεγχος. απο κει κι επειτα εννοειται οτι η καρδια μπορει να ελεγχθει απο τωρα σε εμβρυοκαρδιολογο. απορω γιατι δεν στο ανεφερε. συνηθως οταν υπαρχει υποψια για καρδιολογικο προβλημα, παραπεμπουν στον ειδικο. καποιοι το κανουν και προληπτικα. οσο για τη διαφορα στις μερες, παντα υπαρχει στα διδυμα. για τι διαφορα μιλαμε; μεχρι μιας εβδομαδας ειναι φυσιολογικη. εγω επειδη σε νιωθω καπως αβεβαιη παντως, θα σου προτεινα να παρεις και γνωμη κι αλλου εμβρυομητρικου. αν επιτρεπεται σε ποιον εισαι ως τωρα;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα από το nipt;

Σε 15 μέρες μου είπαν. 

πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Καλημερα, κανονικα θα πρεπει να σε κατευθυνει ο εμβρυομητρικος σου. αν δεν νιωθεις ασφαλεια με οσα σου λεει παρε μια δευτερη γνωμη. μονο ο εμβρυομητρικος μπορει να κρινει αν χρειαζεται επεμβατικος ελεγχος. απο κει κι επειτα εννοειται οτι η καρδια μπορει να ελεγχθει απο τωρα σε εμβρυοκαρδιολογο. απορω γιατι δεν στο ανεφερε. συνηθως οταν υπαρχει υποψια για καρδιολογικο προβλημα, παραπεμπουν στον ειδικο. καποιοι το κανουν και προληπτικα. οσο για τη διαφορα στις μερες, παντα υπαρχει στα διδυμα. για τι διαφορα μιλαμε; μεχρι μιας εβδομαδας ειναι φυσιολογικη. εγω επειδη σε νιωθω καπως αβεβαιη παντως, θα σου προτεινα να παρεις και γνωμη κι αλλου εμβρυομητρικου. αν επιτρεπεται σε ποιον εισαι ως τωρα;

Ειναι μιας βδομάδας η διαφορά. Θα σου γράψω ακριβώς όπως έγραψε η γιατρός τα σχόλια στην β επιπέδου που κάναμε. «Δεν παρατηρούνται μείζονες ανωμαλίες στο έμβρυο 2. Όσο αφορά στους δείκτες χρωματοσωμικων ανωμαλιών, παρατηρείται μονήρης ομφαλικη η αρτηρία ενώ στην εμβρυϊκή καρδιά η σχέση αορτής/πνευμονικής αρτηρίας είναι στα κατώτερα φυσιολογικά. Συστήθηκε προληπτικά παιδοκαρδιολογικη εκτίμηση και παρακολούθηση του ρυθμού ανάπτυξης και του βιοφυσικού προφίλ των εμβρύων.»

ο γυναικολόγος μου που ξεκίνησα την εξωσωματική αυτός μου τα έκανε και με παρακολουθεί σε όλα είναι ο κ. Ζεπειριδης. Θεσσαλονίκη είμαι. 

πρίν από 17 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Υπομονή και λίγα λες,θα μας τρελάνουν αυτά τα συμπτώματα που έρχονται και φεύγουν,εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που θα πω αν είναι κάποια κοπέλα εδώ που γνωρίζει ας με διορθώσει,επειδή είμαι απο εξωσωματική με κατεψυγμένη βλαστοκυστη και έπαιρνα ακόμη και πριν την έμβρυο μεταφορά τα σικλακουρ και τα ουτροτζεσταν τα οποία και κρατάνε το ενδομήτριο,φοβάμαι πως αν κάτι δεν πάει καλά δεν θα με προειδοποιήσει πχ με αίμα η κάτι άλλο,και αυτό με τρομάζει

Και εγώ με κατεψυγμένα 1 χρόνου έκανα την εμβρυομεταφορά και έπαιρνα από πιο πριν και τα δύο φάρμακα που πήρες και εσύ. Μην σε τρομάζει αν είναι να εμφανιστεί αίμα πχ θα εμφανιστεί. Τα φάρμακα θα τα σταματήσεις περίπου στην 10η-12η βδομάδα. Μην αγχώνεσαι βρε όλα καλά θα πάνε .

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Katker είπε:

Σε 15 μέρες μου είπαν. 

Ειναι μιας βδομάδας η διαφορά. Θα σου γράψω ακριβώς όπως έγραψε η γιατρός τα σχόλια στην β επιπέδου που κάναμε. «Δεν παρατηρούνται μείζονες ανωμαλίες στο έμβρυο 2. Όσο αφορά στους δείκτες χρωματοσωμικων ανωμαλιών, παρατηρείται μονήρης ομφαλικη η αρτηρία ενώ στην εμβρυϊκή καρδιά η σχέση αορτής/πνευμονικής αρτηρίας είναι στα κατώτερα φυσιολογικά. Συστήθηκε προληπτικά παιδοκαρδιολογικη εκτίμηση και παρακολούθηση του ρυθμού ανάπτυξης και του βιοφυσικού προφίλ των εμβρύων.»

ο γυναικολόγος μου που ξεκίνησα την εξωσωματική αυτός μου τα έκανε και με παρακολουθεί σε όλα είναι ο κ. Ζεπειριδης. Θεσσαλονίκη είμαι. 

Δυστυχως ειμαι Αθηνα. Εδω θα μπορουσα να σου συστησω δυο εξαιρετικους. Θεσσαλονικη δεν εχω ιδεα. Εγω θα σου προτεινα με το καλο μολις παρεις και τα αποτελεσματα της νιπτ, να κανεις μια εξεταση σε εμβρυοκαρδιολογο να σου φυγει η ιδεα. και στο μεσοδιαστημα αν νιωθεις αγχος , να δεις και καποιον αλλο εμβρυομητρικο για δευτερη γνωμη. Τι ηλικια εχεις; να υποθεσω απο εξωσωματικη εισαι, αν ναι, σε περιπτωση κατεψυγμενων βλαστοκυστεων, τι ηλικια ειχες οταν καταψυχθηκαν;

1 hour ago, ελπιδακι είπε:

Καλημέρα στις μέλλουσες μανουλες!σήμερα είμαι 5εβδ,+5ημ. ,βρε κορίτσια δεν νοιωθω τίποτα στην κοιλιά μου,μόνο εχθές ένιωσα τράβηγμα σαν κάψιμο μέσα στον κόλπο,και πριν λίγες μέρες πάλι το ίδιο,πήγαμε την προηγούμενη Πέμπτη και είδαμε σάκο,και την επόμενη Πέμπτη θα πάμε για καρδούλα πρώτα ο Θεός,το στήθος μου είναι φουλ πονεμένο (παίρνω 3 ουτροτζεσταν +5 σικλακουρ)έχω συχνοουρια,και από εχθές παρατήρησα ότι βγαίνει πολύ πιο εύκολα,έχω ανάγουλες φουλ,είναι φυσιολογικό να μη νοιωθω τίποτα στην κοιλιά μου?εσείς πως νοιωθατε σε αυτή την εβδομάδα,με έχουν πιάσει οι φοβίες μου πάλι,και το επόμενο ραντεβού αργεί,σήμερα έχω ενδοκρινολόγο γιατί ανέβηκε λίγο η tsh έχω χάσιμοτο, πείτε μου είναι φυσιολογικό να μη νοιωθω τίποτα στη κοιλιά?

Καλημέρα κορίτσι μου και με το καλό όλα ευχομαι! Να μην ανησυχείς καθόλου! Αυτή τη στιγμή το μωράκι σου έχει το μέγεθος ενός σουσαμιού!!! Εγώ δεν ένιωθα τίποτα μέχρι και τη 15η εβδομάδα και φαντάσου ότι τώρα που αρχίζουν και πηγαινοέρχονται τα συμπτώματα ξεχνάω το πρωί που ξυπνάω ότι είμαι έγκυος!!! Και έλεγα συνέχεια το ίδιο! Μα δεν νιώθω τίποτα και μου λέγανε να το χαρείς γιατί μετά θα παρανιωθεις!!! Χαχαχα! Χοριακή σου προτείνω να μην κάνεις γιατί δεν θα σου δείξει απολύτως τίποτα. Από κάποια στιγμή και μετα αλλάζουν οι τιμές δεν υπάρχει λόγος δεν θα καταλάβεις κάτι. Αν αργεί το επόμενο ρνβ σου και έχεις μεγάλη ανησυχία καλύτερα να πάρεις τον γιατρό να του το πεις και να πας για υπέρηχο για να είσαι ήρεμη. Όσο για τον ενδοκρινολόγο θα στο ρυθμίσει σίγουρα κι εγώ έχω χάσιμοτο το έχουμε ρυθμίσει και όλα καλά! Λογικοτατες οι φοβίες αλλά μέχρι ένα σημείο γιατί τι θα κάνεις σε όλη την εγκυμοσύνη; Δεν κάνει καλό στη ψυχολογία αυτό.. τώρα που ανοίγει και ο καιρός να βγαίνεις έξω βολτουλες με μουσική να χαλαρώνεις. Να είσαι και συνέχεια σπίτι μόνο καλό δεν θα σου κάνει. Στο λέω γιατι 3 μήνες από τις αναγουλες δεν μπορούσα να βγαινω συχνά και η κλεισούρα δεν με βοήθησε ψυχολογικά καθόλου! Όλα θα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως ειμαι Αθηνα. Εδω θα μπορουσα να σου συστησω δυο εξαιρετικους. Θεσσαλονικη δεν εχω ιδεα. Εγω θα σου προτεινα με το καλο μολις παρεις και τα αποτελεσματα της νιπτ, να κανεις μια εξεταση σε εμβρυοκαρδιολογο να σου φυγει η ιδεα. και στο μεσοδιαστημα αν νιωθεις αγχος , να δεις και καποιον αλλο εμβρυομητρικο για δευτερη γνωμη. Τι ηλικια εχεις; να υποθεσω απο εξωσωματικη εισαι, αν ναι, σε περιπτωση κατεψυγμενων βλαστοκυστεων, τι ηλικια ειχες οταν καταψυχθηκαν;

@Katker επισης, φανταζομαι πως ο γιατρος που σου κανει τις εξετασεις, ειναι πιστοποιημενος εμβρυομητρικος. ετσι; γιατι και εξωσωματικος και μαιευτηρας και εμβρυομητρικος, χαμος… ολα τα κανει;

Just now, little miracle είπε:

@Katker επισης, φανταζομαι πως ο γιατρος που σου κανει τις εξετασεις, ειναι πιστοποιημενος εμβρυομητρικος. ετσι; γιατι και εξωσωματικος και μαιευτηρας και εμβρυομητρικος, χαμος… ολα τα κανει;

εμένα ο δικός μου είχε αυτό το FDA πως λέγεται για αυχενική, για Β επιπέδου με έστειλε σε άλλον.  αυχενική και dobbler με τον εξωσωματικό - μαιευτήρα. 

1 hour ago, ελπιδακι είπε:

Καλημέρα στις μέλλουσες μανουλες!σήμερα είμαι 5εβδ,+5ημ. ,βρε κορίτσια δεν νοιωθω τίποτα στην κοιλιά μου,μόνο εχθές ένιωσα τράβηγμα σαν κάψιμο μέσα στον κόλπο,και πριν λίγες μέρες πάλι το ίδιο,πήγαμε την προηγούμενη Πέμπτη και είδαμε σάκο,και την επόμενη Πέμπτη θα πάμε για καρδούλα πρώτα ο Θεός,το στήθος μου είναι φουλ πονεμένο (παίρνω 3 ουτροτζεσταν +5 σικλακουρ)έχω συχνοουρια,και από εχθές παρατήρησα ότι βγαίνει πολύ πιο εύκολα,έχω ανάγουλες φουλ,είναι φυσιολογικό να μη νοιωθω τίποτα στην κοιλιά μου?εσείς πως νοιωθατε σε αυτή την εβδομάδα,με έχουν πιάσει οι φοβίες μου πάλι,και το επόμενο ραντεβού αργεί,σήμερα έχω ενδοκρινολόγο γιατί ανέβηκε λίγο η tsh έχω χάσιμοτο, πείτε μου είναι φυσιολογικό να μη νοιωθω τίποτα στη κοιλιά?

Ούτε κι εγώ ένιωθα κάτι στην κοιλιά μου. Νομίζω πως είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μην ανησυχείς!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

33 ειμαι τωρα και οι βλαστοκύστες ήταν απο τον Νοέμβριο του 2023 δηλαδή ήμουν 31 μισό τότε. Τις έβαλα τον Οκτώβριο του 24 δηλαδή 32μισο. 
Την αυχενική και την β επιπέδου δεν μου τις έκανε ο γυναικολόγος μου πήγα σε άλλον που είναι πιστοποιημένος. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

εμένα ο δικός μου είχε αυτό το FDA πως λέγεται για αυχενική, για Β επιπέδου με έστειλε σε άλλον.  αυχενική και dobbler με τον εξωσωματικό - μαιευτήρα. 

γενικα στην ιατρικη πλεον το παρον και το μελλον ειναι η απολυτη εξειδικευση. εκαστος στο ειδος του. καλως η κακως αλλη γνωση κι εμπειρια εχει ενας εμβρυομητρικος που ολη του τη ζωη κανει μονο αυτη τη δουλεια, πανω στο συγκεκριμενο θεμα. οπως κι αλλη εμπειρια εχει ενας εξωσωματικος στις εξωσωματικες, απο εναν απλο μαιευτηρα. εγω ειμαι της αποψης οτι οπως δεν θα πηγαινα σε εναν μαιευτηρα να με κατευθυνει στην εξωσωματικη, ετσι δεν θα πηγαινα και σε εναν γιατρο μη πιστοποιημενο να μου κανει αυχενικη και β επιπεδου. αυτο το συγκεκριμενο που λες fda, δεν το εχω ξανακουσει. ξερω παντως οτι ο εξειδικευμενος εμβρυομητρικος εχει αδεια να κανει ολες τις εξετασεις και αυχενικη και β επιπεδου και ντομπλερ, οπως και επεμβατικες πραξεις, ληψη τροφοβλαστης, αμνιο, μειωση εμβρυων κτλ. 

πρίν από 4 λεπτά , Katker είπε:

33 ειμαι τωρα και οι βλαστοκύστες ήταν απο τον Νοέμβριο του 2023 δηλαδή ήμουν 31 μισό τότε. Τις έβαλα τον Οκτώβριο του 24 δηλαδή 32μισο. 
Την αυχενική και την β επιπέδου δεν μου τις έκανε ο γυναικολόγος μου πήγα σε άλλον που είναι πιστοποιημένος. 

η ηλικια σου ειναι πολυ καλη. εχεις ενα μεγαλο συν. εγω πιστευω ολα ειναι καλα. κι η νιπτ θα σου βγει μια χαρα. αλλα αν εχεις δευτερες σκεψεις, παρε ακομα μια γνωμη. δεν εχεις να χασεις τιποτα. κυριως για σενα, να σου φυγει εντελως η ιδεα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...